- 28 Ocak 2013
- 5.477
- 95
- 163
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.581
gurbet güzeli hocam nerdesin sen ya...özletiyosun kendini.
ya bizim topik topluca taşındı heralde kavimler göçü gibi olduk.rabbim hepinize kolaylık versin hepicinize...
Gulum Ogun geciyor gunlerkızlarrrr...ramazanımız hayırlı olsun.
rabbim onun hürmetine kalbimizdeki gönlümüzdeki tüm hacetlerimizi kabul etsin
sizlere(ve inş bizlere)kızsa hz.hatice erkekse musab bin umeyr(çokta yakışıklıymış he.bu kıyağımı unutmayın)
timsali evlatlar nasip etsin.
evlerimiz dolsun taşsın gönüllerimiz inşirah bulsun.
rabbim tüm dualarımızı kabul etsin bu güzel ramazanın hürmetine....
ayy korktum ya benim de hiiç midem bulanmıyor ( daha 4 haftalık ondan mıdır ki..? ) :18:
ayy korktum ya benim de hiiç midem bulanmıyor ( daha 4 haftalık ondan mıdır ki..? ) :18:
kızlar herkese hayırlı bereketli bir ay diliyorum
bu ramazanda allahım tüm dualarımızı kabul eder inşallah
evlat isteyen herkese evlat, hamilelere sağlıklı ve kolay doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar, çocuğu olanlara da hayırlı mutlu huzurlu bi ömür versin rabbim
hiç korkma canım
herkesde bulantı olcak diye bi kaide yok nitekim bende olmadı
ama olcak olsa bile senin için erken
herşey yolunda olur inşallah hepimiz için
korkma daha çok erken hani regil günü gelmeden miğdesi bulananlar varya ben onlara atmayın diyorumhormonlar yükseldikçe oluyor o tatlım sen rahat ol
kızlar sonuçlar çıktı;
Beta -HCG 716,8 çıktı
bu değer iyi mi ve kaç haftalığı gösterdiğini nasıl anlayacağım.
canım inşallah gönlünden geçen olur,kan testi sonucunu aldın mı?kızlar rüyamda kızım vardı ama o kadar güzel kiiiiiiiiiiiiiii...sarıp saklıyordum( o kadar seviyordum yani ) bir an yanımdan ayırmıyordum... ayy rabbiim nasip etsin isteyen herkeseee...
amin canımkızlarrrr...ramazanımız hayırlı olsun.
rabbim onun hürmetine kalbimizdeki gönlümüzdeki tüm hacetlerimizi kabul etsin
sizlere(ve inş bizlere)kızsa hz.hatice erkekse musab bin umeyr(çokta yakışıklıymış he.bu kıyağımı unutmayın)
timsali evlatlar nasip etsin.
evlerimiz dolsun taşsın gönüllerimiz inşirah bulsun.
rabbim tüm dualarımızı kabul etsin bu güzel ramazanın hürmetine....
kısss şekerim evin hayırlı olsun canım güle güle huzurla oturun,ne zamandır görüşemiyok yaa özlettin evine geçince yaz bizehayırlı ramazanlar kızlar allah tüm dualarımızı kabul etsin bu mübarek günlerde bebek bekleyenlere bebek doğum bekleyenlerede hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim... kızlar geçmişe fazla bakamadım ev taşındı annemlerde kalıyorum sonra kayınvalideme geçeceğim ayın 15i de nasipse yeni evimizde olucağız valla çok çok yoruldum girip bakamadım fırsatım olmadı serhatice hamileymiş çookk mutlu oldum rabbim verdi çok bekletmeden allah analı babalı büyütsün inşallah.... tepeler munişkedi nasılsınız kızlaarrr çalışmalar nasıl bakalım.. ayy nesslee minikkelebek essela ewpat aselcan sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl bakalım kendinize dikkat edin kocaman kocaman göbüşleriniz olsunbende rahim filmi çektirdim tüplerim açık hiç bir şey yok allah ıma şükür ama kistim büyümüş 33 mm olmuş ilaç vermedi adetle atılır dedi bu ay bekleyeceğim klomen verecekti veremedi beni nadasa çekti bayram sonuna kadar öyle tedaviye başla dedi zaten bu ay doğru düzgün çalışma yapamıyoruda annemlerdeyim sonra kayınvalidemlere geçecem bu doktor rahim filminden sonra belki olur dedi ama bizim çalışma yok kaç zamandır ev toplama taşınma bilmem ne yorgunluk adamcağız 15 gündür mart kedisi gibi dolanıyor aaaa minikkelebek geçmişe bakamadım ama yazanlardan gördüm erkekmiş oğlunmu olcak bakalım senin kız cadalozz rabbim sağlıkla gelsinler hayırlı uğurlu olsun... kızlar evime gideyim rahat rahat yazarım böyle yarım yarım tadı çıkmıyor sohbetin hepinizi öpüyorum hayırlı ramazanlar tekrardan hamişler dua edin bizlere
sağol tatlım şimdilik oğlan dedi değişmezsemerhaba kızlar...
