• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhabalar, ben de yeni katıldım aranıza. Geçtiğimiz hafta içinde düşürdüm ikinci bebeğimi. İlki 9 haftalıktı kalbi durmuş, şimdiki ise daha kesesini bile geliştiremedi. 7 haftalık olmalıydı 5 gibi kaldı. 4 ay bekledim ikisinin arasında ama yine de olmadı. Gebelik kesesi iyi gelişmedi ve embriyoyu bile tam göremedi doktorum. Ben de yaşadım ikinci kez ne olacak korkusunu ve ecele bir faydası olmadı ne yazıkki. Şimdi üçüncü için ne yapmalıyım bilemiyorum. Geçtiğimiz 3 hafta boyunca bu sitede sizleri okudum, bir parça umut aradım. Ama kaybettim, umarım Allah hayırlısı ile bana bir çocuk verir. Şimdiki korkum da bu acaba benim hiç çocuğum olamayacak mı?

Merhabalar, ben de yeni katıldım aranıza. Geçtiğimiz hafta içinde düşürdüm ikinci bebeğimi. İlki 9 haftalıktı kalbi durmuş, şimdiki ise daha kesesini bile geliştiremedi. 7 haftalık olmalıydı 5 gibi kaldı. 4 ay bekledim ikisinin arasında ama yine de olmadı. Gebelik kesesi iyi gelişmedi ve embriyoyu bile tam göremedi doktorum. Ben de yaşadım ikinci kez ne olacak korkusunu ve ecele bir faydası olmadı ne yazıkki. Şimdi üçüncü için ne yapmalıyım bilemiyorum. Geçtiğimiz 3 hafta boyunca bu sitede sizleri okudum, bir parça umut aradım. Ama kaybettim, umarım Allah hayırlısı ile bana bir çocuk verir. Şimdiki korkum da bu acaba benim hiç çocuğum olamayacak mı?

bende 27 ekimde jaybettim bebeğimi hayatımın en kötü günlerini geçirdim bu acı hiç geçmeyecek sandım ki geçmiyrmuşta zaten tamam hafifliyor ama o bebişin acısı hep içimi acıtıyor. 8 hatalık bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj ldum snra mikrop kaptım çok kötü günlerdi aralıkta denedik olmadı tekrar dünyam yıkıldı bakalım bu ay ne olacak biliyrum rabbim herşeyin en iyisini bilir ama her namazda tek duam isteyen herkese ve bana da hayırlı bir bebiş inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz

bütün testleri yaptırman lazım.çocuğun olacak tabiki de.allahın izniyle böyle umutsuz olma.eşin ve sen bütün gerekli tahlilleri yaptırın.allah her şeyin hayırlısını verir.böyle düşün olur mu....

bende 27 ekimde jaybettim bebeğimi hayatımın en kötü günlerini geçirdim bu acı hiç geçmeyecek sandım ki geçmiyrmuşta zaten tamam hafifliyor ama o bebişin acısı hep içimi acıtıyor. 8 hatalık bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj ldum snra mikrop kaptım çok kötü günlerdi aralıkta denedik olmadı tekrar dünyam yıkıldı bakalım bu ay ne olacak biliyrum rabbim herşeyin en iyisini bilir ama her namazda tek duam isteyen herkese ve bana da hayırlı bir bebiş inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz

hepsi geçecek umudunuzu yitirmeyin ben 7 aylık ölü doğum 9 haftalık düşük şimdi de 6 haftalık hamileyim umudum hiç bitmedi bitmeyecek.her şeyde hayır vardır..

merhabalar arkadaşlar. yazılarınızı takip ediyorum. ama yazmak bu güne kısmet oldu. bende sizler gibi düşük yaşayanlardanım. üç kez yaşadım hem de. sonuncuyu 6 ekimde kaybettim. ikinci düşükten sonra yaptıdığım test sonucunda trombofoli yani kan pıhtılaşması çıktı. Allah hepimize bu acıları unutturacak sağlıklı bebekler nasip etsin.

