çalış canım sıkılmazsın hiç değilse evde olmak daha çok sıkıyor en azından kafan dağılır ;-) sağol şekerim... ayy ne bileyim aslında haklısın belirti pek belli olmaz ama ne bileyim benim ki olsa mucize olur

gece rüyamda bebeklerim olmuş hemde ikiz olmuş ayy ne tatlılardı yaa keşke rüya olmasaydı uyandım tekrar görmek için geri yattım yastığa başımı koydum annem aradı kızım sabah sabah dayanamayıp aradım rüya gördüm anne 2 aylık hamileyim diyordun günün geldimi kızım test nezaman yapacaksın diye heycanlanlandım aradım dedi

ikimiz aynı anda rüya görmüşüz hayırlısı bakalım bu ay umudum pek yok ama gelecek ay inşallah gelir rüyalardaki bebeşlerim

minik kızz senin pipili kocaman olmuş 3. aya giriyorsun inşallah riskli dönemi atlatıyorsun... ayy bizim kızlar nerde aceba nesle essela ewpat munişkedi tepeler yrn nerdesinizz yaw heralde ewpat ve yrn ev taşıyorlar sanırım öyle birşeyler vardı
anaaaa aynı rüyayı mı gördünüz kız

hayırlısı olsun canım ya ben hamile kaldığım ay annem rüyasında kendisine bebek müjdesi verdiğimi görmüş.beni aradı hamileydin falan filan anlatıyo.ben de o ara 5 haftalık hamileydim ama kalp atışı henüz görmedim diye kimse bilmiyodu.ben de hayırlısı olsun dedim geçtim.annelerin içine doğuyo bazen

bizim pipili büyüdü biraz teyzesi 4 ay bitti 5. aya girdik çok şükür.risk bende hep var hep bi korku hali var allahım hayırlısını nasip etsin.eve ultrason cihazı alıcam en sonunda

rüyamda doktorum diyodu ki bu eskidi minik bunu sana vericem
kafayı sıyırdım ben
Selam minikkelebek, nasilsin umarim hersey yolunda gidiyodur, sana sorum olucakti senin bu igneleri kullanma nedenin neydi ? Benim de bu yasadigim olaydan sonra bütün testlerimiz yapildi biliyosun hamileligin yarisini atlatmistim kaybettim bebegimi . nedeni plazenta damarlarinda tikanma olmasi simdi kan tahlillerime bakildi ve banada eger yeniden hamile kalirsam su trombosit ignelerinden öneriyolar. Kan tahlillerimde birseyler yaziyo ama tam anlamadim. 6agustosda tam detayli ögrencem yani bir yerde görüsmemiz var bakalim .görüsürüz
a.s. canım çok şükür iyiyim sen de iyisindir inşallah

bende de pıhtılaşma var canım o yüzden iğne oluyorum yani kan pıhtılaşınca damarı tıkıyor ve bebek beslenemiyor.sanırım senin de aynı durum var.muhtemelen sen de iğne kullanacaksın canım.
zaten ileri haftalarda bebek kayıplarının nedeni genellikle pıhtılaşma oluyormuş.
sana tavsiyem doktor pıhtılaşma faktörün ciddi değil dese ve iğne vermese bile iğne veren bi doktor bul.
benim pıhtılaşmam ciddi boyutta değil ama doktorum bu defa böyle deneyelim başka bi sorun görünmüyo dedi.
çok şükür de bu aylara geldik.görüşmeden sonra haber ver canım
Merhaba arkadaşlar,
Ben de geçen cuma kontrol için gittiğimde bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendim,düşük olmadı ve bebeğin kalbi duralı 10 gün falan olmuştu,8 haftalık hamileydim ve hiçbir belirtisi olmadığı için şok oldum,kürtajla bebeğimi aldılar hala kendime gelemedim.Her zaman şükrediyorum Allah beterinden korusun ama çok zor hiç aklımdan çıkmıyor.Ben öğrendiğimde çok küçüktü kandaylen öğrendim ve bu nedenle de çok uzun zamandır hamileymişim gibi geliyordu şu anda bu duruma alışamıyorum.doktor 2 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama şu an değil 2 ay 1 yıl bile yeniden cesaret edebileceğimi sanmıyorum.Burada sizlerin yazdıklarınızı okuyunca biraz moralim düzeldi düşükten sonra sorunsuz hamilelik yaşandığına inancım arttı allah kimseye yaşatmasın çok zor ve inşallah isteyen herkese Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
Allah sabır versin arkadaşım,çok geçmiş olsun.benim de 2 kaybım var maalesef seni çok iyi anlıyorum
ilk başta ben de 6 ay bebek düşünmem diyodum ama bikaç hafta geçince hemen tekrar o duyguyu yaşamak istemiştim.
allah o cesareti veriyo inan.inşallah bidaha aynı şeyleri yaşamazsın,her gebelik aynı olmuyo
kendini fiziksel ve duygusal olarak toparlayınca yeniden nasip olur inşallah

bu topikte hepimiz aynı şeyleri yaşadık güzel örnekler var,doğurup gidenler var.bize de nasip olacak inşallah.
Merhaba, bende pco var ve aşılama ile ikinci denememizde hamile kaldım ama 5 haftalıkken 10 gün önce düşük yaptım

benimde doktorum kürtajı gerekli görmedi vücudum kendisi attı, bayramdan sonra tekrar iğneye başlayacağım. bende pco oldugu için yumurtalarım büyümüyor acaba benimde düşükten sonra kendiliğimden hamile kalma şansım varmıdır?
çok geçmiş olsun akya inşallah bu defa kendiliğinden hamile kalırsın.kistler hamileliğe engel oluyo diyolar ama benim biçok arkadaşım koca kistlerle ve hem de kazayla hamile kaldı.yani olmaz diye bişey yok.
sen kendini toparlayınca yeniden denersin.ben kürtajsız düşük yaptığımda 1 kere adet görüp yeniden hamile kalmıştım