Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canim corek otlu tarcinli bal bana da cok iyi geldi tavsiye ederim

selam arkadaşlar düşük 10 hafta 2 günlükken oldu. ama embriyo gelişimi 8 haftada kalmış

Kizlar kizlar altin kizlar!!!

Merhabalar hepinize, insallah gununuz super geciyordur. Ben sehirdisindayim konferans vardi ama sanki bugun yumurtladim bakalim en son cuma gunu calisma yaptik ama pek bi umutsuzum yaa..

Neyse Allah saglik versinde gerisi onemli degil, kotu bir haber aldim daha 2 haftalik evli olan bir tanidigin esi trafik kazasinda vefat etmis, cok cok uzuldum Allahim rabbime dua ettim bizleri

sevdiklerimizden ayirmasin diye.. Hic kolay degil biz bebisimizi dusurunce bu kadar uzuluyoruz Allah o kizcagiza ve ailesine sabirlar versin. Halimize sukredelim kizlar ve bu aydami olmadi, gulup
gecelim ve diger aylara bakalim. Saglik oldukca gerisi geliyor evvel Allah

ohooo ben de ABD'deyim aramizda nerdeyse 1 gun var ^^

Sorma kuzum saat farki baya var saatler alinmadan once turkiyeyle 9 saat vardi aramizda simdi gene indi 7 saate.. Sizinle hele hepten cok bizim aradaki fark

Yok kuzum ben Turkiyede degilim, ogretmende degilim ama tip ogrencisiyim daha kocisim beni okutuyor beyefendi

Canim oncelikle gecmis olsun, bu forumda hepimiz birbirmize destek oluyoruz seninle ayni kaderi paylasiyoruz bizde

Sakin umidini kaybetme, uzulmeden olmuyor tabiki ama oyle hayattan kendini koparma, genciz saglikliyiz Allah'a sukur insallah bebislerimiz olucak sagliklica. bak doktorunda hemen denemeye baslayabilirsin demis. Pes etmek yok yola devam.

selam arkadaşlar düşük 10 hafta 2 günlükken oldu. ama embriyo gelişimi 8 haftada kalmış

Gecmis olsun guzelim, Allah bir dahakine saglikli bir hamilelik nasip etsin insallah

Merhaba Kızlar,

Öncelikle aynı kaderi paylaşanlara geçmiş olsun. Benim merak ettiğim bazı durumlar var. Mart'ın 25 inde 3 haftalık gebeliğim sona erdi. Doktora gittiğimde düşük olduğunu söyledim tekrar kan testi istedi düşüğün sona erip ermediğine bakalım dedi. Kan testimde de 7 olan değer 1 in üzerindeydi ve düşük sona ermiş dedi. İçimde parça kalıp kalmadığını merak ettiğimi söledim kontrol gerçekleştirmeden sanki hiç gebe kalmamışlar gibisin dedi parça kalsaydı değerde çıkardı dedi. Israr edemedim. Şimdi düşük yapalı 27 günümde regl oldum. Normalde de benim düzenli olarak 26 günde bir oluyodum. Bir gün gecikmeyle oldum sorum şu ki eğer normal süremde adet gördüysem benim 3 ay korunmama gerek var mı? Psikolojik olarak çok bunalımdayım. Kimse beni anlamıyor kimse destek olmuyor. İş yerindeki arkadaşlarım düşük yaptığımın ertesi gününden bu güne kadar hep yanımda hamilelikten bahsediyorlar kimse demiyor ki bu kız üzücü olay yaşadı susalım diye düşüncesizce davranıyorlar benim bu travmayı atlatmam daha kolay olacakken zorlaştırıyolar iyice (( Bu psikolojiden de kurtulmak için tekrar bebek yapmayı istiyorum ama yine aynı şey yaşicam diyede korkuyorum. Adetim bittikten sonra denemeye başlasam mı bilemedim. birde gelen kanamamda minik minik kan pıhtıları geliyo hala acaba parça kaldıda onlarmı düşüyo şimdi (( Lütfen bilgi verebilir misiniz? Uzunda yazdım kusura bakmayınn

geçmiş olsun canım sen sanırım kimyasal gebelik yaşamışsın
bu durumda doktorlar korunma vermiyorlar.bence de beklemene gerek yok
iş yerindekilerin seni anlaması çok zor benim de karşıma geçip bebeğinin kıyafetlerini gösteren psikopat vardı,onun göbeği varmış benim yokmuş falan oo neler neler,allah görüyo ne diyeyim
sen kendini üzme yeniden dene bence
ben de 2 düşük yaptım her gün iğne olmam gerekiyor.ne olursa olsun sağlık en önemlisi
herşey zamanını bekliyor sanırım

