- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.901
ayol artık kimse buraya uğramıyor. inşallah kötü birşey yoktur kızlarrrr....[/
Herkes bosladi topigii
bugün akşam randevumuz vardı canlar, ilk size yazmak istedim
bebeğin gelişimi allaha şükürler olsun iyi gidiyor ama dr hareket etmesi için bayağı bekledi ama göremedik hareket... kalp atış,ı boyu normal görünüyor gerçi kalp atışı normal değerin azcık üstünde :26: neslee böyle olan duydun mu canım? inşallah zamanla normal değerlere gelir
böyle işte folikasidi kesti başka vitamin verdi... rabbime şükürler olsun tüm isteyen arkadaşlarıma tez zamanda hayırlısıyla nasibetsin inşallah
hepinizi öpüyorum, allaha emanet olun, gönlünüzü ferah tutun, bol bol dua edelim canlarım...
bebeğin gelişimi allaha şükürler olsun iyi gidiyor ama dr hareket etmesi için bayağı bekledi ama göremedik hareket... kalp atış,ı boyu normal görünüyor gerçi kalp atışı normal değerin azcık üstünde :26: neslee böyle olan duydun mu canım? inşallah zamanla normal değerlere gelir
böyle işte folikasidi kesti başka vitamin verdi... rabbime şükürler olsun tüm isteyen arkadaşlarıma tez zamanda hayırlısıyla nasibetsin inşallah
hepinizi öpüyorum, allaha emanet olun, gönlünüzü ferah tutun, bol bol dua edelim canlarım...
Ne güzel yazmışsın heyecanlı heyecanlı bu heyecanın darısı başımıza inş... bebişin sağlıklıymış çok şükür rabbim sizi nazarlardan korusun...
canım, bende rüyamda bir erkek bebek görmüştüm, ve çook tatlıydı, biraz zaman sonrada minnacık bir kız çocuğu gördüm.
rüyada bebek görmek gerçeğinin olması demek bence. sende böyle düşün.
asla pes etme. bende ilk hamilelik isteğimde 1. ay olmadığı için neredeyse depresyona giriyordum. acaba olmicak mı falan diye ama tutuyo hamile kalabiliyoruz onu biliyorum ve biliyoruz. herşeyin hayırlısı olsun.
keske yaninda olabilip seninle konusabilsek.. cunku su anda klavye basindan ne yazsak bos sanaama gercekten cok samimi soyluyorum bu ruh halinden kurtulman gerek. ewpat gibi sen de spora baslasan, hem kilona iyi gelir, hem bol su icersin enfeksiyona da iyi gelir. zaten antibiyotik verilmis o da temizleyecektir. bak sen kendin de demissin subat topigine kim gidecek diye, kimbilir?? sonucta hamile kalabiliyorsun, kesin doguramaz denilen ne kadinlar dogurmuslar. benim doktorum derdi (kendi karisinda kisirlik vardi ve bir ogullari oldu sonunda), tasi bile dogurtabiliriz, diye.
ayol artık kimse buraya uğramıyor. inşallah kötü birşey yoktur kızlarrrr....
Selam arkadaslar, öncelikle hamile arkadaslara saglikli bir hamilelik diliyorum ve sagsaglim bebislerini kucaklarina alirlar insallah. Belki öncededen yazimi okuyanlar beni hatirlamislardir kisaca anlatayim 18 haftalik bebegimi normal dogum yaparak kaybettim. Simdi arastirma sonuclarini beklliyorum bebegin sonuclarini yeni aldim hic bir anormallik yokmus yani bebek saglikliymis geriye plazenta ve benim kan sonuclarim kaldi onlarida merakla bekliyorum aslinda bu konu beni cok yipratti ve bebek sayfasini kapatmistim ama nedense icime yeni bir umut dogdu ve bir seyler beni dürtüyo yeniden dene diye tabi suan degil cünkü önce bir vücudumu dinlendirmem lazim bu süreninde en az galiba 5-6 ay olmasi lazim . Neyse simdi iki hafta önce tekrar ilk reglimi oldum ama bugün yine bir kanama basladi az ama koyu renkte bir fikri olan varmi merak ettim . Yeniden cocuk düsünmek icin bir düzene girmesini istiyorum . Herkese sevgiler
slm kızlar öncelikle regaip kandiliniz mübarek olsun allah dualarınızı kabul etsin bugün hepimiz birbirirmiz için dua edelim olur mu başkasının başkasına duası kabul olurmuş...
