Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım, çok teşekkür ederim, zahmet edip konuyu güzelce araştırmışsın, biz de bilgilenmiş olduk. ben de muska işlerinden korkuyordum zaten:)
önceki gebeliğinde hamile kalırken problem yaşadın mı bilmiyorum ama eşim hep şunu söyler zamanı gelmeden gül açmazmış ne yapsak da boş. yeterki bu sefer sağlıklı sıhhatli olsun. hayırlı doğum hayırlı evlatlar nasip eylesin. benim ablam 40 yaşında hamile kaldı ve DR ona dediki sen neyine güveniyonda hamile kalıyon o kadar kızdı yani tehlikeliydi. hamileliğinde çok kanaması oldu, şekeri çok çıktı. ama sonra da çok tatlı bir paşa doğurdu. inşallah bizede nasip olacak.

minikkelebek, canım, inş. hamilesindir ve seni yanıltıyordur olmayan belirtiler. valla bendede yine belirti yok, yine de bir tarafım belki hamileyimdir diyor tabi :)
Rabbim inş. yüzümüzü güldürür, hayırlısı tabi.

yrn3, oy canım bugün pozitifi görmüşsün, hadi kolay gelsin,
inş. cumartesiye kadar yakalarsınız doğru zamanı.
sanırım benimde öyle, yani pozitifi gördükten 2-3 gün sonra yumurtlama oluyor, bence :)

ewpat, canım inş. önce sen güzel haberlerle gelirsin yarın ve sonrada minikkelebek, ben, ve diğer arkadaşlarımız. benim bat 26 sanırım, belli değil.

afyo, esmiras, tepeler, mahtuana, sheflera, ve diğer arkadaşlar çok çokkk geçmiş olsun, önümüzdeki aylarda güzel haberlerinizini yazın inş.

tepeler, canım, bendüşük yaptım sonrasında küçük bir operasyon... ve 5 ay boyunca detim normal değildi, az ve çok koyu renkli falan filan işte... ve daha yeni yeni düzelmeye başladı sanırım, hala bir farklılık var aslında. eğer seninde öyleyse, inş. daha çabuk düzene girer adetin.

gurbetgüzelim, valla çok sevindim düşüğe neden olan perdeymiş meğer, hadi bundan sonra daha kolay artık, kolay gelsin çalışmalarında :))

ayrıca arkadaşlar, bilen varmı, ben adetimin 20. günü ovulasyon testinde pozitifi gördüm.
normalde 12 nisan adetimin 16. günü olması lazımdı ama negatif çıktı test.

yani adetin 20. günü ovulasyon olurmu ki?

Canim kitaplara gore 14. gun ama herkesin vucudu degisik sonucunda, bazilari 10. gun yumurtluyor mesela ben hep 15-18. gunler arasinda yumurtluyorum. ama 25. gun bile yumurtladigim oldu

20. gun yumurtlamak demek normalde her 40-45 gunde bir adet oluyorsun demek. yumurtlamayla adet arasindaki zaman hic bir zaman degismez. eger 14. gunde yumurtlarsan 28-30. gun adetin gelir.

Yumurtlama tarihin ne zaman olursa olsun o gune 10-14 gun eklersen adet tarihlerini hesaplayabilirsin :) Onun icin pozitifi gorsuysen hadi calismalaraa

Neeslem hamile kalabiliyorum fakat bebek tutunamiyor
Dr ole dedi perde engelliyormus demekki
Perde yakinlatina yerlesinsr beslenemiyor
Kurtajdan 6 hafta sonra dedi dr rahim filmi cekilsin
Sonrasinda bakilir

canim bu rahim filminden sonra saglikli hamile kalan cok okudum bu forumda. insallah hayirlisiyla darisi basina.

hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz insallahh..bak olmazsa uzulme haa..ben doktora gitmistim negatif dedikten 2 hafta sonra hamile kaldim..belli olmaz bu isler.

ovulasyon herkeste farkli gunde olabilecegi gibi ayina gore de degisiklik gosterebiliyor...hava degisimi,stres,beslenme degisikligi gibi durumlarda...

