Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

neslecim burdayım cnm:))) evet yazamadım pek kızlarda yazmayınca ondan heralde.
esselacım cnm hamile deilim adetim geçti,sanırım geçen ay gibi oldum aslında artık sıkıntıda yapmıyom ama.
mahtuana cnm yok cnm test yapmadım hala bekliyom beklemeyede devam edicem kafamı dağıtmak için puzzle yapıyorum hemde 2000 parça tavsiye ederim.

mahtuana canım aslında buralardayım hep okuyorum yazdıklarınızı ama her zaman yazmıyorum artık daha çok yazarım canım :)

gurbetgüzeli teşekkürler cevabın için inşallah tuttururuz o günleri bakalım hayırlısı :)

bakalım bu ay hamile haberi gelecek mi bu ay birimizden merakla bekliyorum :)

kızlar 18 mayıs kaset test yaptım yine pozitif çıktı vee pozitif testler sonrası 19 mayıs adet oldum vee bugün kan testi yaptırdım emin olmak için beta hcg 11 çıktı ve doktor kimyasal gebelik geçirmişsin dedi adetinle birlikte sıfırlanacak dedi ilkkez başıma geldi böyle birşey eve geldim bi test daha yapayım dedim ve negatifi gördüm idrarda demekki düşüyor çok şükür 35. gün adet olmuş oldum

canım bi test yapsana yaa ben merak ettim belki hamişsindir ;-) ayy bbende aldım 2000 parça puzzle yapmaya başladım hakkaten kafa dağtıyor insan zaten benim bundan sonra kafam meşgul olacak tasınma felan hayırlısı bakalım

yaz canım ya başlarda iyi yazıyordun hatta halay başıydın ama artık kimse halay başı olmasın 9 ay adetlerimiz gelmesin birdaha ocak topigine minikkelebek çıktı bben ocakta değilim kesin bu ay olmayacak 19 haziran artık benim adeti gelmeyenleri sabırsızlıkla bekliyorum bende senin bat nezaman canım

evet canım stres istemesem de yapıyorum maalesef
şimdi akıntım kalmadı sarı dışında çok şükür inşallah tekrarlamaz
cumartesi sabah randevumuz var bakalım büyüme ne aşamada
şimdi de ona kafayı taktım acaba büyüyomu diye
amin canım benim inşallah
sen de güzel haberlerle geleceksin
amin canım sağol
hcg düşmüş demek ki pıhtılarla attın sen de
evet canım çok kişide oluyo artık tabi biz zaten risk altında olduğumuz için bizim için daha riskli bi durum
allah dualarını kabul etsin canım
canım yumurtlamışsın.12 ve 16. günlere kadar günaşırı çalışmalı

çok geçmiş olsun canım yani ben de çok şaşırdım nası kanda negatif çıktı
idrar testlerin yanılma payı çok düşük
hayırlısı canım inşallah bu ay olacak bu iş.demek ki tüplerde falan sorun yok geçişte sıkıntı yok
bu ay tutunursa müjdeyi alırız inşallah

sağol canım heee bende anlamadım valla bugünki kan testini devlet hastanesinde yaptırdım orda 11 çıktı pozitif ama zaten adet oluyorsun kimyasal gebelik dedi....
inşallah bu ay olcak ovulasyon testide alacam allah a şükür yok heralde ama kimyasal nasıl oluyor anlamadım tutunsun inşallahhh hamiş kalalımm...

akıntın geçmiş çookk sevindim canım korkmaa pıtırcığın kesin büyüyordur dikkat et kendine bol bol su iç ve c vitamini ye

sağol kuzum oyy midem çok kötü peynir ekmek dışında bişey yiyemiyorum ama bolca su içiyorum canım
bence senin önceki tahlilin yanlıştı,çünkü idrarda çıkan bişey kanda mutlaka çıkmalıydı
bak son kan tahlilinde çıkmış demek ki öncekinde de çıkması lazımdı idrarda çıktığına göre
döllenme olmuş ama rahim duvarına tam olarak tutunamamış veya sağlıksız döllenmeden vücut direk atıyo canım.
yine de hamile kaldın bu işin iyi tarafı ve korunma süren yok
bidahaki ay ovulasyon testiyle de günü tutturdun mu tamamdır
KIZLAR ADETİM 4 GÜN ERKEN OLDU YAA neden acaba?:18:

hayırlısı olsun canım 4 gün erken yumurtlamışsın demek ki bu ay

minikkelebek,

aa ciddi misin ?böyle birşeyin olduğunu bilmiyordum veet size anlatıyordum ya adetim bittiğinden beri kasıklarım belim ağrıyor diye siz de yumurtladığımı söylmiştiniz.evet gerçekten de öyle demk ki...

bakalım daha neler öğenceğiz

ohh be korkmuştum hatta annem dr.a gitmemi istemişti....

