• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Selam arkadaslar,
Ben aranıza yeni katılıyorum. 13 mayısta 8 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim. Kürtajla bebeğimi aldılar. Sonra çilem bitmedi. Spazm oluşmuş, o yüzden regl olamadım. Regl olabilmem için narkozsuz ufak bir operasyonla yol açıldı. İlk reglimi temmuzda olabildim. Doktorun verdiği 3 aylık süre de doldu. Ağustos ayında tekrar çalışmalara başladık, ama daha başarı sağlayamadık :( Çok kafama takıyorum, çok...

Sevgiler hepinize...

bizimde 2 ayımız bitti nerdeyse 58 gün oldu bugün tam tamına
1 ay sonra tekrar başlayabiliriz çalışmalara ama kilolarımdan kurtulmalıyım önce

kızlar dün tam 60 gün oldu bebeğimi kaybedeli dr a gittim artık korunmayabilirsiniz dedi ama biz eşimle 1-2 ay daha bekleme kararı aldık

Arkadaşlar burda daha önce de yazmıştım bebeğimi geçen ramazan bayramında düşürmüştüm. Doktora gittim hiçbir sorunumun olmadığını sadece bir ay bekleyip regl olduktan sonraki ay denemelere başlayabilirsiniz dedi. Nitekim öylede yaptım. tabi bu sürede rahim içinde biraz bakteri türemiş onun için bi yığın ilaç kullandım. ve bu ay ilk denememizde hiç beklemediğim anda gebe kaldım. sanırım ama. idrar testleri yaptım iki çizgi çıktı hep. doktorada haftaya gideceğim. çok dua ettim inş. olur diye ama hayırlısıyla. bide kafanızı takmayın arkadaşlar. ben bu ay midem için tedaviye başlamak istiyordum diye bebek düşünmedim. Yani diyceğim düşünmediğiniz anda oluyor. şimdi tek korkum bu bebişimde kaybetmek:(( inş. olmaz böyle birşey

Arkadaşlar burda daha önce de yazmıştım bebeğimi geçen ramazan bayramında düşürmüştüm. Doktora gittim hiçbir sorunumun olmadığını sadece bir ay bekleyip regl olduktan sonraki ay denemelere başlayabilirsiniz dedi. Nitekim öylede yaptım. tabi bu sürede rahim içinde biraz bakteri türemiş onun için bi yığın ilaç kullandım. ve bu ay ilk denememizde hiç beklemediğim anda gebe kaldım. sanırım ama. idrar testleri yaptım iki çizgi çıktı hep. doktorada haftaya gideceğim. çok dua ettim inş. olur diye ama hayırlısıyla. bide kafanızı takmayın arkadaşlar. ben bu ay midem için tedaviye başlamak istiyordum diye bebek düşünmedim. Yani diyceğim düşünmediğiniz anda oluyor. şimdi tek korkum bu bebişimde kaybetmek:(( inş. olmaz böyle birşey

canım benim rabbim bebişini sağlıkla kucaklamanı nasip etsin iyi düşün iyi olsun rabbim aynı acıları tekrar tattırmasın inşallah
bende 5.5 aylık (21+2 haftalık)bebeğimi ramazanda kaybettim 23 ağustosta 2 ayımız doldu doktor korunmanıza gerek yok artık dedi ama biz tedirginiz eşimle aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz birkaç ay daha bekleme kararı aldık bu süre içinde kilolarımdan kurtulmayı planlıyorum

Son düzenleme:
canım benim rabbim bebişini sağlıkla kucaklamanı nasip etsin iyi düşün iyi olsun rabbim aynı acıları tekrar tattırmasın inşallah
bende 5.5 aylık (21+2 haftalık)bebeğimi ramazanda kaybettim 23 ağustosta 2 ayımız doldu doktor korunmanıza gerek yok artık dedi ama biz tedirginiz eşimle aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz birkaç ay daha bekleme kararı aldık bu süre içinde kilolarımdan kurtulmayı planlıyorum

