- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.821
benim fsh 9.5tu 1 sonraki ay 6.5e düştü bu ay adet olmadığım için hormon testi yaptırmadım. zararsız bir hap doktora sordum sonra kullan iyi bir hap dedi. önce Allah sonra agnucaston vesilesi ile hamile kaldım
canımm ya sorma ah ahh şu kafadan atmak bi olsa neler olacakta pıtır pıtır doğracağız ama olmuyor işte...
amann benim geçen ay erken geldi ilginç ama benim umutlanmama fırsat bırakmadıevet doktorlar bir yere kadar ama insan sanki doktorlara arkasını dayayınca daha rahat hissediyor kendini tabiki taktiri ilahi allah ın.... inşallah canım doktora gerek kalmazda hep birlikte hamile kalırız... sen napıyorsun doktora gidiyormusun banada doktor bu ay olmazsa adetin 3. günü gel dedi inşallah hamiş kalırımda gerek kalmaz ;-)
inşallah canım ne güzel olur beraber hamile kalsak
ben ramazanın başında gittim fsh 9 çıktı cylo prginova diye bi ilaç verdi hormon ilacıymış bunu 3 ay kullan korunmaya gerek yok hamile kalsan bile zararı olmaz dedi ama ilacın prospektüsünde hamilelik kategorsi x diyo yani zararlı ne biliyim ramazandı zaten oruç flan unuturum dedim her gün kullanmayı aldım ama kullanmadım anlayacağın
bi de adettim gittiğimde vajinal ultrasonla baktı(( yumurtalarda hiç bir problem yok dedi daha gençsin tedaviye gerek yok stres yapma bir daha hamile kalımana engel yok dedi ben de sabırla bekliyorum bebeğimi:)
Merhaba hanimlar,
bu ara hic giremiyorumbenim esimin is durumlari yeni belli oldu, ev bulma baska sehire tasinma islerimiz var. ve vize islemleri falan. kosturup duruyoruz, ben de bu gobekle yazisma ve arama islerini yapiyorum. doktorum 33. haftadan sonra tasinma yok dedi ondan yetistirmeye calisiyoruz. bu saatten sonra sehir-hastane-doktor degistirecegim, hayirlisi olsun. umarim hepiniz iyisinizdir. bizim glikoz iyi cikti cok sukur, sadece baslangic duzeyi anemim cikti, demir hapi verdiler ona basladim. onun disinda kizim iyi gidiyor cok sukur.
az girebilecegim bu aralar tasinma islerinden beni merak edip arada gelip okumaya calisirim sizi.
Merhaba hanimlar,
bu ara hic giremiyorumbenim esimin is durumlari yeni belli oldu, ev bulma baska sehire tasinma islerimiz var. ve vize islemleri falan. kosturup duruyoruz, ben de bu gobekle yazisma ve arama islerini yapiyorum. doktorum 33. haftadan sonra tasinma yok dedi ondan yetistirmeye calisiyoruz. bu saatten sonra sehir-hastane-doktor degistirecegim, hayirlisi olsun. umarim hepiniz iyisinizdir. bizim glikoz iyi cikti cok sukur, sadece baslangic duzeyi anemim cikti, demir hapi verdiler ona basladim. onun disinda kizim iyi gidiyor cok sukur.
az girebilecegim bu aralar tasinma islerinden beni merak edip arada gelip okumaya calisirim sizi.
Sag tiroitim sisti
Sali gunu igne biyopsusi yapildi
Cuma gunu yani yarin sonuc cikacak
InsAllah guzel haber alirim
Rahim filmi cekilmedi
Histesroskopi ile bakilip ayni anda septum varsa onu kesecekler
Ve eve geri donecegim 2 eylulde anestezi uzmani ile konuducam
Ve amaliyat gunude yakinlasir olmezde sag kalirsam yada hersey yolunda giderse
yilbasindan sonra
Calismalara baslarim dualatizi eksik etmeyin hep aklimdasiniz
Unutmadim kaderdaslarimi
Canım çok geçmiş olsun, dualarımız seninle. inşallah herşey yolunda gider ve yeni yılda güzel haberlerle bize müjde verirsin...
