- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.601
Kızlar şeker kızlar
İlk randevumuzu atlattık keselendik
ama doktor bizim için yeterli değil tabiki dedi,haftaya cumartesi gidip kalp atışı beklicez :18:
gece uyuyamadım sabah 5 buçukta uyandım iğnemi yaptım dualar ettim
allahım yardım etsin hepimize
merhaba arkadaşım progestanın baş dönmesi falan yaptığını biliyorum beni de bayıltıyodu ama kanamayı bilmiyorum açıkçası
ama doktorun vardır bldiği bişey
sağol canım korkudan güzel hislerimin bile farkında olamıyorum biliyomusun
kivi yiyorum hem de günde 2 tanenar suyu içiyorum iyiymiş
doktor süt yoğurt yımırta ve sebze dedi
pasta çörek börek ı-ııııhhh dedi
canım valla arada bi printer a kadar yürüyorum bi de su içtiğim için çişim geliyo durmadan zor yetişiyorum tuvalete
bugün iğne yakmadı ama sokarken acıdı biraz.acı var ama yapçak bişey yok artık
sen de sancılara takma kafanı ümitsiz olma
insan anlıyo sanki,herşeyin hayırlısı olsun güzel haber verirsin 14 gün sonra allahın izniyle
ilk telaşı atlattık canım dediğin gibi ben de işyerinde terör estirdim bu hafta o kadar stresliydim ki
hem yoruldum hem de ne olacak stresi yüzünden..
insanlar da çok anlayışsız bencil iyi yaptım hepsinin hakkından geldim
asenacım senin de benim gibi çıkmış sonucun
benim de mtfhr ler heterozigot,biliyosun şu an hergün iğne oluyorum
ben sonuçları aldığımda hemen KK da araştırmaya başladım
pıhtılaşma topiğinde bu durumda olanlara profesörler genellikle iğne ile tedavi vermiş
bazılarına 0.2 lik doz iğne vermiş yeterli gelmemiş dozu yükseltmiş.
ben de doktora gittiğimde aklımda bi fikir vardı bana 0.4 lük iğne vereceğinden emindim
doktorumun açıklaması aynen şöyleydi,"
bizim kitaplarda okuduğumuz,eğitimde gördüğümüz bu mutasyonun çok büyük bi risk olmadığıdır.ama klinik olarak baktığımızda tekrarlayan düşük geçmişi olanlarda bu iğneyle yüzde 90 ın üzerinde başarı sağlıyoruz.öncekileri öyle denedik bu defa iğneyle deneyelim" dedi.kalp atışını beklemicez testler pozitifi gösterir göstermez başlicaz dedi.
bi de coraspine 2 ay kadar önceden başladım yanında folbiol de içiyodum canım
doktorum iğne vermeseydi iğne veren bi doktor bulana kadar uğraşacaktım açıkçası
sen bu ay belki geç yumurtlamış da olabilirsin canım,inşallah testler pozitife döner
Slm kizlar kizkardesim turkiyeye gidecek burada drlar vermiyolar
Ona gebelik oncesi takviyeler siparisi vericem
Neler gerekli bunun icin
bnm siparislerim söyle kendim icin
b12 vitamini
Balikyagi hapi
Coraspirin.
Esim icin kaliteli sperm icin
Klomen
Daha neler olabilu yardim edin lutfen
canim cuma sizin saatle 10 bucukta randevum (gece) eve donunce hemen haber verecegim ertesi sabah gorursunuz herhalde.
bence cok iyi yapmissin gercekten, spor cok faydali ayrica.
cnm öncelikle kan pıhtısı varsa çareside var,bu yüzden korkulara şimdiden başlama,inşallah önce testinde pozitifi gör sonra hemen dra gidersin,bnm çevremdede vardı 2 kişi hergün iğne yaparak doğum bile yaptılar,bnde geçen senin gibi adetim gecikti 3 tane test yaptım şüpheliydi fazla beklemeden dra gittim kan testine malasefki sonuç negatif ve akşamında adet oldum ztn inşallah bana benzemez cnm bu arada ovulasyon testi olarak netten ne alıyonuz bide çoklu gebelik testi buralarda bulamadım..
Cnm netten siparis veriyo cogu ovu testini ucuus ole
Defigin gibi onlari kullaniyorum bnde bitkisel seyler
ben kullanmadim ama kullananlardan biliyorum aniden birakinca kanama yaparmis diye duydum
Merhaba kuzucuklarim
Umarim hepiniz iyisinizdir. Benim bu ayda kesinlikle
tutmadi cunku adet sancilarim basladi artik bugun yarin
kapiyi calar. Ben karar verdim artik bu bebek yapma isine
bi sure ara vericem hatta foruma arada sirada gelip
halinizi hatrinizi sorarim. Bir senedir hic bir sorunumuz
olmadigi halde hamile kalamiyorum artik kafaya
takmaktan biktim onun icin komple bitiriyorum.
Ovulasyon testi, derece, gebelik testi vs ne varsa
cope atiyorum yarindan itibaren :)
Eger bunu yapmazsam kafayi yicem heralde. Allahtan hayirlisini diliyorum.
Calismalari surduren kizlar insallah bi an once hamile
kalirsiniz ve hamis anne adaylarimiz kuzulariniza iyi bakin
Allaha emanet olun
canım daha iki ay var ramazana hem o zaman kadar olur inşallah tabi ramazanda belki biraz çalışmalar sıcaktan erkenden uykunun gelmesinden dolayı sekteye uğrayabilir ama hiç belli olmaz bu işler koca ay boyunca bir kere denersin onda da tutar mı tutar dünyaya gelecekse ana rahmine o an düşecekse bi kereyle de olurdi mi ama:)
cnm bnde bu ay seninle başlayım dedim,mağlum 1 haftadır diyete başlayınca 1 gün yaptım sonrasında bıraktım,geçen ay ballı tarçın yedim 8 gün adetim gecikti,diğer topiklerde okudum bazen adet düzensizliği yada kist yapıyomuş,senin adetine belki daha vardır ondan ovulasyon belirtileri yoktur,az daha bekle yakındır hesaplamaya göre bnmkide yarın yumurtlama ama nedense bndede belirti yok ah be cnm al bendede o kadar bnde çok sıkıldım bu beklemeden isyan etmiyom ama sabrımda kalmadı..(((((((
Kızlar şeker kızlar
İlk randevumuzu atlattık keselendik
ama doktor bizim için yeterli değil tabiki dedi,haftaya cumartesi gidip kalp atışı beklicez :18:
gece uyuyamadım sabah 5 buçukta uyandım iğnemi yaptım dualar ettim
allahım yardım etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?