yarıldık burda kızz
içindeki sese çüşş de
ben de epidural normal istiyorum
ameliyat olayından çok tırsıyorum,ama kısmet olsa da 1 ocakta sezeryana da razıyım yeni yılın ilk bebeği diye telefisyona çıkarız
rica ederim canım ben de bi ara araştırmıştım benim bi arkadaşımda olduğunu söylemişlerdi sene başında
meraktan araştırdım.önceki gebeliklerim hep ilk ayda olmuştu ama bu defa öyle kolay olmayacağı içime doğmuştu zaten
benim annem de kardeşimi 38 yaşında doğurdu.hem de isteyerek de hamile kalmamıştı,
istedikleri düştü,istemediği doğdu çok da güzel oldu
dediğin gibi herşeyin vakti zamanı var beklicez napalım

canım hoşgeldin hiç uğramıyon ne zamandır.nasılsın?
belirti hiç yok ama her zaman bi umut var işte naparsın,benim olayım hamile kalmakla da bitmicek ya neyse hayırlısı olsun
inşallah en kısa zamanda sağlıkla doğururuz
sen de benim gibi geç yumurtlamışsın ben 16 ve 17. gün çift çizgi gördüm sanırım 18. gün falan yumurtlamış oluyorum
yumurtlama gecikince adet de gecikmiş oluyor yrn cimin dediği gibi
bu testler de olmasa yanlış bilcez günümüzü,anlamadım doğru mu gösteriyolar yanlış mı

kızlar hangi birinize yazıcamı şaşırdım valla,nesle,minik kelebek,yrn,essela,mahtuana,tepeler,deli asena ayy unuttuğum varsa alınmayın emi kızlar,bnde heyecan başladı şimdiden ama önceden de yazdığım gibi,olumsuz bi vaka olursa üzülmek yok öle diyom kendimi teselli ediyom napıym yahu..eee tmm bebek yoksa niye adetim gecikti yahu neyse sorularım cvbı yarında saklı...

ayy negüzel ya inşallah hamilesindir çokk mutlu oluruz.... olumsuzluk olsada durmak yok yola devam canım herşeyin hayırlısı olsun çok heycanlı valla yarın ne olacak

selam

arkadaşlar ben 2 hafta önce düşük yaptım arkasına kürtaj oldum. 38 yaşındayım . 10 yaşında bir çocuğum var. bu hamilelikten önce hiç düşük ve kürtaj yoktu.normal yolla hamile kaldım. hamileliğimin başından beri her şey çok iyiydi. 2 tane prof. doktora gittim. her şey bir günün içinde oldu. kanama geldi doktora gittik. embriyonun kalbinin durduğunu söyledi doktor. ardından kanama oldu . düşük kendiliğinden gerçekleşti. ardından 15 dakikalık kürtaj işlemi gerçekleşti. parçalar patoloji ve genetiğe gitti. henüz sonuçları almadık. ikinci bebeği çok istiyordum. her şey çok iyi giderken bir günün içinde bunları yaşamamın şokunu atlatamadım. doktorla görüştük 1. reglin bitiminden itibaren tekrar deneyebilirsiniz dedi. bu şekilde yaşayan arkadaşlar ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

ayy negüzel ya inşallah hamilesindir çokk mutlu oluruz.... olumsuzluk olsada durmak yok yola devam canım herşeyin hayırlısı olsun çok heycanlı valla yarın ne olacak

cnm inşallah,ah olsa ne güzel olurdu,evet tatlım herşeye rağmen yola devam yapcak bişey yok..

öncelikle geçmiş olsun çok zor süreç bir yavrun varmış allah bağışlasın o destekçindir rabbim inşalah bi sana bir bebek çocuğğunada bir kardeş göndersin tez zamanda.. neslee arkadaşımız var o ilk adetten sonra hamile kalmış

cnm inşallah,ah olsa ne güzel olurdu,evet tatlım herşeye rağmen yola devam yapcak bişey yok..

canım hamile olursan 2013 annesimi 2014 annesimi oluyorsun minikkelebek hamileyse 2014 ün ilk annesi olacak burda
çokk güzel olur buaydan sonrada bize destek olursunuz bekleyin o bebek buraya gelecek arkadaşş

Canim haberlerini bekliyoruz valla ben senin yerinde olsam beklenemezdim heralde simdiye bin tane gbelik testi yapmistim doktora gitmeden

Rabbim insallah hayirlii saglikli bir evlat nasip eder iyi haberler olsun insallah

ben de epidural normal istiyorum
ameliyat olayından çok tırsıyorum,ama kısmet olsa da 1 ocakta sezeryana da razıyım yeni yılın ilk bebeği diye telefisyona çıkarız

Kiz biz televizyona ciksak bikarlar bizden haaa cak cak susturun bulari diyee Bakma bende normal diyomda hani epidural

yardimi olsa harika olur aslinda

Amanin bu arada benim ovulasyon testi dun oglen pozitifti bugun negatif cikti (test cizgisi digerinin renginin yarisi kadar acik renkte)
leeeyynn ben simdi yumurtladimmi

