Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

az önce yan komsumdaki bayan kendiside suan kötü bir deneyim yasiyormus ve benden özür diledi cünkü ben bebegimi kaybettigim zaman birsey olmaz diyip konuyu hafife aldigini hatirlamis ve cok zor bir durum oldugunu anlamis . tabi itiraf etmeliyim ozamanlar kirilmistim hormonlarinda etkisi alingandim ama gercektende insanin basina gelmeden kimse anlayamaz bu durumu. kendisinde de söyle bir durum varmis hamilelik varmis ama kese görünmemis 5 haftalikmis bu konuda benim pek bir bilgim yok bilgisi olan varmi ayriva icerde kanamali bölge görülmüs. bilgisi olan rakadaslar varmi yazarlarsa sevinirim böyle bunuda sizinle paylasmak istedim :)

Benm hamileligmdede kese 6haftada gorulmustuu o herkste farklilik gosteryms bazen ilk haftada olusabiliyo ama tabi doktr soler yne son sozu suda bi gercek bu durumu anca yasayan anlar gerisinin umrna bile gelmezzz herks seni anlyrm der arkasni donuncede sanki dunyann sonunu yne yapar derler ben neler duyuyorun sasiryom bazen canmmm

cnm inan hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri,kimimiz 1 düşük kimimiz daha fazla düşükle aynı acıları yaşıyoruz,
evet 2 düşük daha ağır olmalı ama arkasında güzel süprizlerde olmalı:) Allah sabrını verir hediyesinide:)
inanki şu an hamile diye içim rahat konuşuyo sanmayın bnde ne sıkıntılar çektim çevremdekiler benimi anladı yoooo tam tersi
ben güzel kelimeler beklerken neler duydum çok kırıldım en büyük destekçim eşimdir:)ailemle görüşmüyoz
o yüzden seni sen yapan kendin olmalısın kendi moralini kendin düzelt (umarım anlamışındır kendi sıkıntılarım üzerine oldu ama)
2 düşüğün arkasında mutlaka bi sorun vardır genelde pıhtılaşma diye biliyorum,bunun araştırmasını yaptırdınmı cnm?
inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşallah sizin için dua edicem.
unutmadan burda düşük yapan arkadaşlarımın ardından çok güzel hamile haberleri ardık heleki bi ara her ay yeni bi hamile haberi sıra sizde:))))

Acimi paylastgnz icn hepnzr cok tesekkur ederm cok sagolun hersyde vardr bi hayir dyip kaderme razi oldm su saatten snra yapck cok bsey yok olan oldu artk ama benm olaymda herksi sasrtan bu kadar buyuk kaybetmm cok aci hos bunun 1ayida bir 9ayda onu hissetmeye basldgna ondan kopamcgni anliyosn ama olucak olduuuu

Canim benm bebegim 38haftalikti sezeryanla alicaklardi 2gun sonra ama o kadar beklyemdi malesef benm melek kizi kndini doladi kordonaaa

seninde demen gibi melek olmuş annesi,ne diyebilirim ki bu konuda, tek diyeceğim en güzeli inşallah seninde burdan güzel haberlerini alırız.

bir de herkesin fix cümlesi üzülme bir daha olur.. ya olur veya olmaz o Allah ın bileceği iş ama bir daha olacak diye yavrunu kaybetmişşsin sen üzülmeyecek misin sanki.. her geçmiş olsuna gelen böyle demişti bana tabi ki kötü niyetleri yoktu hepsinin teselli vermeye çalışıyorlardı ama bizler için boş tesellilerdi...

kızlar 2 ay olacak ben de kızımı kaybedeli sürekli aklıma geliyor bir yanımı hep eksik hissediyorum bebeğim olsun istiyorum hemen ama çok da korkuyorum genetik testler için başvurduk üniversiteye bir aya kadar sonuçlar çıkacak doktor 3 ay korunun demişti. nasıl yapsam ne yapsam bilemiyorum bir yandan hemen olsun istiyorum diğer yandan deli gibi korkuyorum...

