- Konu Sahibi minik_kelebek
- #15.761
amin canım tüm güzel duaların için
olabilir demekki orda bi süre birlikteydik aralık annelerine başlarda çok sık yazmıyordum, hep bi korku vardı içimde
yine de hiç garantimiz yok, allahım sağlıkla kucaklamayı büyütmeyi nasibetsin
inşallah sizin de güzel haberlerinizi alcas sırayla
ama her adette oturup ağlamayın neolurr, her ilişkide de şartlanmayın
çok zor evet ama ne kadar kafaya taksa insan o kadar zorlaşıyo
elimizden geleni yapıp oluruna bırakmaya çalışalım
allahım bu yolda herkese sabır versin en kısa zamanda müjdelendirsiin inşallah...
canım biz iyiyiz çok şükür
sen de taşıncan dimi, hakkaten kaç kişi olduk taşınan
biz hala bizi oyalayıp duran ev sahibini bekliyoruz, insan allahtan korkar şu ramazan gününde kaç defa sözünden döndü bizi de böyle eli kolu bağlı bıraktı
ev çok sıkıntı veriyo her yer kutu kutu ama yapcak bişey yok
dün dışarda bi mağazada ayağımı attım boşluğa geldi basamak varmış görmedim ve dizimin üstüne düştüm
çok korktum neslim inşallah bebiş te etkilenmemiştir
allahım hepimizi böyle görünmez kazalardan belalardan korusun
canım sana da ve bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara da allah sabır versin çok geçmiş olsun
allahım bi dahakini sağlıkla kucaklamayı nasibetsin
iğne konusunda minikkelebek uzmanlaştıyakında eve ultrason makinasını da atıp sıradan muayeneye alcak bizi
sanırım hamile kaldığını öğrenir öğrenmez iğne vercek dr.un ve hamileliğin boyu devam etceksin
inşallah sağlıkla bebiş haberini alır, ona göre tedavine başlarsın canım hiç düşünüp te korkma şimdiden canım, allah beterinden korusun....
herkesi öpüyorumm![]()
cok ama cok sagolun insllah ben cok girip yazamiyordum okulumvardi simdi biti her turlu gelismeyi paylasma istiyorum arkadas olmak istiyorum kendime bir bakima yoldas ariyorum denebilir cunku bebek konusunda onumuzde cok uzun zaman var RABBIM insallah bizi evlat sahibi olmada yardimcimiz olur