• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.

mrb.bnmde 25 gün önce bebegim karnımda ölmüş , kurtaj oldum.cok zor bi durum kimseye yastmasın allahım.doktorum3 ay süre verdi.baska bi doktra gittiğimde ise istedigin zmn hamile kalabilirsin dedi.kafam karışık korkuyorum yine aynı sseyler olucak die

essela gibi dusunuyorum canim bu isler kismet isleri bebek istedigi zaman geliyor sen cok yorma kafani anne olmak istiyorsan da calismalara basla ne zaman gelirse artik bebis efendi :))))))) senin hayatin bu, senin kararlarin ve tercihlerin en muhim olani.

neslee82 , günaydın:) kısmet artık bakalım burdan haberini verrim zaten:)
teşekkür ederim yorum yapan her arkadaşıma
beni yüreklendiriyosunuz.

ay size ne güzel ultrasonda süpriz oluyo ama ben şimdiden ne doğurucağımı biliyorum halbuki kızları daha çok severim neyse artık sağlıklı olsunlarda bundan sonrakini tüp bebek yapıcam onlar kız oluyor :1:
senin kızın olucak ben sana söyliiim :52: şuna bak hele eminmiş pehhh :27::52:

sağol canım benim teşekkür ederim cvp için
ben boşu boşuna kendime dert ediyorum o zaman ya
inanılmaz kafama takıyorum. kalbimle beynim sürekli tartışıyo.kalbim hadi bi cesaret dio.aklım dur dio
sakın takma kafana nasıl içinden geliyosa öyle yap canım bu konu basit bi konu değil bizim biyolojik saatlerimiz var :1:
işi gücü beklemez bu saatler :9: emin ol seni işten çıkaracak olsalar şimdi de gözünün yaşına bakmazlar bu kadar düşünceli olma.
iş hayatında duygusallığa yer yok :46:
bebeğini kucaklayan herkes keşke daha önce yapsaydım diyo pişman olmayalım :9:

minikkelebek tam istediğim konuya değinmişsin canim benim, bende yaptırmak istiyorum pıhtılaşma testini bugünde fiyat sordum hatta, ama eşim gerek yok daha 1 düşük diyor, ben yine de içime sinsin istiyorum ve yaptıracağım inş. çok haklısın şansa bırakmamalı .
canım bakma sen eşine insan çok yıpranıyo,eğer imkanın varsa testlerini yaptır benim tavsiyem.
üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyomuş ama 3 düşük yaptım demek lazımmış.
ben ilk düşükten sonra 2. defa yıldırım aynı yere düşmez heralde diyodum ama 2.den sonra 3 de olur 4 de dedim.
imkanın varsa yaptır canım
kelebekkkk pipilin hayirli olsun canim benimmmm cok edepsiz bizimkiler yahuu ayrintili ultrason oldugunda benimki de acmisti bacaklari her taraf meydandaydi babasi cok kizdi :DD

sağol canım yaa açmak ki ne açmak çok edepsiz çook :9: doktor karnıma tutar tutmaz pipiyi kendim gördüm gülmeye başladım :1: bizimkinin babası kızmadı aferin dedi bi de
dedim ne ayıp şeyler bunlar :52:

mrb.bnmde 25 gün önce bebegim karnımda ölmüş , kurtaj oldum.cok zor bi durum kimseye yastmasın allahım.doktorum3 ay süre verdi.baska bi doktra gittiğimde ise istedigin zmn hamile kalabilirsin dedi.kafam karışık korkuyorum yine aynı sseyler olucak die

Geçmiş olsun arkadaşım allah sabır versin.benim ilk düşüğüm kürtajsızdı doktor 1 adet görmen yeter demişti
ama 2. de kürtaj oldum doktor 3 ay bekle dedi.
bu konuda doğru diye bişey yok,adet görmeden hamile kalıp doğuranlar var.
genelde annenin psikolojisine bırakılıyor.bence bikaç ay vücudun depolarını doldurmakta fayda var.
bana kalsa 2 adet sonra korunmayı bırakırdım ama araştırmaların sonucunu beklerken 3 ay dolmuştu bile.
hayırlısı olsun inşallah

sakın takma kafana nasıl içinden geliyosa öyle yap canım bu konu basit bi konu değil bizim biyolojik saatlerimiz var :1:
işi gücü beklemez bu saatler :9: emin ol seni işten çıkaracak olsalar şimdi de gözünün yaşına bakmazlar bu kadar düşünceli olma.

