- Konu Sahibi minik_kelebek
- #14.601
Kızlar şeker kızlar
İlk randevumuzu atlattık keselendik
ama doktor bizim için yeterli değil tabiki dedi,haftaya cumartesi gidip kalp atışı beklicez :18:
gece uyuyamadım sabah 5 buçukta uyandım iğnemi yaptım dualar ettim
allahım yardım etsin hepimize
merhaba arkadaşım progestanın baş dönmesi falan yaptığını biliyorum beni de bayıltıyodu ama kanamayı bilmiyorum açıkçası
ama doktorun vardır bldiği bişey
sağol canım korkudan güzel hislerimin bile farkında olamıyorum biliyomusun
kivi yiyorum hem de günde 2 tanenar suyu içiyorum iyiymiş
doktor süt yoğurt yımırta ve sebze dedi
pasta çörek börek ı-ııııhhh dedi![]()
canım valla arada bi printer a kadar yürüyorum bi de su içtiğim için çişim geliyo durmadan zor yetişiyorum tuvalete
bugün iğne yakmadı ama sokarken acıdı biraz.acı var ama yapçak bişey yok artık
sen de sancılara takma kafanı ümitsiz olma
insan anlıyo sanki,herşeyin hayırlısı olsun güzel haber verirsin 14 gün sonra allahın izniyle
ilk telaşı atlattık canım dediğin gibi ben de işyerinde terör estirdim bu hafta o kadar stresliydim ki
hem yoruldum hem de ne olacak stresi yüzünden..
insanlar da çok anlayışsız bencil iyi yaptım hepsinin hakkından geldim![]()
asenacım senin de benim gibi çıkmış sonucun
benim de mtfhr ler heterozigot,biliyosun şu an hergün iğne oluyorum
ben sonuçları aldığımda hemen KK da araştırmaya başladım
pıhtılaşma topiğinde bu durumda olanlara profesörler genellikle iğne ile tedavi vermiş
bazılarına 0.2 lik doz iğne vermiş yeterli gelmemiş dozu yükseltmiş.
ben de doktora gittiğimde aklımda bi fikir vardı bana 0.4 lük iğne vereceğinden emindim
doktorumun açıklaması aynen şöyleydi,"
bizim kitaplarda okuduğumuz,eğitimde gördüğümüz bu mutasyonun çok büyük bi risk olmadığıdır.ama klinik olarak baktığımızda tekrarlayan düşük geçmişi olanlarda bu iğneyle yüzde 90 ın üzerinde başarı sağlıyoruz.öncekileri öyle denedik bu defa iğneyle deneyelim" dedi.kalp atışını beklemicez testler pozitifi gösterir göstermez başlicaz dedi.
bi de coraspine 2 ay kadar önceden başladım yanında folbiol de içiyodum canım
doktorum iğne vermeseydi iğne veren bi doktor bulana kadar uğraşacaktım açıkçası
sen bu ay belki geç yumurtlamış da olabilirsin canım,inşallah testler pozitife döner![]()
gözün aydın canım hadi gecmiş olsun allah tamamına erdirsin yüzünüde görmeyi nasip etsin