• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

arkadaşlar mrb öncelikle hayırlı kandiller dilerim.yaa benim bir sorum olacak cevaplayan olursa çok ama çokkkkk mutlu olacam:)ben nisan ayında düşük yaptım 8 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj olmadım ilaç verdiler bana öle düştü.mayıs ayında adetim normal geldi farklılık yoktu günü gününee yanii.şimdi bu ay hala beklemediyimm bugün 32 gün gelen giden yokk tık yok bi kaç gün önce adet olacakmışım gibi agrım oldu o kadar şuan hiç bişe yokk gayet iyiyimm.ve benim adetlerim çok düzenlidirr hep 29 günde olurr ee gebelik testide yaptımm çıkmadı bişee acaba neden olabilirkii.gebelik testinde hata olmasını çok isterdim ama sanmıyorum ilk gebelikde 29 uncu gün çıkmıştı 2 çizgi ama bu marka değildi markadan markaya fark olabilirmi acaba duyarlılık anlamında yani:18:

Merhaba arkadaşlar, bu yola büyük umutlarla ve büyük mücadelerle başladım. Asla yılmadım. Tam tamına 15 kez olumsuzluk yaşadım. 16. tüp bebek denememde en nihayetinde 14 yıl aradan sonra olumlu sonuç aldım. Şimdi ise acıların en büyüğünü yaşıyorum. İki gün önce 23 haftalık bebeğimi kaybettim. İçim yanıyor, duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Buraya girme nedenim se bu mübarek gün ve gecede benim içinde dua etmeniz.

Merhaba arkadaşlar, bu yola büyük umutlarla ve büyük mücadelerle başladım. Asla yılmadım. Tam tamına 15 kez olumsuzluk yaşadım. 16. tüp bebek denememde en nihayetinde 14 yıl aradan sonra olumlu sonuç aldım. Şimdi ise acıların en büyüğünü yaşıyorum. İki gün önce 23 haftalık bebeğimi kaybettim. İçim yanıyor, duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Buraya girme nedenim se bu mübarek gün ve gecede benim içinde dua etmeniz.

İcim acıdı arkadasım Allah yardımcın olsun ,yardımcımız olsun....
Bende son negatif tup sonucumu aldım yeni......cok kotuyum 1 hafta sonra dogum yapacakken simdi negatif sonuçlanan tedavime mı yanayım bilemiyorum...

kızlar böyle pat diye konuya giriyorum ama ben 4 haziranda aşılama olmuştum.bugün kanamam oldu ben de adet oldum sandım ama kanla beraber balon gibi saydam 3 4 cm büyüklüğünde bi parça geldi.acaba ben düşük mü yaptım.daha önce hiç düşük yapmadığım için bilemiyorum.nasıl ayırt ederim adet mi düşük mü???

2010 yılı anneler gününe 7 haftalık bebeğimin kalp atışları duyulmadı ve kürtaj oldum. 2012 yılı şubat ayında yine 7 haftalık bebeğimin kalp atışı durdu ( oysa 1-2 hafta önce duymuştuk) kürtaj oldum. kanda vs. araştırma yapıldı ama bişey çıkmadı. Ankara'da kadın doğum doktoru tavsiyeleriniz varmı? çok çaresizim. Allah'ım hepimize anneliği yaşatsın hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

tam 10 yıl sonra hamile kaldım fakat 2 aylıkken düştü çok zordu ama yine istiyorum daha 40 gün oldu ama yine istiyorum herkes ve benim için hayırlısı:nazar:

2010 yılı anneler gününe 7 haftalık bebeğimin kalp atışları duyulmadı ve kürtaj oldum. 2012 yılı şubat ayında yine 7 haftalık bebeğimin kalp atışı durdu ( oysa 1-2 hafta önce duymuştuk) kürtaj oldum. kanda vs. araştırma yapıldı ama bişey çıkmadı. Ankara'da kadın doğum doktoru tavsiyeleriniz varmı? çok çaresizim. Allah'ım hepimize anneliği yaşatsın hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

hangi şehirdesin bilmiyorum ama bursada jimer hastanesi doktorlar çok iyi ve düşük gibi sorunlu gebelikleri araştıran hastanelerden biri geçmiş olsun

Herkese selam bende 4 mayısda spontan düşük yaptım. 4+4 dü. İkinci bebeğim olacaktı. 2,5 yaşında bi kızım var, kızım ilk denemede olmuştu. Ama ikincisi 6. ayda oldu. Maalesef oda düşük oldu, çok üzüldük ama yapacak bişey yok erken dönemde olduğu için ve bundada vardır bi hayır deyip bekliyoruz. Doktorum 3 ay geçtikten sonra tekrar düşünelim dedi. İnşallah Ağustosda başlayacağız çalışmalara. Herşey normal çıktı kontrollerimde de. Kızıma bir kardeş öyle çok istiyorumki. Ama artık stres yapmamaya çalışıyorum. Burdan okuyorum hamile kalanları. O kadar çok seviniyorumki. Allahım her isteyene versin, Bide banaaaaa.

