- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.281
canim senin anlattigin buharlasma cizgisine benziyor, bazen olusabiliyor uzun sure gectikten sonra, genellikle renksiz olur o cizgi...insallah hamilesindir...
o zaman 2 gun sonr ailk idrarla yap testi ama onda da boyle cikarsa git artik bir doktora bence. hayirlisi olsun :)
cnm ikinci çıktı çıkmasınada silik çıktı bnde anlamadım...
evet cnm 2 gün daha bekleyim sonra yapıyım eşimde öle diyo hemen dr a gideriz diye,bklım bnde merakla beklicem..
evet canım ekim annelerindeydim 7 martta ayrıldım ben ;-( sendemi ordaydın peki
arkadaşlar kürtaj olalı bugün 17 gün oldu fakat 2 gündür karnımda (rahmimde) hafif hafif ağrılar var. sizce normal midir yoksa enfeksiyon falan mı aldım ne yaptım
gecmis olsun, rahim kendini toparliyordur bence kasilmalar ve agrilar ara ara oluyor ben kürtaj olmadim kendiliginden düstü ama, bendede olmustu doktor rahim kendini toparlaniyor demisti. enfeksiyon olunca kokulu akinti basliyor diye biliyorum umarim enfeksiyon degildir agrilarin cok siddetli devam ederse doktorunu ara mutlaka tekrardan gecmis olsun.
ewet canım bende oradaydım. 1 nisanda da ben ayrıldımsenin kaç günlüktü?
arkadaşlar kürtaj olalı bugün 17 gün oldu fakat 2 gündür karnımda (rahmimde) hafif hafif ağrılar var. sizce normal midir yoksa enfeksiyon falan mı aldım ne yaptım
inşallah hamilesindir. hayırlı sağlıklı bir evladın olur inş..
2 test de yanılıyo olamaz silik de çıksa hamilesin
zaten ben de her 2 hamilelikte adete 4 gün kala aynı şekilde öğrendim silik bi çizgiyle canım
tebrik edeyim o zaman seni
evet devletteki ilgi şefkat anada babada yok bilirim
git canım fazla doktor göz çıkarmaz
belki ben de bi doktora daha takip olurum hele bi döl tutalım da
canım inşallah hamilesindir çok sevindim gerçi o silik çizginin ne kadar sonra çıktığına emin olmamız lazım öncecnm ikinci çıktı çıkmasınada silik çıktı bnde anlamadım...
:90:
canım inşallah hamilesindir çok sevindim gerçi o silik çizginin ne kadar sonra çıktığına emin olmamız lazım önce
sen bi test yap ama 3-4 dk sonra bak! yazıyodu zaten 3 mü 5 dk mı neydi, ona göre silik te olsa bebiş var demek
hadi bakalım
inş. hayırlısı olur canım
cnm kelebeğim,silik çıktıda sonradan çıktı,ne kadar süre sonra çıktı bilmiyom,yarım saatten sonra olanlar geçersiz olunca tşk ederim cnm.
tşk ederim cnm inşallah vardır,bizde çok istiyoz,evde bi tane testim daha var onu yapıcam ah şu korkumu bi yensem bugun tam yapıyım dedim elime aldım paketi açtım tekrar yerine koydum en geç cuma yapıyım diyorum bu arada adet geçeli 5 gün oldu cnm belirtilerde var midem çok yanıyo ve ekşiyo bulantı yok bide göğüslerim çok acıyo,sen naptın cnm gebelik nasıl gidiyo?evet bi dahaki testi yapınca 5 dk beklicem.....
tşk ederim cnm inşallah vardır,bizde çok istiyoz,evde bi tane testim daha var onu yapıcam ah şu korkumu bi yensem bugun tam yapıyım dedim elime aldım paketi açtım tekrar yerine koydum en geç cuma yapıyım diyorum bu arada adet geçeli 5 gün oldu cnm belirtilerde var midem çok yanıyo ve ekşiyo bulantı yok bide göğüslerim çok acıyo,sen naptın cnm gebelik nasıl gidiyo?evet bi dahaki testi yapınca 5 dk beklicem.....
ooo süper ewpatım
5 gün geçtiyse sabah ilk işin olsun nasıl dayanıyonnn ayyy çok merak ettim inş güzel haberlerini alırız
benim çok şükür fena değil mide bulantısı falan yok iştahım çok açıldı böyle giderse fena kilo alcam diye korkuyorum
ama bi yandan da önemli değil diyorum, sağlıkla bu süreci geçirelim de kilo için sonra çaresine bakças artık
bu haftalar biraz korkuyorum sata göre 7+1 bugün... önceki gebeliğimde kalp atışında yaşadığım korkular aklıma geliyo, inş rabbim sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasibeder, hepimize inşallah
kız neyinden korkuyosun 2 günden beri ben olsam 40 tane idrar,5 tane kan testi yapmıştım bile
bak benim adetime 7 gün var sabah test yaptım
sonucu söylememe gerek yok sanırım
erken gebelik testi var evde 2 tane.onları harcamamak için dandik strip testlerle yapıyorum
hafta sonu erken testlerden birini kullanırım artık
ooo süper ewpatım
5 gün geçtiyse sabah ilk işin olsun nasıl dayanıyonnn ayyy çok merak ettim inş güzel haberlerini alırız
benim çok şükür fena değil mide bulantısı falan yok iştahım çok açıldı böyle giderse fena kilo alcam diye korkuyorum
ama bi yandan da önemli değil diyorum, sağlıkla bu süreci geçirelim de kilo için sonra çaresine bakças artık
bu haftalar biraz korkuyorum sata göre 7+1 bugün... önceki gebeliğimde kalp atışında yaşadığım korkular aklıma geliyo, inş rabbim sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasibeder, hepimize inşallah[/QUOTE
cnm yarın 6 günüm oluyo,tmm yarın ilk işim test yapmak ve size bildirmek,cimrileştim heralde bi teste kıyamıyım:))
bncede kiloyu pek sorun etme şimdilik,cnm korkularını anlıyom tabi ama sen rahat ol yinede,inşallah şu günlerin su gibi çabuk geçsinde sende rahat olursun,e tabi bizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?