• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

tmm canm çok tşk ederim , bugün bakalım doktoru bi arayım ulaşabilirsem gideriz yoksa perşembeye kalcak artık, bir an önce gideyimde baksınlar rahatlayım , evhamlandım iyice :27:

kanaman çoğalmadıkça sorun yok demişlerdi bana.
ve 1 hafta 10 gün kanama hala devam ediyorsa gel demişlerdi
ara ara kesilip tekrar başlayabilirmiş.
tabiiki en iyisini kendi dr. söylicektir.inş en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olursun

amiinn tatlım allah razı olsun hepimize versin rabbim, aşırı miktarda olması mı kötüymüş ? ben normal olurdum 3 gün yoğun 3 gün leke şeklinde şimdi çok farklı kürtajdan sonra arada afedersin su gibi pembemsi ve çok çok az geliyor ,ilk günüm bile son gün müş gibi bu normal mi sayılıyor acaba , geçen ay 2 gün leke şeklinde gelip bitmişti bende civan perçemi içtim bol bol , oda sökütmüştü çoğaldı parçalar gelmişti pıhtılarla beraber , bu ayda içsem zararı olurmu acaba? biraz önce aradım doktor hala ameliyatdaymış hemşiresiyle konuştum , yarın tekrar test yaptır sonucuna bak düşcekmi düşmicekmi ondan sonra tekrar ara görüşelim dedi , düşmezse gel dedi, kürtaj sonrası herşeyi normale giripte bebeğini kucana alan varmıdır acaba ? bunlar normal mi ?

amiinn tatlım allah razı olsun hepimize versin rabbim, aşırı miktarda olması mı kötüymüş ? ben normal olurdum 3 gün yoğun 3 gün leke şeklinde şimdi çok farklı kürtajdan sonra arada afedersin su gibi pembemsi ve çok çok az geliyor ,ilk günüm bile son gün müş gibi bu normal mi sayılıyor acaba , geçen ay 2 gün leke şeklinde gelip bitmişti bende civan perçemi içtim bol bol , oda sökütmüştü çoğaldı parçalar gelmişti pıhtılarla beraber , bu ayda içsem zararı olurmu acaba? biraz önce aradım doktor hala ameliyatdaymış hemşiresiyle konuştum , yarın tekrar test yaptır sonucuna bak düşcekmi düşmicekmi ondan sonra tekrar ara görüşelim dedi , düşmezse gel dedi, kürtaj sonrası herşeyi normale giripte bebeğini kucana alan varmıdır acaba ? bunlar normal mi ?

canım günaydın,
kürtaj sonrası kanamanı normal adetinle kıyaslamamalısın.
normal adetten farklı bir durum çünkü.ben kürtajdan sonra hiç kan testi yaptırmadım biliyomusun
zaten giden gitti,değerim düştü mü düşmedi mi hiç bilmedim.ama kürtaj sonrası bikaç gün baş dönmelerim oluyodu.Muhtemelen
beta hcg değerim birden bire sıfırlanmadığı için.O yüzden kan değerini kafanda büyütme derim ben.
Çünkü dış gebelik geçiren bir arkadaşım var o da aynı durumu yaşadı.Kanaman aşırı gelirse ve bu aşırılık 10 günü geçtiyse ve durmuyosa dikkat et dediler bana.
kürtajdan sonra herşey normale giriyor tatlım sen içini ferah tut.bana 2 regl sonrasında tekrar deneyebilrsin demişti dr.
Mart ayında alındı bebeğim.Mayısta kontrole gittim genel kontrol.Herşey gayet iyi rahim toplamış kendini herhangi bir mikrobik durumda yok demişti.

