Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kuzucum, 13 saat uzunmus yaa bak hamilelikte kan dolasimi cok onemli biliyorsun onun icin oturdugun yerde bile o ayaklarini

bacaklarini oynat kiyamam daha dogum iznine de cok var insallah cabuk gecer.

Bu arada igneleri batirmayi cozmussun afferim sana doktorun dedigi gibi diyabetli insanlar hayatlari boyunca bu igreneleri

yapiyor sende alisicaksin yeterki bebis iyi olsun

Ben cidden bu ay olmadigini dusunuyorum kiz sagdan yumurtladim bugun sol taraf berbat bi sanci icinde korkutmaya basladi beni,

zaten her kucuk seye panik yapmaya merakliyim bi bu eksikti Hayirlisi Allahtan cicim haberdar et bizi doktora gittikten sonra

saol canim benim!

korkunu cok iyi anliyorum. benim randevu cuma, gecen haftadan basladim asabilesmeye. insallah iyi haberlerle kapatacagiz bu haftayi!!!

bilmem yaa aslında asi gitmek istemiyorum her gün birinin hamile oluşunu öğreniyorum tanıdıklarımdan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum benim neden olmuyor dememek için kendimi zor tutuyorum bugün yine bi tanıdık hamile hamile haberini aldım hamile kaldığını bile bilmiyormuş 3 aylık korunmak için spiral taktırmak için gittiğinde öğrenmiş....
benim yumutrladığım bile meşhul canım tek yumurtam çalışıyor ve oda zar zor yumurta oluyor yumurtlamam olduğunu anlayamıyorum adetim düzensiz...
inşallaahh senin tutmuştur bu ay hamile kalırsın canım

yok canım akıl veren olmasa zaten aklımızı kaybedecegiz birbirimize destek oluyoruz..
keşke akışına bırakabılsek bırakamıyoruzki aceba yumutladımmı geçtimi bilmem ne yumurtlama günüyse diye eşine yaklasıyorsun pozisyon önemli ona göre yönlendiriyorsun eşini sonra yatakta bekliyorsun işte bunları düşünürken nasıl kafandan atacaksın olmuyorki be canım... rabbim olmayan herkesi evlat sahibi yapsın inşallahh... senide minik pıtırcığınıda korusun rabbim

kızlar ben bu ay incir kürü yaptım ama kullananların çoğu okudum erken yumurtladıklarını erkenden yumurta akı kıvamınında akıntı geldiğini kasık ağrısı olduğunu yazmış ama benim bugün 16. gün ve benden ne yumurta akı kıvamı geldi nede kasık ağrısı var aceba yumurtalarm büyümedimiki benim hiçbir kıpırtı yok kullanan varmı sizde nasıl oldu

Bnde iki tane nurtopu gibi kist Oldu
Fakat bn kendni yemistim bolca
Sonrada yemedim biraktim

canım senin bat nezaman oluyor şimdi, bencede bu ay olmuştur gibi geliyor bana senin için, inş. öyledir, valla meraktayım bende, seminerdi pozitifti derken :))

saol canim benim!

korkunu cok iyi anliyorum. benim randevu cuma, gecen haftadan basladim asabilesmeye. insallah iyi haberlerle kapatacagiz bu haftayi!!!

neslee'cim, Allah sabır versin, valla zor bu bekleyişler, ama sabırla bekle canım, cuma günü alırsın iyi haberleri inş.

aynı dertler hepimizde var canım.
herkesin hamile olduğunu duyarız,
pozisyonlara dikkat ederiz,
ovulasyon günleri dönüm noktamızdır, adet gününü dört gözle bekleriz olmaması için....
Rabbim sabrını versin hepimize, sitem değil bizimki, Allah'ın
taktiri olduğunu biliyoruz, tabi günlerimizi boş geçirmeden de
tedbir almaya çalışıyoruz :)

gurbetgüzeli, canım seninde 2 haftan kaldı galiba doktora gitmene değil mi? tez geçsin inş. sende başla hemen çalışmalara.

minikkelebek, canım endişeni tahmin edebiliyorum, kayıplardan sonra insan herhalde kontrollerden korkar,
ama Allah büyük, inşaallah yarın güzel haber verirsin bizlere.

sonuç: MTHFR C677T heterozigot

kan pıhtılaşmasına yatkınlık varmış sanırım. bugün 2 doktora gösterdim, biri pıhtılaşma var diyor, genetik uzmanı ise mühim değil diyor.

