Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım meraba öncelikle geçmiş olsun Allah en kısa sürede tekrar yaşatsın bebek duygusunu.
Ben 4 Mayıs'ta 5 haftalık düşük yaptım ilk gün kasık ağrısı azdı ikinci gün şiddetlendi mecburen ağrı kesici içtim doktorum kürtaj yapmadı kendi düşecek dedi ki öle de oldu. Çok korktum çok ağladım ne zaman kalcam tekrar diye merak ettim hep bana korun veya korunma demedi 10 gün ilişki yok dedi bende tamam dedim 5 Haziran'da regl olmam gerekiyordu olmadım aradım düşükten dolayı olmuyor dedi hastaneye çağırdı gittim ki testler yaptılar ilaç vercem dedi bi baktık ki 5+5 hamileyim şok oldum şaşırdım şimdi ilaç la duayla bebeğime bişey olmasın diye özenle davranıyorum sen iste yeter ki içini ferah tut ilk çocuk olup düşük yapanların ikinci gebeliği sorunsuz geçermiş Rabbim en kısa sürede sanada versin canım ama üzülmemen toplanman şart...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım meraba öncelikle geçmiş olsun Allah en kısa sürede tekrar yaşatsın bebek duygusunu.
Ben 4 Mayıs'ta 5 haftalık düşük yaptım ilk gün kasık ağrısı azdı ikinci gün şiddetlendi mecburen ağrı kesici içtim doktorum kürtaj yapmadı kendi düşecek dedi ki öle de oldu. Çok korktum çok ağladım ne zaman kalcam tekrar diye merak ettim hep bana korun veya korunma demedi 10 gün ilişki yok dedi bende tamam dedim 5 Haziran'da regl olmam gerekiyordu olmadım aradım düşükten dolayı olmuyor dedi hastaneye çağırdı gittim ki testler yaptılar ilaç vercem dedi bi baktık ki 5+5 hamileyim şok oldum şaşırdım şimdi ilaç la duayla bebeğime bişey olmasın diye özenle davranıyorum sen iste yeter ki içini ferah tut ilk çocuk olup düşük yapanların ikinci gebeliği sorunsuz geçermiş Rabbim en kısa sürede sanada versin canım ama üzülmemen toplanman şart...

Aaa kötü baslamis ama şimdi hamile olman ne güzel. Allah tamamina erdirsin. Bende 2 mayista on haftslikken kaybetmiştim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kurtajim genel anestezi ile oldu hicbisry hissetmedim bittikten sonrada agri fln olmadi. Cabuk topatladim
Benim bi oglum var 2. Sini on haftalikken kaybettim kalbi durmuş kurtaj oldum.

allah bağışlasın oğlunu maşallah. bende 2 saat önce kürtaj oldum şimdilik bir şey hissetmiyorum bile yarın ilaçlara başlayacam doktor sadece 3 hafta ilişki yok dedi. Kese zaten bayağı aşağı kaymış acaba rahme fazla zarar vermediği için mi öyle dedi korunun falan dememiş doktor çünkü.

Teşekkür ederim canım banada 3 hafta ilişki yok dedi ama sonrası için korunun falan demedi zaten kese bayağı aşağıdaydı o yüzdende sanırım rahme zarar gelmedi çok. İnşallah bende seninki gibi güzel bir süpriz olur bakalım 3 haftam stres içinde geçti 3 haftamda beklemekle geçsin bende yavruma kvuşurum inşallah. Umarım bu gebeliğinde bebeğine kavuşursun allah ikinizede sağlık sıhhat güç kuvvet versin.

Geçmiş olsun canım. Banada korinin dememiş ti kendini nezaman hazir hissedersen deneyebilirsiniz dedi. Bi toparlan yine olur

Geçmiş olsun canım. Banada korinin dememiş ti kendini nezaman hazir hissedersen deneyebilirsiniz dedi. Bi toparlan yine olur

3 haftadan sonra korunmayı düşünmüyorum ama illede bebek olsun diyede uğraşmayacağım. allah en kısa sürede nasip eder inşallah.

bir şey merak ediyorum acaba kürtajdan ne kadar sonra tekrar vücut yumurta hücresini oluşuyor ya da yumurtlama ilk adetten sonra mı oluyor biliyor musunuz?

