Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

5-6 ay kadar önce benimde bebeğimin kalp atışları olmadığı için aldılar ve ben rüyamda bi kadın görmüştüm oğlun olursa adını mutlaka 'Deniz' koy dedi bana

kızlarrrr...ramazanımız hayırlı olsun.
rabbim onun hürmetine kalbimizdeki gönlümüzdeki tüm hacetlerimizi kabul etsin
sizlere(ve inş bizlere)kızsa hz.hatice erkekse musab bin umeyr(çokta yakışıklıymış he.bu kıyağımı unutmayın)
timsali evlatlar nasip etsin.
evlerimiz dolsun taşsın gönüllerimiz inşirah bulsun.
rabbim tüm dualarımızı kabul etsin bu güzel ramazanın hürmetine....

gurbet güzeli hocam nerdesin sen ya...özletiyosun kendini.
ya bizim topik topluca taşındı heralde kavimler göçü gibi olduk.rabbim hepinize kolaylık versin hepicinize...

Gulum Ogun geciyor gunler
Evde pc yok buroya inmeywde vakit yok cepten girip okuyom
O da yAzmasi zor oluyo
Bu ayin 24 randevu Allah hayirlisini versin
Kedimizle uhrasiyoz cok tatli 8 haftalik
Adi umut pasa
Bnm calismalar yilbasini bulur
Hayirlisi ile olurinsAllah

Her kim ramazan'in baslangicinda müslüman kardesini bi ramazan'i daha gördügü icin tebrik ederse ALLAH ona cehennem atesini haram kilar..Sahabeler ramazan ayina müslümanlarla helalleserek girerlermis ki oruclari kabul olsun..Oruclarimizin kabul olmasi dilegiyle hayirli Ramazanlar 🌹

kızlar herkese hayırlı bereketli bir ay diliyorum
bu ramazanda allahım tüm dualarımızı kabul eder inşallah
evlat isteyen herkese evlat, hamilelere sağlıklı ve kolay doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar, çocuğu olanlara da hayırlı mutlu huzurlu bi ömür versin rabbim

ayy korktum ya benim de hiiç midem bulanmıyor ( daha 4 haftalık ondan mıdır ki..? ) :18:

hiç korkma canım
herkesde bulantı olcak diye bi kaide yok nitekim bende olmadı
ama olcak olsa bile senin için erken
herşey yolunda olur inşallah hepimiz için

iste benim umut pasammmmmm teyzeleriii o kadar guzel birseyki yaaa insan moral buluyor adapte oluyor stres atiyor hizmetini seve seve yapiyorsunuz

Son düzenleme:
hayırlı ramazanlar kızlar allah tüm dualarımızı kabul etsin bu mübarek günlerde bebek bekleyenlere bebek doğum bekleyenlerede hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim... kızlar geçmişe fazla bakamadım ev taşındı annemlerde kalıyorum sonra kayınvalideme geçeceğim ayın 15i de nasipse yeni evimizde olucağız valla çok çok yoruldum girip bakamadım fırsatım olmadı serhatice hamileymiş çookk mutlu oldum rabbim verdi çok bekletmeden allah analı babalı büyütsün inşallah.... tepeler munişkedi nasılsınız kızlaarrr çalışmalar nasıl bakalım.. ayy nesslee minikkelebek essela ewpat aselcan sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl bakalım kendinize dikkat edin kocaman kocaman göbüşleriniz olsun bende rahim filmi çektirdim tüplerim açık hiç bir şey yok allah ıma şükür ama kistim büyümüş 33 mm olmuş ilaç vermedi adetle atılır dedi bu ay bekleyeceğim klomen verecekti veremedi beni nadasa çekti bayram sonuna kadar öyle tedaviye başla dedi zaten bu ay doğru düzgün çalışma yapamıyoruda annemlerdeyim sonra kayınvalidemlere geçecem bu doktor rahim filminden sonra belki olur dedi ama bizim çalışma yok kaç zamandır ev toplama taşınma bilmem ne yorgunluk adamcağız 15 gündür mart kedisi gibi dolanıyor aaaa minikkelebek geçmişe bakamadım ama yazanlardan gördüm erkekmiş oğlunmu olcak bakalım senin kız cadalozz rabbim sağlıkla gelsinler hayırlı uğurlu olsun... kızlar evime gideyim rahat rahat yazarım böyle yarım yarım tadı çıkmıyor sohbetin hepinizi öpüyorum hayırlı ramazanlar tekrardan hamişler dua edin bizlere

merhaba kızlar...
esselacım güzel duaların için (amin)evet bizim 2li testimiz haftaya salıya randevu aldık cnm:)
minik kelebek bebeğin oğlan hmm çok tebrikler cnm:)
mahtuana sen nerelerdesin kızzz neyse ev işi bitmiş güle güle oturun,bizimkide bugun yarın başlar taşınma işi unutmadan bnde iyiyim cnm çok sağol:)
neslecim sende iyisin umarım:)
kızlar sizleride çok öpüyorum adınızı yazmadım diye kızmayın bana olurmu..

