Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

inşallah dedigin gibidircanım çokkorkuyorum bebegime birşey olacak diye elime karnıma koyup dua ediyorum Allahım onu benden ayırmasın

canım eğer nasibi varsa her şekilde dünyaya gelir.şakır şakır kanaması olupta sağlıklı doğuranlar var
tabi eğer bu bebek sağlıklıysa senin için hayırlıysa ki inşallah öyledir ve allahım inşallah onu sağlıcakla kucağına almayı nasip eder.

Kızlar merhaba nasılsınız,düşük yapan arkadaşlarım çok geçmiş olsun allah sabır versin

Canım çok sevindim gözün aydın :16:
biz geçen hafta sadece kese gördük bebek bile görünmedi inşallah bu hafta kalp atışını duymamız lazım cumartesi randevumuz var korkuyorum valla :18:

o korkuyu bilmezmiyim hemde nasil benim bu hamileligim ilki gibi degil ilkinde hamile oldugumu karnimi görmesem anlamazdim bunda cok yoruluyorum yarin gidicem hamilelik pantolanu alicam diger pantolanlarim basinc yapyior karnima oturdugumda hemen agrisini hisediyorum

cnm ben daha kalp atışınıda duyamadım 2 hafta sonraya demişti doktor. birkaç damla bile sorun olduğunu gösteriyor demekki . Tekrardan olursa muhakkak giderim olmaz inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acıyı sizede sabırversin[/QUOTE]

Amin canım inş ii şeyler olcak kendini üzme kafayada takma bir kaç damla üstüne görmede olabilir belki inş devam etmez herşey yolunda gider bizlerede en kısa zamanda tekrar nasip eder Rabbim inş.

kızlar bugün regl oldum.bir yandan sevindim çünkü ilk reglimi olmadan gebe kaldığımı zannediyordum.biraz erken regl oldum ama sanırım düşükten dolayı...herşeyin hayırlsıı..

kızlar bugün kürtaj olalı 14 gün oldu doktor ilişki için bişey demedi ama ne zmana kadar olmamalı siz ne yaptınız?

benim dr.um 15 gün ilişki yasak demişti, 3 ay da korunma vermişti bu ay sonu aralık başı 3 ay bitmiş olcak
sana da korunma müddeti söylemedi mi canım
bazen çok ilgisiz olabiliyo dr.lar :37:

selam arkadaşlar benimde ilki düşükle sonuçlandı ve inşallah aralıkta hamile kalırım 2 ay dinlenmemi söyledi doktor 2 aylık süre bitti bizim için..inşallah aralıkta hamiş annelerden bende olurum :17::17:

kızlar 8 haftalık gebeydım takı dune kadar dun doktor bos gebelık oldugun usoyledı ve kesenın ıcınde bebek olusmamıss pazartesı gunu kurtaj olucam yasıyan varmı boyle bsey

kızlar bende 8haftalık gebeyım ve bos gebelıkmıs pazartesı kurtaj olucamm yasayan varmı aynı olayı ınsala en kısa surede hamıs kalırızz

ben boş gebelik yaşamadım ama arkadaşım yaşadı oda sizin kadar haftası vardı..kürtaş oldu 3 ay dinlendi şimdi hamile inşallah seninde hamile haberlerini duyarız tekrardan:)

selam arkadaşlar benimde ilki düşükle sonuçlandı ve inşallah aralıkta hamile kalırım 2 ay dinlenmemi söyledi doktor 2 aylık süre bitti bizim için..inşallah aralıkta hamiş annelerden bende olurum :17::17:
öyleyse aralıkta bizimlesin canımm bende aralıkçılardanımm.inşallah yüzümüz gülerr
kızlar 8 haftalık gebeydım takı dune kadar dun doktor bos gebelık oldugun usoyledı ve kesenın ıcınde bebek olusmamıss pazartesı gunu kurtaj olucam yasıyan varmı boyle bsey

canım kesenin içinde yolk kesesi falan varmıydı.benim gittiğim doktorun biride bana boş gebelik demişti.
ama benim içinde yolk sac vardı.yolk kesesi olunca boş gebelik olmuyor.
benim yolk kesem normalden biraz daha büyümüştü ve bebeğe baskı yapıp öldürmüş dedi doktor.
kürtaj olucaktım ama sonra kendiliğinden düştü.
allah bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler versin inşallah.

Cnm bn yasamadim fakat baska dra da git benek kesede gec gorulebilir...
öyleyse aralıkta bizimlesin canımm bende aralıkçılardanımm.inşallah yüzümüz gülerr

canım kesenin içinde yolk kesesi falan varmıydı.benim gittiğim doktorun biride bana boş gebelik demişti.
ama benim içinde yolk sac vardı.yolk kesesi olunca boş gebelik olmuyor.
benim yolk kesem normalden biraz daha büyümüştü ve bebeğe baskı yapıp öldürmüş dedi doktor.
kürtaj olucaktım ama sonra kendiliğinden düştü.
allah bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler versin inşallah.

Cnmmmm insAllah aralikta hsmis kalcaz
Dabi kacamaktan hamile kalmassam:1:

Back
X