canım günaydın,
kürtaj sonrası kanamanı normal adetinle kıyaslamamalısın.
normal adetten farklı bir durum çünkü.ben kürtajdan sonra hiç kan testi yaptırmadım biliyomusun
zaten giden gitti,değerim düştü mü düşmedi mi hiç bilmedim.ama kürtaj sonrası bikaç gün baş dönmelerim oluyodu.Muhtemelen
beta hcg değerim birden bire sıfırlanmadığı için.O yüzden kan değerini kafanda büyütme derim ben.
Çünkü dış gebelik geçiren bir arkadaşım var o da aynı durumu yaşadı.Kanaman aşırı gelirse ve bu aşırılık 10 günü geçtiyse ve durmuyosa dikkat et dediler bana.
kürtajdan sonra herşey normale giriyor tatlım sen içini ferah tut.bana 2 regl sonrasında tekrar deneyebilrsin demişti dr.
Mart ayında alındı bebeğim.Mayısta kontrole gittim genel kontrol.Herşey gayet iyi rahim toplamış kendini herhangi bir mikrobik durumda yok demişti.

içimi ferahlattın ya allah razı olsun , ne güzel aydınlatmışsın çok saol, ben hamileyim sanıp test yaptırdım 5 gün geçmişti, öyle öğrendim, sonra adet oldum zaten yarın tekrar yaptırmalıymışım değer düşmüşmü diye ihmal etme mutlaka görüşelim dedi dr. yarın ki sonuç artmışmı düşmüşmü ona göre bakcaklarmış duruma, bir an önce bende temize çıkmak istiyorum, kürtaj sonrası çok çektim ben kaç kere acile gittik nası kürtaj yaptıysa, o yyüzden sorunlar bitemedi bi türlü,işini temiz yapmadığı için 1,5 ay antibiyotik kullanmam gerekti bu kezde bağırsaklarım mahvoldu bu kezde onun yüzünden ağır ilaçlar kullandım alt üst oldum yani kürtaj sonrası . bağışıklık sistemim çökmüş durumda , rabbim beterinden saklasın ,3 ayım dolana kadar temize çıkmak istiyorum artık

içimi ferahlattın ya allah razı olsun , ne güzel aydınlatmışsın çok saol, ben hamileyim sanıp test yaptırdım 5 gün geçmişti, öyle öğrendim, sonra adet oldum zaten yarın tekrar yaptırmalıymışım değer düşmüşmü diye ihmal etme mutlaka görüşelim dedi dr. yarın ki sonuç artmışmı düşmüşmü ona göre bakcaklarmış duruma, bir an önce bende temize çıkmak istiyorum, kürtaj sonrası çok çektim ben kaç kere acile gittik nası kürtaj yaptıysa, o yyüzden sorunlar bitemedi bi türlü,işini temiz yapmadığı için 1,5 ay antibiyotik kullanmam gerekti bu kezde bağırsaklarım mahvoldu bu kezde onun yüzünden ağır ilaçlar kullandım alt üst oldum yani kürtaj sonrası . bağışıklık sistemim çökmüş durumda , rabbim beterinden saklasın ,3 ayım dolana kadar temize çıkmak istiyorum artık

rica ederim canım ne demek yardımcı olabildiycem ne mutlu
talihsizlik yaşamıssın canım rabbim inşallah vericektir mükafatını.
bende tekrar düşünüyorum ama kafam karışık biraz

