- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.641
Çok teşekkür ederim. Bugün 8 haftalık olacaktı ama 6 haftada kalmış. O hafta tek bir gün besin zehirlenmesi gibi bir şey yaşadım. doktora telefon açınca normal bulantı sandı. Keşke diyorum şimdi onu dinlemeyip gitseymişim bana metpamit iç çok zorlanırsan demişti. ertesi günde düzeldim diye gitmedim çok pişmanım en ufak şeyde gitmem gerekirmiş meğer ilk olunca anlamadık. Kürtajdan sonra bazılarının kanaması çok uzun sürüyormuş. 20 gün süren varmış bunlardan korkuyorum. Kürtaj rahme zarar verir mi bundan da çok korkuyorum. ağrı falan hissedecem mi neler yaşayacağımı bilmemek şimdi çok korkutuyor beni. İnşallah canım isteyen herkese en kısa sürede bebeklerini versin rabbim. senin var mı bebişin yoksa en kısa sürede sende kavuş yavruna. allah yardımcın olsun.
Canım meraba öncelikle geçmiş olsun Allah en kısa sürede tekrar yaşatsın bebek duygusunu.Çok teşekkür ederim. Bugün 8 haftalık olacaktı ama 6 haftada kalmış. O hafta tek bir gün besin zehirlenmesi gibi bir şey yaşadım. doktora telefon açınca normal bulantı sandı. Keşke diyorum şimdi onu dinlemeyip gitseymişim bana metpamit iç çok zorlanırsan demişti. ertesi günde düzeldim diye gitmedim çok pişmanım en ufak şeyde gitmem gerekirmiş meğer ilk olunca anlamadık. Kürtajdan sonra bazılarının kanaması çok uzun sürüyormuş. 20 gün süren varmış bunlardan korkuyorum. Kürtaj rahme zarar verir mi bundan da çok korkuyorum. ağrı falan hissedecem mi neler yaşayacağımı bilmemek şimdi çok korkutuyor beni. İnşallah canım isteyen herkese en kısa sürede bebeklerini versin rabbim. senin var mı bebişin yoksa en kısa sürede sende kavuş yavruna. allah yardımcın olsun.
Canım meraba öncelikle geçmiş olsun Allah en kısa sürede tekrar yaşatsın bebek duygusunu.
Ben 4 Mayıs'ta 5 haftalık düşük yaptım ilk gün kasık ağrısı azdı ikinci gün şiddetlendi mecburen ağrı kesici içtim doktorum kürtaj yapmadı kendi düşecek dedi ki öle de oldu. Çok korktum çok ağladım ne zaman kalcam tekrar diye merak ettim hep bana korun veya korunma demedi 10 gün ilişki yok dedi bende tamam dedim 5 Haziran'da regl olmam gerekiyordu olmadım aradım düşükten dolayı olmuyor dedi hastaneye çağırdı gittim ki testler yaptılar ilaç vercem dedi bi baktık ki 5+5 hamileyim şok oldum şaşırdım şimdi ilaç la duayla bebeğime bişey olmasın diye özenle davranıyorum sen iste yeter ki içini ferah tut ilk çocuk olup düşük yapanların ikinci gebeliği sorunsuz geçermiş Rabbim en kısa sürede sanada versin canım ama üzülmemen toplanman şart...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkür ederim. Bugün 8 haftalık olacaktı ama 6 haftada kalmış. O hafta tek bir gün besin zehirlenmesi gibi bir şey yaşadım. doktora telefon açınca normal bulantı sandı. Keşke diyorum şimdi onu dinlemeyip gitseymişim bana metpamit iç çok zorlanırsan demişti. ertesi günde düzeldim diye gitmedim çok pişmanım en ufak şeyde gitmem gerekirmiş meğer ilk olunca anlamadık. Kürtajdan sonra bazılarının kanaması çok uzun sürüyormuş. 20 gün süren varmış bunlardan korkuyorum. Kürtaj rahme zarar verir mi bundan da çok korkuyorum. ağrı falan hissedecem mi neler yaşayacağımı bilmemek şimdi çok korkutuyor beni. İnşallah canım isteyen herkese en kısa sürede bebeklerini versin rabbim. senin var mı bebişin yoksa en kısa sürede sende kavuş yavruna. allah yardımcın olsun.
