- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.661
kızlar mrhaba ben 20 mayısta kurtaj oldum bugun tam 31 gun oldu ben hala regl olmadım ne yapmam lazım acaba bıraz bekleyıp oyle dr gıdeyyımmı bılemedım sımdı ben
Sen bilirsin canım istersen biraz daha bekle ama git yinede doktora senin sağlığın için sonuçtaarkadaşlar ben de 2 gün önce son adet tarihine göre 6.5 haftalık olması gereken ama gelişimi 5 haftalık olan bebğimi düşürdüm.. doktor içeride parça kaldığını söyledi belki kendiliğinden düşermiş.. ilaç vermedi ama.. şuan adet kanamasından biraz daha çok kanamam var.. ne yapmam lazım?.. acaba kendiliğinden düşer mi?.. doktor bir hafta bekleyebiliriz dedi.. tekrar gitsem kürtaja alacak beni.. bu ikinci kaybım benim.. ilkinde kürtaj oldum bunda olmak istemiyorum..
Sen bilirsin canım istersen biraz daha bekle ama git yinede doktora senin sağlığın için sonuçta
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biraz bekle canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar genetik sonuçlarım temiz çıktı benim ve bebeğimin. kan pıhtılaşması da çıktı faktör 2, faktör 5 ve mthfr c normal. bir tek mthfr a heterozigot. siz de de böyle olan var mı?
hadı gecmıs oldun sana ne guzel test sonucların cıkmıs anlamam ama sonuclardan yazdıkların olumlu yonde zannedersem oyle algıladım bende beklıyorum genetık test sonuclarımı çarsamba gunu cıkıcak heycanla beklıyorum
canım ya sevinemiyorum herkes farklı bir şey diyoriğne kullanman lazım diyen de var, hiç bişeye gerk yok diyen de, başka teste de bakmamız lazım diyen de. ben ne yapıcam bilmiyorum o kdr korkuyorum ki
canım korkmanı gerektirecek bişey yok seninkisi önemli değil bence bende factor 5 var ben bile çok sorun yapmıyorum kısmet yani herşey ne hastalığı olan insanlar var ama çatır çatır doğuruyolar korkma sakın
canım ya sevinemiyorum herkes farklı bir şey diyoriğne kullanman lazım diyen de var, hiç bişeye gerk yok diyen de, başka teste de bakmamız lazım diyen de. ben ne yapıcam bilmiyorum o kdr korkuyorum ki
korkma cnm ya benım komsum da da kan pıtılasması cıkmıs 2 tane kendılıgınden dusmus 1 tanede kurtaj olmus hergun ıgne olmus ve sımdı cok mu cok akılı bır oglu var 2 yasında daha oncesındede bır kzı var 13 yasında ilk cocugunda hıc problem yasamamıs ama sonra sorunlar cıkmıs 3 tane dsuk var allah bıze neyı nasıp ettıyse onu yasıcaz cnm kalbını ferah tut allah buyuktur
evet canım çok haklısın. ama işte her doktor farklı bir şey söylediği için geriliyorum. bir şeyin bir yöntemi vardır yapılır biter. ama bunu herkes kendi önerisini söylüyor.
Ben de yaklasık 10 gün önce kimyasal gebelik geçirdim. 2 gün o sevinci yaşayabildik malesefbeta hcg 19.52 den 9 a düştü sonrasında da kanamam basladı. Doktor 2 ay korunma verdi ama kimyasal gebelikte korunmaya gerek var mı bence yok gibi ama vücut toparlanacakmış. Hayırlısını versin Rabbim herkese
kızlar mrhaba ben 20 mayısta kurtaj oldum bugun tam 31 gun oldu ben hala regl olmadım ne yapmam lazım acaba bıraz bekleyıp oyle dr gıdeyyımmı bılemedım sımdı ben
bir şey merak ediyorum acaba kürtajdan ne kadar sonra tekrar vücut yumurta hücresini oluşuyor ya da yumurtlama ilk adetten sonra mı oluyor biliyor musunuz?
inşallah hemen olur cnm bende bu akşam annem deydim ben kendi annemin alt katınada kiracıyım ne gördüm aah ah sarı bebek kıyafeti almış hevesle daha etiketi duruyor bana hiç göstermemişti ama bugün bişey ararken baktım ne diye sarı alt üst takım.kahroldum şimdi ağlıyorum hıçkıra hiçkıra eşimde uyuyor beni görünce oda ağlıyor çünkü içim yanıyor kalbim ağlıyor ama inşallh en tez zamanda hamiş olucam yine ama o bebek kıyafeti annemhemen gidip almış kahroldum resmen yüce allahım halimize acı merhamet et ne olur bizi evletsız bırakma amiiiiinn
canım benim de kürtajdan 45 gün sonra oldu yeni işte bence biraz bekle ilk adet için 45 gün e kadar normalmiş kürtaj sonrası
cnm sabıt bır dr herzaman ıyıdır guvenılır tek ona gıtmende fazda var bende bebegımı kaybettıkten sonra herkez annemler felan dr degıstır felan dedıler ben de nıe dedım alttan muayyene ettı ya ondan ıstemedıler ıste ama ben dr cok memnunum cevremde bır cok ınsanın gıttıgını ogerendım daha 15 gun once arkadasım benım dr dogum yaptı yanı bebegımı kaybetmem takdırı ılahı allahım onu bana nasıp etmedı ama bılıyorum kı allahım bana en kısa zamanda 1 evlat verecek allahın ıznıyle olacak yasadıgımız seyler cok zor cok acı dayanmaktan baska caremız yok bol bol dua edelım saglıklı sıhhatlı bebeklerımız olsun dıye allah bıdaha boyle acılar yasatmasın bızlere .......... AMİN
evt bırazdaha beklıcem genetık tesetleım de yarın cıkıyo onlarıda alıp oyle gıdıcem cok sasırdım ya okadar uzun suruyomu regl olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?