Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyo diyolar bilmiyorum yumurtalarla alakası var mı
ama bol incir ye şekerim iyi gelir yumurtalarına
bi de adaçayı tavsiye ediyolar hamilelikten önce rahim toparlansın diye
ben arada bir içmiştim kürtajdan sonra,ne duysak yapıyoz artık şifa olsun diye :1:
şifa olsun inşallah :124:

evet kurtaj,dusuk ve dogumdan sonra kolay hamile kalinirmis,hatta doktorum uyardi beni istemiyorsaniz korunun diye. rahim ve yumurtaliklar kendine gelsin diye vitamin alip iyi beslenmeliyiz ki sifa olsun yumoslara :)

ben calisma ayimizda hep oyle yaptim canim!
doktorlar yatsan da yatmasan da aynı yatmaya gerek yok diyolarmış
ama ben inanmıyorum sonuçta yerçekimi diye bişey var değil mi :1:
gerçi olacaksa tabi yatmak şart değil
ama o sıvı bişey ve daha hızlı ilerlemesi için yardımcı olmak lazım bence :27:
ben de yastıklarla yattım her defasında
evet öyle diyorlar hamile kalırnıyor diye işte yumurtlama ile alakası vardır heralde ama benim doktorum bunu bildiği için heralde korunma süresi vermedi strese girmeyelim diye yumurtlamam zor oluuyor bide hep sağdan yumurtluyorum soldan hiç yumurtlama olmuyor doktor tek bitanesi bile yeter dedi üzerinde durmadı....
incir yiyeyim bakalım ada çayı içeyim ozaman hemen ayyy sorma canım ne duysak yapıyoruz valla işte çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor :44: şifa olur inşallahhhhhhhhh ilk adetten sonrada incir havuç yapacam bakalım bi faydası olacak mı...
hadi bakalım senden haber bekliyoruz canım inşallahhhhhh hamişsindir yaaa :49:

inşallah canım,kendine iyi bak yemene içmene dikkat et
elbet faydası olur.
keşke şu olaylara dışardan müdahale edebilsek ama olmuyor işte
al yumurtayı ver süpermene :52:

evet kurtaj,dusuk ve dogumdan sonra kolay hamile kalinirmis,hatta doktorum uyardi beni istemiyorsaniz korunun diye. rahim ve yumurtaliklar kendine gelsin diye vitamin alip iyi beslenmeliyiz ki sifa olsun yumoslara :)

sen şu an vitamin kullanıyo musun canım?
doktorun ne ilaç verdi şimdi sana,folik asit mi sadece?

canim benim de kurtajdan sonraki ilk ay canim cok yanmisti,canin yaniyorsa cok zorlama bir hafta falan iyilesmesi icin muddet ver sonra gene deneyin,ben de korkmustum cunku. kurtajdan sonra antibiyotik ve agri kesici kullanmistim doktorun verdigi.senin gibi kanama kalmisti ve kurtajdan 2,5 hafta sonra falan regl gibi geldi hatta buraya da yazmistim regl mi oldum acaba diye ama ameliyattan kalan kanmis,sonra normal regl olunca anlamistim. zaten o kanamadan sonra normale dondu benim rahim ve canim da acimamaya basladi.

canım zaten çok uzun süre oldu bide girmeyeli ilişkiye zorlayamadık zaten canım çokk fena yandı bıraktık kasıklarım felan çok battı dayanamadım haklısın bekleyeyinm biraz daha bana antibiyotik felan vermedi doktorum anlamadım ki neden herkese vermişler.. ayy çok korkuyordum kanama kalınca bişe olurmu diye ama sendede mi öyle kaldı ayyy doktor banada bekle gelecek o kanama dedi korma dedi ama bakalım gelir inşallaahh ozaman ben bi hafta daha bekleyeyim bakalım gelecek mi kanama... bir an önce dönsün canım yanacak diye ilişkiye giresim yok valla :50:

canım senin bebeğin nasıl sen nasılsın iyisinizdir inşallahhhhhh Emir Bebek

banada doktorum ınofolic diye bi ilaç verdi 3 ay kullan dedi zaten yumurta üretimim zor olduğu için 3 ay kendi kendinize deneyin olmazsa yeniden yumurta takibi ve ilaç tedavisinine başlayacaz offfff inşallah tedaviye gerek kalmaz

sen şu an vitamin kullanıyo musun canım?
doktorun ne ilaç verdi şimdi sana,folik asit mi sadece?

canim hamileler icin olan multivitamin yaziyorlar burda direk,hamilelikten once,hamilelkikte ve emzirmede kullaniliyor. icinde her sey var bol miktarda folik asit de var..Turkiyede doktorlar multivitamin vermiyorlar hamilelikte diye biliyorum ama,Amerikadayim ben burda ise veriyorlar ben de yazdigini kullaniyorum..

