Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Neeslem insAllah gukum ya gunler gecmek bilmiyor bir turllu

Eltimin oglu olacakmis
bnde ogrenirdim devam etseyfi

Mayista ikinci dusugum dogacakti
Bnmle hamile kalan esimin kuzeni dogum yapti kucagina aldi
Sevvalini
Canim dagolun ya hozumden amaliyat oldum ya dogtu duxgun gormuyorum
Xorlamak istemiyorum 6 ghafta dolunca gozluk verecek dr kontrollere gifiyorum
Sik giremiyorim

tesekkür ederim canim sagol, evet bakalim zaten su kafamdaki soru isretleri silinmeden kendimi iyi hissetmiycem cünkü su an tek düsündügüm neden oldu diye cünkü hersey yolunda gözüküyodu ve hamileligin yarisini basarmistim. sende skma canini cünkü zaten enfeksiyonlu hamile kalsan da iyi olmazdi bir cok arkadasim bu enfeksiyonlar yüzünden sorun yasadilar hamileliklerinde sen atlat su enfeksiyonu cünkü hamilelik icin saglikli bir vücut lazim. ve bence folik asit ilacini kullan bebek icin vücudun ihtiyacini karsiliyo.evet o ovulasyon testleri cok faydali oluyo arkadasim öyle hamile kaldi. simdi kendini toplamaya calis bol bol su ic ve bir daha ki calismaya hazirlan :)

sagol canim , evet galiba hormonlarin degisiminden cünkü hic böyle ara kanama felan yasamamistim. zaten suan kesinlikle düsünmüyorum dedigim gibi kafamdaki sorular silinmeden yada ben yani nedenini ögrenmeden rahatlamiycam . bebegin saglikli oldugunu ögrendim bakalim diger sonuclari bekliyoruz doktorum kan pihtilasmasindan süphelendi yani trombositten. hersey bir belli olsun ona göre düsüncem yani harekete gecicem bakalim artik hayirlisi olsun diyelim . sende neden oldugu bellimiydi gerci ilk 12 haftaya kadar normal sayiyolar düsükleri...

bende tüp bebekle hamile kaldım malesef bu sevincim 10 gün sürdü perşembe değerim düştü kimyasal gebelik diyorlar perşembe günü hafif lekeler vardı kesildi cumartesi lekeler oldu hafif pazar günü yoğun bir kanama 2 gün sürdü hala lekelerim var normal mi? çok uzun sürdü endişe etmelimiyim?

sen gene de kirmizilar gelmedikce antibiyotik falan alma Allah korusun. kirmizilar gelirse tedavini uygularsin, yoksa hamislerdeki enfeksiyon icin de ayrin bir tedavi uyguluyorlar canim. hakkinda hayirlisi neyse o olsun.

canim doktorumda pazartesiye kadar kullanma o antibiyotigi adet olamazsan test yap oyle kullanirsin dedi bakalim bugun 32. gun gelmedi ama belirtim var evet ne hayirlivise o olsun.senin bebegin nasil canim

bir an once ogrenirsin sorununu insallah canim cok zor heleki yolun yarisini gecmisken insallah buyuk bir sorun yoktur yaa hakkaten nekadar cogaldi bu kan piltilasmasi sorunu. uzulme rabbim tekrar nasip eder biraz dinlensin vucudun benim bi tanidigim dogum yapti 2 ay sonra hamile kaldi tekrar bide ilk cocugu tedaviyle olmustu sende normal dogum yapmissinya belki hemen kalirsin tekrar.yok canim hic uzulmuoyorum hatta iyiki hamis degilim diye sevindim ilkkez test yaptirdiktan sonra hastaneden gulerek ciktim benimde bildigim birkac kisi var enfeksiyon yuzunden cok stresli gecti ben tekrar o seyleri yasamaktan cok korkuyorum ve enfeksiyon bircok hasara bile sebeb oluyormus o yuzden dedigin gibi canim once saglikli bebek icin saglikli vucut olmali. folic asit 2aydir ictim cok kilo yapiyor canim ya ondan biraktim bakalim bende ilkkez deneyecem ovulasyon testini benim adetim duzensiz ise yarar insallah. sende duzelirsinde biran once sende baslarsin bat lara beraber bekleriz burda hamis haberleri rabbim hepimize tekrar nasip etsin saglikla

oncelikle gozun aydin abla adetin gelmis. gecmis olsun gozun icin bian once duzelorsin insallah zaten fazla pc ye bakma yorma gozunu.

hepimizin heralde kendiyle hamile kalan tanidiklari var benimde dayimin kizi var kizi olacak onunda esiminde amcasinin kizi var oda benden 2hafta sonra ogrenmisti kiskanma degilde uzuluyorsun neden benimki gitti diye allah in bir bildigi vardir elbet

kızlar size birşey soracağım ben ovulasyon testi sipariş edecem gitti gidiyordan ama kredi kartı no su istiyor kapıda nakit ödeme yokmu sizler nasıl aldınız güvene bilirmiyim ki kart nosunu vermekte

Çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah hayırlısıyla yeniden sevincini yaşarsın
hormonların düzelecek normal olmalı ama yine de doktorunla bir konuş istersen.
adetini 10 gün geçti sanırım değil mi?kese falan oluşmuş olmalı kimyasal değildi belki
o yüzden parça kalmadığına doktorun bakmış olmalı.
kızlar size birşey soracağım ben ovulasyon testi sipariş edecem gitti gidiyordan ama kredi kartı no su istiyor kapıda nakit ödeme yokmu sizler nasıl aldınız güvene bilirmiyim ki kart nosunu vermekte
canım ben çok alışveriş yapıyorum ordan kartımla
bilgileri tuşlarken sanal klavye kullanıyorum
aslında hiçbiri yüzde 100 güvenli diil tabi ama napim
sağol tatlım şu an akıntım koyu sarıya döndü kahverengi bitti çok şükür
ama yeniden başlar diye korkuyorum açıkçası
şu an 2 iğne ve 3 hap ile hamileliğimi sürdürüyorum
bu hafta raporum bitti pazartesi işe başlicam,yarım doktoru arayıp icazet alayım başla derse gidicem
gerçi içim hiç rahat değil o yoğunluk ve stresle nası olcak bilmiyorum
ama artık kendimi yavaşlatmam lazım sanırım strese de dur demem lazım
canım benim çok sağol inşallah daha iyi olucaz bulantı vs hiç umrumda değil
yeter ki kanamam olmasın doktordan iyi haberler alayım yani.
o testlere de çok şaşırdım kolay kolay pozitif vermezler neslee nin dediği gibi sen adet olana kadar da dikkat et canım
yani laboratuvarda kanlar karışmış falan olmasın inşallah da yanlış sonuçtur
bazen böyle yanlışlık için bile dua edebiliyoruz yani

amin canım amin inşallah öyle olur sadece tuvalete kalkıyorum
allah emeklerimizi boşa çıkarmaz
orucun da affolur biliyosun kafana takma tam zamanında gelmiş kırmızıların
araştırmalarla ilgili elimden geldiği kadar bilgi vermeye çalışırım canım
biz de 2. düşükten sonra her hafta doktorlardaydık bilirsin
10 tüp kan verdim,inşallah sorunu bulup ona göre tedavini olucan ve yavruna kavuşçan

canim gene gozunle mi ugrasiyorsun?? cok gecmis olsun, yorma tabii gozunu. gozluk gelince dinlenir biraz gozlerin.

boyle dusunup kendine iskence etme lutfen ben bir kere temmuz 2013 annelerine tekrardan gireyim dedim kotu oldum, girmiyorum artik hic. dun de dusundum, ilk bebek dursaydi simdi karnim burnumda olurdu diye ama kendimize iskence etmekten baska bir sey degil, ileriye odaklanmaliyiz yoksa ilerleyemeyiz.

canim valla dedigin gibi ilk haftalardaki kayba kromozomal diyorlar direk, yani bana oyloe dediler, senin yapabilecegin bir sey yoktu, kromozomal sebeplerden,zaten gidecekti bu bebek ne kadar erken o kadar iyi demislerdi. kotu piyango gibi bir sey anlayacagin...

canim doktorumda pazartesiye kadar kullanma o antibiyotigi adet olamazsan test yap oyle kullanirsin dedi bakalim bugun 32. gun gelmedi ama belirtim var evet ne hayirlivise o olsun.senin bebegin nasil canim

canim benim doktor randevusu 31 mayis, ayrintili ultrason da 12 haziran...anca ayda 1 gidiyorum o yuzden insallah iyidir diyoruz. gobus buyuyor ama, diyorum herhalde iyidir ki buyuyor, insallah....

hayirlisi senin icin de...insan iyi&kotu basina ne gelecek bilmiyor, her sey surpriz, aniden gelisebiliyor.

folik asiti birakma derim ama... cok aci bir sey okumustum bir topikte folik asit kullanimiyla ilgili, yazip icinizi karartmayayim ama muhim bir vitamin ve hamilelikten once kullanima baslanmasi lazim.

stres cok sakincali bebislere...ben de yapiyorum ama yapmamak lazim.

o sari lekeler bende cok oldu, sinirimizi bozuyorlardi ne ki bunlar diye ama bir sey gormedi doktorlar. cok kiside oluyor bu cok kisinin cogunda da bir sey cikmiyor,ondan sen merak etme, stres yapmamaya calis,bol su al ve dinlen canim benim.

canım benim yaa çok haklısın paniklemekte, hemen dr.a gitmekte... neler yaşadık biz biliyoruz ama içini ferah tutmaya çalış inşallah güzel olcak herşey
benim de ultrasonda kanama alanı görünmüştü 3hafta kadar önce alttan jel kullanmıştım ben de
inşallah sıkıntısız geçer hepimiz için
benim bidahaki randevum 3haziran pzrtesi inşallah görürüz hareketlerini de gerçi herşey yolunda olsun da görmesem de yolunda olsun yeter ki...
allahım her türlü dertlerden tasalardan hastalıklardan sıkıntılardan korusun cümlemizi

gurbetgüzelim geçmiş olsun, çok yorma gözlerini allah acil şifalar versin

sheflera mahttuana güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

ewpat huhuuu nerelerdesin hamiş misin yoksaaa ay hadi inşallah güzel haberlerini alırız

nesleem seni de bebişini de öpüyorum kocaman

yeni gelen arkadaşlar çok geçmiş olsun allahım bir dahakini sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin tüm isteyenlerin inşallah