canım bakma sen eşine insan çok yıpranıyo,eğer imkanın varsa testlerini yaptır benim tavsiyem.
üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyomuş ama 3 düşük yaptım demek lazımmış.
ben ilk düşükten sonra 2. defa yıldırım aynı yere düşmez heralde diyodum ama 2.den sonra 3 de olur 4 de dedim.
imkanın varsa yaptır canım

sağol canım yaa açmak ki ne açmak çok edepsiz çook :9: doktor karnıma tutar tutmaz pipiyi kendim gördüm gülmeye başladım :1: bizimkinin babası kızmadı aferin dedi bi de
dedim ne ayıp şeyler bunlar :52:

benim kız doğurma şansım %5 :60: eşimin tarafında hiç kız yok 1 kişi var bunu başaran oda tüp bebek yapmış :1: yani tatlım yazın geleceği bahardan belli olur diyorlar birde erkek çocuğuna hamile olanların günleri rahat geçermiş 6. Haftada başlayan bulantım 7.haftada bitti ara sıra oluyo okadar ve ben herşeyi yiyorum :27: maşşallah bana tek sigaradan tiksiniyorum :52:

bende daha önce neden yapmadım demek istemiyorum işte
genç anne olmak güzel bişiy olsa gerek.çalışmalar başlasın o zaman:)

Geçmiş olsun arkadaşım allah sabır versin.benim ilk düşüğüm kürtajsızdı doktor 1 adet görmen yeter demişti
ama 2. de kürtaj oldum doktor 3 ay bekle dedi.
bu konuda doğru diye bişey yok,adet görmeden hamile kalıp doğuranlar var.
genelde annenin psikolojisine bırakılıyor.bence bikaç ay vücudun depolarını doldurmakta fayda var.
bana kalsa 2 adet sonra korunmayı bırakırdım ama araştırmaların sonucunu beklerken 3 ay dolmuştu bile.
hayırlısı olsun inşallah

cok tsk ederim sanada gecmiş olsun arkadasım .bende 2 adet sonrası korunmayı bırakıcam karar werdim:)herseyin hayırlısı tşklerr

Selamm kızlar ben 8 temmuzda düşük yaptım 5 haftalık bebeğimi kaybettim hamileliğim süpriz oldu benim için çünkü hiç beklemiyordum regl gecikmemde olmadı hiç üstüne görmüşümm bi sabah midem bulandı biraz başım döndü gidip test aldım ama öylesine yani olacağından değilde merak işte benimkisi testi bi yaptım anında çift çizgiyi gördümm şook oldum hemen eşime gösterdim oda çok şaşırdı test yalnış çıkmıştır diye eşime tekrar aldırdım yine pozitif çıktı test yalnış olması imkansız 2 kere yaptım çünkü eşimde hafta sonu geçsin hastaneye gideriz dedi tamam dedim ama içimde bi sıkıntı biraz uzandım bi ağrı saplantı kasığıma sonra kan gelmeye başladı regl oldum sandım ama rengi farklı olunca kuşkulandım eşim apar topar hastaneye götürdü kan testi ve ultrosanla bakıldı kan değerimm beta hcg 601,83 çıktı doktor 5 haftalık hamilesin ve düşük yapıyosun dedi hemm sevindimm hem üzüldümm şaşkındımm hamileydim ama bebeğimi kaybediyordumm doktor hiç bişiy yapmadı 2 gün sonra kan testini tekrarlayalım dedi 2 gün sonra beta hcg değerim 408,17 düşmüştü doktor yine düşük yapıyosun demekki bebek sağlıklı değil ki vucudun atmak istiyor dedii üzüldümm tabii ama düşüğü önleyici yani kanamayı durdurmak için hiç bişi yapmadı ordan çıkıp başka bi hastaneye gittik yine kan testi ve diğer önceki sonuçlar göz önüne alınarak doktorda aynı şeyi söyledi düşük yapıyosun beklicen yapıcak başka bişiy yok dedi çaresizz eve geldik ama 2 günde bir beta hcg için hastaneye gidiyoduk değerim iyice düşmüştü ve 8 temmuzda tam anlamıyla düşük yaptımm çok acı bişiy tarifi yok ddüşükten sonraa kanamam devam etti ve 16 temmuzda kanamam kesildi şimdi ara sıra kahverenginde gibi geliyo ama çok değil...bazen hiç gelmiyoo bu olay beni çok etkiledi eşimide tabi şimdi vucudum kendini topladıktan sonra bebiş düşünüyoruz inşallahh bu sefer sağlıklı olur allah bi daha böyle bi acı yaşatmasın inanın çok zor... Tekrar hamilee kalmak istiyorumm beenn ...