kendi doktorum acil ameliyata gidince gösteremedim bugün, perşembe inş. gösteririm.

anladığım kadarıyla coraspin verilecek.

minikkelebek, canım ya senin sonuçların nasıldı? hangisinde mutasyon görüldü sende?

bu arada adetin 20. günü ovulasyon oldu demiştim daha önce.
bugün adetin 34. günü, ovulasyonun 14. günü :)

kan testi yaptırdım bugün, negatif çıktı. hala adet olmayıncada senaryoları yazmaya başladım öğlenden beri :)
erken menopozamı giriyorum (ablamda görüldü)
yumurtalar kist mi oldu
stres yaptım, adetim gecikti
bu ay ovulasyon çaılşamlarıda iyi geçmişti ama... takdir tabi :)
bir sonraki muhtemel ovulasyon günüm mayısın 15 inden sonrasına denk gelir, sanırım.
internetten ovulasyon ve gebelik testleri alıyorum, bittiler çünkü :))

Bnde iki tane nurtopu gibi kist Oldu
Fakat bn kendni yemistim bolca
Sonrada yemedim biraktim

hadiiii bende zaten kiste yatkınlık inşallah bendede olmaz ben az içiyorum suyunu havuç suyu karışımı kist olduğunu anlayabiliyormusun peki

aynı canım hepimizin derdi bazen yettiii artık uğraş uğraş bıktım diyorum bianda aklıma elleri pamuk pamuk mis gibi kokusu burmuma gelen bebegim aklıma gelince uğraşacam sonuna kadar diyorum heralde o hayelerde olmasa dayanamam galiba..
rabbim bu uğraşlarımızı boşa çıkarmasın inşllaahh hepimize hayırlı evlatlar versin

cnm bnde bu ay seninle başlayım dedim,mağlum 1 haftadır diyete başlayınca 1 gün yaptım sonrasında bıraktım,geçen ay ballı tarçın yedim 8 gün adetim gecikti,diğer topiklerde okudum bazen adet düzensizliği yada kist yapıyomuş,senin adetine belki daha vardır ondan ovulasyon belirtileri yoktur,az daha bekle yakındır hesaplamaya göre bnmkide yarın yumurtlama ama nedense bndede belirti yok ah be cnm al bendede o kadar bnde çok sıkıldım bu beklemeden isyan etmiyom ama sabrımda kalmadı..(((((((

cnm bnm sıkıntı yapma güzelim,iyi haberlerini burada bizimle paylaşmanı bekliyoz,tabiki sizin iyi haberleriniz bize moral olucak...
ben bu aralar spora ve diyete başladım belki kafam dağılır diye,en azından ovulasyondu yok adetim gelicekmi diye düşünmemek için

canim cuma sizin saatle 10 bucukta randevum (gece) eve donunce hemen haber verecegim ertesi sabah gorursunuz herhalde.

bence cok iyi yapmissin gercekten, spor cok faydali ayrica.

ben sana burdan postalasaydim elimde 20-25 tane ovulasyon testi kaldi cok ucuzdu ben de toplu almistim.

bakalim kendi doktorun ne diyecek. benim yumurtlamadan sonra 11.gun cok silik cikti ama asil pozitif 14.gun cikmis simdi baktim deftere ama erken gebelik testiyle..diger normal gebelik testinde tum bunlardan bir hafta sonra pozitif cikti,negatif veriyordu o olan bebege.

ay sağol canım, verdim siparişi, ilk aylarda 5 tanesini 25 liraya alıyordum eczaneden,
baktım olmayacak hem ovulasyon hem gebelik sipariş vermeye başladım, internette daha ucuz.

canım anladığım kadarıyla diğer testlerde ovulasyonun neredeyse 20. günü pozitifi görmüşsün. bu başına
gelen bana umut olabilirdi,eğer kan testi yaptırmasaydım
ama kan testinin negatif çıkması genelde doğrudur, bence.
hayırlısıyla olsa, sonra pıhtılaşma bakmak lazım, ya hiç bejlemezdim başıma bunların geleceğini