ben hala şu enfeksiyonla uğraşıyorum dün doktora gittim kültür çıkmış üreme olmuş hiç olmamıştı bugüne kadar zaten insan farkediyor bedeninden ilkkez bukadar ağır geçti neyse doktor üreme olmuş dedi şikayetlerin geçtimi dedi yok geçmedi hala aynıyım dedim oda ilaçlar hafif gelmiş üreme var ondan geçmez sana daha ağır bir antibiyotik verecem hamilelikte yokmuş 3 günde kaybolur 7 gün kullan dedi eve geldim akşam 5 gibi yemek yedim ilacı içecem içim rahat etmedi adet günümdü evde kaset tesler vardı 2 farklı marka yaptım ikisindede silik pozitif doktorumu aradım anlattım oda kan testi yaptır bi dedi neyse gittim bi polikılıniğe testi yaptırdım 15 dak sonra aldım negatif kız 1 hafta sonra tekrarlar çünkü silik belli belirsiz bi çizgi cıktı yetersiz olabilir dedi doktorumu arayıp söyledim ozaman o ilacı kullanma başka bi ilaç ismi vereyim onu kullan pazartesiye kadar adet olamazsan kan testini tekrarlar kesin belli olur ozaman görüşürüz dedi... ama nedense negatifi görünce ilkkez üzülmedim artık alıştım sanırsaminsanın önce sağlığı yerinde olmalıymış bunu anladım sağlık yerinde olmayınca hamilelik olsan sevinmiyorsun hamile olmasan üzülmüyorsun zaten ağrılarım bana yetiyor... ben tanıyı kendi kendime koydum galiba kimyasal gebelik geçiriyorum değer sıfırlanınca adet olacam heralde çünkü bugün acayip bi karın ağrım var adet olacakmışım gibi dünde kahve leke geldi benim yolcuyu kuzu kuzu bekliyorum hayırlısı artık...
inşallah gerçekleri görüyoruzdur canım rüyalarda olmasa göremeyecegiz bebeği rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...
evet biliyoruz bunu en azından hamile kalabiliyoruz ama neden süreç uzuyor neden kimse bunun sebebini bilmiyor bunu merak ediyorum
sağol canım ya seni tanımasamda çok seviyorum ilk buraya geldiğimde bıkmadan sorularıma cvp vermiştin.. evet klavye başında olsa bile insan rahatlıyor ben burası olmasa yaşadıklarımı yaşayan insanları görmeseydim heralde kafayı yerdim önceden neden ben diyordum ama okadar çok insan varmışki bunu bilemiyormuşum... burdaki arkadaşlar birbirimize derdimiz olsada kendi derdini unutup cvp yazıyor sanki kendi aynı şeyleri yaşamıyormuş gibi...
evet canım kurtulmam lazım spora birara başladım sonra bıraktım en iyisi yeniden başlamak ... ya işte bunlar umut bize taşı bile doğurta bilmek ama biz çok sabırsızız hemen olsun istiyoruz daha doğrusu ben çok sabırsızım sonuca hemen ulaşmak isterim hep oyüzden rabbim hayırlısını versin nesleem sen dikkat et kendine
ayyyy ben çok hastayım ondan yokum canım yaa yoksa topikte olmadan olmaz topiğin gezeğeni ewpat nerde aceba
canım yaa arada güzel haberler olması negüzel ohh maşallah ona bidahaki randevuna kıpır kıpır olur seni görünce heycanlanıp daha fazla atmış olmasın kalbi... rabbim bebeklerinizi korusun inşallah hemencik büyüsünler...
amin canım olmayanlarada nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün
Selam arkadaslar, öncelikle hamile arkadaslara saglikli bir hamilelik diliyorum ve sagsaglim bebislerini kucaklarina alirlar insallah. Belki öncededen yazimi okuyanlar beni hatirlamislardir kisaca anlatayim 18 haftalik bebegimi normal dogum yaparak kaybettim. Simdi arastirma sonuclarini beklliyorum bebegin sonuclarini yeni aldim hic bir anormallik yokmus yani bebek saglikliymis geriye plazenta ve benim kan sonuclarim kaldi onlarida merakla bekliyorum aslinda bu konu beni cok yipratti ve bebek sayfasini kapatmistim ama nedense icime yeni bir umut dogdu ve bir seyler beni dürtüyo yeniden dene diye tabi suan degil cünkü önce bir vücudumu dinlendirmem lazim bu süreninde en az galiba 5-6 ay olmasi lazim . Neyse simdi iki hafta önce tekrar ilk reglimi oldum ama bugün yine bir kanama basladi az ama koyu renkte bir fikri olan varmi merak ettim . Yeniden cocuk düsünmek icin bir düzene girmesini istiyorum . Herkese sevgiler
Kızlar hayırlı kandiller nasılsınız?
Kaç gündür gelemiyorum pazartesi günü sabah silerken kanamam oldu yine.doktora koştum hemen
Kalp atışları normal ancak kanama alanı göründü ultrasonda.