Merhaba kızlar :16:
bugün doktora gittik çok şükür bi sıkıntı yokmuş.
bu arada sapına kadar %100 erkekmiş sapını çok net gördük :9:
çok geçmiş olsun arkadaşım allah bidaha yaşatmasın.
ben de 2 düşük yaptım bi tanesinde kürtaj oldum.öyle çok aşırı kanama olmadı leke gibi geldi geçti.ara kanama oldu o da hemen geçti
ben kürtajdan 3 ay sonra korunmayı bıraktım,,4. ay hamile kaldım.
kürtaj hamile kalma açısından sorun olmaz korkma canım
allah iyiliğini versin :9: hee vitamindir daha o belki daha vitamin bile olmamıştır :9:
valla ne yalan söyliyim bana da seninki hala kız gibi geliyo :1:
son söz: hayırlısı olsun :1:
amin canım :54:
bugün baktık kız değilmiş özgürlük heykeli gibi dikilmişti bizimki :52:
Günaydın kızlar,
Ben 1 yıllık evliyim. 6 Martta 2 aylık bebeğimi kaybettim.Kalbi atmadığı için kürtajla alındı.
Ne kadar zor bir süreç olduğunu anlatmama gerek yok sanırım.Hamile kaldığımda 3-4 aydır evdeydim.
işten ayrıldıktan sonra hamile kalmıştım.Düşük yapınca ve evde kendimle baş başa kalınca bunu böyle atlatamıcağımı anladım.
İş buldum,şuan çalışıyorum 4 ay olucak nerdeyse.RAhat bi işim var çok şükür.
Şimdi tekrar gebelik düşünüyorum ama kafam çok karışık.işe yeni girdim bu süreçte ne kadar doğru bu karar bilemiyorum:(
Aynı durumda kalmış olan var mı? yada tanıdıklarınız?
geçmiş olsun canım allah sabır versin,işveren sana bu konuda bi şart koşmadıysa hamilelik için bekleme bence
sonuçta bebek istiyosun.
bizim arkadaşa 3 sene bebek yok diye anlaşma imzalattılar ama kız doğurdu,onlarda anlayışla karşıladılar
2. İğnemi 10numara yaptım valla sağdece iğnenin battığı yer görünüyo :) benimde aklıma hiç kötü şeyler gelmiyordu ama oldu kısmet bu kez alırız kucağımıza inşallah nesleem :)

kız aferin sana :1:
ben de 2 gündür buz kullanmadan yapıyorum daha kolay oldu hele bugün ne iğne ne ilacı hissetmedim
hatta boşa mı akıyo diye baktım :52: tekrar mı yapsam dedim :52:

çok geçmiş olsun arkadaşım allah bidaha yaşatmasın.
ben de 2 düşük yaptım bi tanesinde kürtaj oldum.öyle çok aşırı kanama olmadı leke gibi geldi geçti.ara kanama oldu o da hemen geçti
ben kürtajdan 3 ay sonra korunmayı bıraktım,,4. ay hamile kaldım.
kürtaj hamile kalma açısından sorun olmaz korkma canım

geçmiş olsun canım allah sabır versin,işveren sana bu konuda bi şart koşmadıysa hamilelik için bekleme bence
sonuçta bebek istiyosun.
bizim arkadaşa 3 sene bebek yok diye anlaşma imzalattılar ama kız doğurdu,onlarda anlayışla karşıladılar

teşekkür ederim canım.Bİ şart koşmadı.sadece sordular mülakatta tekrar düşünüyomusunuz diye.
1yıl düşünmüyorum demiştim. mülakata yöneticim de katılmıştı.o yüzden şimdi eğer öyle bişi olursa nasıl sölerim sölersem ne düşünürler endişesindeyim

canım benm çok saol , valla çok moral veriyorsunuz ya allah razı olsun , maşallah bebeğine de rabbim korusun , sapını da göstermiş :) saklamamış , aferim ona :emir_bebek::emir_bebek: allah esirgesin seni de bebeğini de, kan pıhtılaşması testini ilk düşükte mi yaptırdın ? böyle düşük sonrası hamileler çok mutlu edio beni, moral oluolar , herkesi ve bebeğini allah esirgesin.

Kelebeğim ben buz felan koymuyorum allah ne verdiyse girişiyorum :1: dakka tuttum tam 3 dakkika sonra yanma geçiyo göbüşü üşütmeye gerek yok tatlım

canım çok geçmiş olsun, hakkaten insan yıpranıyo bu olumsuzlukları yaşarken
ama emin ol tekrar bebek müjdeni alınca hepsi geçicek inşallah
tamam o psikoloji unutulmuyo ben de krtj olmuştum kalp atışı durduğu için, çok zor günlerdi
gün oluyo eşin bile anlamıyo üzüntünü, kimse senin içinde olduğun duyguyu bilemiyo
ama yeni bi bebiş haberi ilaç oluyo, güneş gibi doğuyo içine
allahın izniyle çok bekletmeden gelir inşallah sana da tüm isteyenlere de ...
:54:

oyy hadi hayırlı olsun :16:
her ikisi de ayrı güzel
allahım ikisini de tattırsın inşallah