canım zaten çok uzun süre oldu bide girmeyeli ilişkiye zorlayamadık zaten canım çokk fena yandı bıraktık kasıklarım felan çok battı dayanamadım haklısın bekleyeyinm biraz daha bana antibiyotik felan vermedi doktorum anlamadım ki neden herkese vermişler.. ayy çok korkuyordum kanama kalınca bişe olurmu diye ama sendede mi öyle kaldı ayyy doktor banada bekle gelecek o kanama dedi korma dedi ama bakalım gelir inşallaahh ozaman ben bi hafta daha bekleyeyim bakalım gelecek mi kanama... bir an önce dönsün canım yanacak diye ilişkiye giresim yok valla :50:

canım senin bebeğin nasıl sen nasılsın iyisinizdir inşallahhhhhh Emir Bebek

canim 1 hafta 10 gune duzelirsin,rahmin kendine gelmesi de bazen zaman aliyor,canin acidiysa zorlama zaten,vucudun kendini anlatiyor zaten dinlemek lazim. ben o kanamadan sonra yani kurtajdan 3 hafta sonra falan tam rahatladim. ilk reglin de biraz cok gelebilir normale nazaran,korkma,normal

saol canim, insallah iyiyizdir,yani bulantilarim falan suruyor da..gecen seferden dolayi temkinliyim canim,bir daha ki doktor da 5 nisanda.

canim 1 hafta 10 gune duzelirsin,rahmin kendine gelmesi de bazen zaman aliyor,canin acidiysa zorlama zaten,vucudun kendini anlatiyor zaten dinlemek lazim. ben o kanamadan sonra yani kurtajdan 3 hafta sonra falan tam rahatladim. ilk reglin de biraz cok gelebilir normale nazaran,korkma,normal

aman canım dikkat et kendine allah iyilik versin sana ve bebeğine zarar vermesin rabbim.. olsun bulantının bile tadını çıkart senin içindeki mucizenin belirtileri ne güzel.. 5 nisandada güzel güzel haberler verip sağlıklıyım diye el sallar annesine inşallahhhhhhh minik pıtırcığın :34::emir_bebek:

bakalım inşallah 1 haftaya kadar toparlanırım evet vucüt belli ediyor hastayım dikkat et diye... benim hep az olurdu reglim doktorda hiç çok gelebilir diye felanda söylemedi canım yaaa sağol valla uyarıların için öpüyorum seni :54:

canim oyle olcuyle yapmadim hep goz karari. aktardan toz halinde corek otu (ogutulmus) aldim buraya donmeden once. kavanoza bali koydum icine goz karari corek otu tozunu attim (bal karariyor corek otlarini karistirinca cok abartmadan koyuyordum zaten koydukca anlarsiniz),corek otundan daha az da tarcin koyuyordum,karistirip masanin ustune koydum. her sabah kahvaltidan once bir buyuk kasik yiyordum,sonra gun boyu 2 kasik daha yiyordum. esim de yedi.

cnm bende dün gece eşime aldırdım,alır almaz başladım fakat çörek otları taneli öyle yaptım,sanırım aynı şey bide bugun incir yemeğe başladım,oda yumurtalara iyi geliyomuş,peki cnm senin gebelik nasıl varmı leke felan

cnm bende dün gece eşime aldırdım,alır almaz başladım fakat çörek otları taneli öyle yaptım,sanırım aynı şey bide bugun incir yemeğe başladım,oda yumurtalara iyi geliyomuş,peki cnm senin gebelik nasıl varmı leke felan

farketmez canim taneli ya da toz,aktar oyle verdi bana daha rahat karisir diye. sifa olsun.

canim Allah korusun yok daha leke, ama hala tuvalete korkuyla gidiyorum. doktora dedim neden olmus bir kanama alani var mi, bir alan gozukmuyor yerlesme kanamasi olabilir dedi ya da kalan eski kani atmistir dedi. aktif bir kanama gozukmuyormus.

aman canım dikkat et kendine allah iyilik versin sana ve bebeğine zarar vermesin rabbim.. olsun bulantının bile tadını çıkart senin içindeki mucizenin belirtileri ne güzel.. 5 nisandada güzel güzel haberler verip sağlıklıyım diye el sallar annesine inşallahhhhhhh minik pıtırcığın :34::emir_bebek:

bakalım inşallah 1 haftaya kadar toparlanırım evet vucüt belli ediyor hastayım dikkat et diye... benim hep az olurdu reglim doktorda hiç çok gelebilir diye felanda söylemedi canım yaaa sağol valla uyarıların için öpüyorum seni :54:

