- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.941
neslecim burdayım cnm:))) evet yazamadım pek kızlarda yazmayınca ondan heralde.
esselacım cnm hamile deilim adetim geçti,sanırım geçen ay gibi oldum aslında artık sıkıntıda yapmıyom ama.
mahtuana cnm yok cnm test yapmadım hala bekliyom beklemeyede devam edicem kafamı dağıtmak için puzzle yapıyorum hemde 2000 parça tavsiye ederim.
mahtuana canım aslında buralardayım hep okuyorum yazdıklarınızı ama her zaman yazmıyorum artık daha çok yazarım canım :)
gurbetgüzeli teşekkürler cevabın için inşallah tuttururuz o günleri bakalım hayırlısı :)
bakalım bu ay hamile haberi gelecek mi bu ay birimizden merakla bekliyorum :)
evet canım stres istemesem de yapıyorum maalesefstres cok sakincali bebislere...ben de yapiyorum ama yapmamak lazim.
o sari lekeler bende cok oldu, sinirimizi bozuyorlardi ne ki bunlar diye ama bir sey gormedi doktorlar. cok kiside oluyor bu cok kisinin cogunda da bir sey cikmiyor,ondan sen merak etme, stres yapmamaya calis,bol su al ve dinlen canim benim.
amin canım benim inşallahcanım benim yaa çok haklısın paniklemekte, hemen dr.a gitmekte... neler yaşadık biz biliyoruz ama içini ferah tutmaya çalış inşallah güzel olcak herşey
benim de ultrasonda kanama alanı görünmüştü 3hafta kadar önce alttan jel kullanmıştım ben de
inşallah sıkıntısız geçer hepimiz için
benim bidahaki randevum 3haziran pzrtesi inşallah görürüz hareketlerini de gerçi herşey yolunda olsun da görmesem de yolunda olsun yeter ki...
allahım her türlü dertlerden tasalardan hastalıklardan sıkıntılardan korusun cümlemizi
gurbetgüzelim geçmiş olsun, çok yorma gözlerini allah acil şifalar versin
sheflera mahttuana güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
ewpat huhuuunerelerdesin hamiş misin yoksaaa ay hadi inşallah güzel haberlerini alırız
nesleem seni de bebişini de öpüyorum kocaman
yeni gelen arkadaşlar çok geçmiş olsun allahım bir dahakini sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin tüm isteyenlerin inşallah
amin canım sağolcnm bilmiyorum kese olayını ama sanırım oluşmadı zaten pıhtılı şekilde oldu kanama bugün hala leke var çok şaşırdım aslında hcg düştü tamamiyle salı günü baktırdım 3.66 çıktı en son inşallah bir pürüz olmamıştır
sanada geçmiş olsun rabbim inşallah en kısa zamanda kavuşturur bebeğine
evet canım çok kişide oluyo artık tabi biz zaten risk altında olduğumuz için bizim için daha riskli bi durumkelebekcim canım hiç meraklanma biraz dinlen bu dönem de geçecek. çevremde ne kadar hamile varsa bu sorunu yaşıyor artık bu lekelenme olayı herkeste oluyor sankimerak etme inşallah en kısa zamanda geçecek bu dönem
mahtuanacım sana da geçmiş olsun canım ben de üzüyorum kendimi elimde olmadan ama faydası olmuyorbir kaç ay geç olsun yeter ki sağlıklı olsun diye düşünüyorum öyle biraz rahatlatıyorum kendimi sen de öyle yapmaya çalış
kızlar bu arada geçmiş kandiliniz de mübarek olsun ben her zaman yazmıyorum ama takip ediyorum yazılanları aklıma gelen herkese dua ettim gerçek isimleri bilmediğim için buradaki isimlerinizle tabi allah kabul eder inşallah:)
canım yumurtlamışsın.12 ve 16. günlere kadar günaşırı çalışmalıbu arada kızlar size birşey soracağım bilen varsa yardımcı olabilir mi
bu olay kürtajdan sonra olmaya başladı
ilk adetimden sonra bir gün kasıklarımda bir saat kadar ağrı oldu o günü işaretledim sonra ikinci adetimde bir baktım ki o ağrıdan tam 14 gün sonra adet olmuşum geçen perşembe yine adet başlangıcı gibi ağrı oldu acaba o ağrı yumurtlama ağrısı olabilir mi ve utanarak soruyorum da acaba ne zaman çalışma yapmak lazım yumurtanın ömrü 12-24 saatmiş ya:)
kızlar 18 mayıs kaset test yaptım yine pozitif çıktı vee pozitif testler sonrası 19 mayıs adet oldum vee bugün kan testi yaptırdım emin olmak için beta hcg 11 çıktı ve doktor kimyasal gebelik geçirmişsin dedi adetinle birlikte sıfırlanacak dedi ilkkez başıma geldi böyle birşey eve geldim bi test daha yapayım dedim ve negatifi gördüm idrarda demekki düşüyor çok şükür 35. gün adet olmuş oldum
çok geçmiş olsun canım yani ben de çok şaşırdım nası kanda negatif çıktı
idrar testlerin yanılma payı çok düşük
hayırlısı canım inşallah bu ay olacak bu iş.demek ki tüplerde falan sorun yok geçişte sıkıntı yok
bu ay tutunursa müjdeyi alırız inşallah
sağol kuzum oyy midem çok kötü peynir ekmek dışında bişey yiyemiyorum ama bolca su içiyorum canımsağol canım heee bende anlamadım valla bugünki kan testini devlet hastanesinde yaptırdım orda 11 çıktı pozitif ama zaten adet oluyorsun kimyasal gebelik dedi....