Kurtajim genel anestezi ile oldu hicbisry hissetmedim bittikten sonrada agri fln olmadi. Cabuk topatladim
Benim bi oglum var 2. Sini on haftalikken kaybettim kalbi durmuş kurtaj oldum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım meraba öncelikle geçmiş olsun Allah en kısa sürede tekrar yaşatsın bebek duygusunu.
Ben 4 Mayıs'ta 5 haftalık düşük yaptım ilk gün kasık ağrısı azdı ikinci gün şiddetlendi mecburen ağrı kesici içtim doktorum kürtaj yapmadı kendi düşecek dedi ki öle de oldu. Çok korktum çok ağladım ne zaman kalcam tekrar diye merak ettim hep bana korun veya korunma demedi 10 gün ilişki yok dedi bende tamam dedim 5 Haziran'da regl olmam gerekiyordu olmadım aradım düşükten dolayı olmuyor dedi hastaneye çağırdı gittim ki testler yaptılar ilaç vercem dedi bi baktık ki 5+5 hamileyim şok oldum şaşırdım şimdi ilaç la duayla bebeğime bişey olmasın diye özenle davranıyorum sen iste yeter ki içini ferah tut ilk çocuk olup düşük yapanların ikinci gebeliği sorunsuz geçermiş Rabbim en kısa sürede sanada versin canım ama üzülmemen toplanman şart...
allah bağışlasın oğlunu maşallah. bende 2 saat önce kürtaj oldum şimdilik bir şey hissetmiyorum bile yarın ilaçlara başlayacam doktor sadece 3 hafta ilişki yok dedi. Kese zaten bayağı aşağı kaymış acaba rahme fazla zarar vermediği için mi öyle dedi korunun falan dememiş doktor çünkü.
Geçmiş olsun canım. Banada korinin dememiş ti kendini nezaman hazir hissedersen deneyebilirsiniz dedi. Bi toparlan yine olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar meraba bnde 10gun once kurtaj oldum doktorum bana 3 ay korun dedi ama ben kendimi cok iyi hissediyorum kanamam da bitti bi kere adet olayim ondan sonra yine başlicam . Ama hc sıkmıcam kendimi tadini cikarticam herseyin)
Ben de yaklasık 10 gün önce kimyasal gebelik geçirdim. 2 gün o sevinci yaşayabildik malesefbeta hcg 19.52 den 9 a düştü sonrasında da kanamam basladı. Doktor 2 ay korunma verdi ama kimyasal gebelikte korunmaya gerek var mı bence yok gibi ama vücut toparlanacakmış. Hayırlısını versin Rabbim herkese
Ben geçen ay aynısını yaşadım hemde beta 700 ken düşük yaptım ve hiç korunmadım kanamam bitti aynı ay hamile kaldım şükürler olsun şimdi 7. Haftadayım darısı başına kendini hazır hissetmene bağlı
Maşallah tebrik ederim saglıkla kucagına almayı da nasip etsin Allah. Doktor korunma verdi ama ben de 2 ay beklemem psikolojik olarak hazırım reglimi gördkten snra diğer ay inşallah devam ederim bebiş çalışmalarına Allah saglıklı bir bebek nasip etsin isteyen herkese. Ne güzel siZin hemen tutmuş düşükten sonra. İlk bebek mi?
Maşallah tebrik ederim saglıkla kucagına almayı da nasip etsin Allah. Doktor korunma verdi ama ben de 2 ay beklemem psikolojik olarak hazırım reglimi gördkten snra diğer ay inşallah devam ederim bebiş çalışmalarına Allah saglıklı bir bebek nasip etsin isteyen herkese. Ne güzel siZin hemen tutmuş düşükten sonra. İlk bebek mi?
Evet 1 yıllık evliyim zaten Allah izin verirse ilk olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?