Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar merhaba bende 20 mayısta kalp atısları durması sonucu kürtaj oldum 1 ay korundum sonra bıraktım dr 3 ay demıstı zaten 3 ayda doldu sayılır tekrardan hamıle kalmak ıstıyorum lıste yaparsanız benıde ekleyın heee

Insallah olur canim buradan takip yapalim, ben bir regl olayim bu ay calismalara baslayacagim.

Çok geçmiş olsun canım, ben baktırmadım ama baktıracağım. Kan kaybetmen gayet normal, kan yapıcı gıdalar almaya çalışıyor musun?

teşekkürler canım.. ben de önceden de demir eksikliğine bağlı kansızlık vardı.. şimdi de demir ilacı kullanıyorum.. yavaş yavaş toparlıyor değerlerim ama benim beyaz küre sayısında da(wbc değeri) düşme olmuş ona canım sıkıldı biraz.. sen ne zaman düşük yaptın?..

ben 20 mayısta düşük yaptım 2 aylıktı kalp atısları olmadıgı ıcın kürtaj oldum benımde gebelıge baglı kansızlık olusmutu

Kızlar ben daha geçen ay düşük yaptım. 7-8 haftalık hamileydim. Kürtaja gerek kalmadı. Düşükten birkaç gün önce kan testi yaptırdım, çok hafif demir eksikliği çıktı. Hala günlük 5 mg folik asit ve 1 adet tüm mineralleri, vitaminleri ve omega3 içeren bir gıda takviyesi alıyorum hiç bırakmadım çünkü bu işi kafaya koydum. Ama adetimden hemen sonra kontrollerimi yaptıracağım.

Arkadaslar kurtajdan sonra hamilelğe hazırmıyız diye hangi testlerı yaptırmalıyız. ( Pıhtılasma + Genetikten bahsetmiyorum) Yani herşeyin normal olduğu bir hamilelikte Kan vitaminler hormon değerleri falan bunlardan bahsediyorum. birde adetin bazı günlerinde yapılan testlr varmış o zaman yapılması gerekiyormuş hani adet olmama az kaldı diye düşünüyorum bu konuda hamilelik öncesi hangi testleri yaptırayım. Lütfen bilen arkadaşlar yardım edermisiniz.

cnm bende kurtaj oldum ama kurtaj gunu testler yapıldı bana dr genetık tester dısında baska bır test istemedi adetli iken yapılan hormon testleri diye biliyorum

cnm bende kurtaj oldum ama kurtaj gunu testler yapıldı bana dr genetık tester dısında baska bır test istemedi adetli iken yapılan hormon testleri diye biliyorum
Merhaba canım. Ben 6 ay önce küretaj oldum ama ilk düşüktü ve genetik test yapmıyorlar. Senin kaçıncı düşüktü Dr. Istemiş genetik test. Ben de özelde mi acaba yaptırsam diyorum. zaten 6 ay geçti hala gebe değilim

cnm benımde ilk düşüğüm özelde yaptırmadım genetıktestlerı üniversite hast. yaptırdık kromozom panelı testi .trombofolı .karyotıp kromozm testı bıde esımın kanda sperm testı yaptırdık allaha şükürler olsun hıc bır sorun cıkmadı sadece kan pırtılasma testınde mtfh hetezıgot cıktı bende oda dr dedıgıne gore folık asıt kullancakmısım hamılelık boyunca dedı dr hatta kendı dr yetınmeyıp genetık uzmanı dr gosterdım o aynı seyı dedı yazdıgım testler eslı kromozom testlerı denıyor

Ya keşke bende yaptırsam bu konu doktor dan doktora çok değişiyor. Bi çok Dr bunun çok pahalı olduğunu ve 2 3 düşükten sonra yapıldığını söylüyor. Ben ankaradayım en iyisi bi üniversite hastanesine gideyim çünkü tanıdığım insanlar var 2-3 düşük yaşayan kan pıht. Yüzünden

cnm ben hast. gıttım kadın doguma dedım 2 tane kendılıgınden dustu 1 tanede kurtaj oldum dedım trombofolı test felan sıtıyorum dedım yanı ne gerekıyorsa yapamısnız dedım saolsun dr pek ılgılı deıldı bısey demeden eslı kromozom testı ıstedı sana tavsıyem benım yaptıgımı yap derım bende burda bı forumda okumustum bu yalanı soyleyen cok var cnm kendılıgınden dusuklerde ozel polıklınıge gıttım dersın bısey sorar sana ıhmal etme

Hımm anladım canım. Çok sağol bende öyle yapayım ozaman. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bemişler versin inşallah.

ben de 14 haziranda düşük yaptım ve sonrasında kist oluştu dr ilaç tedavisi verdi 21 gün kullandım şimdi adet olmayı bekliyorum, hepinize çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin...

merhaba bende geçen nisan 8 haftalık bebeğimi kaybettim şimdi tekrar bebek sahibi olmak istiyorum fakat adetlerim düzene girmedi bir türlü bu ay ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü bulup çalışmalara başlıcam inşallah Allah bana ve isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip eder

adet düzenleyici ilaçlar var kontrole gittin mi sonrasında tekrardan? çok geçmiş olsun inş sen de tez zamanda alırsın bebişi kucağına.

amin tesekkür ederim alıntiyla cevap yazma isini beceremedim:)kürtajdan sonra doktora gitmedim düzensizlik normaldir diye şunu farkettim ama her ay 3 gun geriye gidiyor sanirim düzenini bulucak

amin tesekkür ederim alıntiyla cevap yazma isini beceremedim:)kürtajdan sonra doktora gitmedim düzensizlik normaldir diye şunu farkettim ama her ay 3 gun geriye gidiyor sanirim düzenini bulucak
yani her ay 3 gün erken oluyorsun erken olmanın bile bir düzeni var :) bence düzensizlik yok yine de ovulasyon testini kullanabilirsin emin olmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…