Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

gözün aydın canım hadi gecmiş olsun allah tamamına erdirsin yüzünüde görmeyi nasip etsin

Kist oldumu adet gelmez yada az miktarfa helir kasiklarda agriolur
Iliski esnasonda kasiklarda agri hissedersin

Cnm gozum aydin
Inaniyorum butun topik bebegini kucagina alacak insAllah

Tek tavsiyem butun testleri yaptirin kizlar cogu da kan pihtilasmasi cikiyor
Yedihimiz icttigimizdenmidir nedir

gözünaydın canım keseyi gördün, kalpatışlarını da duycan inşallah... allahım sağlıkla tamamına erdirsin....

Slm kizlar kizkardesim turkiyeye gidecek burada drlar vermiyolar
Ona gebelik oncesi takviyeler siparisi vericem

Neler gerekli bunun icin
bnm siparislerim söyle kendim icin

b12 vitamini
Balikyagi hapi
Coraspirin.
Esim icin kaliteli sperm icin
Klomen

Daha neler olabilu yardim edin lutfen

cnm hepsini yazmışın gerçi ama bitki ürünleri hakkında almak istermisin,bzim kullandıklarımızdan mesela eşine pekmez olabilir,kendinede bal,incir adaçayları,yeşilçay biliyosunuz bunlarında çok faydası var stres azaltmak için,ben geçen aylarda eşime keçiboynuzu aldım,bi kaç kaşık yedi sonra bıraktı,bnde üstüne gitmedim sanırım farkında olmadan üzüyoruz onları...

canim cuma sizin saatle 10 bucukta randevum (gece) eve donunce hemen haber verecegim ertesi sabah gorursunuz herhalde.

bence cok iyi yapmissin gercekten, spor cok faydali ayrica.

haberlerini büyük bi hevesle bekliyoz cnm sen rahat ol bak yeter,stresin etkisini de biliyosunuz,hiç bişey olmamış gibi git druna ve güzel haberlerini bize bildir..
evet cnm spor çok iiii geliyor diyetle destek yaptım bayağı kilo almışım,hemde kendime bi iş olsun dedim,evde oturup kara kara düşünmektense bölesi daha iii oluyo..

cnm öncelikle kan pıhtısı varsa çareside var,bu yüzden korkulara şimdiden başlama,inşallah önce testinde pozitifi gör sonra hemen dra gidersin,bnm çevremdede vardı 2 kişi hergün iğne yaparak doğum bile yaptılar,bnde geçen senin gibi adetim gecikti 3 tane test yaptım şüpheliydi fazla beklemeden dra gittim kan testine malasefki sonuç negatif ve akşamında adet oldum ztn inşallah bana benzemez cnm bu arada ovulasyon testi olarak netten ne alıyonuz bide çoklu gebelik testi buralarda bulamadım..

Cnm netten siparis veriyo cogu ovu testini ucuus ole
Defigin gibi onlari kullaniyorum bnde bitkisel seyler

Cnm netten siparis veriyo cogu ovu testini ucuus ole
Defigin gibi onlari kullaniyorum bnde bitkisel seyler

bu ay geçsin adeti bi geçireyim,önümüzdeki ay alıyım madem.
evet cnm bnde kullanıyom ama tatlı olanları deilde bitki çaylarını çoğunun sakinleştirici ve stres için diye.

Merhaba kuzucuklarim

Umarim hepiniz iyisinizdir. Benim bu ayda kesinlikle

tutmadi cunku adet sancilarim basladi artik bugun yarin

kapiyi calar. Ben karar verdim artik bu bebek yapma isine
bi sure ara vericem hatta foruma arada sirada gelip

halinizi hatrinizi sorarim. Bir senedir hic bir sorunumuz

olmadigi halde hamile kalamiyorum artik kafaya

takmaktan biktim onun icin komple bitiriyorum.

Ovulasyon testi, derece, gebelik testi vs ne varsa

cope atiyorum yarindan itibaren :)

Eger bunu yapmazsam kafayi yicem heralde. Allahtan hayirlisini diliyorum.

Calismalari surduren kizlar insallah bi an once hamile

kalirsiniz ve hamis anne adaylarimiz kuzulariniza iyi bakin
Allaha emanet olun

canım deneme olayı bitmiştir derken tamamen bitirmiyorsun değil mi yani korunmaya başlama sakın evet kafandan atma adına ovul testini ateş ölçmeyi bırakabilirsin bence ama sakın korunmayın. akışına bırak belkide hemencik ilk ayda hamile kalırsın ne de güzel olur:)
ben mesela bunların hiçbirini yapmadım ilk hamileliğimde 7. denememizde olmuştu.bu yöntemleri şimdi de düşünmüyorum allah inşallah denememe gerek kalmadan sağlıkla bebişimi verir tabiki hepimize de
bu ay kürtajdan sonra ilk denememiz benim de adetim çok yaklaştı ve merak içindeyim her tuvalete gittiğimde acaba adet oldummu diye bakıyorum batım galiba ctesi yada pazar ama sabredemiyorum
ilk denemelerimizde 7 ay boyunca hiç böyle olmamıştım ama bir kere o hissi yaşayınca daha da heyecanlı oluyo insan sabırsızlanıyo tekrar hamile kalmak için

canım daha iki ay var ramazana hem o zaman kadar olur inşallah tabi ramazanda belki biraz çalışmalar sıcaktan erkenden uykunun gelmesinden dolayı sekteye uğrayabilir ama hiç belli olmaz bu işler koca ay boyunca bir kere denersin onda da tutar mı tutar dünyaya gelecekse ana rahmine o an düşecekse bi kereyle de olurdi mi ama:)

canim sana ne iyi gelecekse onu yap. arada ugra ama lutfen oyle hic gelmemezlik yapma. senin icin hayirlisi neyse o olsun.

haklısın canım ..hani diyorum bu ay oldu hamile kaldım ramazana kadar 2 aylık oldu diyelim açlık durumu olacak bu bebeğe veya Allah korusun düşüğe yol açabilr mi diye sormak istedim aslında :26:

bir de kızlar adetim 3 gün önce bitti (28 günde bir oluyo) 3 gündür bel ağrım var açık yeşil akıntım.:26: belim bugün daha çok ağrımaya başladı.nedeni yumurtlama mı yoksa yine enfeksiyon mudur acaba adet olmadan 1 hafta önce bunun için fitil kullanmıştım.

canım ben bal çörek otuna başladım 10. gün bıraktım çünkü çok karın ve mide ağrısı yaptı dayanamadım bıraktım incire hala devam ediyorum inşallah kist olmaz,,,,,
adet günüm gelsin diye sabırızlıkla bekliyorum sonuç için bende okudum kiminde kist yapmış kiminde adet düzensizliği kiminde yumurtlama erken olmuş kiminde yumurtlama gecikmiş anlamadım ki., sende deneseydin bi inciri ne olacaktı bakalım

canım gözün aydın maşalaahh allah 9 ayı tamamlamayı nasip etsin inşallahh kalp atırşlarınıda duyarsın çookk sevindim

kızlar bugün ilkkez sağ ve sol kasığımda bi batma var benim hiç sol kasıgımda batma olmazdı ilkkez oldu ve sabah su gibi akıntı geldi ardındanda yumurta akı gibi bişe geldi baktım iki parmak arasında uzuyordu şimdi hiç gelmiyor ben şimdi yumurtladım mı nasıl oluyor ben hiç anlamıyorum bu yumurta işinden yumurtladım mı yumurtlayacammı ilişkiye bugün giremem eşim nöbette yarın akşam olsa geç kalırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…