- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.241
merhaba canım öncelıkle maşallah nazar degmesın =) bende senın gıbı eylülde kaybettım bebegımı 8+3 günlüktü. Bende buay umutluyum adetım yenı bıttı pko luyum senın böle bır sorunun varmı bılmıyorum ama ben nezaman yumurtalayacağımı bılmıyorum buyüzden endıselıyımde. Beklemedıgın bırandamı gebe olduğunu ögrendın yoksa yumurtlama günlerınemi denk getırdın? Merakım için kusura bakma rabbım sağlıkla kucağına alabılmeyı nasıpetsın benım ıkıncı olucak ama bızlerede nasıp etsın ınsallah.
masallah cnm sana allahima emanet olacaksada önüne gecilmiyor iste
batim 12 aralik agustos annesi olmaya adayim bakalim hakkimizda hayirli olan olsun
ayy süper yaa hayırlı olsun.. Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin.. Bende inş bende hamile kalırımda ağustos annelerine yetişirim :))
ben de herhangi bir sorun yok. 6 eylülde düşük yaptım kürtaj olmadan sonra 30 gün sonra düşükten sonra ilk kanamam oldu, normal de 26 günde bir düzenli olur. Sonra ki ay 24 gün sonra kanamam oldu. Sat 28 ekim ve düşükten sonra 2.ay hamile kaldım. Yumurtlama günlerini hesapladım ortalama 26 gün olarak. Benim planlı oldu adetime 2 gün kala da idrar testiyle öğrendim.
Düzensiz adetlerde ovulasyon testleri işe yarıyor gerçekten. Denemeni tavsiye ederim.
canım hayırlı olsun gözünüz aydın
çok mutlu oldumcanım arkadaşım
allahım sağlıkla büyütmeyi nasibetsin
inşallah bizim de az kaldı kucaklamaya
tüm bekleyenleri allahım sağlıkla kolaylıkla kavuştursun...
ewpaatt nasılsın kuzum
seni de çok özledim, iyiki bakmışım nesliye
seni de gördüm :)
inşallah iyi gidiyodur hamişlik
ismine karar verilmiş demek
sidelya da sağlıkla doğsun inşallah tabiki zamanında...
çok öpüyorum
allaha emanet olun
ben de herhangi bir sorun yok. 6 eylülde düşük yaptım kürtaj olmadan sonra 30 gün sonra düşükten sonra ilk kanamam oldu, normal de 26 günde bir düzenli olur. Sonra ki ay 24 gün sonra kanamam oldu. Sat 28 ekim ve düşükten sonra 2.ay hamile kaldım. Yumurtlama günlerini hesapladım ortalama 26 gün olarak. Benim planlı oldu adetime 2 gün kala da idrar testiyle öğrendim.
Düzensiz adetlerde ovulasyon testleri işe yarıyor gerçekten. Denemeni tavsiye ederim.
bu carsamba gidicem sagolasin cnm
cnm drun sana hap versin dusuk yapman icin madem kurtaj istemyiorursun niye seni bekletiyoki iki dusuktede hap kullandim vajinal ayni hapi sonra agiz yolu ile aldim kanamayi baslatiyo hemen mudahale edilmesi lazim bekleme derim
cnm mutlaka alinmasi lazim
basit bir operasyon
genel anestezi altinda oldum bn
hemen eve geliyorsun hastanede kalmak yok
3 ay korundum bu ay bitti korunma surem
bebege engel perde cnm dusuklere sebeb oluyor
risk her amaliyatta var fakat basit bir amaliyat bu
gozun aydin cnm gecmis olsun yavrunu Allah sana bagislasin
ya ne bileyim dedim kalmam nasilsa oda hamis kaldim kimyasalla sonuclandi hayirlisini diliyorum Rabbimden ben
illaki kisiden kisiye degisiyor durum insAllah guzel gunler bizi bekliyor
canım bişey soracağım sana. Benim adetim çok düzenliydi, 30 günde mutlaka olurdu ama kürtajdan beri 33-35 günde bir olmaya başladı, doktorum normal, düzelir dedi ama bu sefer de ne zaman yumurtladığımı bilemez oldum. O yüzden ovülasyon testi almaya karar verdim. Ovülasyon testinde çift çizgi koyu çıktığı gün mü yumurtlamış oluyorum, nasıl oluyor? Daha önce hiç kullanmadım da:26:ben de herhangi bir sorun yok. 6 eylülde düşük yaptım kürtaj olmadan sonra 30 gün sonra düşükten sonra ilk kanamam oldu, normal de 26 günde bir düzenli olur. Sonra ki ay 24 gün sonra kanamam oldu. Sat 28 ekim ve düşükten sonra 2.ay hamile kaldım. Yumurtlama günlerini hesapladım ortalama 26 gün olarak. Benim planlı oldu adetime 2 gün kala da idrar testiyle öğrendim.