Son düzenleme:

Sasagolun kizlar gunes bizim icinde dogacak elbet ya sabir Allahim buyuk
Gozumuzu yollarda birakmasin hic kimsenin kolu bis kalmadin insAllah
Allah buyuk olacak adet bitsin hsg icin gidicem dra
Hepnizi seviyorum iyiki varsiniz

kelebekcim canım hiç meraklanma biraz dinlen bu dönem de geçecek. çevremde ne kadar hamile varsa bu sorunu yaşıyor artık bu lekelenme olayı herkeste oluyor sanki merak etme inşallah en kısa zamanda geçecek bu dönem

mahtuanacım sana da geçmiş olsun canım ben de üzüyorum kendimi elimde olmadan ama faydası olmuyor bir kaç ay geç olsun yeter ki sağlıklı olsun diye düşünüyorum öyle biraz rahatlatıyorum kendimi sen de öyle yapmaya çalış

kızlar bu arada geçmiş kandiliniz de mübarek olsun ben her zaman yazmıyorum ama takip ediyorum yazılanları aklıma gelen herkese dua ettim gerçek isimleri bilmediğim için buradaki isimlerinizle tabi allah kabul eder inşallah:)

bu arada kızlar size birşey soracağım bilen varsa yardımcı olabilir mi

bu olay kürtajdan sonra olmaya başladı
ilk adetimden sonra bir gün kasıklarımda bir saat kadar ağrı oldu o günü işaretledim sonra ikinci adetimde bir baktım ki o ağrıdan tam 14 gün sonra adet olmuşum geçen perşembe yine adet başlangıcı gibi ağrı oldu acaba o ağrı yumurtlama ağrısı olabilir mi ve utanarak soruyorum da acaba ne zaman çalışma yapmak lazım yumurtanın ömrü 12-24 saatmiş ya:)

haklısın güvenemiyorsunki bide kartın limiti yüksek oyüzden tereddüt ettim nese bi tartıp düşündükten sonra verecem sipariş...

inşallah olmaz kanaman felan en azından artık sorun ne onu biliyorsun ve tedavi altındasın canım önlemini alıyorsun elinden geldiğince bundan sonrası rabbime emanet o inşallah tekrardan kucağını boş bırakmasın...
aman bütün değişik şeyler beni bulur canım sabah yine yaptım hala test pozitif gösteriyor bide eczane eczane dolaşıp farklı tesler aldım hepsinde pozitif görünüyor hamiş değilim biliyorum olsa kanda çıkar önce kana sonra idrara karışıyor diye biliyorum ama ilk kez bbaşıma böyle birşey geldi anlamadım bidaha negatifi görmek istemiyorum artık dedim allah heralde al sana pozitif bak dur dedi galiba kızz ilahi güldürdün kanlar karışmış olamaz tek ben vardım kahve lekeler devam ediyor ama adetim gelmekte inat ediyor bakalım pazartesiye kadar gelmezse yeniden yaptıracam çıkmazsa diğer antibiyotiği alacam

göbüşün büyüyorsa sağlıklıdır artık atlatmaya başladın tehlikeli zamanı canım oooo daha varmış yaa insan merak ediyor napıyor aceba içerde diye yaramaz allaha emanet artık

hayırlısı olsun canım ya o süpriz benide bulsa rahatlayacam valla
ya herkes öyle diyorda kardesim hamileliğinde kullanmadı folic asit hatta öğrendiğinde 2 aylıktı maşallah sağlıklı bir tosuncugu var teyzesi kurban olsun ona bak çok özledim sıpayı ne billeyim ya çok kilo aldım gören hamiş sanıyor o yüzden üzülüyorum hamilelikten kalan kilo gitmedi kaldı sağol canım düşündüğün için bu ay kullanmayacam belki diğer ay başlarım tekrar bbellli olmazz

munişkedi nerelerdesin kızz sen arada gir yaa konuşuyorduk ne güzel...sağol canım aynen üzülmeninde faydası olmuyor artık bu ay saldım ama adetim bukadar rahat olmama rağmen gelmedi yine bıktım bu düzensizlikten.. haklısın tek sağlııklı olsunda bikaç ay geç olsun rabbim hepimize nasip edecek inşallah

yumurtlama konusunda benim hiç bilgim yok canım yaa ben anlamıyorum yumurtlama işinden hiççç malesef

Canim jadiklsrda olur agri bazen tek tarafli bazen cift tarafli
Ikiski istegin artar goguslerin sizlar
Dedigin gibi bu yumurtlamadir
Bu agrilar olunca sabahtan ilidki oneririm
Kaliteli sperm acisindan
Gun asiri devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…