canim smear ve kültür testimde herzamanki gibi iltihap çıktı , bol antibiyotikli fitilli :18:ilaç yazıp gönderdi, kan sonuçlarım henüz gelmedi, yine c grubu yazmış , ama onlar bağırsaklarımı mahvediyor ve amip oluyorum , afedersiniz büyük abdestte sadece kan geliyor sonra, e kullanmasam vajina idrar yolları gidiyor kullansam bağırsak gidiyor , yine başa döndüm, inş. bu kez bişy olmaz bağırsaklarıma da her gece acillerde sabahlamam, ama rabbime hamd olsun ki daha kötü bişy çıkmadı, beterinden saklasın allahım, şu ilaçlarım bitsinde zaten başka bi doktora gidip en baştan dicem hamileliğe hazırlık testleri yaptırmak istiyorm diye,
ayrıca aktara gittim iltihap için sordum civanperçemli macun verdi, aldm inş. takviye olarak ii gelir, hayıt tohumu alçaktım ben asıl bunu verdi adam, bakalım kullanan varmı acaba?
eslem canim 3 ay oldu kürtaj olalı, mayıs sonunda olmştm. çok acele ediyorum belki ama hep bişyler çıktığı için anca istenilen zamana gelene kadar zaman kaybetmemek için koşturuyorum. ne zaman hamileliğe karar versem kontrollerde bişy çıkıo genelde de ya mikrop ya iltihap vs çıkıo, tedaviydi kontroldü derken zaten 4. ayıma gircem

o yüzden doktorun dedikleri zamana kadar beklemeyip yada tam sınırda başlayıp kontrollere erken gidiyorum bişy çıkınca tedaviyle felan zaman geçio yine istediğim aya yetişsin die ugraşıyorm . psikolojim bozuldu artık . millet nası umursamaz yaaaa ben yapamıorm , arkadaşım o kadar rahatki doğru düzgün dr a da gitmio maşalllah taş gibi, ikili testini bile yaptırmadı , bişy olmaz die, hamile şuan, biz en ufak şeyde koş dr a :) bünyem zayıf ama ya çok çok zayıf ya millet dirençli yada normal, bilemedim, hayran oluorm imreniyorm öle insanlara maşallah. sakin oluolar umursamaz,