- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.841
Her şey olacağına varacak... Hakkında hayırlısı nasılsa en güzel şekilde öyle sonuçlansın inşallah en sıkıntısız şekilde... Sıkma kendini bu kadar...Gunaydin hanimlardoktora geldim beklemedeyim hrm kirku hem uzuntu bi tuhaf duygular icindeyim korkuyorum ya
Cokkk canim acidi fena yakti.allahim yardimcimiz olsun.
Cok sagol canim. Rabbim kimseye yasatmasinCanım ya... Çok geçmiş olsun... Biran önce atlatırsın inşallahhh...
Çok geçmiş olsun canım çok zor. Yaşayan bilir ancak. Ben kürtaj olalı 7 ay oldu hala gebe değilim. Zaman herşeyim ilacı. 3 ay korunma verdi Dr. Aaa nasıl geçer diye 3 ay ağlar üzülürdüm. 7 ay geçti. Biz çok üstüne düştükçe galiba negatif enerji çekiyoruz. Artık bıraktım bende zaten ne üzülüyorum ne de beklentiye giriyorum. Geç olsunda güç olmadın.Cok sagol canim. Rabbim kimseye yasatmasin
Çok geçmiş olsun canım çok zor. Yaşayan bilir ancak. Ben kürtaj olalı 7 ay oldu hala gebe değilim. Zaman herşeyim ilacı. 3 ay korunma verdi Dr. Aaa nasıl geçer diye 3 ay ağlar üzülürdüm. 7 ay geçti. Biz çok üstüne düştükçe galiba negatif enerji çekiyoruz. Artık bıraktım bende zaten ne üzülüyorum ne de beklentiye giriyorum. Geç olsunda güç olmadın.[/QUOTE
Kesinlikle haklisin topitop.ne kadar dusunursek okadar uzaklasirmis bebek bende tatildeydim ve tatile gitmeden col test yaptim cikmadi tatil donusu ilac kullancaktim yapayim dedim hamile ciktim.hic aklimda yokken iki hafta icinde hersey olmus meger .bakalim haftaya tekrar konteol var bana ne dicek.
bende yakın zamana kadar iyiydim ama hamileleri gördükçe çöktüğümü hissediyrum çok üzülüyorum. rabbim sabır versin aratmasın ama bu sıralar pek iyi değilim
Bende, yakin cevremde hamis haberleri vardi daha da eklendi dusunuyorum simdi hepsi pespese doguracaklar ins. Bende onlarin arasinda olacaktim ama iste rabbimden hayirlisiji istiyorum.
Benim arkadaş grubumda birisi geçen sene doğum yaptı yaşına girdi kızı bugün. Diğer 5imiz peş peşe 2-3 ay arayla doğum yapacaktık. Şuan hiç biriyle görüsmeye gücüm yok. Hele bir de kızı olacak olanla. Herşey Allahtan biliyor ve inanıyorum. Ama gücüme gidiyor zoruma gidiyor : (
Efulim rabbim sana sabirlarin en buyugunu versin ins ama hic umudunu kaybetme rabbim bizlere yeniden verecek meyvemizi hemde en sagliklisiyla en hayirlisiyla. Biz hep bunu dilemedik mi yeterki saglikli hayirlica eli ayagi duzgun versin mevlam.. Bebegin sana sefaatci olacak ins ona isim koydun mu koymak gerekiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?