saol canim iyi dileklerin icin, zaten hic bir arkadasim bilmiyor buraya yaziyorum her seyi,insallah 5 nisanda gene iyi haberler alirim da yazarim size. bulansin hic sikayetim yok,digerinde pat diye kesilmisti belirtiler meger bebis gitmis ondan ben de hamilelik ilerledi ondan gecti sanmistim :(

beni doktor uyarmisti, hakikaten de oyle oldu. illa oyle olmasina gerek yok ama olabilir,korkma olursa. kendine cok iyi bak ki vucudun hemen toparlarsin yeni bebis icin :)

evet canım ya gözbebeği büyürmüş kirpikler karışırmış :52:
ben de işedikten sonra tuvalate bakar oldum evet iğrencim biliyorum ama öyle :60:
iğnelerden korkma diyonuz da kızlar allah nasip ederse doğuma kadar insanı kevgir gibi delik teşik eder o kadar iğne :9:
ben de test yaparken falan eşime demiyom takıntılı olduğumu düşünüyo kendileri :1:

inşallah hamileyimdir canım,hayırlısı allahtan
sen her belirtiye bi kulp takmışsın ama olmaz kiii :52:
senle ben ve bikaç kişi daha yakında hunileri kafaya takıp dolanacaz :111:

inşallah canım eğer olursa kasım sonu aralığın 4 ü gibi 40 hafta gösteriyo :27:

kız tokoyay beni mi takip ettin ay yavrum yaa beni merak etmiş yirim seni :54:
bize de dua et canım o haberi verebileyim
ama daha önemlisi sonrası benim için,açıkçası hamilelik haberinden daha önemli :43:
yarın akşam sonucumu alınca paylaşırım :54:
yeğenime selam yola devam :1:

canım hoşgeldin nerdesin sen yaaaa :1: benim bat a son 5 gün
senin de az kalmış,haydee hep beraber inşallah ya rabbim :1:

geçmiş olsun canım,ben ilk düşükten sonra 1 adet gördüm hamile kaldım yine düşük yaptım
şimdi 3,5 ay oldu korunmayı bıraktım
bu iş kısmet işi beklesen de beklemesen de olacakları değiştiremiyosun
bebeğin olacağı varsa oluyor :54:

amin munisim inşallah diyelim
sağlıkla olsun geç olsun güç olmasın çok geç de olmasın
olsun doğsun daha ne olsun :52: sıyırdım ben valla bak

al bndende o kadar benm kocada aynı valla,bnm tuhaf sorularıma artık aklı ermiyor;))jinekolog oldun başıma diyo,test yapıcam derken gebelik testi sanırım hadi bklm heberler senden,bu arada şu iğne fobisini yen artık aaaaa hiç yakışıyomu sana:)

saol canim iyi dileklerin icin, zaten hic bir arkadasim bilmiyor buraya yaziyorum her seyi,insallah 5 nisanda gene iyi haberler alirim da yazarim size. bulansin hic sikayetim yok,digerinde pat diye kesilmisti belirtiler meger bebis gitmis ondan ben de hamilelik ilerledi ondan gecti sanmistim :(

beni doktor uyarmisti, hakikaten de oyle oldu. illa oyle olmasina gerek yok ama olabilir,korkma olursa. kendine cok iyi bak ki vucudun hemen toparlarsin yeni bebis icin :)

iyiiki söylememişsin canım bende bidaha olursa karnım çıkana kadar söylemeyeceğim görünce anlasınlar diğerini kayınvalidem annem herkese söylemişti heycandan sonra sorulara maruz kaldım malesef :-( aynen benimde ilk haftalarda vardı birden bulantılarım kesilmişti hatta burda okumuştum biri yazmıştı bulantının kesilmesi önemli diye bende korkuyordum hep hatta eşime bile demiştim bişeyler var neden kesildi diye herkes bünyeden bünyeye değişir demişti ama ben şüpheleniyordum malesef bebegin gelişimi o zaman durmuş :43:zaten 2 hafta kesilmeyen kahverengi akıntıyla boguşmuştum ozaman puffff çok üzücü... canım inşallah bebeğin sağlıklıdır yaa bu mübarek gecede sana hayırlı dualar ediyorum rabbim senin meleğini korusun....

