- 2 Mart 2013
- 289
- 40
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.121
tamam ozaman sen geçç canımm inşallaahhhh görecegizz canımm hep birlikte kırmızılar gelince incir havuç kürüne başlıyoruzz muhakkak... bi teşrif etseydi valla rahatlayacazda.. senin adetlerin düzenlimi canım ya benim hep 35 üzeri olur 40 45 hatta 50 ye ulaştığı oluyordu
canim ben 1 kere adet gordum sonra da korunmadim, doktorlar korunmana gerek yok dedi hem Turkiye'de gittigim hem burda gorundugum doktorlar...ben de korunmadim. vitaminimi ihmal etmedim ama
haklısın cnm.bende pko olduğu için zor hamile kalıyorum.doktorumada sordum,belli olmaz onun için riske atmayalım 2 ay korun demişti,gerçi sen kürtaj olmamışsın,yinede doktoruna sor ona göre hareket et derim. inşallah hayırlısıyla tez zamanda bizimde bebişlerimiz olur.
gurbetgüzeli.nerelerdesin.nasılsın.toparlandınmı biraz.kanama bitmiştir heralde ağrın sızın varmı.
cnmmmm nasıl ümitlendirdin beni anlatamam.morel verdin gerçekten.ben bu gazla yaparım bu çocuğu:))inşallah cnm inşallah herkesin olur en kısa zamanda...hayırlı zamanda...cnm keçi boynuzu kürü pekmezi ceviz vs.alıyoruz hepsinden..Allahım daha fazla aratmadan versin meleklerimizi inşallah...çok teşekkür ederim..
benim adetlerim düzenliydi.26.günde felan görüyorum ama baksana başka bi topikte adetin düzene girmesi için öve öve soğan kürü kullanıyorlardı.
hadiiii 50 günmü canım yaa pufff erken olsun hemen deneme yapmak istiyorum senin hemen olmuş hamilelik inşallah bizede nasip olur canım... valla hergün yollarını gözlüyorum gelsin diye bugün 34. gün kasıyorum inşallah rahat olamıyorum malesef :-(
bebişin nasıllll neslee82 akıllı duruyormu mercimek
sağol rahatladım.vitamin derken folikasit dimi
Guzelim kanama var bugunden itibaren damla damla
Sag kasigim arada agriyor insAllah orada kese yoktur
Sali gunu randevum var gerekli testler temiz ciksin baslarim Allahimin izniyle
Bende 3 kayip olunca sonuclari beklemem lazim
Cnm
Kizlar yaa size bif soru.. gecen hafta adet oldum bugun 7-8. gun biteli 2-3 oldu fakat bugun asiri derecede seffaf akintim oldu hani yumurtlama zamanindaki gibi. ve ayrica cok acikta pembemsiydi acaba bu kadar erken yumurtluyo olabilirmiyim. bu kadar erken gelisen yumurta saglikli olurmu onuda bilmiyom ama ne dusuncegimi sasirdim. terzi kendi sokugunu dikemez durumundayim anlicaniz
canim en son cuma gorduk mercimegi mercimek iri bir cilek kadar olmustu cok sukur ) Gurbet ablamin dedigi gibi ama, maalesef o tedirginlik hic gitmiyor insanin icinden. bu randevudan sonra rahatlarim diyordum,sanki biraz rahatladim simdi de 12.hafta bitsin rahatlayacagim diyorum. yani insan hep tetikte. en ufak bir gaz sancisinda bile" Allah noluyor" diye panik oluyorum. biliyorum hic iyi degil ama iste insan yasayinca daha once kotu seyler, maalesef etkileri kaliyor.
canim ben her gun Meryem suresini okudum,regl olduktan sonra. cok ferahlatti beni, okumuyorsan tavsiye ederim.