Cnm. Evet 15 mayis bakalim neler olcak insAllah hayirli haberler alirim

Cnm sendefe kan pihtilasmasi cikmis en azindan ne oldugunu biliyosun caresi var guzelim
Kizkardesim trye gelicek ona takviyeleri aldiricam burada zor ve pahali
Allahim buyuk sabirla bekliyorum eltimin 13 haftalik oldu bile
Netten yazisiyoruz nadilsin demeye dilim varmiyor oda bana bisey anlatmiyor
En azondan anlaYisli

merhaba herkese size birşey sormak istiyorum geçen doktora gittim doktor iltahap düşüncesiyle bana antibiyotik ve progesteron verdi (bu arada hem ultrasyon hem tahliller normal)progesteron iki kere yuttum ve ağır geldi bayıldım o yüzden kestim biraz uzattım lafı kusura bakmayın asıl sormak istediğim bıraktıktan 3 gün sonra kanama yaptı doktor bıraktığım için olduğunu söyledi ama ben tedirgin oldum onun için bilenlere sormak istedim şimdiden teşekkürler

Kızlar şeker kızlar
İlk randevumuzu atlattık keselendik
ama doktor bizim için yeterli değil tabiki dedi,haftaya cumartesi gidip kalp atışı beklicez :18:
gece uyuyamadım sabah 5 buçukta uyandım iğnemi yaptım dualar ettim
allahım yardım etsin hepimize

merhaba arkadaşım progestanın baş dönmesi falan yaptığını biliyorum beni de bayıltıyodu ama kanamayı bilmiyorum açıkçası
ama doktorun vardır bldiği bişey
sağol canım korkudan güzel hislerimin bile farkında olamıyorum biliyomusun
kivi yiyorum hem de günde 2 tane nar suyu içiyorum iyiymiş
doktor süt yoğurt yımırta ve sebze dedi
pasta çörek börek ı-ııııhhh dedi
canım valla arada bi printer a kadar yürüyorum bi de su içtiğim için çişim geliyo durmadan zor yetişiyorum tuvalete
bugün iğne yakmadı ama sokarken acıdı biraz.acı var ama yapçak bişey yok artık
sen de sancılara takma kafanı ümitsiz olma
insan anlıyo sanki,herşeyin hayırlısı olsun güzel haber verirsin 14 gün sonra allahın izniyle
saol canim benim!
ilk telaşı atlattık canım dediğin gibi ben de işyerinde terör estirdim bu hafta o kadar stresliydim ki
hem yoruldum hem de ne olacak stresi yüzünden..
insanlar da çok anlayışsız bencil iyi yaptım hepsinin hakkından geldim

asenacım senin de benim gibi çıkmış sonucun
benim de mtfhr ler heterozigot,biliyosun şu an hergün iğne oluyorum
ben sonuçları aldığımda hemen KK da araştırmaya başladım
pıhtılaşma topiğinde bu durumda olanlara profesörler genellikle iğne ile tedavi vermiş
bazılarına 0.2 lik doz iğne vermiş yeterli gelmemiş dozu yükseltmiş.
ben de doktora gittiğimde aklımda bi fikir vardı bana 0.4 lük iğne vereceğinden emindim
doktorumun açıklaması aynen şöyleydi,"
bizim kitaplarda okuduğumuz,eğitimde gördüğümüz bu mutasyonun çok büyük bi risk olmadığıdır.ama klinik olarak baktığımızda tekrarlayan düşük geçmişi olanlarda bu iğneyle yüzde 90 ın üzerinde başarı sağlıyoruz.öncekileri öyle denedik bu defa iğneyle deneyelim" dedi.kalp atışını beklemicez testler pozitifi gösterir göstermez başlicaz dedi.
bi de coraspine 2 ay kadar önceden başladım yanında folbiol de içiyodum canım
doktorum iğne vermeseydi iğne veren bi doktor bulana kadar uğraşacaktım açıkçası
sen bu ay belki geç yumurtlamış da olabilirsin canım,inşallah testler pozitife döner

canim ya ben de dusunuyorum bazen gecmiste hic dusunmezdim ben de yasadiklarimi salak salak dusunurdum ilkbaharda dogsun cocugum benim gibi falan diye..ne saf dusuncelermis. insan planlayamiyor hic bir seyi, Allah daha kotu seyler vermesin basimiza.

ovulasyon testine gene ihtiyacin olursa (insallah olmaz) ben postalayabilirim burdan aklinda bulunsun

benim eltim bu hamileligimde acip tebrik etmedi. esim telefonda konusurken de: evet biliyorum hamileligini ama iste gecen olanlardan sonra daha tebrik etmeyeyim, demis. ben sinirlendim acikcasi, negatif enerji zaten sevmem bir de sanki cocuk kaybettim gibi cuzzamli muamelesi gordum gibi geldi,hani sakiniliyor kaciliyor gibi.

ben kullanmadim ama kullananlardan biliyorum aniden birakinca kanama yaparmis diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…