Bu hafta istirahat verdi raporluyum kaç gündür kıpırdamadan yatıyorum sadece wc ye gidiyorum.
dün 2. progesteron iğnemi oldum doktora gittim herşey yolunda ama riskin var yatmaya devam dedi.
hala akıntım var açık kahve bazen sarı
ağrım olunca çok korkuyorum.hem stresten hem bulantıdan bişeyde yiyemiyorum halsiz düştüm
bütün gün bol dua ediyorum hem kendim için hem sizler için
siz de dualarınızı eksik etmeyin bizden
esselacım yakında fıkrdamaya başlar bebeğin inşallah canım,inşallah benim de akıntılarım kesilir bi an önce
nesleem senin kanaman olduğunu hatırlamadım bi an.inşallah benim de gelip geçicidir,şu haftalar nası geçicek bilmiyorum
tuana canım hamile olabiilir misin acaba ya 2 farklı test nası pozitif çıkar da kanda çıkmaz
inşallah o lekeler de yerleşmedendir.testi tekrarla canım bikaç gün sonra
güzel haber almak nasip olur inşallah
diğer kızçelerim de lütfen umutsuzluğa kapılmak yok ne zaman sağlıkla ve hayırlısıyla olacaksa inşallah o zaman olsun tabi ki çok beklemeden olsun,dualarım sizinle
Kaç gündür gelemiyorum pazartesi günü sabah silerken kanamam oldu yine.doktora koştum hemen
Bu hafta istirahat verdi raporluyum kaç gündür kıpırdamadan yatıyorum sadece wc ye gidiyorum.
dün 2. progesteron iğnemi oldum doktora gittim herşey yolunda ama riskin var yatmaya devam dedi.
ağrım olunca çok korkuyorum.hem stresten hem bulantıdan bişeyde yiyemiyorum halsiz düştüm
esselacım yakında fıkrdamaya başlar bebeğin inşallah canım,inşallah benim de akıntılarım kesilir bi an önce
nesleem senin kanaman olduğunu hatırlamadım bi an.inşallah benim de gelip geçicidir,şu haftalar nası geçicek bilmiyorum
tuana canım hamile olabiilir misin acaba ya 2 farklı test nası pozitif çıkar da kanda çıkmaz
diğer kızçelerim de lütfen umutsuzluğa kapılmak yok ne zaman sağlıkla ve hayırlısıyla olacaksa inşallah o zaman olsun tabi ki çok beklemeden olsun,dualarım sizinle
canim benim birazcik birbirimize yardimci olabiliyorsak ne ala...
bugun kandil ve aksam hepimiz icin dua edecegim.
hatirlar misin bilmem benim de hamileligin basinda once koyu kahve leke gelmisti. hatta burda sormustum. sonra peceteye bildigin kan kirmizisi kan gelmisti. ondan iki gun sonra da gene kahverengi kan gelmisti peceteye.insallahhhh kimyasal degildir yerlesme kanamasidir kuzum.
Ewpat ve Gurbetguzeli nerelerdesiniz???
sağol canım hamişlerin duası kabul olurmuş inşallah kabul olur duaların..
hımmm hatırlamıyorum canım sanırım ben daha buraya gelmeden oldu galiba benim azcık geldi peçeteye silince şimdide tık yok ama çok karın ağrısı var canım adetim yolda sanmıyorum yerleşme kanaması olamaz kanda çıkardı olsaydı arkadaşın ablası hemşire onu aradım sordum oda idrarda gizli kan ve idrar yolu için kullanılan ilaçlar idrarı pozitif yapıyormuş sende enfeksiyon geçiriyorsun ilaç almışsın bide gözle görülmeyen kanama vardır ondan çıkmıştır yoksa kan testi kesin sonuç dedi bende hayırlısı dedim zaten hamile kalmakta istemedim korktum enfeksiyon düşüge sebeb tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa böylesi daha iyi sevindim desem yeridir yaniönümüzdeki maçlara bakacağız artık ovülasyon testi alacağım bu sefer öyle deneyecem bakalım
miniğim dikkat et canım akıntı kırmızı yada pembe olmadığı sürece korkma inşallah birşey olmaz zaten progestan koruyacağı kadar koruyor yerim ben onu bak sağlıklı herşey yolunda sadece bol su iç sende halsizlik içinde az daha sabir ama kendinide yemeksiz koyma bebek beslenir sen halsiz kalırsın..
anacım bu anormallikler beni bulyor işte iki farklı test ikisi pozitif verdi ama öğrendim işte bugün sebebini iyiki aklıma arkadaşın ablası geldi oda bilgi verdi sağolsun hamiş değilim kesinağrılarım var adet ağrısı gelecekte nezaman gelecek bilemiyorum inşallah önümüzdeki ay güzel haber veririm..
ewpat naptınn canım test yaptın mı inşallah gelmemiştir kırmızıların
Umarim herkes iyifir minikkelebek
Bebegin senle kalacak istharat cok onemli yat finlen hic bir sey bebehin ve senden onemli degil
Bnm 41- gun adetim baslafi yani buhun orucluydum
Hem sevindim hem de otucun bozulmadina uzulfum
InsAllah yogun gelir
Bitsin dra kosacam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?