inşallah bu ay olcak ovulasyon testide alacam allah a şükür yok heralde ama kimyasal nasıl oluyor anlamadımtutunsun inşallahhh hamiş kalalımm...
akıntın geçmiş çookk sevindim canım korkmaa pıtırcığın kesin büyüyordur dikkat et kendine bol bol su iç ve c vitamini ye
KIZLAR ADETİM 4 GÜN ERKEN OLDU YAA neden acaba?:18:
sağol kuzum oyy midem çok kötü peynir ekmek dışında bişey yiyemiyorum ama bolca su içiyorum canım
bence senin önceki tahlilin yanlıştı,çünkü idrarda çıkan bişey kanda mutlaka çıkmalıydı
bak son kan tahlilinde çıkmış demek ki öncekinde de çıkması lazımdı idrarda çıktığına göre
döllenme olmuş ama rahim duvarına tam olarak tutunamamış veya sağlıksız döllenmeden vücut direk atıyo canım.
yine de hamile kaldın bu işin iyi tarafı ve korunma süren yok
bidahaki ay ovulasyon testiyle de günü tutturdun mu tamamdır
evet canım aynen öyleminikkelebek,
aa ciddi misin ?böyle birşeyin olduğunu bilmiyordumveet size anlatıyordum ya adetim bittiğinden beri kasıklarım belim ağrıyor diye siz de yumurtladığımı söylmiştiniz.evet gerçekten de öyle demk ki...
bakalım daha neler öğenceğiz
ohh be korkmuştum hatta annem dr.a gitmemi istemişti....
aman olsun kızz bebek tek sağlıklı olsunda mide bulantısı bile insanı sevindiriyor valla ben hamiş kalayım midem hergün bulansın ses çıkarmayacağım ilk gebeliğimde bulantım birden kesilmişti o yüzden insan o bulantıyı hissetmeye bile muhtaç gibi oluyor boşverr peynir ekmek yersin şimdi meyvee yee bol bol en güzel zamana denk geldin mide bulantını onlar dindirir hemde vitamin olur sana zaten bebek senden emecek vitamini ama sen en azından meyve bol yiyerek kendini dinç tut canım...
valla bilmiyorumki ordaki kızda ikinci çizgi silik çıktı ama negatif görünüyor dedi sen 1 hafta sonra tekrarla demişti yanlışmı bilmem canım...
hımmm neden sağlıksız oluyorki aceba kürtaj sonrası diyemi tutunamadıki pufff bidaha olurmuki kocişimle benim sperm ve yumurtamda bi bozuklukmu varki yaa ayyy ne çok soru sordum
ayy hamiş kalsan ayrı dert kalmasan ayrı dert inşallah önünüzdeki ayy olur canım bu ay tek gögüsüm şişmişti çok komikti demekki döllenme olmuş ondan demekki hatta ewpat la dalga geçmiştik tek silikon diye tam hamişlik olsaydı kesin ikisi şişerdi
bu arada kızlar size birşey soracağım bilen varsa yardımcı olabilir mi
bu olay kürtajdan sonra olmaya başladı
ilk adetimden sonra bir gün kasıklarımda bir saat kadar ağrı oldu o günü işaretledim sonra ikinci adetimde bir baktım ki o ağrıdan tam 14 gün sonra adet olmuşum geçen perşembe yine adet başlangıcı gibi ağrı oldu acaba o ağrı yumurtlama ağrısı olabilir mi ve utanarak soruyorum da acaba ne zaman çalışma yapmak lazım yumurtanın ömrü 12-24 saatmiş ya:)
neslecim burdayım cnm:))) evet yazamadım pek kızlarda yazmayınca ondan heralde.
