Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

amin canım tüm güzel duaların için
olabilir demekki orda bi süre birlikteydik aralık annelerine başlarda çok sık yazmıyordum, hep bi korku vardı içimde
yine de hiç garantimiz yok, allahım sağlıkla kucaklamayı büyütmeyi nasibetsin
inşallah sizin de güzel haberlerinizi alcas sırayla
ama her adette oturup ağlamayın neolurr, her ilişkide de şartlanmayın
çok zor evet ama ne kadar kafaya taksa insan o kadar zorlaşıyo
elimizden geleni yapıp oluruna bırakmaya çalışalım
allahım bu yolda herkese sabır versin en kısa zamanda müjdelendirsiin inşallah...:54:

canım biz iyiyiz çok şükür
sen de taşıncan dimi, hakkaten kaç kişi olduk taşınan
biz hala bizi oyalayıp duran ev sahibini bekliyoruz, insan allahtan korkar şu ramazan gününde kaç defa sözünden döndü bizi de böyle eli kolu bağlı bıraktı
ev çok sıkıntı veriyo her yer kutu kutu ama yapcak bişey yok
dün dışarda bi mağazada ayağımı attım boşluğa geldi basamak varmış görmedim ve dizimin üstüne düştüm :(
çok korktum neslim inşallah bebiş te etkilenmemiştir
allahım hepimizi böyle görünmez kazalardan belalardan korusun

canım sana da ve bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara da allah sabır versin çok geçmiş olsun
allahım bi dahakini sağlıkla kucaklamayı nasibetsin

iğne konusunda minikkelebek uzmanlaştı :1: yakında eve ultrason makinasını da atıp sıradan muayeneye alcak bizi :9:
sanırım hamile kaldığını öğrenir öğrenmez iğne vercek dr.un ve hamileliğin boyu devam etceksin
inşallah sağlıkla bebiş haberini alır, ona göre tedavine başlarsın canım hiç düşünüp te korkma şimdiden canım, allah beterinden korusun....

herkesi öpüyorumm :54:

cok ama cok sagolun insllah ben cok girip yazamiyordum okulumvardi simdi biti her turlu gelismeyi paylasma istiyorum arkadas olmak istiyorum kendime bir bakima yoldas ariyorum denebilir cunku bebek konusunda onumuzde cok uzun zaman var RABBIM insallah bizi evlat sahibi olmada yardimcimiz olur :34::34::34::34::34:

mrb benim de uc dusugum var almanyada yasiyorum ben biri 5 haftalikti dustu oburu 11 haftalikti kalp atisi duyulmadigi icin kurtaj oldum sonuncucuda 6 haftalikti yine kalp atisi duyulmadi bende testler yaptik simdi kan pihtilasmasi var dedi doktor igne kullanmam lazimmis sanirim bana yardimci olurmusunuz tekrar cocuk dusunuyoruz simdi nasil olacak tedavi sekli ;) rabbim herkesin gonlune gor verir insallah :1::1::1::1::1::1:

selam canim almanyanin neresinden bende almanyadayim bende 4 ay önce 18. haftamda düsük yasadim bende de plazentada damarda tikanma cikti yani galiba bende igne vurulmak zorundayim hamileyken kan pihtilasmasina karsi. neyse sanada gecmis olsun umarim en kisa zamanda tekrar saglikli hamile kalirsin. en son nezaman kürtaj oldun. benim bebek normal geldi de esini almak icin kürtaj yaptilar bu yüzden en az 3 ay beklemek gerekiyo ama ben de herseyi doktorlarla detayli konusmadan hamile kalmak istemiyorum yani birza daha bekliycem...

