çalış canım sıkılmazsın hiç değilse evde olmak daha çok sıkıyor en azından kafan dağılır ;-) sağol şekerim... ayy ne bileyim aslında haklısın belirti pek belli olmaz ama ne bileyim benim ki olsa mucize olur

gece rüyamda bebeklerim olmuş hemde ikiz olmuş ayy ne tatlılardı yaa keşke rüya olmasaydı uyandım tekrar görmek için geri yattım yastığa başımı koydum annem aradı kızım sabah sabah dayanamayıp aradım rüya gördüm anne 2 aylık hamileyim diyordun günün geldimi kızım test nezaman yapacaksın diye heycanlanlandım aradım dedi

ikimiz aynı anda rüya görmüşüz hayırlısı bakalım bu ay umudum pek yok ama gelecek ay inşallah gelir rüyalardaki bebeşlerim

minik kızz senin pipili kocaman olmuş 3. aya giriyorsun inşallah riskli dönemi atlatıyorsun... ayy bizim kızlar nerde aceba nesle essela ewpat munişkedi tepeler yrn nerdesinizz yaw heralde ewpat ve yrn ev taşıyorlar sanırım öyle birşeyler vardı
ayy hayır olsun kuşum ne güzel rüyalar peşpeşe
inşallah hayırlı haberler alırsın
hep takip ediyorum ama herzaman yazamıyorum
bizim taşınma işleri sürüyo hala, toplandık bütün eşyalar kutu kutu hazırlandı ev sahibi tapu gününü erteliyo ikidir
çok zor oldu bööyle bekliyoruz bu hafta eşim izinliydi hep koşturma geçti, yazamadım hiç
ama hepinizi tek tek özlüyorum valla

herzaman aklımda ve dualarımdasınız
ilk kez düşük yapan yada bebeği ölenler pıhtılaşma testleri felan yaptırdımı acaba? yoksa direkt yine hamile kalıpta sorunsuz devam eden varmı arkadaşlar? nolur yardımcı olun, ben ilk gebeliğimdi 8 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldm test yaptırmayı çok istiyorum ama yapan yer bulamıyoruz ya aylar sonraya randevu veriyor yada sonuçları yanlış çıkıyormuş , direkt yaptırmadan kalsam yine yaşarmyıım diye korkuyorum , ağustosta inş. tekrar denemeye başlamak istiyorum 3. ayım olcak ağustosta.
canım ben bi kez düşük yaptım daha doğrusu 9 haftalıkken kalp atışı durduğu için krtj yapıldı
3ay dinlen dedi dr
ve 3 ay ara verdik ama çok zor bi süreçti sadece yaşayan bilir
aynı şeyleri ben de düşündüm kan pıhtılaşmasını okudukça yaptıralım bu testi diye düşündüm
ama o 3ay bitince kontrol amaçlı gittiğim dr çok mantıklı konuşmuştu, belki ben de oluruna bırakmıştım bilmiyorum
sizin de bildiğiniz ilk düşüğün normal sayıldığı ve kan pıhtılaşması testinin yapılsa da tek düşük için doğru yönlendirmeyeceğini falan söyledi
sonraki iki ay hamile kalamadım ama resmen çok düşünerek ve programlayarak oluyordu her ilişki
sonraki ay hiç düşünmedim inan başka telaşlar da vardı oluruna bıraktım ve ilişkiyi sadece istediğimiz zaman yaşamaya baktım
ve o ay yani krtjdan sonraki tam 6.ay hamile olduğumu öğrendim
seni çok ii anlıyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyosun ve çok haklısın
sana o tesleri yaptır ya da boşver diyemem
inşallah en kısa zamanda doğru dru bulursun ve hiç bir teste gerek kalmadan bebek müjdesi alırsın inşallah
senin için ve tüm isteyenler için dua ediyorum canım
allahım tez zamanda sağlıkla ve en önemlisi bunu unutma en hayırlı zamanda kavuştursun bebişlerinize İNŞALLAH...
ve biz tekrar hamile kalan arkadaşlarıma da sağlıkla tamamına erdirsin, sağlıkla kucaklamayı nasibetsin rabbim....