esselacım cnm hamile deilim adetim geçti,sanırım geçen ay gibi oldum aslında artık sıkıntıda yapmıyom ama.
mahtuana cnm yok cnm test yapmadım hala bekliyom beklemeyede devam edicem kafamı dağıtmak için puzzle yapıyorum hemde 2000 parça tavsiye ederim.
minikkelebek,
aa ciddi misin ?böyle birşeyin olduğunu bilmiyordumveet size anlatıyordum ya adetim bittiğinden beri kasıklarım belim ağrıyor diye siz de yumurtladığımı söylmiştiniz.evet gerçekten de öyle demk ki...
bakalım daha neler öğenceğiz
ohh be korkmuştum hatta annem dr.a gitmemi istemişti....
aman olsun kızz bebek tek sağlıklı olsunda mide bulantısı bile insanı sevindiriyor valla ben hamiş kalayım midem hergün bulansın ses çıkarmayacağım ilk gebeliğimde bulantım birden kesilmişti o yüzden insan o bulantıyı hissetmeye bile muhtaç gibi oluyor boşverr peynir ekmek yersin şimdi meyvee yee bol bol en güzel zamana denk geldin mide bulantını onlar dindirir hemde vitamin olur sana zaten bebek senden emecek vitamini ama sen en azından meyve bol yiyerek kendini dinç tut canım...
valla bilmiyorumki ordaki kızda ikinci çizgi silik çıktı ama negatif görünüyor dedi sen 1 hafta sonra tekrarla demişti yanlışmı bilmem canım...
hımmm neden sağlıksız oluyorki aceba kürtaj sonrası diyemi tutunamadıki pufff bidaha olurmuki kocişimle benim sperm ve yumurtamda bi bozuklukmu varki yaa ayyy ne çok soru sordum
ayy hamiş kalsan ayrı dert kalmasan ayrı dert inşallah önünüzdeki ayy olur canım bu ay tek gögüsüm şişmişti çok komikti demekki döllenme olmuş ondan demekki hatta ewpat la dalga geçmiştik tek silikon diye tam hamişlik olsaydı kesin ikisi şişerdi
yaz canım ya başlarda iyi yazıyordun hatta halay başıydın ama artık kimse halay başı olmasın 9 ay adetlerimiz gelmesin birdahaocak topigine minikkelebek çıktı bben ocakta değilim kesin bu ay olmayacak 19 haziran artık benim adeti gelmeyenleri sabırsızlıkla bekliyorum bende senin bat nezaman canım
canim evet o yumurtlama...yumurtlamadan 2 gun once baslayip (cunku spermler kadin vucudunda 24-48 saat arasi yasayabiliyorlar) yumurtlama gunu ve bu gunu takip eden 2 gun bereketli gunlerin.
sağol canım benim iyi bari yumurtladığın günü bilmek de iyi birşey aslında:)o zaman 10. günden itibaren başlamak lazım çalışmalara hatta kaynaklarda hep 10.-16.günler arası diyor ya yine o kapıya çıkıyor
puzzle kafa dagitmak icin cok iyi fikir
kızlar 18 mayıs kaset test yaptım yine pozitif çıktı vee pozitif testler sonrası 19 mayıs adet oldum vee bugün kan testi yaptırdım emin olmak için beta hcg 11 çıktı ve doktor kimyasal gebelik geçirmişsin dedi adetinle birlikte sıfırlanacak dedi ilkkez başıma geldi böyle birşey eve geldim bi test daha yapayım dedim ve negatifi gördüm idrarda demekki düşüyor çok şükür 35. gün adet olmuş oldum
canım bi test yapsana yaa ben merak ettim belki hamişsindir ;-) ayy bbende aldım 2000 parça puzzle yapmaya başladım hakkaten kafa dağtıyor insan zaten benim bundan sonra kafam meşgul olacak tasınma felan hayırlısı bakalım
yaz canım ya başlarda iyi yazıyordun hatta halay başıydın ama artık kimse halay başı olmasın 9 ay adetlerimiz gelmesin birdahaocak topigine minikkelebek çıktı bben ocakta değilim kesin bu ay olmayacak 19 haziran artık benim adeti gelmeyenleri sabırsızlıkla bekliyorum bende senin bat nezaman canım
canim mesela ben 35 gunde bir regl olmama karsin 14. gun yumurtluyordum haberim yokmus ilk hamileligimde hamile kaldigim zamandan anlamistim. sonra ovulasyon testi kullandim ve gene oyle cikti. bir de bazi aylar diger aylara gore farkli gunde yumurtlayabiliyorsun o yuzden hamile kalmak istiyorsan vucudunun tepkilerini takip etmek cok onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?