inşallah toparlarda yeniden gelir bebişim annesini bekletmez gelir :emir_bebek::emir_bebek: başka bebekleri sevmesin annem diye gelsin nerde bebek görsem deli gibi yanına gidip seviyorum kimse bilmiyorki bazıları tuaf tuaf bakıyor bebeğini çekiyor haklılar aslında ne diyeyim annelik koruma iç güdüsü bebek mağazalarına girip dolaşıyorum elbiseler ayakkabılar offff yine ağladım yaaa ağlamayacam diye söz veriiyorum kendime yine ağladımm :43:

iyiiki söylememişsin canım bende bidaha olursa karnım çıkana kadar söylemeyeceğim görünce anlasınlar diğerini kayınvalidem annem herkese söylemişti heycandan sonra sorulara maruz kaldım malesef :-( aynen benimde ilk haftalarda vardı birden bulantılarım kesilmişti hatta burda okumuştum biri yazmıştı bulantının kesilmesi önemli diye bende korkuyordum hep hatta eşime bile demiştim bişeyler var neden kesildi diye herkes bünyeden bünyeye değişir demişti ama ben şüpheleniyordum malesef bebegin gelişimi o zaman durmuş :43:zaten 2 hafta kesilmeyen kahverengi akıntıyla boguşmuştum ozaman puffff çok üzücü... canım inşallah bebeğin sağlıklıdır yaa bu mübarek gecede sana hayırlı dualar ediyorum rabbim senin meleğini korusun....

inşallah toparlarda yeniden gelir bebişim annesini bekletmez gelir :emir_bebek::emir_bebek: başka bebekleri sevmesin annem diye gelsin nerde bebek görsem deli gibi yanına gidip seviyorum kimse bilmiyorki bazıları tuaf tuaf bakıyor bebeğini çekiyor haklılar aslında ne diyeyim annelik koruma iç güdüsü bebek mağazalarına girip dolaşıyorum elbiseler ayakkabılar offff yine ağladım yaaa ağlamayacam diye söz veriiyorum kendime yine ağladımm :43:

canim cok zor biliyorum ama minimum dusunmeye calis. baska seye ver kafani,kitap oku falan..dua et bol bol,kendine iyi bak,esin de beslenmesine dikkat etsin. daha once olmus simdi de olur,saglikli olsunlar da...rahmin duzelince calismalara da baslarsiniz tez vakitte tutar insallah.

ayy kizlarr bende kafayi siyirdimmmmm
gittim iki test daha aldim gebelik testi
ikiside pozitif ciktiiii:9::nazar:
ilk testim silikti kabullenemedim herhal keseyi gördugum haldee bir hafta var daha yaSabirr:21:

ilk testim silikti kabullenemedim herhal keseyi gördugum haldee bir hafta var daha yaSabirr:21:

sana diger topikte de yazdim,ben de doktora gitmeden gene test yaptim..artik o kadar korkmusuz ki maalesef o endise hali tam olarak gecmiyor, merak etme yanliz degilsin, bir de annelik dediginde her zaman biraz endise vardir,icgudu.

Günaydın kızlar :16:
dün akşam 2 saat tuttuğum idrarla test yaptım
veeeeeee negatif :52: bekle bekle yine negatif
sabah baktım yine negatif :9:

ay kız yoksa hamile misin :52:
gurbetgüzeli saksı mı düştü kafana yaaa :52:

inşallah canım faydası olur ,,,,,
evet keşke dışardan müdahale olsa.... :52: :52: ilahi güldürdün beni
:1: :1: allah hepimizi güldürsün şekerim
canim hamileler icin olan multivitamin yaziyorlar burda direk,hamilelikten once,hamilelkikte ve emzirmede kullaniliyor. icinde her sey var bol miktarda folik asit de var..Turkiyede doktorlar multivitamin vermiyorlar hamilelikte diye biliyorum ama,Amerikadayim ben burda ise veriyorlar ben de yazdigini kullaniyorum..
hmm tamam canım sağol :54:
:9:
folikaside başladın dimi kelebeğim
ben bi müddettir bıraktım coraspini de onu da, tekrar düzenli başlamam lazım
yarın ne sonucu alcan :44: kız yoksa hcg mi baktırcan :8:
canım düşük yaptığımdan beri folik asiti hiç bırakmadım ben
2 günde 1 bile olsa içmeye çalıştım,doktor coraspini ve folik asiti 2 aya yakındır kullandırıyodu bana
yani 2 kutu falan içtim coraspin,sen de başla doktorunla konuşup
ben düşükten dolayı verildiğini bildiğim için ilk düşükten sonra kendim başlamıştım
zaten sonra doktor verdi
bu arada bugün bata 5 gün var kan testi yaptırayım dedim ama kararsızım
şimdi erken mi acaba diyorum,belki yaptırırım belki yaptırmam
akşam ayaklarım nereye götürürse artık :9:

al bndende o kadar benm kocada aynı valla,bnm tuhaf sorularıma artık aklı ermiyor;))jinekolog oldun başıma diyo,test yapıcam derken gebelik testi sanırım hadi bklm heberler senden,bu arada şu iğne fobisini yen artık aaaaa hiç yakışıyomu sana:)

canım çok korkuyom ama ya öyle böyle diil :18:
hani başkası yapsa sorun diil de
ben onu nası batırıcam bilmiyorum :27:
eşim de korkuyo

Back
X