- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.161
kızlar burda sizlerle konuşmak bile iyi geldi bana sağolun gerçekten..
Bende aslinda korunmak istiyordum bisey olur falan diye korkuyordum acikcasi.. Sonra esimle konustuk.. doktorumla konustuk.. Hic sorun yok dedi korunmaniz gerekmiyo dedi.. esimde sevindi zaten oda hemen geri baslayalim calismalara dedi..
canim ben 27si pazar gunu duuk yaptim 4 gun cok kan geldi sonra arada cok hafif kan geliyordu.. bir hafta toplam.. simdi iyiyim yok daha kanamam olmadi.. insallah olmazda.. herseyin hayirlisi.. tabiii konusmak istersen burdayim.. insan konustukca rahatliyo..
ben teşekkür ederim :)
çok sağolun kızlar
bu gün bir bitse ALLAH ın izniyle ..
bu arada monbebe senin ne güzel bitmiş kanaman benimkide bir an önce bitse ben de rahatlıcam
sanki.. hep olayı canlı tutuyor kanamalar..
feyzayldz nasılsın cnm bugün ben daha iyi hissediyorum kendimi..
monbebe canım benim bugün kanamam gelmedi bitmiş olabilir mi?
tekrarlarmı 1-2 gün ara veripte..
iyiyim canım kanamam azaldı bugün beşinci gün ve normal hayatıma dönmeye başladım :) sen nasılsın :)
benimde kanamam olmadı bugün ama tekrar gelirmi acaba..
psikolojik yönden de tam anlamıyla olmasada düne göre çok rahatım..
dünü asla unutamıcam hayatımın en zor günlerinden birini yaşadım dün..
ama gün geçtikçe daha iyi oluyoruz bu güzelsenin adına da sevindim..
Merhaba arkadslar ben yeni uye oldum bnde 2ay once kizimi kordon boynuna kordon dolanmasi sonucu kaybettm kendmi o kadar kotu hissedyrmki beni en ii siz alnlarsnzz bu aciyi anca yasayan anlar o yuzden sizlerle konusmak istermm dertler paylastilca azalir sozunu bu olaydan sonra daha ii anldm hepnzden yardimlarnzi bekliyorumm
Merhaba arkadslar ben yeni uye oldum bnde 2ay once kizimi kordon boynuna kordon dolanmasi sonucu kaybettm kendmi o kadar kotu hissedyrmki beni en ii siz alnlarsnzz bu aciyi anca yasayan anlar o yuzden sizlerle konusmak istermm dertler paylastilca azalir sozunu bu olaydan sonra daha ii anldm hepnzden yardimlarnzi bekliyorumm
Acmi paylastgnz icin cok tesekkur ederm inann cok zor gunlr gecryrm ben bebegimi kucgma almyi beklerkn onu topraga verdmm acilarn en zorunu yasdm allahm kimseye evlat acisi vermsn
Ins hayrli zamanda yeniden anne olmayi nasip eder allahm bizlere sizler bu durumdan nasil ciktnz neler yaptnz onerilernz varsa denemye hazrm yetrki acim hafiflesn birazz sizler nasil kaybettnz yavrularnizi
Canim cok tesekkur edermm sana icimi rahatlttn sagol zaten suan bende korunyrm 6ay sonra yenden denememi soledi doktr smdi o zamann gelmesini bekliyrm cnku bu acinin baska turlu telafisi olmaz senn adinada cok sevindmm biran once bebegni saglikli bi sekilde kucagna alman dilegylee umarmm bnde zamani gelnc anne bebegimi kucagma almayi istermmm cnku bu acinin tek cozumu ynden anne olmak hersyn hayrlisi allahm herkesn yardimcisi olsunnn
cnm önce bnmkini anlatayım dicem bnmki daha çok küçüktü gebelik haftam senin kadar deildi,ilk gebeliği hiç beklemediğim anda olmuştu
tam sevindik ohhhhh bebeğimiz süpriz yaptı derken ilk dr kontrölunde bebeğimizin düşüceni öğrendik.tabiiii çok üzüldük kürtaj olmadım kendiliğinden düştüama çok üzücüydü tam kendimizi kaptırmışken, evliliğimizin ilk ayında ne güzel bi haber derken düşük yaptım.
sonrası dr korunma verdi korunmadık,korunmamamıza rağmen neden hamile kalamıyom düşüncesi daha bi stresli olmuştum.
o aralar kilo almaya başladım,bıraktığım sigaraya tekrar başladım...
ve sonrası ne oluyo dedim ben ne yapıyom.......bi silkelendim kendime gelmem lazım....veee
tam anlamıyla düzenli bi spora başladım artı diyet,günlük ev işleri en önmlisi aklımdan bebek,gebelik hepsini çıkardım ve diğer boş kalan zamanımda ise 2000 parçalık bi puzzle yapmaya başladım dile kolay 2000 parça nasıl biter ama yaptım ben deniz her ay gebelik bekleyip gebelik testi yaparken o ay adet olmayı bekliyodum bi kaç gün geçti yok olmadım sonra 5 gün sonra 10 gün derken en iyisi
gebelik testi ve o ay hamileydimmmmm:))
cnm bnm çevremdede çok duydum aklına takmadığın sürece herşey yoluna giriyor,burdaki kızlarla dertlerimiz hepimiz neler konuşurduk şimdi kızların çoğu hamilebu topiği ve kızları hiç unutmam çoğu uğramıyo buraya
tmm cnm derdin büyük evet kolay deil ama bi şekilde hayat devam ediyo ve inşallah en kısa zamanda iyi bi gebelik seni bekliyo buna inan ve yolunu büyük umutlarla devam et...
Canim cok tesekkur edermm sana icimi rahatlttn sagol zaten suan bende korunyrm 6ay sonra yenden denememi soledi doktr smdi o zamann gelmesini bekliyrm cnku bu acinin baska turlu telafisi olmaz senn adinada cok sevindmm biran once bebegni saglikli bi sekilde kucagna alman dilegylee umarmm bnde zamani gelnc anne bebegimi kucagma almayi istermmm cnku bu acinin tek cozumu ynden anne olmak hersyn hayrlisi allahm herkesn yardimcisi olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?