esselacım güzel duaların için (amin)evet bizim 2li testimiz haftaya salıya randevu aldık cnm:)
minik kelebek bebeğin oğlan hmm çok tebrikler cnm:)
mahtuana sen nerelerdesin kızzz neyse ev işi bitmiş güle güle oturun,bizimkide bugun yarın başlar taşınma işi unutmadan bnde iyiyim cnm çok sağol:)
neslecim sende iyisin umarım:)
kızlar sizleride çok öpüyorum adınızı yazmadım diye kızmayın bana olurmu..
kız ne hayallermiş valla güzelmiş he 3 g ile gelin çekiştirmesi haaminik kelebek demek oğluşumuz oluyor. kız sende oğlan annesi,kaynana olacak potansiyeli görüyorum:):)
rabbim hayırlı etsin.belki bende buay hamile kalırımda benimde oğlum oluverir.
kızlar bakarsınız şimdi hamileliklerini konuştuğumuz gibi topiğimiz daim olur biz çocukları evlendirirde
gelini damadı çekiştiririz:):)ozaman 3g ile görüşürüz gari.
ozaman kim tutar bizi be....
sağol munisim çin takvimi kız dedi tutmadı yada doktor bilemedikelebekcim oğluşun geliyo ha hayırlı olsun çin takvimine bakmış mıydın tutuyo mu?
ya ben hep kız olsun isterdim ama 11 aylık bir erkek yeğenim var (tek yeğenim) o kadar çok seviyorum ki onu erkek olsun istiyorum artık o derece:)
ve o müthiş cümleyi söylemeden geçemiciiim amaan sağlıklı olsun da:)
Eki Görüntüle 750733
sağol bebüşüm yaa ne bilim olmadı işte doktor aradı araştırdı pipi bulduben sana demedimmi kız doğur oğluma alacam diyenasıl yaparsın bunu tatlım allah sağlıkla kucağına alıp mucuk mucuk yapmayı nasip etsin kız erkek farketmez ben her türlü yerim oniii
sağol canım senin gibi olduk kız kız dedim püpülüyle geri geldimeveeeeet atlamışım ben onuuu
hayırlı olsun miniğim çok sevindim, sağlıkla gelsinler inşallah
bu yıl hakkaten erkek yılı gibi gibi...
canım çok senindim ama ben sana demiştim nabeerrrr oğlun olacak demiştim hadi gözün aydın riskli zamanlarında atlattın artık darısı başımıza tatlım nasıl göbeğin çıktımı baya bu arada
sağol neslem haftaya kendi doktorum erkek diyene kadar çok da inanmıyorumpipilin hayirli olsun kelebegimmmm :))) sen gene de ayrintiliyi bekle oyle alisverise basla, bizim kasim topiginde cinsiyet degisen oldu bayaben emindim gerci gorduktan sonra kizim geliyor diye, insan hissediyor dogru mu yanlis mi.
inşallah canım sağol vakti zamanı gelse de doğsa hayırlısıyla göster teyzelere pipini diycemokudum canım ve çok sevindim. tehlikeli zamanları atlattın Hayırlısı ile kucağına alırsın inş...
bi doğurda pipisini sevelim bizde :))
sağol canımKuzjm ne guzel buyumussunuz masAllah size
sağol canım inşallah içinden geçen olur sağlıklayeriz biz onu... maşalalh çok sevindim cinsiyeti öğrenmişsin...ya ben evlenmeden önce de hep erkek bebekleri severdim hep bi oğlum olsun isterdim ve hala da istiyorum.Rabbim sağlıkla nasip etsin önce tabi ama çook istyorum.bu yıl erkek yılı diye duyum aldım bakalım hayırlsıı
kızlar sonuçlar çıktı;
Beta -HCG 716,8 çıktı
bu değer iyi mi ve kaç haftalığı gösterdiğini nasıl anlayacağım.
kızlar ya bugün adet günüm idrar testi yaptım.ya ben yine hallisünasyon görüyorum.yada gerçekten var
miniminnacık silikmi silik bi çizgi var sanki.adet olmazsam akşam kan tahliline giderim
9gün önce 0.16 çıkmıştı ama belki yükselmiştir.
rabbim hayırlısıyla bir oluverse ahh ahhh...
zaten topiktede hamile kalmayan bi6 7 kişi kaldık
ahhh bi oluverse resim eklemeyi bilsem eklerdim
ama çok silik sevinmemi gerektirmeyecek kadar
canım inşalalh hamilesindir.ama silik olması bile umutlandırcı ... benim ilkinde de çok silik çıkmıştı
iyi iyi şekerim gözün aydın
ama kaç haftalık bilmiyorum da 3-4 gün sonra keseyi görürsün canım muhtemelen haftanla uyumlusun 4,5 haftalık falandır
çok sevindim
arkadaşım bişey sorucam sen adet tarihinden öncemi kan ve idrar tahlili yaptırmıştın.ilk kan tahlilin nezaman kaç çıktı
canım ben ilkinde 4 gün gecikmesine rağmen silik çıkmıştı...senin çok erken test için ondan çoook silik çıkmış olmalı diye düşünüyorum. bugün bekle istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?