canım geçmiş olsun, çok zor geçiyor belli ki.. Rabbim sabır versin sana ve inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğinimerhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum çok zorlu bi hamilelik geçiriyorum sizleri çok çok özledim nesle minikkelebek essela ewpat gurbetgüzeli munişkedi tepeler yrn diğer arkadaşlar ne güzel eskiden konuşuyorduk hep herkes tek tek terk etti sonrada giremedim bende uzun süre,,,,,, 5. haftamda lekelenmem oldu doktor düşer kesin dedi bayrama denk geliyor doktor bulamazsın alırım ama bekleyelem bebek canlanır belki dedi ben istemiyorum dedim düşecekse kendi düşsün diye ve 6. haftayla birlikte lekelenme kesildi 1 hafta gelmedi ardından yatak istirahati vermişti sadece tuvalete gidiyordum 7, haftaya girmemle tuvalete gitmek için bi anda kan geldi sok oldum apartopar hastane yolu tuttum bebeğimin kalbi atıyordu hastane yatışı verdi 2 gün kaldım lekelenmem devam etti bir süre sonra kesildi ama kesem aşağıda olduğu için yatak istirati verdi ve ben 5. haftadan 11. haftama kadar hep yattım daha kalkma dedi ama ben artık yatmaktan fena oldum arada kalkıp dolaşıyorum evin içinde 6. haftamla başlayan mütiş bulantılarda cabası hiç birşşey yiyemedim 6 kilo verdim bulantılar hafifleyecek inşallah dayandım bebeğim için uzaktayım kayınvalidemi çağırdım gelmedi yok kışmış yok uzakmış diye eşim yaptı herşeyi oda benle birlikte zayıfladı maalesef...şimdide ths düşüklüğü çıktı çarpıntı ellerimde titreme susuzluk var sürekli ilaç vermedi tekrar bakılacakmış 1 ay sonra eğer sorun devam ederse ilaç verecek ölü doğum erken doğum bebekte organ eksikliğine sebeb oluyormuş öyle dedi doktor çok korkuyorum sağlıkla dünyaya getirseydim inşallah amannn işte kızlar benim derdim bitmedi bir türlü hamileliğin zevkini yaşayamıyorum ama yinede allah a hamd olsun onu zorluklara dayanarakta olsa sağlıkla dünyaya getirmek istiyorum çünkü çok korkuyorum kaybetmekten rabbim onu bana gönderdi benimle kalmasını istiyorum....benim böyle işte kızlar sizler napıyoyrsun anlatın özledim sizleri.... bu arada hamiş olmak isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar sorunsuz hamilelikler nasip etsin inşallah rabbim cümlesinin kucağını boş bırakmasın inşallahhh
canım bişey soracağım sana. Benim adetim çok düzenliydi, 30 günde mutlaka olurdu ama kürtajdan beri 33-35 günde bir olmaya başladı, doktorum normal, düzelir dedi ama bu sefer de ne zaman yumurtladığımı bilemez oldum. O yüzden ovülasyon testi almaya karar verdim. Ovülasyon testinde çift çizgi koyu çıktığı gün mü yumurtlamış oluyorum, nasıl oluyor? Daha önce hiç kullanmadım da:26:
canım geçmiş olsun, çok zor geçiyor belli ki.. Rabbim sabır versin sana ve inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
Bayanlar merhaba bende 3ay once düşük yaptim ama kurtaj olmadim kendiliğinden dustu reglim 30gun sonra geldi dger reglim ise 2 ay gelmedi meğerse tas varms bobregimde hasta oldum o sirda ovulasyon testine basladim anvak 6gun sonra tekrar kanamam geldi ovulasyon testinde silik cikmasi ne demek birde tam yumurtalama doneminde kanamm oldu bu ay gecmstrdrgil mi
Drdan geldim
Kizlara rahim perdesi amaliyati sonrasi
Rahim toparlamamis kendini ole olabir dedi dr
rahime tutunmadan
Embriyo adet kaniyla atilmistir dedi iki ay daha bekle iyice toparlansin dedi
Kayiplar oldugu icin riske etmeyelim dedi.