çok tşk ederim canım. Ya düşük yapmak çok kötü anlıyorum seni insan kolay kolay atlatamıyor. Bak şimdi tekrar hamileyim ama ödüm kopuyor bişe olcak diye. Eşyalara uzanamıyorum bile korkudan. Ama şunu biliyorum korkmak sonucu fazla etkilemiyor sonuçta olacağı varsa oluyor. Dua etmek hayırlısını istemek lazım. sanada çok geçmiş olsun canım ep ey yol katettikten sonra başına gelmiş. İnş. çok yakın zamanda hamile kalırsın. Ama sabırlı ol ve umudunu asla yitirme. Ben eminim ki olacak sende buna inan. Kilo vermen iyi olur buna odaklan canım. Kendine iyi bak....

merhaba bende yaklaşık 10 gün önce düşük yaptım gerçekten çok acı bi durum ilk günler çok kötü oldum kanamam 6 gün sürdü tekrar hamile kalmak istiyorum ama hiç ümit ümidim yok ikinci bebeğim olucaktı tedaviyle hamile kalmıştım daha sevinmeme fırsat bile olmadan kaybettim allah kimseye yaşatmasın bu durumu inşallah tez zamanda hamile kalırız burdan birbirimize anlatırız bebeklerimizi

slm düşük yapmak çok kötü ben 3 defa yaptım çok istiyorum bi çocugum olsun:(işallah allah herkesin gönlüne göre veriri

mrb arkadaşlar bende 6 ay önce 31 haftalık bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamile olmak istiyorum banada dua edin

inan çok üzüldüm ben de yazmıştım zamanında buraya bebeğimi kaybettim diye..ama seninki daha zor doğuma ne kadar da az kalmış..allah yardımcın olsun yokluğunu aratmasın canım..
ama 4 ay sonra rabbim bana yavrumu tekrar nasip etti..

burdaki arkadaşlara diyorum ki üzülmeyin en kısa zamanda gelecek buraya benim gibi gelip güzel şeyler yazacaksınız..buna ve allaha inanın
herşeyin hayırlısı

bende yen kaybettim kendimle aynı durumda olan arkadaşları görünce sizlerle rahatlayıp atlatabileceğimi düşünüyorum benim yaşım 36 çikolata kistimde var iki yıllık evliliğim boyunca olmuyor damdasını yemişken gelmişti mucizem bir hafta mutluluğunu tadabildim kendiliğinden düşüşe geçtigeçen hafta 154 olan değerim şimdi 55 olmuş sanırım düşüş başarılı progestan o.46 ben tekrar hamile kalmayı öyle istiyorumki dualarınıza muhtacım

bende yen kaybettim kendimle aynı durumda olan arkadaşları görünce sizlerle rahatlayıp atlatabileceğimi düşünüyorum benim yaşım 36 çikolata kistimde var iki yıllık evliliğim boyunca olmuyor damdasını yemişken gelmişti mucizem bir hafta mutluluğunu tadabildim kendiliğinden düşüşe geçtigeçen hafta 154 olan değerim şimdi 55 olmuş sanırım düşüş başarılı progestan o.46 ben tekrar hamile kalmayı öyle istiyorumki dualarınıza muhtacım

öncelikle rabbm hepmize sa bır versin tez zamanda tekrar nasip etsinn bize ve bizim durumumuzda olan herkese ,bende bebeğimi kaybedeli 1 ay oldu elden ne gelir,dr korun demedi korunmada demddi şimdi başlarda çok korktum birdaha oyle olacak diye anlıyacağın piskolojimi bayaa bozdum.ama allah tan başka kimse bilemez ne olacağını ve kendimi allah a teslim etim şu an korunmuyorum.bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler demişler.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

öncelikle rabbm hepmize sa bır versin tez zamanda tekrar nasip etsinn bize ve bizim durumumuzda olan herkese ,bende bebeğimi kaybedeli 1 ay oldu elden ne gelir,dr korun demedi korunmada demddi şimdi başlarda çok korktum birdaha oyle olacak diye anlıyacağın piskolojimi bayaa bozdum.ama allah tan başka kimse bilemez ne olacağını ve kendimi allah a teslim etim şu an korunmuyorum.bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler demişler.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bizi sadece biz anlarız değilmi sen bir ay daha korunsan tatlım Allah korusun biedahaki bebşini sağlama al birdahakine ne kadar gücümüz varki rahim iki ayda toparlanıyormuş en az bana öyle dedi doktor amannn bu doktorlar yokmu biz bişey demeyince söylemiyorlar ben dedim hocam kan pıhtılaşması vs varmı diye oda bakarız dedi söylemesem hiç oralı değil yani doktor az kalmış inan biz ancak bizim için