Teşekkür ederimm canım. Bende rabbim sen görüyosun diyorumm hep bunu yapanda hamile zaten 2 ay sonra doğum iznine çıkıcakk sabır çekiyorum işte kimsenin kalbini kırmamak için susuyorum ama aynısıyla malesef bunu düşünenler karşılamıyor. Allah büyük Dr bana 3 ay korun dedi bende folik asit kullaniim mi bu süreçte dedim kullan ozaman dedi 6 ay onu kullan bitsin ondan sonra gebelik düşün dedi ben daha 3 ay bekleyemem diyorum dr 6 aya çıkardı ozaman adetim bittiğinde denemelere başliimm :)) buarada sende bebeğini kucağına sağlıklaa alırsın inşallah tşkrler yanıt içinde :)

Kızlaaaaaaaaar nerdesiniz
sabahın köründe 3 tane test yaptım,salı günü doktora randevu aldım
2 normal test,1 erken test ve 1 de ovulasyon yaptım :26:

rica ederim canım ne demek,ben de teşekkür ederim
doktorun biraz abartmış olayı sanki,benim ilk düşük 2 aylıktı kürtajsız düştü doktor 1 adet sonra düşünebilirsin dedi.
1 adet gördüm korunmayı bıraktım yine hamile kaldım bu defa 7 haftalık boş gebelik oldu
bu defa kurtulamadım kürtaj olmak zorunda kaldım.doktor 3 ay bekle dedi.bu arada folik asit ve coraspin 100 kan sulandırıcı aldım
eğer ileri aylar olursa ve kürtaj olursa süre uzuyor.ben kürtajdan sonra adet olmadan doğuranları biliyorum
herşey kısmet,allah korusun yine düşük yaparsam korunmayı hiç düşünmüyorum
benim moralimi bozan arkadaş doğuma gitti,bebeği epilepsi hastası olmuş.allah korusun ne verirse de hayırlı ve sağlıkla versin inşallah
ben de senin gibi doktorla pazarlığa oturcaktım 6 ay deseydi gerçi hamile kalana kadar 5 ay geçti bile

Oda herhalde kesin sonuç için öle beklememi sölemiş olabilir :)) Neden diye soramıyor ki insanda ebe arkadaşım var ona sormuştum bekle demelerinin nedeni yumurtanın tekrar nezaman çatladığını görmek içinmiş. tekrar çok geçmiş olsun canım başa gelmeden kesinlikle acının büyüklüğünü bilemez insan daha oluşmadan düşüyor sonuçta ilki ama insan bebek çok istiyorsa büyük yıkım oluyor işte kayıp kayıptır sonuçta bunu yaşamayan bilemez herşeyin hayırlısı allahtan rabbim herkese sağlıklı,hayırlı bebek nasip etsin düşmanım dahi olsa istemem böle bi acı yaşasın Allah herkese bu sevgiyi yaşamayı nasip etsin

aslında doktorlara da ne varsa rahatça sormak lazım sonuçta kolay değil neler yaşadık.insan herşeyi merak ediyo
sonra internet kurdu olup çıkıyoruz.ben jinekolog olmak üzereyim yani az kaldı

aslında doktorlara da ne varsa rahatça sormak lazım sonuçta kolay değil neler yaşadık.insan herşeyi merak ediyo
sonra internet kurdu olup çıkıyoruz.ben jinekolog olmak üzereyim yani az kaldı

hahaha valla sormaa öyle oluyorr her konuda ben önce dra gitmeden internette araştırıyorum bir iki belirti varsa okuduğuklarımda eyvahh :)) eşimin başının etini yiyorum nekadar evhamlı oldun sen diyo bana onada acıyorum benim gibi bi deliyi başına musallat etti :))

altın kızlar
canım ya sen bunu biliyosun bi de ben mi söyleyim zaten cuma çalıştıysan ve bugün yumurtladıysan senin işine yarayacak demektir.
eskiden hergün mü oluyomuş yumurtlama testi mi yapıyomuş ananeler babanneler yaa biz ne kadar paniğiz dimi
herşeyi bilmek iyibişey diil yani onu anladım
allah o tanıdığına sabır versin insanın gözü ne görür ki öyle bi durumda

kadınlar kulübünden nedir bu adamların çektiği
gene mi ordasın deyip durur eşim,ama napim..
şimdi ben düşük yapmış onlarca kadını nerden bulup dertleşeyim mesela saçlarımın rengini beğendiniz mi diye sokaktan kaç kişiyi çevirip sorayım :111:
yani burası muhteşem bi platform

kızlar sayfanıza yeni uğradım aranızda benim gibi 4 düşüğü olan varmı birde düşüklerden sonra bebeğini kucağına alanlar

3 dusugum var cnm sonuncu 2 hafta once kurtajla alindi
Bisey cikmadi sonuclar temizdi
Rahim filmi cekilecek onu bekliyorum
Buyuk ihtimal yapisiklik var
Rahimde Perde var o kesin ultrasonda gotuldu
Gecmis olsun crktirmefi isrn sayet tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…