afyo canım kendini işyerindekilere karşı sorumlu hissediyosun mülakattan dolayı
ama bu işler herzaman planlandığı gibi olmuyo bunu herkes biliyo
çalışmalar devam ediyo mu bilmiyorum ama hemen başlasan bile nerdeyse 10 aya yakın çalışcaksın
yani 1 seneye yakın
ama ya hemen olmazsa, ki inşallah istediğin zaman olur
hemen olmayıp 2 3ay da öyle geçse 1 seneyi geçmiş te olur doğumun
aslında hepsi nasip kısmet
sen bebek zamanı geldi istiyorum diyorsan kendinden başka kimseye karşı daha önemli bi sorumluluğun yok bence
hakkınızda hayırlısı olsun

afyo canım kendini işyerindekilere karşı sorumlu hissediyosun mülakattan dolayı
ama bu işler herzaman planlandığı gibi olmuyo bunu herkes biliyo
çalışmalar devam ediyo mu bilmiyorum ama hemen başlasan bile nerdeyse 10 aya yakın çalışcaksın
yani 1 seneye yakın
ama ya hemen olmazsa, ki inşallah istediğin zaman olur
hemen olmayıp 2 3ay da öyle geçse 1 seneyi geçmiş te olur doğumun
aslında hepsi nasip kısmet
sen bebek zamanı geldi istiyorum diyorsan kendinden başka kimseye karşı daha önemli bi sorumluluğun yok bence
hakkınızda hayırlısı olsun

essala, canım içime su seerptin.aslında bunları bende geçiriorum aklımdan
hesap kitap yapıorum ama başkasından aynı görüşü duymadıkça insan kendini o düşünceye inandıramıyo
çalışmalara başlamadık henüz.dediğin gibi belki ha deyince olmıcak .
ilki tek denemede oldu diye hemen havalara girdim galiba:1:

oyy hadi hayırlı olsun :16:
her ikisi de ayrı güzel
allahım ikisini de tattırsın inşallah
sağol yavrukuşum :16: amiin
Kelebeğim ben buz felan koymuyorum allah ne verdiyse girişiyorum :1: dakka tuttum tam 3 dakkika sonra yanma geçiyo göbüşü üşütmeye gerek yok tatlım
ben de 3 gündür öyle yapıyorum boşa üşümüşüm kız :52: ne safım yaa :1:
ama benim iğne fobim vardı ya öyle buzla başladım da alıştım ordan kaldı.
benim ilaç artık iğne bittikten sonra hiç yakmıyo.çok yavaş enjekte ediyorum damla damla :1:
teşekkür ederim canım.Bİ şart koşmadı.sadece sordular mülakatta tekrar düşünüyomusunuz diye.
1yıl düşünmüyorum demiştim. mülakata yöneticim de katılmıştı.o yüzden şimdi eğer öyle bişi olursa nasıl sölerim sölersem ne düşünürler endişesindeyim
sen merak etme evli bi bayansın onlar herşeyi hesaba katmıştır şansa bırakmazlar işlerini :34:
hele ki zaten daha önce hamilelik geçirmişsin bunu biliyolar tekrar olabileceğini de göz önüne almışlardır.
seni hamile olduğun için işten de çıkaramazlar.yöneticine güzel bi dille hamile olduğunu söylersin,sana karşı tutumundan korkuyosan hesapta yoktu ama oldu der geçersin.
unutma hiçbişey senin hayatından önemli değil,planlarını kendi duygularına göre yap canım iş bi şekilde bulunur :8:
canım benm çok saol , valla çok moral veriyorsunuz ya allah razı olsun , maşallah bebeğine de rabbim korusun , sapını da göstermiş :) saklamamış , aferim ona :emir_bebek::emir_bebek: allah esirgesin seni de bebeğini de, kan pıhtılaşması testini ilk düşükte mi yaptırdın ? böyle düşük sonrası hamileler çok mutlu edio beni, moral oluolar , herkesi ve bebeğini allah esirgesin.