kızlarr ben bugün kasık ağrılarıma dayanamayıp kan testi yaptırdımm beta hcg 1.69 çıktı değerim.. hamilemiyim değilmiyim bilmiyorumm.. çünkü en son yaptırdığımda 9. 15 çıkmıştı ve tam 25 gün geçti yanii beta hcg çoktan sıfırlanmış olması gerekmiyor mu? düşükten sonra doktor bişiy değerin düşmüş gelme dedi tamam dedi ama eşim sen hamilesin diyoo çünkü 9.15 beta hcg değerim çıktuğındn bu yana tam 25 gün geçti çooktan sıfırlanmış olması lazımdı bence ben tekrar hamile kalmış olabilir miyim? adet günüm 3-4 eylük gibi olmam gerekiyoo sizce 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp emin olmalımıyım eğer gebelik varsa değer 2 ye katlanmış olur.. fikirlerinizi bekliyorumm yardımcı olun.. :/
canım ben Ağrıdayım yaa.. devlet hastanesinde var mıdır bu bölüm bilmiyorum testleri özel de yapmazlar mı acaba?? sanırım bu trombofili pıhtılaşma testini kabul etmiyolar onu da rica ederiz..kan sayımı, tiroid, prolaktin kan testi zaten smear testi de rahim şekli bozuklukları testi olması lazım vajinal ultrasonla bakıyolar ona galiba.. bi pıhtılaşma testi kalıyo geriye.. onu da özel de yaparlarsa daha kolay olur işim..
bahabibecim senin için arastırdım agrıda agrı devlet hastanesi var fakat infertilite bölümü yok ama sen yinede kadın dogumdan randevu alsan veya hastaneye telefon etsen..bu testler yaptırılabılıyormu..bırde özel yaşam hastanesi ve kadın dogum ve cocuk hastalıkları var orada yapılıyormu diye de sorabılırsın..fakat bu testler yapılıyorsa dahi yaptırma özelde derım cünkü cok pahalı.
birde dr.sezgin dursunun cok iyi bir doktor oldugu yazıyor.muayenehane Adresi : VALİ KONAĞI CAD NO:22/1 :) belkı bu dr sana yardımcı olabılır..bılmıyorum inş.hiçbir sorun yokturda cnm hayırlısıyla yavrularına kavusursun selamlar.
sanırım kimyasal bir gebelik geçirmişsin ve kan değerin düşmüş..1.69 rakamı gebeliğin olmadıgını gösteriyor.bence adetini bekle..adetin gecikirse tekrar kan testi yaptır.ve gebeliği düşündüğün süre içinde ilaç filan kullanma.
canım çooook sağolasın ilgin için.. Sezgin beydi benim doktorum zaten o bi talihsizlik oldugunu söyledi 2-3 ay bekleseniz yeter demişti.. folik asit kullanmaya basla dedi.. özel yaşam hastanesine de gittim muayeneye ama makinalar cok eski net görünmüyo.. testlerin sonucu da cok gec cıkıyo.. su an ankaradayım burdaki doktor da 6 ay bekle bi sorun çıkmaz inşallah dedi.. 6 aydan önce gebe kalanlarda tekrar düşük riski yüksek dedi.. ama çevremde de kimi duysam 2 ay sonra sağlıklı bebek doğurmus ne yapsam bilemiyorum..
cevapladığın için teşekkür ediyorum canım gebelik düşünüyorum ve korunmuyoruz kan ilaçları hariç hap falan kullanmıyorum. adet günümü beklemekten başka çare yok allah isteyen herkese versin :))
kan ilaçları derken demir ılacı mı? gebelikte kullanılabılen ilaçtı degılmı? derinelmacım eger gebe kalamazsan diğer denemende ovulasyon testi mi alsan ki :)ben diğer adetımde öyle yapmayı düşünüyorum..kk de bazı arkadaslar öyle yapmıs.yumurtlama günlerini hesaplayıp ona göre deneme yapıorlar.adetın düzenli mi mesela? ama belkıde hamılesındır..kaç gün var adetıne?
bahabibecim senden ricam sakın 6 ay bekleme:) ben 7 ay bekledim 3ayda zaten gebe kalamadım 4.ayda gebe kaldım ve 2 ay sonra tekrar düştü ve sil baştan bekleme süreci..tam bir yıl gitti.
en fazla ve ideal 3 ay.hatta bana şu anki doktorum amelıyat oldum kaç ay bekleyım dedım sadece 1 adet beklesen yeterli dedi.
yanı yok 6 ay 7 ay bekle daha saglıklı olur öncesinde düşük olur ben bunu tecrübe ettim ve bu fikre katılmıyorum.
yani korunmayı bıraktıgın ay gebe kalman garanti degilki. peki ankarakii doktor tetkik yaptırman konusunda birsey dedımı? pıhtılaşma testleri hsg filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?