Selamm kızlar ben 8 temmuzda düşük yaptım 5 haftalık bebeğimi kaybettim hamileliğim süpriz oldu benim için çünkü hiç beklemiyordum regl gecikmemde olmadı hiç üstüne görmüşümm bi sabah midem bulandı biraz başım döndü gidip test aldım ama öylesine yani olacağından değilde merak işte benimkisi testi bi yaptım anında çift çizgiyi gördümm şook oldum hemen eşime gösterdim oda çok şaşırdı test yalnış çıkmıştır diye eşime tekrar aldırdım yine pozitif çıktı test yalnış olması imkansız 2 kere yaptım çünkü eşimde hafta sonu geçsin hastaneye gideriz dedi tamam dedim ama içimde bi sıkıntı biraz uzandım bi ağrı saplantı kasığıma sonra kan gelmeye başladı regl oldum sandım ama rengi farklı olunca kuşkulandım eşim apar topar hastaneye götürdü kan testi ve ultrosanla bakıldı kan değerimm beta hcg 601,83 çıktı doktor 5 haftalık hamilesin ve düşük yapıyosun dedi hemm sevindimm hem üzüldümm şaşkındımm hamileydim ama bebeğimi kaybediyordumm doktor hiç bişiy yapmadı 2 gün sonra kan testini tekrarlayalım dedi 2 gün sonra beta hcg değerim 408,17 düşmüştü doktor yine düşük yapıyosun demekki bebek sağlıklı değil ki vucudun atmak istiyor dedii üzüldümm tabii ama düşüğü önleyici yani kanamayı durdurmak için hiç bişi yapmadı ordan çıkıp başka bi hastaneye gittik yine kan testi ve diğer önceki sonuçlar göz önüne alınarak doktorda aynı şeyi söyledi düşük yapıyosun beklicen yapıcak başka bişiy yok dedi çaresizz eve geldik ama 2 günde bir beta hcg için hastaneye gidiyoduk değerim iyice düşmüştü ve 8 temmuzda tam anlamıyla düşük yaptımm çok acı bişiy tarifi yok ddüşükten sonraa kanamam devam etti ve 16 temmuzda kanamam kesildi şimdi ara sıra kahverenginde gibi geliyo ama çok değil...bazen hiç gelmiyoo bu olay beni çok etkiledi eşimide tabi şimdi vucudum kendini topladıktan sonra bebiş düşünüyoruz inşallahh bu sefer sağlıklı olur allah bi daha böyle bi acı yaşatmasın inanın çok zor... Tekrar hamilee kalmak istiyorumm beenn ...

canım çok gecmiş olsun.aynısı bnmde basıma gldi en azından su konuda sanslısın bebegine alışmasürecin yok o dahakötü oluyr inan onun için yiyosun onun için içiyosun hayaller kurmaya baslıyosun.rabbim sağlıklı bebişler nasip etsın inş. bizleree

arkadaşlar merhaba, 18 mayısta kürtaj olmak zorunda kaldım bebek canlanmadığı için, bu tarih itibariyle 2 adet dönemim bitti acaba korunmaya devam mı etsem yoksa korunmayı bıraksam mı diye ikilemde kaldım, yada bu kararı doktora mı sorsam biliyorum bu soru çok sorulmuş ve çok cevaplanmıştır :) 1500 sayfa okumayı gözüm yemediği için bu sayfada bir daha sorayım dedim :)

canım çok gecmiş olsun.aynısı bnmde basıma gldi en azından su konuda sanslısın bebegine alışmasürecin yok o dahakötü oluyr inan onun için yiyosun onun için içiyosun hayaller kurmaya baslıyosun.rabbim sağlıklı bebişler nasip etsın inş. bizleree

aminnn canımm allahh kimseye böyle bi acı yaşatmasın çok zor gerçekten inşallahh rabbim en kısa zamanda bizlerede sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsinnn....