sağol canım duaların için allah tez zamanda sizlere de sağlıkla,hayırlısıyla nasip etsin.hepimiz çok kötü günler yaşadık ama burda birbirimizden moral bulduk.
1 senedir bu topikteyim ben de :31:
ilk bebeğim 2 aylıkken kanamalarla düştü parça bile kalmamıştı araştırma yapılamadı.bi de ilk düşük olduğu için doktorum üzerinde durmadı.sağlıksız bi gebeliktir düşmüştür dedi.1 kere adet oldum yine hamile kaldım bu defa da 7 haftalıkken kesede bebek yoktu,sadece yolk sac vardı.kürtaj oldum.parça genetiğe gitti ve bebekte sorun olmadığı anlaşıldı.doktorum artık araştırmamız gerek sende sorun olabilir dedi.pıhtılaşma testlerini yaptırdım ve çok ciddi boyutta olmasa da pıhtılaşma çıktı.
hamileliğimi öğrenir öğrenmez iğneye başladım.
şimdiki aklım olsa ilk düşükten sonra testleri yaptırırdım ama kısmet işte :26:

sağol yavrukuşum :16: amiin

ben de 3 gündür öyle yapıyorum boşa üşümüşüm kız :52: ne safım yaa :1:
ama benim iğne fobim vardı ya öyle buzla başladım da alıştım ordan kaldı.
benim ilaç artık iğne bittikten sonra hiç yakmıyo.çok yavaş enjekte ediyorum damla damla :1:

sen merak etme evli bi bayansın onlar herşeyi hesaba katmıştır şansa bırakmazlar işlerini :34:
hele ki zaten daha önce hamilelik geçirmişsin bunu biliyolar tekrar olabileceğini de göz önüne almışlardır.
seni hamile olduğun için işten de çıkaramazlar.yöneticine güzel bi dille hamile olduğunu söylersin,sana karşı tutumundan korkuyosan hesapta yoktu ama oldu der geçersin.
unutma hiçbişey senin hayatından önemli değil,planlarını kendi duygularına göre yap canım iş bi şekilde bulunur :8:

sağol canım benim teşekkür ederim cvp için
ben boşu boşuna kendime dert ediyorum o zaman ya
inanılmaz kafama takıyorum. kalbimle beynim sürekli tartışıyo.kalbim hadi bi cesaret dio.aklım dur dio

minikkelebek tam istediğim konuya değinmişsin canim benim, bende yaptırmak istiyorum pıhtılaşma testini bugünde fiyat sordum hatta, ama eşim gerek yok daha 1 düşük diyor, ben yine de içime sinsin istiyorum ve yaptıracağım inş. çok haklısın şansa bırakmamalı .

essala, canım içime su seerptin.aslında bunları bende geçiriorum aklımdan
hesap kitap yapıorum ama başkasından aynı görüşü duymadıkça insan kendini o düşünceye inandıramıyo
çalışmalara başlamadık henüz.dediğin gibi belki ha deyince olmıcak .
ilki tek denemede oldu diye hemen havalara girdim galiba:1:

essela gibi dusunuyorum canim bu isler kismet isleri bebek istedigi zaman geliyor sen cok yorma kafani anne olmak istiyorsan da calismalara basla ne zaman gelirse artik bebis efendi :))))))) senin hayatin bu, senin kararlarin ve tercihlerin en muhim olani.

kelebekkkk pipilin hayirli olsun canim benimmmm cok edepsiz bizimkiler yahuu ayrintili ultrason oldugunda benimki de acmisti bacaklari her taraf meydandaydi babasi cok kizdi :DD

kelebekkkk pipilin hayirli olsun canim benimmmm cok edepsiz bizimkiler yahuu ayrintili ultrason oldugunda benimki de acmisti bacaklari her taraf meydandaydi babasi cok kizdi :DD

ay size ne güzel ultrasonda süpriz oluyo ama ben şimdiden ne doğurucağımı biliyorum halbuki kızları daha çok severim neyse artık sağlıklı olsunlarda bundan sonrakini tüp bebek yapıcam onlar kız oluyor :1:

Back
X