Öncelikle çok üzüldüm bende düşük yaptım insan çok etkileniyor. Benim ilk çocuğumunda doktoru vardı. Doç.Dr.nuri Danışman ben ondan çok memnun kaldım. Zekai Tahir'in doktoru kendisi. Allah nasip ederse ikinciside olursa gene Nuri beyi düşünüyorum. Tecrübeli ve profesyonel. Tavsiye ederim ben.

benimde bebeğimin kalbi 6 haftakıl 6 günlükken durmuş 2 gün önce kontolde öğrendim 8 hafta 3 günlük olması gerekiyordu ama olmadı.dr bana bi ilaç yazdı ama bulunamıyor toplatılmış.dr bana 1 hafta bekle yada kürtaj ol sen seç dedi bende 1 hafta beklemeyi düşünüyorum kürtaja gerek kalmadan umarım kendiliğinden kaybolur.bunları söylemek çok zor ama hayırlısı böyleymiş herşeyin başı sağlık.sizce 1 hafta sonra kendi düşermi ne yapmalıyım?

benimde bebeğimin kalbi 6 haftakıl 6 günlükken durmuş 2 gün önce kontolde öğrendim 8 hafta 3 günlük olması gerekiyordu ama olmadı.dr bana bi ilaç yazdı ama bulunamıyor toplatılmış.dr bana 1 hafta bekle yada kürtaj ol sen seç dedi bende 1 hafta beklemeyi düşünüyorum kürtaja gerek kalmadan umarım kendiliğinden kaybolur.bunları söylemek çok zor ama hayırlısı böyleymiş herşeyin başı sağlık.sizce 1 hafta sonra kendi düşermi ne yapmalıyım?

Bende gecen hafta doktora gittiğimde hemen kürtaja alacaktı ben istemedim
4 gun sonra kendiliğinden düştü bu arada bol bol adacayi ictim
Belkide onun faydası oldu bilemiyorum
Ama kendi kendine düşmesi kürtajdan daha sağlıklı
Benim 2 dusuk 2 kürtajın var oradan biliyorum

arkadaslar patolojı sonucunda neler ortaya cıkıyor?bebegım hem patolojıye hem de genetık ıncelemeye gonderıldı.patolojıden neler ogrenıyoruz onu merak ettım

herkese merhaba bende hem sizlerin acısını paylaşmaya hem de acımı paylaşarak rahatlamak için girdim .Bende 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim .Çok yeni olmasına karşı üzüntümü anlatamam.buradan okuduğum benden acısının büyük olduğunu hissettiğim arkadaşlar oldu çok geçmiş olsun . benim ilk bebeğimdi eşimle 3 yıllık evliyiz ve yeni düşünmeye başlamıştık bebeği ve o da bizi bekletmeden sürpriz yapmıştı.şimdi bana sadece korkularım kaldı aynı şeyi yaşamaktan o yüzden şimdi bir umut bekliyorum birde sağ tarafımda kötü olmayan bir kist çıktı endişeliyim o yüzden burdan herkese geçmiş olsun dileklerimi anne olanlarada sevgilerimi gönderiyorum allah yavrularınızı size bağışlasın herkes en kısa zamanda anne olsun

herkese merhaba bende hem sizlerin acısını paylaşmaya hem de acımı paylaşarak rahatlamak için girdim .Bende 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim .Çok yeni olmasına karşı üzüntümü anlatamam.buradan okuduğum benden acısının büyük olduğunu hissettiğim arkadaşlar oldu çok geçmiş olsun . benim ilk bebeğimdi eşimle 3 yıllık evliyiz ve yeni düşünmeye başlamıştık bebeği ve o da bizi bekletmeden sürpriz yapmıştı.şimdi bana sadece korkularım kaldı aynı şeyi yaşamaktan o yüzden şimdi bir umut bekliyorum birde sağ tarafımda kötü olmayan bir kist çıktı endişeliyim o yüzden burdan herkese geçmiş olsun dileklerimi anne olanlarada sevgilerimi gönderiyorum allah yavrularınızı size bağışlasın herkes en kısa zamanda anne olsun

arkadaslar son yıllarda pek çok arkadaşım ve tanıdığım düşük yapıyor. elbette bunun pek çok sebebi var ancak dikkat çekmek istediğim nokta beslendiğimiz gıdalara dikkat edelim. o kadar çok zararlı maddeyi ve yiyeceği bünyemize sokuyoruz ki...anne olmak isteyen tüm arkadaşlarıma söyleyebileceğim tek şey daha önce düşük yapmamız bizi bundan sonrası için üzmeye devam ederse stresten yeni oluşan yumurtalarımız da verimsiz hale gelecek..lütfen sağlıklı beslenip inancımızı yitirmeyelim...

