Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ben de herhangi bir sorun yok. 6 eylülde düşük yaptım kürtaj olmadan sonra 30 gün sonra düşükten sonra ilk kanamam oldu, normal de 26 günde bir düzenli olur. Sonra ki ay 24 gün sonra kanamam oldu. Sat 28 ekim ve düşükten sonra 2.ay hamile kaldım. Yumurtlama günlerini hesapladım ortalama 26 gün olarak. Benim planlı oldu adetime 2 gün kala da idrar testiyle öğrendim.

Düzensiz adetlerde ovulasyon testleri işe yarıyor gerçekten. Denemeni tavsiye ederim.

InsAllah agustos topigindw beraber ilerleriz cnm

Bizi merakta birakma gulun

cevap yazdığın ıcın teşekkür ederım canım. benım normalde nezaman gelecegı hıc bellı olmaz maalesf ama bır evladım var alllaha sükür. sımdı bende ovulasyon testı aldım bugün geldı hatta yaptım cook silik bir çizgi cıktı bugün adetın 10.günüydü yakın olduğunu zannediyorum yumurtlamanın ama nasip tabıkı hersey Allah tan.

27 eylülde kanamam geldi 28 eylülde kürtaj oldum ama kese falan bozulmamıştı hiç bebeğin kalbi durmuş sadece . ılk adetımde 26 ekım gıbı lekelnme seklınde geldı tam 7gün o ara antıbıyotık kullanıodum onun etkısıdr dıe düşündüm az gelme sebebını ama gebelik varmıdr dıe endıse ettım yokmuş ki sonra zaten buayın 17 sınde tam bır kanama gördüm şükürki anlatılanlar gıbı kürtaj sonrası ılk adet kanaması cok gelır dıyor herkes aynen öyle oldu benımde. hatta normalde 7gün sürer busefer 8gün sürdü bende zaman kaybetmeden testlere başladım ınsallah dedıgın gıbı işe yarar. bu ayı dr umun dedıgı gıbı kıst olmadığını düşünerek ve zamanında yumurtlayacağımı düşünerek iyi degerlendrmem lazım oyüzden ovulasyonları aldım gerisi allaha kalmış =)

inşallah canım inşallah . hersey nasiple olcagı varmış onunda ınsallah cok cabuk gebe kalırsın =) bende ovulasyon testıne başladım bugün bakalım nasipte ne var görcez

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum çok zorlu bi hamilelik geçiriyorum sizleri çok çok özledim nesle minikkelebek essela ewpat gurbetgüzeli munişkedi tepeler yrn diğer arkadaşlar ne güzel eskiden konuşuyorduk hep herkes tek tek terk etti sonrada giremedim bende uzun süre,,,,,, 5. haftamda lekelenmem oldu doktor düşer kesin dedi bayrama denk geliyor doktor bulamazsın alırım ama bekleyelem bebek canlanır belki dedi ben istemiyorum dedim düşecekse kendi düşsün diye ve 6. haftayla birlikte lekelenme kesildi 1 hafta gelmedi ardından yatak istirahati vermişti sadece tuvalete gidiyordum 7, haftaya girmemle tuvalete gitmek için bi anda kan geldi sok oldum apartopar hastane yolu tuttum bebeğimin kalbi atıyordu hastane yatışı verdi 2 gün kaldım lekelenmem devam etti bir süre sonra kesildi ama kesem aşağıda olduğu için yatak istirati verdi ve ben 5. haftadan 11. haftama kadar hep yattım daha kalkma dedi ama ben artık yatmaktan fena oldum arada kalkıp dolaşıyorum evin içinde 6. haftamla başlayan mütiş bulantılarda cabası hiç birşşey yiyemedim 6 kilo verdim bulantılar hafifleyecek inşallah dayandım bebeğim için uzaktayım kayınvalidemi çağırdım gelmedi yok kışmış yok uzakmış diye eşim yaptı herşeyi oda benle birlikte zayıfladı maalesef...şimdide ths düşüklüğü çıktı çarpıntı ellerimde titreme susuzluk var sürekli ilaç vermedi tekrar bakılacakmış 1 ay sonra eğer sorun devam ederse ilaç verecek ölü doğum erken doğum bebekte organ eksikliğine sebeb oluyormuş öyle dedi doktor çok korkuyorum sağlıkla dünyaya getirseydim inşallah amannn işte kızlar benim derdim bitmedi bir türlü hamileliğin zevkini yaşayamıyorum ama yinede allah a hamd olsun onu zorluklara dayanarakta olsa sağlıkla dünyaya getirmek istiyorum çünkü çok korkuyorum kaybetmekten rabbim onu bana gönderdi benimle kalmasını istiyorum....benim böyle işte kızlar sizler napıyoyrsun anlatın özledim sizleri.... bu arada hamiş olmak isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar sorunsuz hamilelikler nasip etsin inşallah rabbim cümlesinin kucağını boş bırakmasın inşallahhh

canım bişey soracağım sana. Benim adetim çok düzenliydi, 30 günde mutlaka olurdu ama kürtajdan beri 33-35 günde bir olmaya başladı, doktorum normal, düzelir dedi ama bu sefer de ne zaman yumurtladığımı bilemez oldum. O yüzden ovülasyon testi almaya karar verdim. Ovülasyon testinde çift çizgi koyu çıktığı gün mü yumurtlamış oluyorum, nasıl oluyor? Daha önce hiç kullanmadım da:26:

canım geçmiş olsun, çok zor geçiyor belli ki.. Rabbim sabır versin sana ve inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini

Bayanlar merhaba bende 3ay once düşük yaptim ama kurtaj olmadim kendiliğinden dustu reglim 30gun sonra geldi dger reglim ise 2 ay gelmedi meğerse tas varms bobregimde hasta oldum o sirda ovulasyon testine basladim anvak 6gun sonra tekrar kanamam geldi ovulasyon testinde silik cikmasi ne demek birde tam yumurtalama doneminde kanamm oldu bu ay gecmstrdrgil mi

Bayanlar yorumlarınızı bekliyorum

Drdan geldim
Kizlara rahim perdesi amaliyati sonrasi
Rahim toparlamamis kendini ole olabir dedi dr
rahime tutunmadan
Embriyo adet kaniyla atilmistir dedi iki ay daha bekle iyice toparlansin dedi
Kayiplar oldugu icin riske etmeyelim dedi.
Ustelik bogazimda nodul var alinmasi lazim
Ocak sonuna karmakarisik oldum yas 37 af Allahim cikar yolu goster
Yumurtan var dedi kalitesi hakkinda birsey diyemem dedi

bende de rahim perdesi olabilir dedi doktor film çekilmesi gerekiyormuş.. 2 kaybım var benim de kimi dr perdeden değil diyor kanda sıkıntı olabilirmiş kimisi de testler göstermez pıhtılaşmayı diyor. perde ameliyatı nasıl oluyor bilgi verebilir misin?

canım ya ben de seni merak ediyordum zor olacak ama olacak merak etme bak hamile kalacağına bile ümidin yoktu ama oldu şimdi de bu dönem zor geliyor ama bu da geçer

tepeler de çok umutsuzdu hatta tüpe başlayacaktı ama anladığım kadarıyla kendiliğinden kalmış o da
nesle doğum yapmışsın çok sevindim
essela ewpat az kalmış allah yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza alın
bana gelince bende daha bir şey yok
kaç aydır doktora da gitmiyorum bilmiyorum ne olacak bekliyorum bazen umutlu çoğu zaman umutsuz
her ay 2-3 kişi beni rüyasında görüyor hamile olarak ben de sabırla rüyalarının çıkmasını bekliyorum
ben bir süre hiç girmedim son zamanlarda arada bakıyodum kimse yazmayınca ben de yazmadım yazacak bir şeyim de yoktu zaten ama sizleri görünce selam vereyim dedim allaha emanet olun

ah cnm gecmis olsun bebege engel tum engelleri oratadan kaldirin guzelim supheler kalksin oratan
kanda pihtilasma test ile bulunur onu yaptir mutlaka
perde amaliyatini ben genel anestezi ile aldim ve cok rahat gecti adet kani gibi kanam oldu korkma birsey olmaz icin rahat eder yanlz bn perde amaliyatindan iki ay sonra korunmayi birakim kimyasal gebelik oldu dr rahim toparlanamamis olabilir dedi iki ay daha bekle dedi ole yapicam sanirim yada bu ayi es gecerim Allhim buyuk elbet verecek umudla beklyiorum
tedavini ol ole bebek dusun canm kolay gelsin

gecmis olsun Rabbim kolaylik versin cnm bnmm
evet tiroit sornu bende var nodul var amalyiat olmam lazim simdilik iyi caliyor fakat bogazimda sislik var
oda sinirlere baski ediyor alinmasi lazim dedi dr bnde once gebe kalayim sonra alinsin diyorum simdilik biraz agri var dogumdan sonra aldirim diye dusunyuorum

Eminim bu kadar inancla isteyince , bekleyince kavusucagiz yavrularimiza bende simdi yeni biliyosun biraktim korunmayi ama önce olsa cok kafama takardim simdi hayirlisi olsun diyorum istiyorum ama allah ne verirse hayirlisini versin. Cünkü o kadar cok sey duyuyorum ki mesela bir tanidigim cok istemisti binbir zorlukla oldu bebegi ama simdi bebek 4aylik oldu bu seferde kendisinde beyninde tümör cikti simdide onunla mücadele ediyo yani herseyin hayirlisi. Canim sende kafana takma elbek olcak careler cogaldi imkanlar genis...

cnm oyle Rabbim buyuk hayirlisini versin guzel Allahim

bende geçen haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım o aydan beri hala gebe kalamadım. ama bu aralar beni de herkes hamile görüyormus rüyasında çok ilginç adetime 3 gün var sancım da var ama hamilelik hissimde var.. :) inşallah bu ay da hayal kırıklığı yaşamayız eşimle

ben dün sabah bebeğimi kaybettim daha 20 haftalıktı ama sancılarım tuttu çok erken doğum oldu bebeğim canlı doğdu ama yaşayamadı cigerleri daha gelişmediği için ve ilk gebeliğimdi heycanla bekliodum doğcağı günü ama nasip değilmiş doktorlar 6 ay hamile kalma dediler rahim kendini toparlayıp düzene girsin die inşallh bidaha hamile kalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…