Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Arkadaslar lutfen hic uzulmeyin ve umudunuzu yitirmeyin zor gunler biliyorum.ben de kasimin sonunda regl gunumde gelmeyince test yaptim pozitif kan verdim ve doktora gittim hamileydim.6 gun sonra da esimin dogum gunuydu surpriz yapacaktim.esim bir sekilde anladi ve soylemek zorunda kaldim.ayni hafta pazar gunu damla damla lekelenmem oldu yerlesmedir diye umursamadim esime soyledim doktora gidelim dedi gittik kese gorundu ama cok duzensizdi doktor dusuk riskin var dedi ilac verdi 1 hafta dogruduzgun yerimden kalkmadim ise gitmedim.pazar gunu normal regl gibi kanamam basladi anladim dusugun basladigini ertesi gun doktora gittim gebelik bozulmus yarina kadar kendi dusmezse kurtajla alicam dedi bu arada 2 gece sanci cektim doktordan eve geldim 5 dk sonra hissettim dustugunu hemen lavaboya gittim tuvalet kagidina dusmesini sagladim bebegimin kesesiydi ve olusmaya baslayan eşi bile gordum beyaz et parcalariydi doktora goturdum patolojiye gonderdi.ve bekleme suresi vermedi.Rabbine sukurler olsun ki regl olmadan tekrar hamile kaldim doktor igne verdi hergun gobegimden vuruyorum progestan kullaniyorum.yarin keseyi gormeye gidecegim ama tabi kafamda surekli bi endise dis gebelik bos gebelik cok takibti yaptim.Allahim hayirlisini nasip etsin tekrarini yasatmasin beterinden korusun dedim heo isyan etmedim hic.cok sukur bebegim yine benimle hatya bebeklerim bile olabilir 1 haftadir surekli hcg takibi yapiyoruz doktorumla yuksek artislar var ikiz olma ihtimali var dedi doktorum.
Umarim isteyen herkese Rabbim tez zamanda saglikli kolay hamilelikler ve ayipsiz kusursuz evlatlar nasip eder.

Gecmisolsun arkadasim. Bende 2 bucuk ay o ce kurtaj olmak zorunda kaldim 7 haftalikti kalbi 1 gun atti ve durdu gelisim gerilemis dediler bende hamileligimi ogrendikten 10 gun sonra kanama once hafifi hafif sonra adet kanamasi gibi ama sancisiz oldu gelisim geriledigi icin kanamayi durdurmak icin herhangi bir ikacta vermediler. 15 gun kanamanin ardindan bebek dusmedi ve kurtaj okdum. 1 gece hastanede yattim benim gibi 5 yada 6 haftalik bebek dusuren bayanlar vardi sancidan kivraniyorlardi onlardanda tuvalette et parsasi gibi beyazimsi bir sey dusmus dr lar bebegin kesesi oldugunu soylemisler gebelik haftasi kucuk oldugu icin zaten dusen parca bebek seklinde olmuyor oval yada yuvarlagimsi olurmus. Insallah bebegin dusmemistir ama herseye hazirla kendini canim cok zor bir aci ben kalp atisini duyduktan onra kaybettim melegimi suan kendimi toparladim 3 aylik korunma surem bittikten sonra tekrar hamile kalmak icin calisacagim. Sen herseyin Allah tan geldigini unutma sabret canim.

Çok teşekkürler açıklamaların için. Bügün tekrar gittim doktora ve yine baktılar bebeğime ama yaşamıyordu ne yazık ki... Kalbinin hala atmadığını ve kanamamın sebebinin kürtaj başlangıcı olduğunu söylediler. Yarın sabah kürtaj için randevu verdiler. Artık daha fazla bebeğin kalbi atar mı diye beklememe gerek yok sanırım:( Çünkü bu kanama artık acı vermeye başladı. Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum demek ki hayırlısı böyleymiş deyip teselli ediyorum kendimi. Yarın ola hayrola...