evet size gerçekten katılıyorum ortam çok değişti ama ben doğal beslenmenin devam ettiği bir yerde yaşıyorum .yinede kendime iyi bakamadım galiba bir de sebebini bilmediğim için bundan sonrası için benim endişem tabi sizinde dediğiniz gibi stres çok kötü ve bende çok pimpirikliyim malesef :)

arkadşlar merhaba

acınızı paylaşıyorum ve aynı acıyı bende yaşıyorum 2 hafta önce bğün kürtaj oldum. kürtaja hirdiğimde 7 haftalık hamileydim. bebeğim yaşsaydı buğün 9 haftalık olacaktı. 2 ayrı dr a gittim 2sinde bebeğin karnımda öldüğünü ve hemen kürtaja girmem gerektiğini söyledi. buğün patoloji sonucu çıktı. bebek karnımda gelişememiş.gelişmesinin nedeni ne olabilir acaba ???? salı randevu aldım sorucam bakalım

bir de arkadaşlar benim kanamam devam ediyor normalde kirtajdan 4 5 gün sonra durmuştu. kürtajdan 10 gün sora ilişkiye girdik ertesi gün kanamam başladı ve buğün de biraz arttı kasıklarımda hafif bir ağrı var...

ultrasonda bebeği göremedi nedenini sorduğumda düşük diyoruz buna dedi ama kanamam olmadı doktorum 1 hafta bekliyelim bi zararı yok kan değerlerine bakıp karar veririz kürtaja dedi acaba kanama ile düşmesinimi beklio arkadaşlar anlayamadım nolur fikirlerinizi bekliorum:(

arkadşlar merhaba

acınızı paylaşıyorum ve aynı acıyı bende yaşıyorum 2 hafta önce bğün kürtaj oldum. kürtaja hirdiğimde 7 haftalık hamileydim. bebeğim yaşsaydı buğün 9 haftalık olacaktı. 2 ayrı dr a gittim 2sinde bebeğin karnımda öldüğünü ve hemen kürtaja girmem gerektiğini söyledi. buğün patoloji sonucu çıktı. bebek karnımda gelişememiş.gelişmesinin nedeni ne olabilir acaba ???? salı randevu aldım sorucam bakalım

bir de arkadaşlar benim kanamam devam ediyor normalde kirtajdan 4 5 gün sonra durmuştu. kürtajdan 10 gün sora ilişkiye girdik ertesi gün kanamam başladı ve buğün de biraz arttı kasıklarımda hafif bir ağrı var...

cnm merhaba bede 3 hafta önce kürtaj odum ve kanamam 2 hafta kadar sürdü doktorum parça kaldığını söyledi ve bi ilaç verdi ilaç sayesinde parca düştü ve kanamam bitti parca kalması ciddi enfeksiyona yol açabiliyor ve cocuğun omasını olsada aynı durumların tekrar olacağını tetikliyor

cnm merhaba bede 3 hafta önce kürtaj odum ve kanamam 2 hafta kadar sürdü doktorum parça kaldığını söyledi ve bi ilaç verdi ilaç sayesinde parca düştü ve kanamam bitti parca kalması ciddi enfeksiyona yol açabiliyor ve cocuğun omasını olsada aynı durumların tekrar olacağını tetikliyor

bnim 4 5 gün sürü azaldı sonra dediğim gibi tekrar başladı ama cumartesi bitti çok şükür ... kanamam falan yok.. buğün kontorle gidicem bakalım.. bebeğimin patoloji sonucu çıktı.. gelişmemeiş bebeğim.. sizce ciddi bi sorun mu ???

cevap için teşekkürler......

2.5 senelik evliyim...2 defa hamile kaldım..2side düştü.ilkde kürtaja gerek kaladı...2.de kürtaj bile oldum..o kürtaj masasındaki ağlaalarımı hiç unutamam..yada odada beklerkeki ağlamalarım...ahhh çok kötüydü...allah yaşatmasın tekrar...kimseciklere düşmanlarıma bile..
zaten hormon bozukluğum var zor hamile kalıyorum..kalanlarda düşüp zayii oluyor...

Back
X