Ustelik bogazimda nodul var alinmasi lazim
Ocak sonuna karmakarisik oldum yas 37 af Allahim cikar yolu goster
Yumurtan var dedi kalitesi hakkinda birsey diyemem dedi
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum çok zorlu bi hamilelik geçiriyorum sizleri çok çok özledim nesle minikkelebek essela ewpat gurbetgüzeli munişkedi tepeler yrn diğer arkadaşlar ne güzel eskiden konuşuyorduk hep herkes tek tek terk etti sonrada giremedim bende uzun süre,,,,,, 5. haftamda lekelenmem oldu doktor düşer kesin dedi bayrama denk geliyor doktor bulamazsın alırım ama bekleyelem bebek canlanır belki dedi ben istemiyorum dedim düşecekse kendi düşsün diye ve 6. haftayla birlikte lekelenme kesildi 1 hafta gelmedi ardından yatak istirahati vermişti sadece tuvalete gidiyordum 7, haftaya girmemle tuvalete gitmek için bi anda kan geldi sok oldum apartopar hastane yolu tuttum bebeğimin kalbi atıyordu hastane yatışı verdi 2 gün kaldım lekelenmem devam etti bir süre sonra kesildi ama kesem aşağıda olduğu için yatak istirati verdi ve ben 5. haftadan 11. haftama kadar hep yattım daha kalkma dedi ama ben artık yatmaktan fena oldum arada kalkıp dolaşıyorum evin içinde 6. haftamla başlayan mütiş bulantılarda cabası hiç birşşey yiyemedim 6 kilo verdim bulantılar hafifleyecek inşallah dayandım bebeğim için uzaktayım kayınvalidemi çağırdım gelmedi yok kışmış yok uzakmış diye eşim yaptı herşeyi oda benle birlikte zayıfladı maalesef...şimdide ths düşüklüğü çıktı çarpıntı ellerimde titreme susuzluk var sürekli ilaç vermedi tekrar bakılacakmış 1 ay sonra eğer sorun devam ederse ilaç verecek ölü doğum erken doğum bebekte organ eksikliğine sebeb oluyormuş öyle dedi doktor çok korkuyorum sağlıkla dünyaya getirseydim inşallah amannn işte kızlar benim derdim bitmedi bir türlü hamileliğin zevkini yaşayamıyorum ama yinede allah a hamd olsun onu zorluklara dayanarakta olsa sağlıkla dünyaya getirmek istiyorum çünkü çok korkuyorum kaybetmekten rabbim onu bana gönderdi benimle kalmasını istiyorum....benim böyle işte kızlar sizler napıyoyrsun anlatın özledim sizleri.... bu arada hamiş olmak isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar sorunsuz hamilelikler nasip etsin inşallah rabbim cümlesinin kucağını boş bırakmasın inşallahhh
bende de rahim perdesi olabilir dedi doktor film çekilmesi gerekiyormuş..2 kaybım var benim de kimi dr perdeden değil diyor kanda sıkıntı olabilirmiş kimisi de testler göstermez pıhtılaşmayı diyor. perde ameliyatı nasıl oluyor bilgi verebilir misin?