Çok teşekkürler açıklamaların için. Bügün tekrar gittim doktora ve yine baktılar bebeğime ama yaşamıyordu ne yazık ki... Kalbinin hala atmadığını ve kanamamın sebebinin kürtaj başlangıcı olduğunu söylediler. Yarın sabah kürtaj için randevu verdiler. Artık daha fazla bebeğin kalbi atar mı diye beklememe gerek yok sanırım:( Çünkü bu kanama artık acı vermeye başladı. Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum demek ki hayırlısı böyleymiş deyip teselli ediyorum kendimi. Yarın ola hayrola...

Orkidecigim Allah bol sabir versin sana ayni aciyi bende yasadigimdan cok iyi biliyorum . O kurtaj gunu duydugun aci kadar diger gunler aci yasamayacaksin gidererk azalacak acin. Sana aci verecek olan yikilan umutlarin insallah en kisa zamanda kendini toparlarsin. Sana tavsiyem acini paylas arkadasim icine atma acini forumda paylas seninle ayni durumu yasamis bir cok insan var burda herseyin Allahtan geldigini unutma. Bu arada ankaradami oturuyorsun ben ankaradayim.hangi hastaneye gidiyorsun.

Orkidecigim Allah bol sabir versin sana ayni aciyi bende yasadigimdan cok iyi biliyorum . O kurtaj gunu duydugun aci kadar diger gunler aci yasamayacaksin gidererk azalacak acin. Sana aci verecek olan yikilan umutlarin insallah en kisa zamanda kendini toparlarsin. Sana tavsiyem acini paylas arkadasim icine atma acini forumda paylas seninle ayni durumu yasamis bir cok insan var burda herseyin Allahtan geldigini unutma. Bu arada ankaradami oturuyorsun ben ankaradayim.hangi hastaneye gidiyorsun.

Dün ultrasonda bir kere daha bakıldı bebeğime ve herhangi bir değişiklik yoktu. Hala kalbi atmıyordu ve hiç gelişmemişti. Bir iki saat sonra da kürtaj için hazırlıkları başlattılar ve bebeğimi aldılar. Pataloji istedim neden gelişmediği ve kalbinin durduğuna dair. 4 ila 6 hafta arasında çıkarmış sonuçlar. Bakalım ne diyecekler, merakla bekliyorum. Ben yurtdışındayım, ailem yani annemler Ankaradalar.

Dün ultrasonda bir kere daha bakıldı bebeğime ve herhangi bir değişiklik yoktu. Hala kalbi atmıyordu ve hiç gelişmemişti. Bir iki saat sonra da kürtaj için hazırlıkları başlattılar ve bebeğimi aldılar. Pataloji istedim neden gelişmediği ve kalbinin durduğuna dair. 4 ila 6 hafta arasında çıkarmış sonuçlar. Bakalım ne diyecekler, merakla bekliyorum. Ben yurtdışındayım, ailem yani annemler Ankaradalar.

Basin sagolsun canim Allah sabir versin. 2 ay korunursun sonra tekrar hamike kalirsin insallah benim 2 bucuk ay gecti uzerinden insan yavas yavs toparliyor kendini.folikasiti ihmal etme.

Arkadaslar melesef bende 14 kasimda 12 haftalik bebegimi kaybettim:43:doktorum bekleme Zamani icin kesin bisey soylenemez her dr ye gore degisir benbim tavsiyem kendi vucudunu dinle en Dogru Zamani sen hissedersin dedi.Suana Kadar iki defa duzenli ama cok kanamali regl gecirdim,esim tekrar deneyelim diyo :44:ama benim kafamda sorular korkular.Acaba cokmu erken olur denemeye baslasak?Bebegini kaybedip kisa surede hamile kalan arkadaslar varsa hersey yolunda ilerliyomu bana yardimci olursaniz cok sevinirim

merhaba hanımlar yeni katıldım aranıza 2 gun önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum çok üzgünüm allah bir daha yaşatmasın inşallah.bu arada çatlatma iğnesi yapmiş oyle hamile kalmıştım şimdi bir daha en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum beklemek istemiyorum doktorum korunmanıza gerek yok ara vermeden deneyebilirsinzi dedi ama ben bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum acaba aranızda kurtajdan hemen sonra hamile kalıpde sağlıklı bebeği olan var mı lütren cevap yazarsanız sevinirim :18:

merhaba hanımlar yeni katıldım aranıza 2 gun önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum çok üzgünüm allah bir daha yaşatmasın inşallah.bu arada çatlatma iğnesi yapmiş oyle hamile kalmıştım şimdi bir daha en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum beklemek istemiyorum doktorum korunmanıza gerek yok ara vermeden deneyebilirsinzi dedi ama ben bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum acaba aranızda kurtajdan hemen sonra hamile kalıpde sağlıklı bebeği olan var mı lütren cevap yazarsanız sevinirim :18:

