- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.741
allah güldürsün seni tatlımayy ilahi minik yaa okudum bu halimde güldürdün yaa eskidi sana verecem oda güzelmiş doktora bidahaki gittiğinde doktor eğer bu makine eskidiyse ben alabilir decanım evet aynı rüya ama benim sonum seninki gibi olmadı maalesef bugün adet oldum hissetmiyordum olduğumu ama yinede insan belki olur diyor ama olmadı yine kürtaj olalı 4,5 ay oldu 3. adetimi oldum yok olmuyor umudum yoktu ama kanı görünce oturup saatlerce ağladım neden diye çok üzgünüm başım ağrıyor eşimde evde yok bağıra bağıra ağladım herkese çocuk düşünmüyorum diyordum hep artık umrumda değil ne derlerse desinler olmuyor diyorum olmuyor yapacak bir şey yok elimde olsa hamile kalırım ama allah vermiyor diyorum sormasınlar artık kaç yıl oldu bebek yokmu diye bugün eşimin bi arkadaşının hamiş haberini aldım yeni evliler sevindim onlar adına ben üzüldüm nekadar şanslılar dedim kendi kendime sonra arabeske bağladım kendimi................. canım risk herzaman var ama bu zamana kadar allah ın izni ile geldin canım maşallah yaa 5. ay mı oldu allahım inşallah 4 ayında güzel güzel geçer miniğim kendine dikkat et
geçmiş olsun arkadaşımbende 3 gün önce kürtaj oldum.ilk gebeliğimdi bebeğimin kalbi durmuş8+6 haftalıktı] dr. bebekte bi rahatsızlık var gelişmemiş dedi.dogsaydı eger ya kalbi delikyada özürlü olcakmış hakkımda hayırlı değilmiş diyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama bi dahakıde karnımda ölür die çok korkuyorum moral ve pskolojı olarak tamamen çökmüş durumdayım ne yapıcam bilmiyorum :'(
valla bende milyon kez araştırdım netten iyi dr bulayım diye birinin iyi dediğine diğeri kötü demişti, komşular dedi diye gittim, kürtaj sonrasında da diyorlarki zaten o doktor arkadaşıma kesin çocuğu almalıyız diye konuştu aldırmadı şimdi taş gibi çocuk , diyor, e hani çok iyiydi neden uyarmadınız gitme diye? yani insanlarında ne olduğu belli olmuyor, ben ve eşimde çok doktor değiştirmeme fikrindeydik ama şimdi hiçte öyle düşünmüyorum içine sinmiyorsa hemen değiştireceksin mutlaka bişy çıkıyor altından yine sana oluyor olan, kurbanlık koyun gibi gitmiceksin bence, artık değişti düşüncem , içime sinmiyormu beğenmedim mi bulana kadar kapı kapı dolancam yapcak bişy yok, acemilik başa bela
bende 3 gün önce kürtaj oldum.ilk gebeliğimdi bebeğimin kalbi durmuş8+6 haftalıktı] dr. bebekte bi rahatsızlık var gelişmemiş dedi.dogsaydı eger ya kalbi delikyada özürlü olcakmış hakkımda hayırlı değilmiş diyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama bi dahakıde karnımda ölür die çok korkuyorum moral ve pskolojı olarak tamamen çökmüş durumdayım ne yapıcam bilmiyorum :'(
bende 3 gün önce kürtaj oldum.ilk gebeliğimdi bebeğimin kalbi durmuş8+6 haftalıktı] dr. bebekte bi rahatsızlık var gelişmemiş dedi.dogsaydı eger ya kalbi delikyada özürlü olcakmış hakkımda hayırlı değilmiş diyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama bi dahakıde karnımda ölür die çok korkuyorum moral ve pskolojı olarak tamamen çökmüş durumdayım ne yapıcam bilmiyorum :'(
allah güldürsün seni tatlımrüyam güzeldi doktor koca makineyi bana verdi nası sevindim görmen lazım.tabi eşime söyleyince bana delimisin dedi abartıyosun dedi napayım isteklerim rüyama yansıyo doktora anlatıcam zaten rüyamı bi tarafıyla gülecek adam bana
canım sen de ağlama üzülme daha 3 adet geçti kendine azcık daha zaman ver.bi hayır vardır kesin.başkalarını boşver sen içinden geldiği gibi ol ağızları torba değil maalesef büzemiyoruz.ben de 4 senelik evliyim şimdiye kadar hamile kalamadığımı ve tedavi gördüğümü düşünenler bile var.sormalarını anlamıyorum sormasınlar bu insanlar ne meraklı oluyo yaa
ben düşük yaptığımda akrabalarım kızdılar niye hemen herkese söylediniz düşer tabi diye.şimdi 4 aylık olunca haber verdik bu defa da bozuldular niye 4. aya kadar söylemediniz diye
şimdi hiçkimse umrumda değil.yaşadıklarımızı bi tek biz biliriz.ne zaman sağlıkla olacaksa o zaman olsun.kötü niyetlilerin niyetleri başlarını yesin
bak ben de 3 ay kadar korundum,korunmayı bıraktım 1 adet daha oldum o ay hamile kalmadım.belki ben bu sürede korunmasaydım da olmayacaktı.belki o sırada rahim toparlandı iyileşti.yani yaklaşık 4,5-5 ay sonra falan hamile kalmış oldum.