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum çok zorlu bi hamilelik geçiriyorum sizleri çok çok özledim nesle minikkelebek essela ewpat gurbetgüzeli munişkedi tepeler yrn diğer arkadaşlar ne güzel eskiden konuşuyorduk hep herkes tek tek terk etti sonrada giremedim bende uzun süre,,,,,, 5. haftamda lekelenmem oldu doktor düşer kesin dedi bayrama denk geliyor doktor bulamazsın alırım ama bekleyelem bebek canlanır belki dedi ben istemiyorum dedim düşecekse kendi düşsün diye ve 6. haftayla birlikte lekelenme kesildi 1 hafta gelmedi ardından yatak istirahati vermişti sadece tuvalete gidiyordum 7, haftaya girmemle tuvalete gitmek için bi anda kan geldi sok oldum apartopar hastane yolu tuttum bebeğimin kalbi atıyordu hastane yatışı verdi 2 gün kaldım lekelenmem devam etti bir süre sonra kesildi ama kesem aşağıda olduğu için yatak istirati verdi ve ben 5. haftadan 11. haftama kadar hep yattım daha kalkma dedi ama ben artık yatmaktan fena oldum arada kalkıp dolaşıyorum evin içinde 6. haftamla başlayan mütiş bulantılarda cabası hiç birşşey yiyemedim 6 kilo verdim bulantılar hafifleyecek inşallah dayandım bebeğim için uzaktayım kayınvalidemi çağırdım gelmedi yok kışmış yok uzakmış diye eşim yaptı herşeyi oda benle birlikte zayıfladı maalesef...şimdide ths düşüklüğü çıktı çarpıntı ellerimde titreme susuzluk var sürekli ilaç vermedi tekrar bakılacakmış 1 ay sonra eğer sorun devam ederse ilaç verecek ölü doğum erken doğum bebekte organ eksikliğine sebeb oluyormuş öyle dedi doktor çok korkuyorum sağlıkla dünyaya getirseydim inşallah amannn işte kızlar benim derdim bitmedi bir türlü hamileliğin zevkini yaşayamıyorum ama yinede allah a hamd olsun onu zorluklara dayanarakta olsa sağlıkla dünyaya getirmek istiyorum çünkü çok korkuyorum kaybetmekten rabbim onu bana gönderdi benimle kalmasını istiyorum....benim böyle işte kızlar sizler napıyoyrsun anlatın özledim sizleri.... bu arada hamiş olmak isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar sorunsuz hamilelikler nasip etsin inşallah rabbim cümlesinin kucağını boş bırakmasın inşallahhh
gecmis olsun Rabbim kolaylik versin cnm bnmm
evet tiroit sornu bende var nodul var amalyiat olmam lazim simdilik iyi caliyor fakat bogazimda sislik var
oda sinirlere baski ediyor alinmasi lazim dedi dr bnde once gebe kalayim sonra alinsin diyorum simdilik biraz agri var dogumdan sonra aldirim diye dusunyuorum
Eminim bu kadar inancla isteyince , bekleyince kavusucagiz yavrularimiza bende simdi yeni biliyosun biraktim korunmayi ama önce olsa cok kafama takardim simdi hayirlisi olsun diyorum istiyorum ama allah ne verirse hayirlisini versin. Cünkü o kadar cok sey duyuyorum ki mesela bir tanidigim cok istemisti binbir zorlukla oldu bebegi ama simdi bebek 4aylik oldu bu seferde kendisinde beyninde tümör cikti simdide onunla mücadele ediyo yani herseyin hayirlisi. Canim sende kafana takma elbek olcak careler cogaldi imkanlar genis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?