- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.201
testleri mutlaka yaptır cnm,inşallah iyi çıkar:)bir sürü test verdi doktorum ama 1 ay sonra yaptır dedi inşallah iyi sonuçlar çıkar :)
merhaba hanımlar benimde bugün başımdan talihsiz bi olay geçti bende bebeğimi kaybettim henüz 13 günlükdü ve bizim onun varlığından bile haberimiz yokdu taki bugün dra gidip görünene kadar dr bana bebeğini düşürmüşsün dedi ve ben yıkıldım o an aklım gitti elim ayağıma dolaştı eşim kendimi toparlamam için bana destek çıktı saolsun ama inanın gözümdeki yaşlar hiç durmuyo benim için bi süprizdi ama sonu acı bitti bebeğimi kaybettim allah hepimizin yardımcısı olsun inanın bunu buraya yazmamın nedeni içimdeki üzüntüyü sizlerle paylaşmakdı yinede saolun iiiyiki varsınız sizlere üzüntümü anlattım biraz açıldım rabbim inşallah ikinciyi de verir ve onuda kucağıma alırım dualarınızı eksik etmeyin ne olursunuz arkadaşlar ...
çok saolun vallahi inanın hep sizlerle destek alarak ayakda duruyorum allah hepinizden razı olsun inşallah rabbim hepimizin kucağına sağlıklı evlatlar verir...
testleri mutlaka yaptır cnm,inşallah iyi çıkar:)
merhaba cnm...çok yeniymiş çok geçmiş olsun,bnm ilk bebeğimde süpriz geldi süpriz gitmişti
dualarımız seninle cnm,anlatki için rahatlasın allah bir daha yaşatmasın.
buraya girmekten kendimi alamıyorum artık kızlar her internete girişimde illa uğruyorum sanki melek kızımla sizler aracılığı ile bağ kurdum.. normalde içimdekileri kimseye eşime dahi anlatamıyorum artık çevremdekiler benim için üzülmesin artık diye.. neyse ki sizler varsınızz..
testleri mutlaka yaptır cnm,inşallah iyi çıkar:)
merhaba cnm...çok yeniymiş çok geçmiş olsun,bnm ilk bebeğimde süpriz geldi süpriz gitmişti
dualarımız seninle cnm,anlatki için rahatlasın allah bir daha yaşatmasın.
inşallah canım inşallah ya şimdi tek korkum tekrar hamile kalabilecekmiyim onu düşünüyorum inşallah rabbim yüzüme gülerde tekrardan nasip eder... sen de geçirmişsin çok geçmiş olsun ama sanırsam hamilesin allah sana bağışlasın inşallah ilk düşüğünden sonra kaç ay sonra hamile kaldın tekrar merakımı maruz gör canım...
günaydın arkadaşlar.uzuuun zamndır bu başlığa giremiyorum.ben de 2 kasım 2012 de bebeğimi kaybetmiştim.rabbim kimseye göstermesin evet zor durum.o pisikolojiyi atlatmak daha zor... Ilk bebeğim ilk heyecanım ama yok olup gitti...
Neyse ki rabbim yine nasip etti hamile kalmayı.şu an 5 aylık hamileyim.hem de bu hamielliğim o kadar güzel geçiyor ki...sakın tekrar gebe kalabilir miyim diye düşünmeyin,üzülmeyin arkadaşlar... Stresten uzak durun olur yine olur sağlıkla olsun da inşalalh...
Ben 4-5 haftalıkken kaybetmiştim yavrumu.hamile olduğumu öğrendikten sonraki gündü.dr.3 ay korunma verdi ama buradaki arkadaşalr da çok yardımcı oldu.ben 6 ay bekledim.sonra bıraktım.2 ay geçmeden hamile kaldım. Darısı tüm isteyenlerin başına....selametle
Mrb arkadaşlar. Bebişini kaybeden anneleri çok iyi anlıyorum aynı şeyi yaşadım çok üzüldüm çok ağladım evliliğimin ilk ayında hemen hamile kaldım ama 6 haftalıkken kaybettim dr 4 ay korun dedi uydum daha sonra korunmayı bıraktım her ay stress acaba hamilemiyim psikolojim bozuluyodu her regl olduğumda hüsran böyle 7 ay geçirdim en sonunda artık 8. Ayda dedim yeter kafana takma umursama rahat ol ilişkim bile bebeğe endeksliydi artık ama o ay rahat bıraktım yumurtlama dönemi falan hiç bişey takip etmedim sonra annemler bi dra git kürtajdan sınra hiç gitmedin bide tüylenme problemi falan başlamıştı o yüzden drumavgözükiyim dedi dra gittim şikayetimi anlattım test verdi adetinin 2. Günü yaptır dedi. Ama adet olmadım hamile kalmışım😄boşuna stres yapmışım meğerse okadar üzüntü boşuna.Rabbim herkese nasip etsin inşllah.hiç üzülmeyin inşllah bebişlerinizi yazıcaksınız sizinde olucak Allahın izniyle rahat olun yeter
cnm o korku bende de vardı( acaba tekrar hamile kalırmıyım?)diye..evet cnm şu an 30 haftalık hamileyim ve geçen sene bu zmnlar bnde ilk düşüğümü kaybettim ve burayla tanıştım:)çok iyi dostluklar kurdum ve stresi burda yendim diyebilirim:)
inşallah bizde kızımızı bekliyoz:)duaların için çok tşk ederim,allahım sizede nasip etsin...