arkadaşlar merhaba, 18 mayısta kürtaj olmak zorunda kaldım bebek canlanmadığı için, bu tarih itibariyle 2 adet dönemim bitti acaba korunmaya devam mı etsem yoksa korunmayı bıraksam mı diye ikilemde kaldım, yada bu kararı doktora mı sorsam biliyorum bu soru çok sorulmuş ve çok cevaplanmıştır :) 1500 sayfa okumayı gözüm yemediği için bu sayfada bir daha sorayım dedim :)

merhaba hemen hemen herkesin ortak fikri erken düşük ve kürtajda 2 adet yeterli
doktorlar da böyle söylüyor
sen kendini hazır hissediyorsan hiç bekleme derim:)
ben de martta kürtaj olmuştum bir adet sonra bıraktım bakalım bebişim ne zaman gelecek:)

geçmiş olsun birdahakine sorunsuz olur inşallah bebek canlanmadı dedine göre erken hafta olması lazım 5 yada 6. Haftalarda rahim henüz çok büyümemiş oluyor 2 regl dömemi içinde toparlanmış olur tabi bu senin anatomik yapına bağlı ama aldığım cevaplardan tatmin olmadım dersen doktoruna muayne ol ultrasonda belli olur geçmiş olsun canım

merhaba hemen hemen herkesin ortak fikri erken düşük ve kürtajda 2 adet yeterli
doktorlar da böyle söylüyor
sen kendini hazır hissediyorsan hiç bekleme derim:)
ben de martta kürtaj olmuştum bir adet sonra bıraktım bakalım bebişim ne zaman gelecek:)

valla çok hazırım :) ama şöyle bi sorun var adetlerim düzensizleşti, kürtajdan sonra 28 gün sonra oldum ama 2. adetim 34 gün sonra oldu genelde 30 günde olurdum çünkü, bu ay ovulasyon testide alacağım bakalım hayırlıysa olsun istiyorum...bu arada sağol :)

geçmiş olsun birdahakine sorunsuz olur inşallah bebek canlanmadı dedine göre erken hafta olması lazım 5 yada 6. Haftalarda rahim henüz çok büyümemiş oluyor 2 regl dömemi içinde toparlanmış olur tabi bu senin anatomik yapına bağlı ama aldığım cevaplardan tatmin olmadım dersen doktoruna muayne ol ultrasonda belli olur geçmiş olsun canım

tşk ederim tatlım 6.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım, dediğin gibi rahim çok genişlememiştir, inşallah yakın zamanda istediğim olur, bu arada Allah kimsenin muradını gözünde koymasın...

Merhaba,
son zamanlarda duyduğum düşük haberleri çok fazla. daha önce hiç duymazdım yada algıda seçicilik midir nedir bilemiyorum.
yediğimiz içtiğimizden mi, radyasyondan mı nedeni nedir bilemiyorum ama sonuçta acıyı yaşayan biz olduk Allah bir daha yaşatmasın inş....

ben kürtajdan sonra adet düzenim iyice bozuldu, ilk adetim 30. gün.
ikinci adetim , 45. gün
üçüncü adetim 35. gün bugün ama haala tık yok. iyice düzenim bozuldu (gerçi zaten 35-40 günde olurdum)
offff off...
bir de önceden ben adet olmadan göğüslerim çok şişerdi ama artık oda olmuyor. neden acaba?

merhaba.bende kürtaj olalı 23 gün oldu.doktor 30 gün sonra adet olursun dedi.30 güne yaklaştık ama bende hiç bi belirti yok olacagıma dair.inşallah olurum tez zamanda .dr bana 2 ay bebiş düşünme dedi sonra kontrole gel test filan yapalım öyle hamiş ol dedi.bakalım sabır her şeyin hayırlısı bekliycezzz.