Merhabalar, ben de yeni katıldım aranıza. Geçtiğimiz hafta içinde düşürdüm ikinci bebeğimi. İlki 9 haftalıktı kalbi durmuş, şimdiki ise daha kesesini bile geliştiremedi. 7 haftalık olmalıydı 5 gibi kaldı. 4 ay bekledim ikisinin arasında ama yine de olmadı. Gebelik kesesi iyi gelişmedi ve embriyoyu bile tam göremedi doktorum. Ben de yaşadım ikinci kez ne olacak korkusunu ve ecele bir faydası olmadı ne yazıkki. Şimdi üçüncü için ne yapmalıyım bilemiyorum. Geçtiğimiz 3 hafta boyunca bu sitede sizleri okudum, bir parça umut aradım. Ama kaybettim, umarım Allah hayırlısı ile bana bir çocuk verir. Şimdiki korkum da bu acaba benim hiç çocuğum olamayacak mı?[/QUO

çok geçmi olsun. inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun benimde başımdan geçti şimdide hamile kalamıyorum sanırım ilk ay olmadı bakalım bu ay ne olacak ve seninde yazdığın gibi insanın içini bir korku kaplıyor acaba olmayak mı diye tekrar düşecek mi diye Allah hepimize sabır ve hayırlı evlatlar nasip etsin

hepsi geçecek umudunuzu yitirmeyin ben 7 aylık ölü doğum 9 haftalık düşük şimdi de 6 haftalık hamileyim umudum hiç bitmedi bitmeyecek.her şeyde hayır vardır..[/QUOTE]

teşekkür ederim güzel dileklerine. Senin de kolay değil yaşadıkların. Ben düşük materyalini kromozom analizine yolladım Ankaraya. Umarım iyi sonuç alırım. Ben de MTHFR heterozigot mutasyon bulunmuştu bir öncekinden sonra. İkincide iğneler de oldum ama umarım tesadüftür başka birşey değildir diyorum

canım çok geçmiş olsun Allah sabır versinn. zor seni anlıyoruz burdaki bütün kızlar seninle aynı şeyi paylaştılar..sabır sadece sabır ve şükür bunda şükür.. benim 1 düşüğüm oldu 8 haftalıktı gelişmedi düşükten sonra bir adet dönemibekledim 2. de çalışmalara başladım ama olmadı bu ay bakalım inşş olur. ama bnenim de içimde sanki olmayacak korkusu var sadece sende değil demekki bütün bebeişlerini kaybeden annelerin korkusu bu.. ama güçlü olmalıyız buradan birbirimize destek vermeliyiz.. sen 3 bebek için bence bi dr görün bütün testlerini yap sonra devam et canım.. diğer okudum topiklerden bunu anladımm.. Allah hepimize sabır versin ve en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarrrr:2::2::2::2:

hepsi geçecek umudunuzu yitirmeyin ben 7 aylık ölü doğum 9 haftalık düşük şimdi de 6 haftalık hamileyim umudum hiç bitmedi bitmeyecek.her şeyde hayır vardır..

teşekkür ederim güzel dileklerine. Senin de kolay değil yaşadıkların. Ben düşük materyalini kromozom analizine yolladım Ankaraya. Umarım iyi sonuç alırım. Ben de MTHFR heterozigot mutasyon bulunmuştu bir öncekinden sonra. İkincide iğneler de oldum ama umarım tesadüftür başka birşey değildir diyorum[/QUOTE]

canım yazı karışmış şimdi okudum sen zaten araştırmalara testlere başlamışsın.. bak bu güzel şimdi sadece dua etmek kalıyor hepimiz en kısa zamanda anne olalımmm

bende sizinle aynı acıları yaşadım.dilerim bi daha aynı acıları yaşamayız.benimde 5 hafalık bir düşüğüm var.sonrasında da ikiz bebklerimi kaybettim.doğumda.8 aylıkken oldu doğum:(

merhabalar arkadaşlar. yazılarınızı takip ediyorum. ama yazmak bu güne kısmet oldu. bende sizler gibi düşük yaşayanlardanım. üç kez yaşadım hem de. sonuncuyu 6 ekimde kaybettim. ikinci düşükten sonra yaptıdığım test sonucunda trombofoli yani kan pıhtılaşması çıktı. Allah hepimize bu acıları unutturacak sağlıklı bebekler nasip etsin.

canım geçmiş olsun.ALLAH birdaha yaşatmasın.ama bişi diyeyim mi bu rahatsızlığın tesbit edilmesi iyi olmuş.en azından tedavisi var

bende sizinle aynı acıları yaşadım.dilerim bi daha aynı acıları yaşamayız.benimde 5 hafalık bir düşüğüm var.sonrasında da ikiz bebklerimi kaybettim.doğumda.8 aylıkken oldu doğum:(

ayy canımm allah sabır versinn inşallah bundan sonra herşey çok güzel olurr

hayır canım dün kanamam oldu doktorum bebek düşmüş ne kürtaj nede ilaca ihtiyacın var dedi ne bilim ya anlamadım gitti su anda su gibi ceşme gibi kanım akıo ama gelme diyo adam 3 gün daha devam ederse gel diyo :(

Back
X