aman olsun kızz bebek tek sağlıklı olsunda mide bulantısı bile insanı sevindiriyor valla ben hamiş kalayım midem hergün bulansın ses çıkarmayacağım ilk gebeliğimde bulantım birden kesilmişti o yüzden insan o bulantıyı hissetmeye bile muhtaç gibi oluyor boşverr peynir ekmek yersin şimdi meyvee yee bol bol en güzel zamana denk geldin mide bulantını onlar dindirir hemde vitamin olur sana zaten bebek senden emecek vitamini ama sen en azından meyve bol yiyerek kendini dinç tut canım...
valla bilmiyorumki ordaki kızda ikinci çizgi silik çıktı ama negatif görünüyor dedi sen 1 hafta sonra tekrarla demişti yanlışmı bilmem canım...
hımmm neden sağlıksız oluyorki aceba kürtaj sonrası diyemi tutunamadıki pufff bidaha olurmuki kocişimle benim sperm ve yumurtamda bi bozuklukmu varki yaa ayyy ne çok soru sordum
ayy hamiş kalsan ayrı dert kalmasan ayrı dert inşallah önünüzdeki ayy olur canım bu ay tek gögüsüm şişmişti çok komikti demekki döllenme olmuş ondan demekki hatta ewpat la dalga geçmiştik tek silikon diye tam hamişlik olsaydı kesin ikisi şişerdi

evet canım aynen öyle
adet yumurtlamadan tam 14 gün sonra oluyor ve bu süre değişmiyor
işte bazen bu yüzden yumurtlama erkenden kaçtığı için veya geç olduğu için hamile kalmak zorlaşıyo
sonuçta tahmin edemiyosun hormon ne derse o oluyo
ben psikoya bağladım bunları araştırmaktan artık

manyyyaaaak
"çift meme hamileliği" denilen teori 2013 yılında mahtuana adlı KK kullanıcısı tarafından ortaya atılmıştır
kız sizde bozukluk falan yok aslında herşey normal olsa bile birleşme aşamasında kromozomlar kaynaşırken yanlış kaynaşıyolar
e haliyle döllenen zigot sağlıklı olmuyor.vücut da bunu bildiği için hadi sen git yenisi gelsin diyor
insan neslinin sağlığının devamı için vücut böyle bi mekanizmayla çalışıyo işte
çok büyük mucize
bu arada ben bulantıya şükrediyorum en azından çıkarmıyorum
yeter ki sağlıklı olsun da herşeye razıyım şu an
cumartesi günü iyi haberler almak istiyorum

canim evet o yumurtlama...yumurtlamadan 2 gun once baslayip (cunku spermler kadin vucudunda 24-48 saat arasi yasayabiliyorlar) yumurtlama gunu ve bu gunu takip eden 2 gun bereketli gunlerin.

puzzle kafa dagitmak icin cok iyi fikir

canim mesela ben 35 gunde bir regl olmama karsin 14. gun yumurtluyordum haberim yokmus ilk hamileligimde hamile kaldigim zamandan anlamistim. sonra ovulasyon testi kullandim ve gene oyle cikti. bir de bazi aylar diger aylara gore farkli gunde yumurtlayabiliyorsun o yuzden hamile kalmak istiyorsan vucudunun tepkilerini takip etmek cok onemli.

gebeliklerin yuzde 45i kimyasalla sonuclanir,bazen cogu kadinin kimyasal gecirdiginden haberi bile olmaz. yani kurtajinla falan alakasi yoktur sen merak etme.

Amin canım amin artık başka topiklerde halay başı olalım inşallah hem kimin halay başı olduğu da önemli değil önemli olan halaya girebilmek yeğennn:)

bu arada geçmiş olsun canım demekki hamile kalabiliyorsun inşallah hemencik hamile kalırsın bu seferki sonuna kadar gider:)

canim evet o yumurtlama...yumurtlamadan 2 gun once baslayip (cunku spermler kadin vucudunda 24-48 saat arasi yasayabiliyorlar) yumurtlama gunu ve bu gunu takip eden 2 gun bereketli gunlerin.

sağol canım benim iyi bari yumurtladığın günü bilmek de iyi birşey aslında:)o zaman 10. günden itibaren başlamak lazım çalışmalara hatta kaynaklarda hep 10.-16.günler arası diyor ya yine o kapıya çıkıyor

ben burda bir topikte okumustum kurtajimdan sonra, birinin anneannesi demis ki " reglin bittikten sonra hemen calismalara basla ilk hafta da onemli diye" benim ilk bebis regliden sonra ilk hafta kaza kursunuydu. bu minnos da son regl tarihimin ilk gunu 4 subatti benim 7 gun surer yani 10-11 subat gibi bitti reglim, ayin 17si civari tutundu bana. ovulasyon testi kullandim oyle takip etmistim durumumu. herkesin bunyesi kendine has. akintindan ve sancindan da takip edebilirsin ben akintiyla ilgili cok yazi okudum, bence akintiyla ilgili de oku ogren zaten anliyorsun bereketli gunlerini.

cnm geçmiş olsun öncelikle,bayağı karışık olmuş gibi testler,kan tahlilleri neyse iiiisindir umarım.
yok biraz daha beklicem aslında bakarsan hiç yapmayı düşünmüyom bile walla test yapmayı,sanırım geçen ay gibi, gecikmeli olcak.
yok artık öle stres yapmalar felan hiç kendime yakıştıramıyom artık yazda geldi hayırlısı diyom ve beklemeye devam diyorum.

aynen öyle takipteyim artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…