aaaa aşkolsun cnm öyle düşünme seve seve cvp veririm,merakından deil yardımım olursa çok sevinirim istediğin ne varsa sor.
cnm ben ilk düşüğümden yaklaşık 4 ay sonra hamile oldumu öğrendim:)
aaaaa ne güzel tam bi süpriz olmuş cnm,gözün aydın allahım tamamına erdirsin:)peki kaç aylık?
ohhh ohh maşallah rabbim inşallah nazarlardan ve kem gözlerden korur seni ve kızını inan bende buraya dertleriimi yazarak stresimi atıyorum uzak olmaya çalışıyorum stresden inşallah da emeğim boşa çıkmaz düşünmemeye çalışıyorum .... inşallah bende senin gibi olurum ve o 4 ayın vede 1 senenin içinde hamile kalırım şu an en azından bi ümidimiz var diye çok seviniyoruz eşimle inşallah rabbim tez zamanda herkezi anne yapar....
Evet tam süpriz oldu teşekkürler şuan dört aylık bi kızım var darısı tüm isteyenlerin başına
sanırım bebek doğmuş bile:)
selam kızlar,, bebeğimi kaybettikten bir ay sonra kan pıhtılaşması testi için kan vermiştim genetik bölümüne sonuçlar çıkmış çarşamba öğrenmeye gideceğim inşallah. dua edin kızlar bana çok korkuyorum bu stresten olsa gerek hala daha adet de olamadım.. dualrınızı bekliyorum hayırlısı ile..
bulunduğum şehirde üniv.hastanesi yok en yakın pamukkale üniv.hastanesi var orada yaptırdım.. sen de bulunduğun yerde araştırma hastanesi varsa oraya başvurabilirsin...inşallah güzel sonuçlar alırsınız. testleri hangi hastaneye yaptırdınız bende yaptıracağım da araştırma yapıyorum şuan
bulunduğum şehirde üniv.hastanesi yok en yakın pamukkale üniv.hastanesi var orada yaptırdım.. sen de bulunduğun yerde araştırma hastanesi varsa oraya başvurabilirsin...
Merhaba haberleşemedik evet, neyseki sesimi duyurabildim sana :) Ben de iyiyim belirttiğin gibi günler geçiyor düşünmemeye çalışıyorum herşeyi akışına bıraktım, 2. adetimi oldum ben de 4 gün önce.Anormallik hissetmiyorum fiziki olarak ama duygusal olarak sanki huyum suyum değişti.Kondurmak istemiyorum ama bi çatlak daha oldu kafamda eksikmiş gibiBazı insanları hayatmdan çıkarıyorum, bazılarına farklı gözle bakıp anlayış gösteriyorum kendime hayret ediyorum.. İşe gidip geliyorum, hiç boş vakit bırakmıyorum bi sürü uğraş buldum düşünmemek için, Maltepede nekadar boncukcu ,takıcı, tuhafiye, keçeci,kırtasiye varsa arşınlayıp eve yığdım hamarat oldum..Soğan kürünü 1 ay yaptm yeterli sıkıldım.folik almaya başladım, suyu özellikle maden suyunu içmeyi ihmal etmiyorum,
doktora gittim muayene etmedi, gerek yok dedi neden çağırdınız dedim yanlış anlamaolmuş dedi !? Artk bu ay korunmayı bırakıcaz fakat hamilelik olursa sevinirmiyim endişelenirmiyim bilmem çünki güven hissetmiyorum.Keşke bu yaşa gelmeden düşünseydik bunları işte.
Seni öpüyorum arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?