Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canim senin anlattigin buharlasma cizgisine benziyor, bazen olusabiliyor uzun sure gectikten sonra, genellikle renksiz olur o cizgi...insallah hamilesindir...

evet cnm ilk yaptığım test pozitif olan yerde dağınık görünüyodu bugun yaptığımda ise ikinci çizgi yamuktu sonradan belirgin oldu ve düzeldi kafam karıştı yahu....

arkadaşlar kürtaj olalı bugün 17 gün oldu fakat 2 gündür karnımda (rahmimde) hafif hafif ağrılar var. sizce normal midir yoksa enfeksiyon falan mı aldım ne yaptım

arkadaşlar kürtaj olalı bugün 17 gün oldu fakat 2 gündür karnımda (rahmimde) hafif hafif ağrılar var. sizce normal midir yoksa enfeksiyon falan mı aldım ne yaptım

gecmis olsun, rahim kendini toparliyordur bence kasilmalar ve agrilar ara ara oluyor ben kürtaj olmadim kendiliginden düstü ama, bendede olmustu doktor rahim kendini toparlaniyor demisti. enfeksiyon olunca kokulu akinti basliyor diye biliyorum umarim enfeksiyon degildir agrilarin cok siddetli devam ederse doktorunu ara mutlaka tekrardan gecmis olsun.

cevap için teşekkürler. umarım dediğin gibi sadece kasılmadır. şuan kokulu bişey yok Allah'a şükür.

ewet canım bende oradaydım. 1 nisanda da ben ayrıldım senin kaç günlüktü?

hayirlisi olsun canim ekim anneleri cok kayip verdi malesef. hım sen benden baya sonra ayrilmissin tanisamamisiz bile. benim sata gore 9haftalikti ama gec dollenme olmustu 7haftalikti.

rahimde kasilma canim bendede o zamanlarda ara ara oldu batma seklinde geliyor bende enfeksiyon mu aceba diye korkmustumda degilmis rahim gebelik kucukte olsa az bi esnedi tekrar eski haline donerkende agri veriyor ama agrilarin daanilmaacak gibi olur iliskiye girerkende olursa doktora mutlaka git canim

benim de ara ara olmuştu canım korkma.adet olana kadar olmuştu bazen
yanlış hatırlamıyosam 35. gün falan adet olmuştum

2 test de yanılıyo olamaz silik de çıksa hamilesin
zaten ben de her 2 hamilelikte adete 4 gün kala aynı şekilde öğrendim silik bi çizgiyle canım
tebrik edeyim o zaman seni

cnm kelebeğim,silik çıktıda sonradan çıktı,ne kadar süre sonra çıktı bilmiyom,yarım saatten sonra olanlar geçersiz olunca tşk ederim cnm.

evet devletteki ilgi şefkat anada babada yok bilirim
git canım fazla doktor göz çıkarmaz
belki ben de bi doktora daha takip olurum hele bi döl tutalım da

:90:

cnm ikinci çıktı çıkmasınada silik çıktı bnde anlamadım...
canım inşallah hamilesindir çok sevindim gerçi o silik çizginin ne kadar sonra çıktığına emin olmamız lazım önce
sen bi test yap ama 3-4 dk sonra bak! yazıyodu zaten 3 mü 5 dk mı neydi, ona göre silik te olsa bebiş var demek
hadi bakalım
inş. hayırlısı olur canım

Son düzenleme:

tşk ederim cnm inşallah vardır,bizde çok istiyoz,evde bi tane testim daha var onu yapıcam ah şu korkumu bi yensem bugun tam yapıyım dedim elime aldım paketi açtım tekrar yerine koydum en geç cuma yapıyım diyorum bu arada adet geçeli 5 gün oldu cnm belirtilerde var midem çok yanıyo ve ekşiyo bulantı yok bide göğüslerim çok acıyo,sen naptın cnm gebelik nasıl gidiyo?evet bi dahaki testi yapınca 5 dk beklicem.....

cnm kelebeğim,silik çıktıda sonradan çıktı,ne kadar süre sonra çıktı bilmiyom,yarım saatten sonra olanlar geçersiz olunca tşk ederim cnm.

kız neyinden korkuyosun 2 günden beri ben olsam 40 tane idrar,5 tane kan testi yapmıştım bile
bak benim adetime 7 gün var sabah test yaptım
sonucu söylememe gerek yok sanırım
erken gebelik testi var evde 2 tane.onları harcamamak için dandik strip testlerle yapıyorum
hafta sonu erken testlerden birini kullanırım artık

ooo süper ewpatım
5 gün geçtiyse sabah ilk işin olsun nasıl dayanıyonnn ayyy çok merak ettim inş güzel haberlerini alırız
benim çok şükür fena değil mide bulantısı falan yok iştahım çok açıldı böyle giderse fena kilo alcam diye korkuyorum
ama bi yandan da önemli değil diyorum, sağlıkla bu süreci geçirelim de kilo için sonra çaresine bakças artık
bu haftalar biraz korkuyorum sata göre 7+1 bugün... önceki gebeliğimde kalp atışında yaşadığım korkular aklıma geliyo, inş rabbim sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasibeder, hepimize inşallah

seni o kadar iyi anliyorum ki..bundan onceki randevum 8+4 teydi..ilk bebegimin kalbi 7+6 da durmus..ondan o kadar heyecanli gittim ki kontrole..o kontrolu atlatirsam rahatlarim diyordum simdi 2 hafta kaldi diger kontrole gene heyecanlar icindeyim.

benim mide bulantim ve tiksinmem var.(7. haftanin sonunda basladilar tam anlamiyla) hic kusmadim ama ogurup duruyorum. 1,5 kilo almisim. bir sey demedi doktor az ya da cok diye

cnm ya çıkmazsa diye korkuyom,ezcaneye gittim hassasından olsun dedim yokmuş,kaç gündür bnde dandiklerle uğraşıyom be cnm

ohh kızlar ben yokken baya kaynatmışınız.ben çalışıyorum ve bugünlerde çokgeç geliyorum eve neyse ewpat çoksevindim benim ilk testimdeki 2.çizgiyi büyüteçle falan anca görebilirdin sen silikte olsa aleni görmüşün ya bence ümitlendirmek istemem ama hamilesindir inş.kızlar yaa topikte şu haberi konuşmak bile negüzel.bu arada bişey sormak istiyorum birden fazla düşük yapan arkadaşlara16 sı sabah adet oldum ama yupii diye yazamadım bitürlü çünkü 2gündür gelen kanama avucumun içini dolduracak kadar bile yok.bide rengi mat sanki minicik parçalar gibi.adet kanaması gibi kırmızı değil.korktum biraz acaba diyorum çok istememe rağmen biay daha beklesemmi bidüzene girmedi gibi geliyor.bide şöyle düşünüyorum benim düşük kendi oldu dolu dolu 10gün kanamam oldu ozaman kanama çok olduğu içinmi geliyor ya.kızlar yaşayan varsa yazarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…