Kizlar yaa size bif soru.. gecen hafta adet oldum bugun 7-8. gun biteli 2-3 oldu fakat bugun asiri derecede seffaf akintim oldu hani yumurtlama zamanindaki gibi. ve ayrica cok acikta pembemsiydi acaba bu kadar erken yumurtluyo olabilirmiyim. bu kadar erken gelisen yumurta saglikli olurmu onuda bilmiyom ama ne dusuncegimi sasirdim. terzi kendi sokugunu dikemez durumundayim anlicaniz
slm kızlar...siz sormadınız ben söleyim,bayadır yoktum yazdıklarınızı okudum,bişeyler yazmak evet iyi geliyo yazdıkça sanki gebeliğin üstüne düşüyomuş gibi bi his oluştu bende,daha çok sıkıntıya giriyom,ah yokmu şu belirtiler,ne sıkıntı sonucu hüsran oluyo belki biraz uzak kalırsam daha iyi olur dedim,neyse neslecim sende bu sıkıntılar yüzünden gebeliğin tadına varamıyon cnm ama artık atlatmışın stres günlerini,e tabi haklısın,sonuçta yaşayan bizleriz,olsun tatlım bak keyfine,teyzesi öper onu..
merhaba arkadasim ben araniza yeni katiliyorum. bende malesef gecen haftalarda kötü bir deneyim yasadim 17 haftalik bebegimi kaybettim. hersey yolundaykendoktorum bile sasirdi ama bakalim simdi arastirma istedim . bir kizim var 5 yasinda o bana destek oluyo, moral oluyo aslinda artik pek istegim kalamisti ama yazilarinizi okuyunca yeniden bir umut belirtisi oldu . bakalim önce bir korunma sürecini atlatiym da belki psikolojik acidan da faydasi olur cünkü yeni bir hamileligi simdi zaten kaldiramam. ilk hamileligim problemsiz gecti hatta doguma kadar calistim hic dikkat etmemistim. sonra böyle bir deneyim simdi cocuk isteyip olmayanlari daha iyi anliyorum. galiba biz kadinlar cok fazla sitresliyiz.herkese bol sanslar
merhaba arkadasim ben araniza yeni katiliyorum. bende malesef gecen haftalarda kötü bir deneyim yasadim 17 haftalik bebegimi kaybettim. hersey yolundaykendoktorum bile sasirdi ama bakalim simdi arastirma istedim . bir kizim var 5 yasinda o bana destek oluyo, moral oluyo aslinda artik pek istegim kalamisti ama yazilarinizi okuyunca yeniden bir umut belirtisi oldu . bakalim önce bir korunma sürecini atlatiym da belki psikolojik acidan da faydasi olur cünkü yeni bir hamileligi simdi zaten kaldiramam. ilk hamileligim problemsiz gecti hatta doguma kadar calistim hic dikkat etmemistim. sonra böyle bir deneyim simdi cocuk isteyip olmayanlari daha iyi anliyorum. galiba biz kadinlar cok fazla sitresliyiz.herkese bol sanslar
Cnm erken yumurtlama olur cnm bnm ikinci kayipta ben ole hamile kaldimKizlar yaa size bif soru.. gecen hafta adet oldum bugun 7-8. gun biteli 2-3 oldu fakat bugun asiri derecede seffaf akintim oldu hani yumurtlama zamanindaki gibi. ve ayrica cok acikta pembemsiydi acaba bu kadar erken yumurtluyo olabilirmiyim. bu kadar erken gelisen yumurta saglikli olurmu onuda bilmiyom ama ne dusuncegimi sasirdim. terzi kendi sokugunu dikemez durumundayim anlicaniz
insallah saliya testlerin temiz cikar canim ablam.
Cnm erken yumurtlama olur cnm bnm ikinci kayipta ben ole hamile kaldim
Cnm drum turk ayrintili ne yapilmasi gerekiyorsa istiycem
Daha bir hafta var sonuclarin cikmasina
Allahim buyuk emeklerim bosa gitmeyecek insAllah
Kizim bebek adini duymak istemiyor
Sevmek istemiyor cok yikildi cok istiyordu
Dua edin insAllah yeniden nasip olsun saglikli hayirli
Meryem suresine bnde basliycam 61 mi yoksa 41 tanemi okunuyodu
canim cok gecmis olsunmaalesef insan o aciyi bir kere yasayinca bir sonraki hamileligi de biraz stresli geciyor. ben 10. haftadayim simdi ilk 3 ay bi gecse hayirlisiyla stresi var ama sen ilk 3 aydan sonra yasamissin bu aciyi her sey yolunda gidiyor ve bir anda her sey alt ust olabiliyor,doktorlar da bir aciklama bulamiyorlar bazen. hakkinda hayirlisi. psikolojik olarak hazir hissettiginde denemelere baslarsin,bakalim arastirma sonucun ne cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?