arkadaşlarr benimm aklımaa takılan bişey var düşükten sonra ki ilk adet görene kadar olan zaman zarfı içinde gebe kalmak mümkün mü? bunu öğrenmek istiyorummm ...

arkadaşlarr benimm aklımaa takılan bişey var düşükten sonra ki ilk adet görene kadar olan zaman zarfı içinde gebe kalmak mümkün mü? bunu öğrenmek istiyorummm ...

aynen mümkün canım kürtajdan 13 sonra başlıyan yumoş günleri 20. Güne kadar uzaya biliyor yani 16. Günde olabilir 19. Günde olabilir yumurtlama bu şekilde hamile kalan çok kadın tanıdım burda gebelik sağlıklı devam etsede bu kürtajın nasıl yapıldına bağlı vakumla mı kazıyarakmı :( inan bana kazınması daha kötü eğer öyle bir şüpen varsa 40 günü gecerse test yaptır eğer bebek yoksa acil doktoruna git ben kürtajdan tam 55 gün sonra oda ilaçla adet gördüm inan bana kabus gibiydi o son 25 gün :(

aynen mümkün canım kürtajdan 13 sonra başlıyan yumoş günleri 20. Güne kadar uzaya biliyor yani 16. Günde olabilir 19. Günde olabilir yumurtlama bu şekilde hamile kalan çok kadın tanıdım burda gebelik sağlıklı devam etsede bu kürtajın nasıl yapıldına bağlı vakumla mı kazıyarakmı :( inan bana kazınması daha kötü eğer öyle bir şüpen varsa 40 günü gecerse test yaptır eğer bebek yoksa acil doktoruna git ben kürtajdan tam 55 gün sonra oda ilaçla adet gördüm inan bana kabus gibiydi o son 25 gün :(

canımm ben kürtaj olmadımm 5 haftalıkken bebeğimm düşük yaptımm.. doktor gerek görmedii tüm parçaları vucudumm kendi attı ve 16 temmuzda kanamam dahil herşey bitti.. ve bu aralar kendimde değişiklik hissediyorumm acabaa tekrar hamile kalmış olabilir miyim yada hamile kalabilirmiyim ki korunmuyoruzz ben daha adet görmedimm gerçekten hamilee kalabilir miyimm ki ne zaman adet göreceğimide bilmiyorumm ama içimde bi umut var sankii hamile kalabilecekmişim gibi geliyo bu mümkünmüdür acaba???...

slm güzellikler nasılsınız bakalım benimm yoğun vee yorucu zamandan sonra sonunda yerleşebildim evime ayy ev taşımak ne zormuş yaa kızlar öyle yorgunum ki anlatamam kaç gündür evi temizle yerleştir bi yandanda ramazan okadar zorladıki valla kaç gün sahura kalkmadım yorgunluktan şimdide anca vakit buldum yeyip yatacağım eşim evde yok işte... bu ay bu yoğunluk ve yorgunluktan eşimle koca 1 ayda 4 kez ilişkiye girdik :1: oda yumurlama gününe denk gelirmi bilemiyorum 5 gün kaldı günüme 28 haziran ama ben hiçbir belirti hissetmiyorum hamile olsam hissederdim kesin ilk hamileliğimde çok ilginç şeyler olmuştu göğüslerim batımdan 5 gün önceden şişmişti nescafe içecektim bi anda midem bulanmıştı içememiştim halada içemiyorum tiksindim çok severdim rüyamda hamişler var söylemeyim canları çekmesin bi yiyeceği sürekli görüyordum illede o olacak diye eşimin başının etini yemiştim oda sana ne oluyor böyle demişti :26: daha böyle ufak tefek şeyler vardı şimdi onlar giibi belirti bekliyorum yine aynısı gibi olur diye ama yok maalesef demekki bu ayda olmadı :50: kist için bi doktora gitcem bakalım adet olunca ama burada nereye gitcem daha bilemiyorum bakalım....hamişler nasılsınız bakalım bebiş bekleyenlerde biran önce gelsin hepimizin inşallahhhh kızlar hepinizi öpüyorum yanaktan bebişi olanların bebişlerininde gıdılarından öpüyorum ohhh miss gibii :54:

Back
X