Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende de yanı dusunceler var kafamda aynı sorular ya bebegımolmassa dıye hep aklımda hıc cıkmıyor yatıyorum aklımda kalkıyorum aklımda

merhaba kızlar
dün gebelik testi yaptım pozitiif.
bu sabah kanamam oldu bir pedi dolduracak kadar baya oldu.
devlet hastanesine gittim.once alttan baktı bebek goremedi.
sonra tahlil istedi 4030. cıktı gebelik var ama kese yok dedi dr.
dış gebelik olsa agrıdan duramam deil mi agrım yok iyiyim.
sanırım kanamayda bebiş düştü.siz ne diyousunuz yardım ediin bana nolur zaten.
bebişim mucizeydi tek tupluyum benn:18:

Kese henüz oluşmamis olamaz mi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o da olabilir inşallah oyledir tatlım inşallah düşük yada baska birsey değildir.

düşük olsa sancın olmaz mıydı... yada dediğin gibi dış gebelik vs. olsaydı sancı olurdu.. beta hcg değerini tekrar kontrol etmeleri gerekir yükselmesi ne durumda.. inşallah sağlıklı gebelik olur.. hayırlı olsun

bugün dr gittim kese boş bebek yok zaten kese de bozukmuş.
yarın kürtaj oluyorum.büyük ihtimal dış gebelik deilmiş.

Merhabalar.bende Martin 5inde düşük yaptim. 2ay kendimi dinlendirdim.simdi bal tarcin çörek otu kuru incir kurlerini yapiyorum.yüce Rabbim YARDIMCImiz olsun

bugün dr gittim kese boş bebek yok zaten kese de bozukmuş.
yarın kürtaj oluyorum.büyük ihtimal dış gebelik deilmiş.

Üzüldüm hayirlisi Allahtan. Boş gebelik demek ki.. Rabbim hayirlisini versin. İnşallah en kisa zamanda atlatir yeniden saglikli bir gebelik yasarsin

Merhabalar.bende Martin 5inde düşük yaptim. 2ay kendimi dinlendirdim.simdi bal tarcin çörek otu kuru incir kurlerini yapiyorum.yüce Rabbim YARDIMCImiz olsun

Geçmiş olsun bende 12 martta yasamistim aynisini. Simdi Rabbim nasip ederse tekrar gebeliğe hazirlaniyorum İnşallah Allah her isteyene nasip etsin saglikli sihhatli...

Hadi bakalım güzel haberi bian önce duyalim

Kızlar nolur yardım edın iki hün önce test yaptım 6.27di bu gun yaptın 14.97 cıktı ama adet oluyorum ben doktor progestan iğne verdi düşük mü yapıyorum ki acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kanama bebegin rahme tutunmasindan ileri gelebilir. Stres yapma rahat ol bekle bakali daha cok erken ama bu aradadadikkat et. Doktorlar tedbirli olmak adina en ufacik bir kanamada progestan veriyolar. Ayni seyi yengemde yasadi cok korkmuslardi ama simdi normal giden 5 aylik bir gebeligi var stresten uzak dur ve cok yorma kendini

Bende 6+2 de düşük yaptım. Benimde doğal yoldan düştü kürtaj olmadım ama çok zor allahım kimseye yasatmasin bu acıyı. Nasıl atlatilir bilmiyorum.Cok Üzgünüm.ilk gebeliğimdi çok istiyordum.

slm kızlar sıze dr nekadr korunma verdı korunuyormusunuz korunuyorsanız neyle caba korunuyorsunuz dr bana 3 ay verdı ama ben korunmak ıstemıyorum 1 adet donemı gecırmek ıstıyorum sadece sızler neler yapıyorsunuz

canım bence normal kendiliğinden düşüklerde korunmaya gerek yok çünkü rahime bir müdahale yok bence de korunma derim

Şu korunma süresi konusunda kafam çok karışık. Benim düşük başlamıştı rahim temizlensin diye kürtaj yaptılar. Doktor ilk 3 ay demişti şimdi 2 ay dedi herşey yolunda rahim eski halini almış dedi. Herkes de korunma boşver diyor. Napsam bilemedim bir ay korunayım diyorum sonraki ay olur olmaz bilinmez...

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Benimde bebeğimi bugün alacaklar kalbi durmuş yavrumun, çok üzülüyorum ama yapacak bir şeyde yok hayırlısı olsun ilerde daha çok acı çekmektense böylesi belki daha iyidir diyorum. Yazılanları takip ediyorumda kürtajdan sonra neler yaşadınız ya da neler yapmam gerek beni bilgilendirir misiniz? İnşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırım ve bebeğimi kucağıma almayı nasip eder allah hayırlısıyla. Kimsenin kucağı boş kalmasın rabbim isteyen herkesi kavuştursun yavrusuna en kısa zamanda.

Cnm cok geçmiş olsun. Kac haftalik kaybettin ?
Doktorun Korun yada korunma der sana ona gore hareket edersin.
Kurtajdan sonra on gun kananam oldu azda olsa. Zaten bir hafta sonra kontrole gidersin. Ilaclarini duzenli kullan.
Rabbim kisa zamanda göbüsunu doldursun.

Çok teşekkür ederim. Bugün 8 haftalık olacaktı ama 6 haftada kalmış. O hafta tek bir gün besin zehirlenmesi gibi bir şey yaşadım. doktora telefon açınca normal bulantı sandı. Keşke diyorum şimdi onu dinlemeyip gitseymişim bana metpamit iç çok zorlanırsan demişti. ertesi günde düzeldim diye gitmedim çok pişmanım en ufak şeyde gitmem gerekirmiş meğer ilk olunca anlamadık. Kürtajdan sonra bazılarının kanaması çok uzun sürüyormuş. 20 gün süren varmış bunlardan korkuyorum. Kürtaj rahme zarar verir mi bundan da çok korkuyorum. ağrı falan hissedecem mi neler yaşayacağımı bilmemek şimdi çok korkutuyor beni. İnşallah canım isteyen herkese en kısa sürede bebeklerini versin rabbim. senin var mı bebişin yoksa en kısa sürede sende kavuş yavruna. allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…