Allah razı olsun canım..inşallah... benim karnım arda pıt pıt ediyor nednei ne olabilir ? ve çook ateşim var .dün gece ılık duşla rahatladım azcık ama geçmiyor

kızlar sonuçlar çıktı;
Beta -HCG 716,8 çıktı

bu değer iyi mi ve kaç haftalığı gösterdiğini nasıl anlayacağım.

kızlar sonuçlar çıktı;
Beta -HCG 716,8 çıktı

Beta HCG Testi Normalin Üstü Olan Değerler ve Muhtemel Gebelik Haftalıkları(Bu değerler bu konuda fikir vermektedir,en doğru gebelik haftası jinekolojik ultrasonla saptanmaktadır)

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

internette böyle bir yazı buldum umarım işini görür, bu arada hayırlı olsun :)

Kızlar merhaba hayırlı ramazanlar şekerlerim
Rabbim şu mübarek günlerde tüm dualarımızı kabul etsin

kızlar rüyamda kızım vardı ama o kadar güzel kiiiiiiiiiiiiiii...sarıp saklıyordum( o kadar seviyordum yani ) bir an yanımdan ayırmıyordum... ayy rabbiim nasip etsin isteyen herkeseee...
canım inşallah gönlünden geçen olur,kan testi sonucunu aldın mı?
Bu arada belirtim yok deyip tedirgin olma.benim 6. haftada bulantım başladı hala devam ediyo
ama tabi herkeste olacak diye bi kaide yok inşallah da olmaz kolay atlatırsın canımm
amin canım
kısss şekerim evin hayırlı olsun canım güle güle huzurla oturun,ne zamandır görüşemiyok yaa özlettin evine geçince yaz bize
biz iyiyiz canım benim,bayrama az kaldı tüplerin de sorunsuzmuş maşallah diyelim hayırlısıyla nadastan sonra yeni bebişimiz gelir
hep dua ediyorum aklıma geldikçe canım.benim oğlana kız bakıyorum şimdi kızı senden bekliyorum,mart kedisini geri çevirme
sağol tatlım şimdilik oğlan dedi değişmezse
bakalım senin ikilide doktorun söyler belki,hayırlısı olsun inşallah.taşınırken de yorma kendini eğilip kalkma çok fazla
allaha emanet olun
kız ne hayallermiş valla güzelmiş he 3 g ile gelin çekiştirmesi haa
bu ay oğluşun olur inşallah canım sende de potansiyel var anladım ben onu kendi kendime çekiştirmeyim gelinleri essela da var oh ohhh
sağol munisim çin takvimi kız dedi tutmadı yada doktor bilemedi
zaten pipinin fotosuna bakıp duruyorum ama hala kız gibi hissediyorum
ben de kardeşimden sonra erkek çocuklarını çok sevmeye başlamıştım yesin onu ablasıııı
ben sana demedimmi kız doğur oğluma alacam diye nasıl yaparsın bunu tatlım allah sağlıkla kucağına alıp mucuk mucuk yapmayı nasip etsin kız erkek farketmez ben her türlü yerim oniii
sağol bebüşüm yaa ne bilim olmadı işte doktor aradı araştırdı pipi buldu ama sen kız doğur madem başlık parası neyse veririz anasına bak kızını al alırım kızını
eveeeeet atlamışım ben onuuu
hayırlı olsun miniğim çok sevindim, sağlıkla gelsinler inşallah
bu yıl hakkaten erkek yılı gibi gibi...
sağol canım senin gibi olduk kız kız dedim püpülüyle geri geldim
bu sene erkek senesi dediler bizim topikte yarı yarıya nerdeyse erkekler önde
evet canım yaa tuttu valla
şimdi daha iyiyiz çok şükür risk hep var ama azalmıştır heralde
göbüş de biraz çıktı artık içime çekemiyom pırtladı ordan
pipilin hayirli olsun kelebegimmmm :))) sen gene de ayrintiliyi bekle oyle alisverise basla, bizim kasim topiginde cinsiyet degisen oldu baya ben emindim gerci gorduktan sonra kizim geliyor diye, insan hissediyor dogru mu yanlis mi.
sağol neslem haftaya kendi doktorum erkek diyene kadar çok da inanmıyorum
alışverişi 6 aydan sonra yavaş yavaş yapıcam inşallah
ben kız hissediyodum hala öyle hissediyorum ama oğlum diye seviyorum alınmasın diye
okudum canım ve çok sevindim. tehlikeli zamanları atlattın Hayırlısı ile kucağına alırsın inş...
bi doğurda pipisini sevelim bizde :))
inşallah canım sağol vakti zamanı gelse de doğsa hayırlısıyla göster teyzelere pipini diycem

Kuzjm ne guzel buyumussunuz masAllah size
sağol canım
sağol canım inşallah içinden geçen olur sağlıkla
gelsinler yiyelim

kızlar sonuçlar çıktı;
Beta -HCG 716,8 çıktı

iyi iyi şekerim gözün aydın
ama kaç haftalık bilmiyorum da 3-4 gün sonra keseyi görürsün canım muhtemelen haftanla uyumlusun 4,5 haftalık falandır
çok sevindim

kızlar ya bugün adet günüm idrar testi yaptım.ya ben yine hallisünasyon görüyorum.yada gerçekten var
miniminnacık silikmi silik bi çizgi var sanki.adet olmazsam akşam kan tahliline giderim
9gün önce 0.16 çıkmıştı ama belki yükselmiştir.
rabbim hayırlısıyla bir oluverse ahh ahhh...
zaten topiktede hamile kalmayan bi6 7 kişi kaldık
ahhh bi oluverse resim eklemeyi bilsem eklerdim
ama çok silik sevinmemi gerektirmeyecek kadar

canım inşalalh hamilesindir.ama silik olması bile umutlandırcı ... benim ilkinde de çok silik çıkmıştı

arkadaşım bişey sorucam sen adet tarihinden öncemi kan ve idrar tahlili yaptırmıştın.ilk kan tahlilin nezaman kaç çıktı

canım ben ilkinde 4 gün gecikmesine rağmen silik çıkmıştı...senin çok erken test için ondan çoook silik çıkmış olmalı diye düşünüyorum. bugün bekle istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…