Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

küretajdan sonra göğüsten süt gelmesi normalmi?

Kürtaji bilmem ama ben düsükden sonra ayni seyi yasadim. Bir süre sütüm geldi buz koy dedi doktorum. Ama ben gec düsük yasadim 18. haftamda bir ay daha dursaydi belki yasardi bebegim cünkü 22.haftadan sonra yasayabiliyolar. Neyse kader degilmis bakalim. Sana da gecmis olsun canim

kızlarr 6 ağustosta b oldumm ben yani 2 gündür kanamam var hiç adet kanaması gibi değil rengi açık düşük kanamasıyla aynı gibi ve küçük pıhtılar geliyo ara sıra bi pedi dolduracak kadar kanamam yok ama özellikle tuvalete çıkınca bayaa akıyoo .. kafam karıştı benimde regl olmayı bekliyodum çünkü kanamam kesileli çok olmuştu diğer yazılarımdan hatırlarsınız acabaa bu regl değilde düşük kanaması olabilir mi yani devam mı ediyo dersinizz 16 temmuzda bitmişti kanamam.. acaba düşükten sonra ki adet böyle mi oluyoo eşimm doktora gidelim dedi ben istemedimm.. regl olmuşumdur heralde siz ne düşünüyosunuz arkadaşlar birbirimize yardımcı olalımm..

kürtajdan sonra kontrole gittinmi çok ağrın varsa parça kalmış olabilir yada normal regl oluyosundur pıhtılar olabilir ben hamile kalana kadar o pıhtılardan geldi dediğin gibi açıkrenklide oldu yani düzene girene kadar olabilir içinde şuphe varsada doktora git canım

öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim canım ben 5 haftalık düşük yapmıştım ama kürtaj olmadım doktor kendin atmışsın dedi en son beta kontrolune gittiğimde beta 9.26 ne çıkmıştı doktorda tekrar gelmene gerek yok kendiliğinden değerin düşüyo haftaya kadar düşer demişti 2 ay korun sonra tekrar hamile kalırsın dedi başka bişiy demedi.. regl de koku var adet kokusu gibi sanırım adet kanaması belkide ilk kanama olduğu için böyle açık kırmızı geliyo demekki eğer 2 güne bitmezse kanamam doktora giderim o zaman.. allah hakkımızda hayırlısını versinn.. :))

kızlar merhaba nasılsınız?geçmiş bayramınız mübarek olsun şekerler.
ben çok şükür diyeyim,daha iyiyim.bayram gezmesi bitti iş başladı yine
bu hafta kontrol var bakalım ne durumdayız bilmiyorum
düşük yapan arkadaşlar varmış çok geçmiş olsun allah sabır versin arkadaşlar
inşallah yeniden sağlıkla nasip olur

hanımlar merhaba.bende ilk defa düşük yaşadım.ilk gebeliğimdi ve erken düşük oldu 2 haftalıktı henüz.adet tarihimi 3 gün geçince düştü maalesef.ilk değerim 45 ikincisi 14 ve üçüncüsü 0.68 çıktı.sormak istediğim şu değerin sıfırlanması demek içeride parça kalmadığı anlamına mı gelir

Selam canim iyi olmana sevindim, hadi bakalim umarim kontrolün iyi gecer bize söylersin artik. Ben sana demistim ya bir yerde randevumuz var diye su kan degerleriyle ilgili. Evet bu pihtilasma faktörü cikti düsük ama var, eger bir daha hamile kalirsam ben de igne baslamak zorundayim ama öncesinde tekrar kan tahlili yapicaklar . Öyle söyliyim dedim. Kendine iyi bak görüsmek üzere

Yani parca kalip kalmadigi o degere bagli degildir. Bu sadece hormon seviyesinin normale dönmesini gösterir heralde ama yinede tam bilmiyorum. Gecmis olsun canim