GID GID GIDAAAAKKK YUMURTAMM SICAKKKK tavuk gibiyiz anam hayirlisi olsun bu ay ateste olcmuyom rabbime biraktim

Kızlar günaydın sabah yine test yaptım normal testlerden,negatif çıktı bembeyaz bi zeminde tek çizik
pazar günü erken gebelik testini yapıcam sanırım belki dayanamayıp yarın sabah da yapabilirim
yumurtlama testine göre bata 1 hafta var
ama son adet tarihine göre 5 gün var,belirti yok
özetler bu kadar şimdi haberler
yok yok ben sıyırdım kesin
çok geçmiş olsun,ben ilk düşüğümde kürtaj olmamıştım 1 adet görüp yine hamile kaldım,
onda da maalesef bebeği göremedik,kürtaj oldum.doktor 3 ay korun dedi.
3,5 ay korundum.geçen ay bıraktım korunmayı ama hamile kalamadım.
kürtaj yoksa 1 ay varsa 3 ay korunun diyorlar,bazı doktorlar hiç korunma vermiyor kadının psikolojisine bırakıyor.
hakkınızda hayırlısı olur inşallah
canım hamile olursan 2013 annesimi 2014 annesimi oluyorsun minikkelebek hamileyse 2014 ün ilk annesi olacak burda
çokk güzel olur buaydan sonrada bize destek olursunuz bekleyin o bebek buraya gelecek arkadaşş
allahımmm ağzın bal yesin kızzz inşallah inşallah
çağırıyoz bebekleri de gelmeyolaaa

noldu hani normal yapçaktın he noldu noldu
kız telefisyonda bizi görseler sabah programı bile yaptırırlar ben sana sölim
kamera 1 ocakta ilk doğuran kadına yani bize döner dönmez;
"biz bu çocuu yapana kadar neler çektik ateş mi ölçmedik yumurta mı beklemedik amuda mı kalkmadık saatlerce mi yatmadık silkeletmedik mi kürtaj olduk düşük yaptık heeey gidi hey sen ne diyon topikte kaç taneyiz alayınızı döveriz ben 1 senedir hamile kalmadım incir mi yemedim adaçayı mı içmedim folik olsun diye ıspanak mı yemedim kocaya mı saldırmadım"

KIZLAAARR HUUUUHUUUU yumurtladiktan sonra NAR suyu icin rahmi kalinlastiriyormus dusukleri onluyormus

Yok biraz tarzanlik yaptim ama epiduralsiz olmaz eheuhehee Anam bacim biz seninle oturup sabah program

yapariz burdaki diger kizlarida her gun bi kisiyi konuk alsak girgir samata gobek ata ata dogurttururuz

birak isi gucu bende tasinayim Turkiye'ye biz koca kari yontemlerimizle hamile biraktiririz evvel Allah :)

çok şükür neslicim allah sağlıkla tamamına erdirsin sanırım ben de şu 2 haftayı atlatırsam biraz daha rahat olcam gerçi korkular beklemeler hiç bitmiyo ama allaha emanet... ben zaten geçen yazdan beri 2 3 kilo almıştım sinir oluyodum veremedim diye, o kiloların üstüne hamile kaldık olsun yaaaa hiç önemli değil. şurda kızları sinirlendirmiyeyim hamile kalmışın ne kilosu leennnnnn demesinler

hadi canım haberlerini bekliyoruz

sorma miniğim napiyim yaa kiloyu mu düşünces bi de, kırmızılardı yumoştu tek çizgiydi neler geçmiş, salla gitsin :125:
haftaya cmrtsi gitces dr.a inşallah duyarım inşallah herşey yolundadır...

kız kelebek çok güldürdün beni başlayın tv programına, geliriz toplucanak
buarada ikide bir bu ay hiç ümidim yok diyip duyma yaaa yrn sen de!!!
bebiş oluşmaktaysa da kaçıracaksınız valla olumlu düşünün

canım çok gemiş olsun, biz de yaşadık maalesef atlatıcaksın inşallah...kaç haftalıktı senin?
ben de ilk gebeliğimde kalp atışı durması sonucu krtj olmuştum 3 ay korunun demişti dr ondan sonraki 4.ay oldu şükürler olsun ama hiç garantimiz yok allaha emanetiz... 1.aydan sonra dediyse dinle dr.nu canım inşallah bekletmeden gelir bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…