selam canim almanyanin neresinden bende almanyadayim bende 4 ay önce 18. haftamda düsük yasadim bende de plazentada damarda tikanma cikti yani galiba bende igne vurulmak zorundayim hamileyken kan pihtilasmasina karsi. neyse sanada gecmis olsun umarim en kisa zamanda tekrar saglikli hamile kalirsin. en son nezaman kürtaj oldun. benim bebek normal geldi de esini almak icin kürtaj yaptilar bu yüzden en az 3 ay beklemek gerekiyo ama ben de herseyi doktorlarla detayli konusmadan hamile kalmak istemiyorum yani birza daha bekliycem...

köln de kaldim ben canim ben kurtajdan sonra tekrar hamile kaldim ama dusuk oluyor bende canim ozelden mesaj et istediklerini sorabilirsin

Kızlar herkeze merhaba bende gectıgımız hafta bebısımı kaybettım 6 haftalıktı bırden kanamam oldu bebısım gıttı umarım yenı bır gebelıkte bır bırımıze destek oluruz :(

tatlım meraba ne zmandır giremiyorum foruma şimdi girdimde gördüm cook gecmiş olsun tatlım inan cok üzüldüm cünkü ne kadar istedigini yazdıklarından anlamıstım ama herseyin hayırlısı demek gerekir güzelim herzaman dua edicem allahım insallah en kısa zamanda tekrar werir canım sonucta bizim elimzde olan bişi degil rabbim ol derse olur bizde insallah ol dediklerinden oluruz tatlım

hamile kalmak isteyenler 2 tavsiyem var. biri yumurtalıklar için biride tüpler için uygulamak size kalmış ama faydası var. öncelikler tüplerinizi açma için 1 lt su veya süte bir bağ maydonozu kaynatıyoruz.bunu adetinizin 4.5.ve 6. günü yapıyoruz.bu kaynayan suyu bi kovaya boşaltıp buharına bacaklarımızı ayırıp bekliyoruz buhar çıkmayınca isterseniz tekrar kaynatıp tekrar edebilirsiniz.istersenizde kesinlikle üşümeden yatıp ilişkiye giriyorsunuz.3 gün üst üste aynı şekilde yapıyorsunuz.ama spermler için 1 gün ilişkiye ara verilebillir.suyu tekrar ısıtma işini eşiniz yapsın siz kesinlikle üşümeyin.bide ilişkiden sonra sakın kalmayın sabah yaparsınız banyoyu.gelelim yumurtalıklar için olan küre.bir avuç kabuklu fındık tabi bunu kırıp kabuğuyla atıyorsunuz.bir bağ maydanoz.6 7 adet zencefi ve ineklere verilen arpa komik gelebilir ama gerçekten bu çok önemli aktarlarda bulabilirsiniz. bunların hepsini 5lt suda kaynat bir gün boyunca içinde beklesin tencerenin ertesi gün bunu bi kaba süz.hergün yemeklerden sonra 1 bardak hafif ılıt ve iç bu 5 lt en fazla 5 gün içinde bitir.bunuda adetinin 7 8 9 10 ve 11 gün yapabilirsin yada daha erkende başlayabilirsin.sormak istediğiniz bişey olursa bana yazarsınız.diceksinizki sen denedin mi hayır. ama bu ay denicem sadece sizede sölemek istedim.ben çok istiyorum ama olmadı çocumm bunuda yeni duydum denicem size haber veririm olursa isterseniz 1 ay beni bekleyin isterseniz vakit kaybetmeden deneyin.

selamm kızlarr bende 5 haftalık düşük yapmıştım daha önce anlatmıştım benim 16 temmuzda kanamam bitmişti.. şimdi regl olmayı bekliyorum ama ne zman olcam ben yaa en son gittiğimizde beta takibine doktor 2 ay korunun demişti eşimede söyledim tamam dedi ama bazen kaza oluyoo :D koşa koşa banyoya gidiyorum şimdide hamile kalmaktan korkuyorum çünkü rahim kendini toparlamazsa tekrar düşük olur dedi doktor o yüzden endişe ediyorumm şimdii ben ne zmaan regl olmam lazımm 28 günde bi regl oluyodum ben bana bu konuda yardımcı olur musunuzz eğer olmam gereken zaman geçtiysee hamile mi kaldım diyee test yapcamm yaa offfff.........