1 sene önce ilk evlendiğim zamanlar bilinçsizlikten hamile kalmışım.bebeğim 5 haftalıkken öğrendim garip bir mutluluktu bizim için.aslında erkendi düşünmüyoduk ama olmuştu artık ve bizimdi.annem adını nohut koydu.nohut aşağı nohut yukarı alışmıştık çok fena.ama bu sırada dayanılmaz kasık ağrılarım oluyodu(gece uykumdan uyandırcak derecede).tabi doktorlar normal dedi rahim genişliyomuş.ve bebeğim 8 haftalık olmuştu çok trajik bir şekilde onu kaybettikbebeğimi arabada düşürdüm ve çamaşırımda olduğunu bilmeden onu çöpe atmışımtaa ki hastanede dr bana düşen bebeği sorana dek yaşadıklarımın şokundan çıkamamıştım.nohutumdan ayrılmıştık acı bi şekilde.aldığımız ufak tefek eşyaları hala duruyo bir sene aradan sonra şimdi kendimi tekrar hazır hissediyorum.1 aydır korunmayı bıraktık reglime 1 gün var bu sabah test yaptım negatif çıktı çok endişeliyim inşh bir sorun çıkmaz ve en kısa zamanda hamile kalabilirim.allahım aynı acıyı yaşatmasın ne bana ne başka anne adaylarına.bunu okuyan herkesten hayırlı dualar bekliyorum.http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png

kızlar merhaba.. bende 3 ağustosta 9 haftalık bebeğimi kaybettim 6 haftalıkken karnımda ölmüştü ilaçla düşük ve ardından şırıngayla kürtaj yaptılar... 1 haftadır az az kanamam oldu dün kanamam bitti derken bugun serçe parmak büyüklüğünde parça geldi kanama sancı ateş hiç biri yok.. doktorum antibiyotik ve kanama dursun diye metiler diye bi ilaç verdi.. ilaçlarım bitti.. 2-3 ay korunsanız yeter dedi.. bizde ekim gibi tekrar çalışmalara başlamak istiyoruz.. ilk gebeliğimde hiç bi test yaptırmamaıstım öncesinde.. şimdi daha bilinçli hamile kalmak istiyorum yaptırmam gereken testler neler bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ??

merhaba arkadsım ben de aynı seylerı yasadım ben 2 kez bebegımı kaybettım bırı 8 dıgerı 9 haftalıkken karnımda öldüler ve kürtaj oldum..ılk kürtajımda hıc bır sıkıntı yasamadım gayet normal agrısız gectı fakat ıkıncısı oyle olmadı tam kanam bıttı derken parcalar düşürdüm sonrasında doktoruma gıttıgımde cok normal rahmınde temızlenmıs dedı..ıyıkıde düşmüş parca kalmıs olabılır kalsaydı tekrar kürtaj gerekıyor dedı.ben zaten bu sürecte antıbıyotık kullanıyordum.

bence gebe kalmadan evvel istersen yasadıgın yerın arastırma hastanesınde ınfertilite bölümüne gıtmelısın..zaten senı yönlendırıyorlar.kan pıhtılasması testlerı fılan yapıyorlar.ben gereken testlerı yaptırdım hersey normal cıktı esıme de test yaptılar o da normaldi.fakat cok doktora gıttıgım halde rahmın temız problem yok dedıler sadece bırı perde var dedı ve amelıyat oldum..rahım anomalısı de olabılıyor.ama amelıyat olalı 6 ay oldu bebegım olmadı hala beklıyoruz hayırlısı olsun..kolay sürecler degıl bunlar.sabrın sonu selamet.

çok geçmiş olsun arkadaşım allah sabır sağlık versin
ben de 2 defa kaybettim.1 keresi kürtaj oldu.bana da aynı ilaçları vermişti doktorum.
eğer yaptırmadıysan doktorundan şu testleri mutlaka iste;
kan sayımı
tiroid
kızamıkçık(çok önemli,allah korusun hamileyken bebeğe bulaşırsa gebelik sonlanıyor)
prolaktin
smear testi
idrar testi

ben 2 düşükten sonra pıhtılaşma testleri yaptırdım,bu testleri ilk düşükten sonra yapmaya doktorlar yanaşmıyorlar.2 veya 3 düşük bekliyolar.eğer imkanın varsa ikna edip yaptırabilirsen ilk düşükten sonra yaptırabilirsin.
pıhtılaşma olanlarda kan koyulaştığı ve damar tıkandığı için bebek beslenemiyor ve düşüyor.ben şimdi hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.sormak istediğin başka bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım
kendine iyi bak yeniden hamileliğe hazırla kendini hayırlısı olsun

canım sağol güzel dileklerin için şu tekrar yapacakları kan testi neyle ilgiliymiş acaba?
başka faktörlere de mi bakılacak,yoksa tiroid kan sayımı falan mı yapçaklar?
gerçi muhtemelen faktörlerin hepsine bakılmıştır pıhtı çıktığına göre.
inşallah yakın zamanda hamile kalırsın canım,iğneler çoğu zaman işe yarıyormuş.
doktorum iğne kullananlarda mutlu son oranı %90 ın üzerinde demişti..başta kanama vs sıkıntı yaşamama rağmen iğnelerimi hiç kesmedi.çok şükür geçen ay bebeğe kan akışı normaldi.demek ki işe yarıyor gerçekten.sağlıkla bebeklerimizi kucaklicaz allahın izniyle sen de kendine iyi bak şekercim