Kizlar meraba bnde 10gun once kurtaj oldum doktorum bana 3 ay korun dedi ama ben kendimi cok iyi hissediyorum kanamam da bitti bi kere adet olayim ondan sonra yine başlicam . Ama hc sıkmıcam kendimi tadini cikarticam herseyin )

Ben de yaklasık 10 gün önce kimyasal gebelik geçirdim. 2 gün o sevinci yaşayabildik malesef beta hcg 19.52 den 9 a düştü sonrasında da kanamam basladı. Doktor 2 ay korunma verdi ama kimyasal gebelikte korunmaya gerek var mı bence yok gibi ama vücut toparlanacakmış. Hayırlısını versin Rabbim herkese

Kizlar meraba bnde 10gun once kurtaj oldum doktorum bana 3 ay korun dedi ama ben kendimi cok iyi hissediyorum kanamam da bitti bi kere adet olayim ondan sonra yine başlicam . Ama hc sıkmıcam kendimi tadini cikarticam herseyin )

Bravo sana cnm. Nekadar cabuk toparlanip pozitif dusinursek okadar kolay gecer günler.
Rabbim en kisa zamanda bebisle guldursun :)

Ben geçen ay aynısını yaşadım hemde beta 700 ken düşük yaptım ve hiç korunmadım kanamam bitti aynı ay hamile kaldım şükürler olsun şimdi 7. Haftadayım darısı başına kendini hazır hissetmene bağlı

Maşallah tebrik ederim saglıkla kucagına almayı da nasip etsin Allah. Doktor korunma verdi ama ben de 2 ay beklemem psikolojik olarak hazırım reglimi gördkten snra diğer ay inşallah devam ederim bebiş çalışmalarına Allah saglıklı bir bebek nasip etsin isteyen herkese. Ne güzel siZin hemen tutmuş düşükten sonra. İlk bebek mi?

kızlar mrhaba ben 20 mayısta kurtaj oldum bugun tam 31 gun oldu ben hala regl olmadım ne yapmam lazım acaba bıraz bekleyıp oyle dr gıdeyyımmı bılemedım sımdı ben

selam arkadaşlar ben de 4 yıl beklediğim bebeğimi 11.haftaya girdiğimizi düşünürken doktor kontrolumde 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim.Onunla daha küçücükken bile konuşuyodum.ilk hamileliğimdi klomen+pregynlle olmuştu yeni doktorumun ilk tedavisiyle hiç beklemediğim bir anda gelmişti bebeğim ama hiç beklemediğim bir anda da gitti ( eşim de bende hep erkek bebek beklediğimizi gördük rüyalarımızda ama öğrenmek nasip olmadı.Kürtaj oldum 11 gün önce doktorum o kadar iyi bir insan ki ona çok güveniyorum iyi ki onu bulmuşum bana hiç sorun yok 1 ay sonra tekrar başlıyoruz dedi sürekli yine olacak diye tekrar etti hep tabii önce ALLAH'ın izniyle ne zor günlerdi hep ağlamalar,gece uykumdan uyanıp uyanıp iç çekmeler bir de eşimin ağlaması hiç gitmiyor gözümün önünden ALLAH'ım bir daha yaşatmasın hiç birimize...

arkadaşlar ben de 2 gün önce son adet tarihine göre 6.5 haftalık olması gereken ama gelişimi 5 haftalık olan bebğimi düşürdüm.. doktor içeride parça kaldığını söyledi belki kendiliğinden düşermiş.. ilaç vermedi ama.. şuan adet kanamasından biraz daha çok kanamam var.. ne yapmam lazım?.. acaba kendiliğinden düşer mi?.. doktor bir hafta bekleyebiliriz dedi.. tekrar gitsem kürtaja alacak beni.. bu ikinci kaybım benim.. ilkinde kürtaj oldum bunda olmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…