canım bizi sadece biz anlarız değilmi sen bir ay daha korunsan tatlım Allah korusun biedahaki bebşini sağlama al birdahakine ne kadar gücümüz varki rahim iki ayda toparlanıyormuş en az bana öyle dedi doktor amannn bu doktorlar yokmu biz bişey demeyince söylemiyorlar ben dedim hocam kan pıhtılaşması vs varmı diye oda bakarız dedi söylemesem hiç oralı değil yani doktor az kalmış inan biz ancak bizim için

mrblar canım doğru söylüyorsun ama zaten rahim toparlanmadan gebelik oluşmuyor ve 4 haftada toparlanıyor. öyle diyor drler benim bebeğim 6 haftalıktı.çok küçüktü ve hiç gelişmemişti.boş gebelik dediler.bide ben düşük yapmadı kürtaş oldum.ve kendimi iyi hisediyorum ancak bir bebek beni kendime getirir.allah yardımcımız olsun.1 yıl ara verip hamile kalıp düşürenler var.kendimi allaha teslim etim.inşallahsende bende ve bizim durumumuzda olan kardeşlerime böyle bir şey yaşatmasın allah amin.

geçen sene bende buraya düşük yaptım diye yazmıştım bu sene yeniden bebek istiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun bu ay geçti artık önümüzdeki ay yumurtlama döneminde denyicem geçen senede kasım ayında hamile kalmıştım inşallah bu sefer gene öyle üzülmem

bene bebeğimi yeni kaybettimarkadaşlar.su kesesi yırtılması yüzünden.1 hafta önce doktora gittim herşey çok güzeldi.bir anda 27.10.2011 akşamı sofrada suyum geldi.ve serumlar antibiyotikler v.s v.s 2 günden sonra 29.10.2011 akşamı suni sancı ile gebeliğe son verdik.20 haftam dolmuştu o gün.:(
bu olayın başıma geldiğine inanamadım.sanki kabustayım gibi.hala içim çok yanıyor.Allah a şükrediyorum yinede.Allah daha büyük acılar yaşatmasın hepimize.
bende tedavi sürecinden sonra hemen hamile kalmak istiyorum.normal doğum yapınca o duygu bambaşkaymış.birde bebeğimi kollarıma alabilseydim doyumsuz bir duygu olacakmış.ama şimdi içimden avazım çıktığı kadar bağırmak geliyor.:((( ama susuyorum.

şimdi göğüslerime süt indi göğüslerimin yerinde kocaman iki çıban varmış gibi hissediyorum.

bene bebeğimi yeni kaybettimarkadaşlar.su kesesi yırtılması yüzünden.1 hafta önce doktora gittim herşey çok güzeldi.bir anda 27.10.2011 akşamı sofrada suyum geldi.ve serumlar antibiyotikler v.s v.s 2 günden sonra 29.10.2011 akşamı suni sancı ile gebeliğe son verdik.20 haftam dolmuştu o gün.:(
bu olayın başıma geldiğine inanamadım.sanki kabustayım gibi.hala içim çok yanıyor.Allah a şükrediyorum yinede.Allah daha büyük acılar yaşatmasın hepimize.
bende tedavi sürecinden sonra hemen hamile kalmak istiyorum.normal doğum yapınca o duygu bambaşkaymış.birde bebeğimi kollarıma alabilseydim doyumsuz bir duygu olacakmış.ama şimdi içimden avazım çıktığı kadar bağırmak geliyor.:((( ama susuyorum.

şimdi göğüslerime süt indi göğüslerimin yerinde kocaman iki çıban varmış gibi hissediyorum.

:43: ah canım benim çok ama çok geçmiş olsun inşallah rabbim bu acıyı bir daha yaşatmaz en kısada bebişini eline alırsın inşallah

bende tedavi sürecinden sonra hemen hamile kalmak istiyorum.normal doğum yapınca o duygu bambaşkaymış.birde bmrebeğimi kollarıma alabilseydim doyumsuz bir duygu olacakmış.ama şimdi içimden avazım çıktığı kadar bağırmak geliyor.:((( ama susuyorum.

mrb öncelikle geçmiş olsun.inan çok üzüldüm gözlerim doldu okurken.allah birdaha yaşatmasın nediyim.allah sabır versin amin.....

Back
X