kızlar bende 9 haftalık bebeğimi kaybettim haziran ayında Dr. 3 ay beklememi söyledi,
İş yerindeyken 6. haftada damla şeklinde bir kanama oldu kahverengi hemen Dr. gittik düşük önleyici hap verdi rapor verdiler sonrasında zaten çok değildi kanamam tatile gittik akşam bir anda regl şeklinde bir kanamam oldu o an içime bir korku düştü gece olduğu için tatil beldesinde Dr. bulmadık sabah hem özel hastane hem de devlet hastanesi kabının durduğunu söylendi apar topar ıstanbula geldim ve Zeynep kamil hast. bebeğimi aldılar benden nasıl üzüldüğümü ne çok ağladığımı anlatamam hala kalp atış videolarını izleyip ağlıyorum :( Allah en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip ettin hepimize.

mrb arkadaslar nasilsiniz ben 02.08.2013 de catlatma ignesi vuruldum simdi bekliyorum15 gun sonra hamile olup olmadigim belli olacak insallah rabbim busefer birsey olmaz dua edin arkadaslar :)

selamm kızlarr bende 5 haftalık düşük yapmıştım daha önce anlatmıştım benim 16 temmuzda kanamam bitmişti.. şimdi regl olmayı bekliyorum ama ne zman olcam ben yaa en son gittiğimizde beta takibine doktor 2 ay korunun demişti eşimede söyledim tamam dedi ama bazen kaza oluyoo :D koşa koşa banyoya gidiyorum şimdide hamile kalmaktan korkuyorum çünkü rahim kendini toparlamazsa tekrar düşük olur dedi doktor o yüzden endişe ediyorumm şimdii ben ne zmaan regl olmam lazımm 28 günde bi regl oluyodum ben bana bu konuda yardımcı olur musunuzz eğer olmam gereken zaman geçtiysee hamile mi kaldım diyee test yapcamm yaa offfff.........

korkma hiç bişey olmaz benim arkadaşım kürtajının ertesi ay hamile kaldı.şuan doğdu bile içinden kötü hisleri at hamile kalsamda düşmez sağlıklı olur diye düşün. bence inş hamilesindir.ve sana sımsıkı tutunur.

korkma hiç bişey olmaz benim arkadaşım kürtajının ertesi ay hamile kaldı.şuan doğdu bile içinden kötü hisleri at hamile kalsamda düşmez sağlıklı olur diye düşün. bence inş hamilesindir.ve sana sımsıkı tutunur.

inşallahh canım benimm allah herkese sağlıklı sıhhattli bi evlat nasip etsin rabbim bir daha böyle bi acı yaşatmasın..

inşallahh canım benimm allah herkese sağlıklı sıhhattli bi evlat nasip etsin rabbim bir daha böyle bi acı yaşatmasın..

amin canım bende 3 yıllık evliyim ama 1 yıldır deniyoruz hiç bi sıkıntı yokmuş ama olmuyo işte stres sanırım.1 tane kimyasal gebelik yaşadım.inş en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız

amin canım bende 3 yıllık evliyim ama 1 yıldır deniyoruz hiç bi sıkıntı yokmuş ama olmuyo işte stres sanırım.1 tane kimyasal gebelik yaşadım.inş en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız

aminn canımm inşallah bende 2 ay olucak evleneli henüz çok yeniyim hamile kaldığımı bile bilmiyordum kanamam başlayınca 5 haftalık gebe olduğumu öğrendimm ama kısa sürdü tabi allah isteyen herkese nasip etsinn inşallah hepimizz biran önce hamile kalırızz aminnn :))

slm arkadaslar bende 3 yillik evliyim tup bebek yaptirdim 6 haftalikdi kanamam oldu bugun kuretaj yaptilar Allah im kimseye boyle bir aci yasatmasin. dr bana dogum kontrol hapi verdi bu ay kullanmam gerekiyormus yapisiklik olmamasi icin benim gibi olan varmi dogum kontrol hapi kullanan