Sagol canim, bütün testler yapildi zaten hersey normal birtek pihtilasma faktörü biraz var o da okadar yüksek degil ama yinde igne tavsiye ediyolar . Önerileri, eger bir daha hamile kalirsam burda almanyada sadece kan a bakan doktorlar var onlara gidip pihtilasma faktörünü tekrar ölctürmek ve ona göre igne baslamak . Öyle yani zaten doktor dedi 18. haftada kaybetmemin nedeni kan dan kaynakli olurmus yani gec düsüklerin cogunlugu öylemis birde söyle 22.haftaya kadar kalsaymis belki yasatilirmis . Bebekde sorun yoktu ve kalbi atiyodu dogunca. Neyse artik gecmisi düsünmenin faydasi yok. Suan korunuyorum daha yani korkuyorum acikcasi bakalim 5 ay olacak biraz daha gecsin

günaydın canım,ilk 3 ay olan düşükleri kromozomal sorunlara bağlıyolar dediğin gibi sonrası genelde pıhtılaşma oluyomuş.
benim de "mtfhr heterozigot" çıktı yani çok büyük bi problem gibi görülmüyo ama doktor bu defa böyle deneyelim dedi.
korkma herşey bu defa güzel olucak allahın izniyle.korkular hiç bitmiyo ama umutsuz da olmaz
bunları yaşayacağımız varmış sabır ettik inşallah mükafatını alıcaz tatlım

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.. dün doktora gittim rahim ağzı temiz dedi bi kaç pıhtı kalmış onları atarsın dedi küçük parçalar için tekrar kürtaj yaparsak rahim yırtılabilir yapısabilir falan dedi.. 6 ay bekle dedi bu kez.. ama o kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum çok istiyorum bi bebişim olsun.. ona söyledim bu pıhtılaşma testlerini falan erken dedi rahimde bi bozukluk yok yumurtalıklar sağlam bi talihsizilik yaşamışsın dedi.. en az 2-3 düşük sonrası yapıyoruz o testleri dedi.. ama tekrar bu acıyı yaşamak da istemiyorum..ınfertilite bölümüne direk gitsem bu testleri yaptırmak için kabul ediyolar mı?? yoksa kadın dogumun yönlendirmesi mi gerekli???

bahabibecim sen hangi şehirdesin ? ben istanbuldayım mesela ona göre söylıcem..şehirden şehire bazı bölümler farkediyor da bana yasadıgın sehrı söylermısın.
yalnız evet 2 3 düşükten sonra kabul edıyorlar bu testleri..artık ısrar edersın artık yapmaları için inş.kabulederler.

canım ben Ağrıdayım yaa.. devlet hastanesinde var mıdır bu bölüm bilmiyorum testleri özel de yapmazlar mı acaba?? sanırım bu trombofili pıhtılaşma testini kabul etmiyolar onu da rica ederiz..kan sayımı, tiroid, prolaktin kan testi zaten smear testi de rahim şekli bozuklukları testi olması lazım vajinal ultrasonla bakıyolar ona galiba.. bi pıhtılaşma testi kalıyo geriye.. onu da özel de yaparlarsa daha kolay olur işim..

rica ederim canım.tekrarlaması büyük bi ihtimal değil çoğu kişi ilk düşükten sonra sağlıkla doğuruyo
inşallah sen de rüyanda gördüğün bebişini seneye kucağında görürsün
ben de düşükten sonra yeniden o duyguyu yaşamak için sabırsızlanıyodum.doktor herşey yolunda deyince dünyalar benim oluyodu.
herşey güzel olur inşallah

inşallah canım yaa çok olumlu konuştun ne güzel.. bende 2. gebelikte genellde sağlıklı bebişler gördüm benim de öyle olur inşallah :) iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.. Rabbim kolay bi doğumla sağ salim bebeiğini kucagına almayı nasip etsin.. olmayan herkese de en kısa zamanda bi bebiş göndersin inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…