Sanada cok gecms olsnn cok uzuldm senn adna sen yne gorup sevmsn bebegni ben 9ay karnmda tasdm ama bakamdm sonrada neden bakmadm dye hergun kendme kizurm baksam nolurduu onuda bilmyrm ama yuzunu gormedgm kizimi cok ozluyrm umarmmm yeni evlatlrnz olurda bu acilarmz biraz olsn hafifler allahm herkse hersyn hayrlisini versnn dogumn normalmi sezertanmiydi canm 3ay cok kisa bi zamn cnku benm doktrm 6ay veya 1sene dedi

cnm çok geçmiş olsun..korunma süresi gebeliğin haftasına bağlı birazda drlar genelde 3 ay diyolar.
bnm ilk gebeliğim çok küçük düşmüştü o yüzden drun korunma vermesine rağmen korunmadık
kendimi hazır hissediyodum, kesinlilke korkma hazırsan neden olmasın:)

yok canım ben de görmedim bebeğimi 22 haftalıkken suyu bitmesi sonucu alındı bebeğim suni sancıyla normal doğum gerçekleştirdim. hafta küçük olduğan belki 3 ay korunma vermiştir doktor. ama çok kararsızım ben..

Himmm ben sezeryan oldm haftasi buyyk oldgu icn 6ay dedi doktr ama sakin korkma hicbr hamilelik birbirne bnzemz kafana takma bence bunu yasayn bicok insan var ve ilk dogmda bole olup 2.de saglikli bi sekilde bebegni kucagna alan insanlar var bana doktrm emin ol 2.sini saglikli dogrcaksn dedi ama sakin ilk hamilelgini dusunme kotu dusnrsn kotu seyleri cekersn dedi bncde sen karar verr doktraa gorunn ve folik basla ben inanyrmki saglikli bi sekilde alcz yavrularmzi kucaklarmzaa bole azaltcaz acimiziii

bir sürü test verdi doktorum ama 1 ay sonra yaptır dedi inşallah iyi sonuçlar çıkar :)

merhaba hanımlar benimde bugün başımdan talihsiz bi olay geçti bende bebeğimi kaybettim henüz 13 günlükdü ve bizim onun varlığından bile haberimiz yokdu taki bugün dra gidip görünene kadar dr bana bebeğini düşürmüşsün dedi ve ben yıkıldım o an aklım gitti elim ayağıma dolaştı eşim kendimi toparlamam için bana destek çıktı saolsun ama inanın gözümdeki yaşlar hiç durmuyo benim için bi süprizdi ama sonu acı bitti bebeğimi kaybettim allah hepimizin yardımcısı olsun inanın bunu buraya yazmamın nedeni içimdeki üzüntüyü sizlerle paylaşmakdı yinede saolun iiiyiki varsınız sizlere üzüntümü anlattım biraz açıldım rabbim inşallah ikinciyi de verir ve onuda kucağıma alırım dualarınızı eksik etmeyin ne olursunuz arkadaşlar ...

Cok gecms olsn canm allahn yerne ynden sagkikli bi bebk versn seni cok ii anliyrz kendni cok fazla yipratma sonra o psikojyle hamile kalmanda zor olabilrr sen en kisa zamanda kendi toplayip yeniden dene bu acinin baska turlu telafisi olmzzzz

Cok gecms olsn canm allahn yerne ynden sagkikli bi bebk versn seni cok ii anliyrz kendni cok fazla yipratma sonra o psikojyle hamile kalmanda zor olabilrr sen en kisa zamanda kendi toplayip yeniden dene bu acinin baska turlu telafisi olmzzzz

çok saolun vallahi inanın hep sizlerle destek alarak ayakda duruyorum allah hepinizden razı olsun inşallah rabbim hepimizin kucağına sağlıklı evlatlar verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…