slm arkadaslar bende 3 yillik evliyim tup bebek yaptirdim 6 haftalikdi kanamam oldu bugun kuretaj yaptilar Allah im kimseye boyle bir aci yasatmasin. dr bana dogum kontrol hapi verdi bu ay kullanmam gerekiyormus yapisiklik olmamasi icin benim gibi olan varmi dogum kontrol hapi kullanan

geçmiş olsun canım birdahakine sağlıklı bebeğin olur inşallah ben aylardır bu konuyu takip ediyorum ama kimse böyle bişey yazmadı kaçırdığım bişey varmı onu bilmiyorum ama kürtaj sonrası bu nedenle kullanan olmadı sanırım birde ben onu hap olarak değilde sipiral takıldını biliyorum yapışıklık olmasın diye 6 haftalıkta vakum kullanılıyo kazıma olmuyor doktorun niye hormon ilacı tercihetmiş

geçmiş olsun canım birdahakine sağlıklı bebeğin olur inşallah ben aylardır bu konuyu takip ediyorum ama kimse böyle bişey yazmadı kaçırdığım bişey varmı onu bilmiyorum ama kürtaj sonrası bu nedenle kullanan olmadı sanırım birde ben onu hap olarak değilde sipiral takıldını biliyorum yapışıklık olmasın diye 6 haftalıkta vakum kullanılıyo kazıma olmuyor doktorun niye hormon ilacı tercihetmiş

insallah canim sagol vakumla cekti zaten de damar agizlari acik dogum kontrol hapi kullanirsan daha cabuk kapanir iyilesir dedi dr um basladim ama kafam karisti

insallah canim sagol vakumla cekti zaten de damar agizlari acik dogum kontrol hapi kullanirsan daha cabuk kapanir iyilesir dedi dr um basladim ama kafam karisti

damar ağızlarımı açık :( 4kez kürtaj oldum ama hiç böyle bişey duymadım bak şimdi benimde kafam karıştı hatta enson kazımışlardıda ne kazıma 55. Gün oda ilaçla adet gördüm bırak damarı hiçbiyerim açılamadı :1: neyse artık vardır bir bildiği kısa zamanda toparlanıp yaparsın bebek inşallah

damar ağızlarımı açık :( 4kez kürtaj oldum ama hiç böyle bişey duymadım bak şimdi benimde kafam karıştı hatta enson kazımışlardıda ne kazıma 55. Gün oda ilaçla adet gördüm bırak damarı hiçbiyerim açılamadı :1: neyse artık vardır bir bildiği kısa zamanda toparlanıp yaparsın bebek inşallah

benim de kafam karisti iyiceya icmicem dogum kontrol hapini bi tane icmistim ama icmicem artik :)

Merhaba kizlar nasilsiniz? Hamisler bebileriniz sagliklica gelisiyordur insallah masallah :emir_bebek::nazar: Yeni gelen arkadaslarada gecmis olsun diyorum.. Bende guya 3 aydir denemiyorum ama bu ay yaramazlik yaptim ve yine deneme yaptim. Pek bi umutsuzum her zamanki gibi ama bakalim artik hakkimizda hayirlisi, ramazanin bereketinden son dakikada yararlanirim bende insallah gobisime bebisle :1: Simdiden hayirli bayramlar

benim de kafam karisti iyiceya icmicem dogum kontrol hapini bi tane icmistim ama icmicem artik :)

sonra acaba içsemiydimki dersen her doktor farklıdır çünki seni yanlış yönlendirmeyim canım o aslında süt değil sanırım çünki benzemiyor çok sıkarsan gelir o normalde gelmez ama sen sıkma prolaktin hormonun yükselir oda sıkıntı yaratır çok üzücü bir durum oldunu biliyorum ama vücudunuda kendinide artık dinleme olurmu en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah

Back
X