- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.541
ilk 3 ay zor geciyor biraz coook dikkat et kendine bol su ic su gercekten onemli uzat bacagini yat. bizim evin halini gorseydin ilk 3 ay :) esim devamli disardan yemek getiriyor ya da kendi yapiyordu. insallah keyifle guzel bir hamilelik gecirirsin :)
miğdem bulanıyo fekat kendimi zor tutuyorumbir kere çıkarırsam arkası gelir valla nesleem başım öyle kötü ağrıyoki ne yapsam bilemiyorum böyle devam ederse haftayı beklemeden giderim seninde göbüş büyümüştür iyice :) ayyy çok kilo aldınmı ben korkuyorum ya çok yiyorum sanırım
ilk 3 ay zor geciyor biraz coook dikkat et kendine bol su ic su gercekten onemli uzat bacagini yat. bizim evin halini gorseydin ilk 3 ay :) esim devamli disardan yemek getiriyor ya da kendi yapiyordu. insallah keyifle guzel bir hamilelik gecirirsin :)
cnm keşke bu şekilde aramıza katılmasaydın, çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsın.
geçmiş olsun canım
ayy maşaallah ve inşaallah sevinirsin canım.
taşınma-tayin işi, hatta seminerler derken sonunda oldu demekpazartesiye kan testi baya yüksek çıkar, inşaallah, canım haber verirsin bizede.
evet canım.. maşalalh sancım falan pek yok bu sefer.bu normal mi :26: sadece aşırırı başım ağrıyor.yarın dr.a gideceğim inşalalh ama üstten ultrasyona girsem mi biemedim (eski ultrasyon çok bastırdı diğerinde o yüzden korkuyorum) girsem mi girmesem mi bilemedim.daha çok erken çünkü
çok sevindim canım allah tamamına erdirsinkızlar gebelik testini aylaaar öncesinde almıştım evde beliyordu bugün test yaptım ama acaba doğru mu göstermiştir :26: gerçi amabalajında ama .... ya ben mi evham yapıyorum ne ........... kzılar cevap
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın.bu sıcaklar başa bela sen de dikkat etessela, ewpat minikkelebek nesle, keyfiniz yerindedir inşaallah. sıcak havalara dikkat edin, iyi bakın kendinize.
bahane bol canım valla ben en fazla 2 hafta görmeden durabiliyorumhee benimde ödüm koptu vallaateşim hala düşük inşallah sonuna kadar gideriz sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem yavruş valla artık minik kelebek gibi her hafta bir bahane uydurur giderim doktora
teşekkür ederim ama size iyi bir haberim var kızlar dr gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum beni bırakmadı şükürler olsun :))))dr düşük tehdidi tedavisi verdi ve kese görüldükten sonra hcg bir önemi yok dedi bu konuda bilgisi olan varmı
teşekkür ederim ama size iyi bir haberim var kızlar dr gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum beni bırakmadı şükürler olsun :))))dr düşük tehdidi tedavisi verdi ve kese görüldükten sonra hcg bir önemi yok dedi bu konuda bilgisi olan varmı
kızlar gebelik testini aylaaar öncesinde almıştım evde beliyordu bugün test yaptım ama acaba doğru mu göstermiştir :26:
gerçi amabalajında ama .... ya ben mi evham yapıyorum ne ........... kzılar cevap
gözünaydın arkadaşım.senin adına çok sevindim.niyeyse okuduğumda oğlan geçti aklımdan
inşallah tosuncuk yumuk yumuk bi oğlun olur.nasip işte sen 2 gün önce benim çocuğum olmayacakmı de
2gün sonra hamile olduğunu öğren.rabbim hayırlı etsin
benim bu ay yine yok adete1gün var ama testler negatif.bende sabır ve ümitle bekliyorum.
zamanda geçiyor bi iki ay daha olmazsa aşılama yöntemlerini falan araştırmaya başlıycam.
gelse celalinden cefa yahut cemalinden vefa
ikiside cana safa kahrında hoş lütfunda hoş.....(siz anlayın beni artık..............
sağol canım çok şükür iyiyiz bizessela, ewpat minikkelebek nesle, keyfiniz yerindedir inşaallah. sıcak havalara dikkat edin, iyi bakın kendinize.
aminnnAsenacım nesslem valla aglaya agla gittim güle güle geldim gördüm kızlar duyamadımda makina eskiymis ama gördüm kalbinin nasıl attıgını ilk defa gördüm öyle bişey doktora sorcaklarımıda unuttumallah isteyen herkeze nasip etsin
canım çok sevindim çok şükür bugünlerimize....Canim cok saol. Dun kontrol vardi, ultrasona sokmuyorlar burda ayrintilidan sonra,kalp sesi aliyorlar doppler ile, bir de ustten olcuyorlar gobegini o kadar. Her sey iyi cok sukur.29 temmuzda seker yuklemem var
canım aynen ben de öyle diyodum ne zaman rahatlicas diye...neslecim seninde gözün aydın cnm:)hep böyle devam edicek inşallah,korkuların bitsin artık bizimde 2 haftaya kadar 2li testimiz var bendede başladı sıkı bi panikne zaman gebeliğin tadını çıkarıcaz bilmem.
yemek sorunu bizim evdede var kayınvalidem sağolsun ona gidiyoz.
ayy çok şükür canım yaateşekkür ederim ama size iyi bir haberim var kızlar dr gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum beni bırakmadı şükürler olsun :))))dr düşük tehdidi tedavisi verdi ve kese görüldükten sonra hcg bir önemi yok dedi bu konuda bilgisi olan varmı
evet erken olduğu için hemen ultrasona girmeyebilirsin canımevet canım.. maşalalh sancım falan pek yok bu sefer.bu normal mi :26: sadece aşırırı başım ağrıyor.yarın dr.a gideceğim inşalalh ama üstten ultrasyona girsem mi biemedim (eski ultrasyon çok bastırdı diğerinde o yüzden korkuyorum) girsem mi girmesem mi bilemedim.daha çok erken çünkü
aaa kızlar ama hiç yorum yapmamışınız ya oğluş geliyo dedim hiçbiriniz okumamışınız
aaa kızlar ama hiç yorum yapmamışınız ya oğluş geliyo dedim hiçbiriniz okumamışınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?