ben korunurken çok moralim bozuluyodu ama korunmayı bırakınca her ay bi ümit olur sen içini ferah tut inşallah yaz bitmeden müjdeni alalım rabbim tez zamanda nasip etsin tuanam amiin
rabbim tekrardan nasip eder inşallah hepimize zor atlatılacak bir durum atlatıyorsun bu seferde tekrar tedaviler ilaçlar her ay oldumu diye beklemeler çok yoruyor ben sıkıldım iyice kendimi bazen gün ışığı olmayan bir yere hapsetmek bile istiyorum okadar bunalıyorum öncesi unutmak için çaba harcıyorsun zaman geçiyor unutmuyorsun ama acın azalıyor sadece aynı zamanda hamile kalıp doğum yapacakları görünce benimde olsaydı bukadar olurdu diye içleniyorsun ama asıl zoru tekrar hamile kalabilecekmiyim sorusu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn
Teşekkür ederim mahtuana, evet dediğin gibi gerçekten çok zor bi durum insan varlığına çabuk alışıyo ama kaybetmeye alışamıyoretraftaki saçma sapan insanların saçma sapan sorularına rağmen sağolsun eşim sayesinde kendimi toparlamaya başladım. tekrar hamile kalamamaktanda korkuyorum ama daha çok hamile kalıp tekrar düşük yapmaktan yada bi sorun çıkmasından korkuyorum elden bişey gelmiyo işte demekki hakkımızda hayırlı olanı buymuş ki allahım böyle olmasını istemiş diye avunuyorum...
rabbim tekrardan nasip eder inşallah hepimize zor atlatılacak bir durum atlatıyorsun bu seferde tekrar tedaviler ilaçlar her ay oldumu diye beklemeler çok yoruyor ben sıkıldım iyice kendimi bazen gün ışığı olmayan bir yere hapsetmek bile istiyorum okadar bunalıyorum öncesi unutmak için çaba harcıyorsun zaman geçiyor unutmuyorsun ama acın azalıyor sadece aynı zamanda hamile kalıp doğum yapacakları görünce benimde olsaydı bukadar olurdu diye içleniyorsun ama asıl zoru tekrar hamile kalabilecekmiyim sorusu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn
Teşekkür ederim mahtuana, evet dediğin gibi gerçekten çok zor bi durum insan varlığına çabuk alışıyo ama kaybetmeye alışamıyoretraftaki saçma sapan insanların saçma sapan sorularına rağmen sağolsun eşim sayesinde kendimi toparlamaya başladım. tekrar hamile kalamamaktanda korkuyorum ama daha çok hamile kalıp tekrar düşük yapmaktan yada bi sorun çıkmasından korkuyorum elden bişey gelmiyo işte demekki hakkımızda hayırlı olanı buymuş ki allahım böyle olmasını istemiş diye avunuyorum...
içimden gecen herseyi o kadar güzel dile getirmişssin ki
içimden gecen herseyi o kadar güzel dile getirmişssin ki
insanların dertleri bir olunca aklındanda yüreğindende aynı şeyler geçiyorhamile kalmadan önce burayı okur ama sizler gibi hissedemezdim ama şimdi sevincimide üzüntümüde aynen buradaki herkes gibi yaşıyorum
bende bu cumrtesi düşük yaptım kızlar hemde öğrendiğim 3. günü onu kaybettim daha 2 haftalıktı. ben bu kadar kısa sürede ona böyle alışmıştım allah hepimize sabır güç versin.
bu benim ilk düşüğüm ama nedense içimde umutsuzluk ya da korku yok. sanki ilk denememde olacakmış gbi hissediyorum.
Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin inşallah..
rahim filmi icin ikinci randevyua gittim yanlislim yapmislar yine cekilmedi
ve 19 agustosa konusamk icin cagirdilar git gide uzuyor hayirlisi diyorum bakalim sanki buyuk amaliyat gecircem
iki dakkikalik is icin uzatip duruyorlar bekliycez elimiz mahkum
slm güzellikler nasılsınız bakalım benimm yoğun vee yorucu zamandan sonra sonunda yerleşebildim evime ayy ev taşımak ne zormuş yaa kızlar öyle yorgunum ki anlatamam kaç gündür evi temizle yerleştir bi yandanda ramazan okadar zorladıki valla kaç gün sahura kalkmadım yorgunluktan şimdide anca vakit buldum yeyip yatacağım eşim evde yok işte... bu ay bu yoğunluk ve yorgunluktan eşimle koca 1 ayda 4 kez ilişkiye girdikoda yumurlama gününe denk gelirmi bilemiyorum 5 gün kaldı günüme 28 haziran ama ben hiçbir belirti hissetmiyorum hamile olsam hissederdim kesin ilk hamileliğimde çok ilginç şeyler olmuştu göğüslerim batımdan 5 gün önceden şişmişti nescafe içecektim bi anda midem bulanmıştı içememiştim halada içemiyorum tiksindim çok severdim rüyamda hamişler var söylemeyim canları çekmesin bi yiyeceği sürekli görüyordum illede o olacak diye eşimin başının etini yemiştim oda sana ne oluyor böyle demişti :26: daha böyle ufak tefek şeyler vardı şimdi onlar giibi belirti bekliyorum yine aynısı gibi olur diye ama yok maalesef demekki bu ayda olmadı kist için bi doktora gitcem bakalım adet olunca ama burada nereye gitcem daha bilemiyorum bakalım....hamişler nasılsınız bakalım bebiş bekleyenlerde biran önce gelsin hepimizin inşallahhhh kızlar hepinizi öpüyorum yanaktan bebişi olanların bebişlerininde gıdılarından öpüyorum ohhh miss gibii
Kızlar herkeze merhaba bende gectıgımız hafta bebısımı kaybettım 6 haftalıktı bırden kanamam oldu bebısım gıttı umarım yenı bır gebelıkte bır bırımıze destek oluruz
merhaba hanimlar nasilsiniz??
bu arada cok yogunum oturamiyorum bilgisayar basina her gun. ozledim hepinizi. simdi oturup gecmisi okuyacagim, umarim herkes iyidir.
bizler iyiyiz cok sukur. kizim hareketli, cuma gunu seker yuklememiz var.
esim gene is gorusmesi icin sehir disinda,artik hayirlisiyla insallah guzel bir yer olur da benim de nerde dogum yapacagim belli olur...bu aydan sonra doktor-hastane degistirme durumumuz var, ev tasiyacagiz daha hic bir sey belli degil...
canim benm allah ne muradın varsa versin içimi rahatlattın, galiba biz senle aynı dönemde hamileydik ismin yabancı gelmedi ,2013 aralık annelerindeydim , 1 marttı son adet tarihim bende şuan 22-23 hafta civarındaydım ölmeseydi bebişim, 6 aralık doğum du, ama kısmet işte neyse, şuan o endişelerin aynısı bende de var............................. İNŞ BENDE EN KISA ZAMANDA YETİŞİRİM ARKANIZDAN BEBEGİMLE ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAOL CANİM BENM
merhaba hanimlar nasilsiniz??
bu arada cok yogunum oturamiyorum bilgisayar basina her gun. ozledim hepinizi. simdi oturup gecmisi okuyacagim, umarim herkes iyidir.
bizler iyiyiz cok sukur. kizim hareketli, cuma gunu seker yuklememiz var.
esim gene is gorusmesi icin sehir disinda,artik hayirlisiyla insallah guzel bir yer olur da benim de nerde dogum yapacagim belli olur...bu aydan sonra doktor-hastane degistirme durumumuz var, ev tasiyacagiz daha hic bir sey belli degil...
mrb benim de uc dusugum var almanyada yasiyorum ben biri 5 haftalikti dustu oburu 11 haftalikti kalp atisi duyulmadigi icin kurtaj oldum sonuncucuda 6 haftalikti yine kalp atisi duyulmadi bende testler yaptik simdi kan pihtilasmasi var dedi doktor igne kullanmam lazimmis sanirim bana yardimci olurmusunuz tekrar cocuk dusunuyoruz simdi nasil olacak tedavi seklirabbim herkesin gonlune gor verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?