Cok gecmis olsun canim ,sorunlarimiz daha dogrusu sorularimiz ayni,bende ayni duygular icindeyim biran once oglumun bi kardesi olsun istiyoruma ama tekrar ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum bu surec beni cok yipratti.insallah bundan sonrasi icin hersey guzel olur .

merhaba arkadaşlar bende bu sayfaya daha önce yazanlardanım. 28 eylülde kürtaj olmuştum adetlerım düzenszdr ama benım sıkıntım şu adet olmadığım günlerde kasıklarımda kürtaj olmadan önce yasamadıgım farklı bı gergınlık var yanı nasıl anlatırım bılmıyorum bu duyguyu kasılma gergınlık dıyebılırım tabiri caizse ve gebelik yok bılıyorum kac ay oldu kürtaj olalı gecmıyor buda süreklı gebelıkle karıştırmama sebep oluyor sızler böyle sıkıntılar yasıyormusunuz. kürtajdan sonra neden yaşanır bu gergınlıkler ? dr uma göründüm rahımde bı sıkıntı yok temız dedı. adetde görüyorum anlamadım yardmcı olabilecek bırı çıkar ınsallah tek ben degılımdır bunları yasayan..:50:

merhaba kızlar, 14 haftalıkken bebeğim öldü.Suni sancı verilerek normal doğum yaptım.Çok kötü bir dönemdi.Bu olayın üzerinden yaklaşık 2 ay geçti. Tekrar hamile kalabilirmiyim bilmiyorum.Bildiğim tek gerçek Anne olmak istiyorum.

Cok gecmis olsun canim ,sorunlarimiz daha dogrusu sorularimiz ayni,bende ayni duygular icindeyim biran once oglumun bi kardesi olsun istiyoruma ama tekrar ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum bu surec beni cok yipratti.insallah bundan sonrasi icin hersey guzel olur .

geçmiş olsun dudi allah birdaha yaşatmasın inşallah en hayırlı zamanda allah bidaha nasıp eder sağlıklı hamilelik ...

geçmiş olsun dudi allah birdaha yaşatmasın inşallah en hayırlı zamanda allah bidaha nasıp eder sağlıklı hamilelik ...

Amin insallah cok sagol canim Allah isteyen herkeze evlat nasib etsin.Ama iste Boyle aci bi olay sonrasi insan hem daha cok istiyo hem cok korkuyo:50:cok celiskili bir durum

Merhaba
Ben de 9 ocakta kürtj oldum. bebeğim 8+6 haftalıktı ve kontrolde doktor klp atışının olmadığını söyledi. Bir önceki randevuda kalbini görüp sonra kaybetmek çok acı gerçekten. İçim yanıyor. doktor hiçbir test istemedi. Acaba başka doktora gidip test yapılmasını istesem mi? Kalbi görüldükten sonra düşük ihtimali %5 miş. acaba araştırılması gereken bir durum var mıdır? İçim içimi yiyor ya tine yaşarsam diye. Bir de hamileyken kabız olmuştum ıkınmak zorunda kaldım acab o yüzden mi öldü bebişim? oooof hep kendimi suçluyorum :(

slm bende aranıza yeni katıldım eylül ayında 8 haftalık bebegimi kalbi durdu ve kürtaj olmadan düşük yaptım fakat 4 ay ara verdim bu ay tekrar denedik ama sonuc negatif kan pıhtılasma sorunumda var.rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.kendimi yeni yeni topladım yasayan bilir derler yaa.sizde yasadıgınız için burda paylasmak ve yeni bebek haberlerini paylaşmak için yazıyorum aranıza alırsanız

slm bende aranıza yeni katıldım eylül ayında 8 haftalık bebegimi kalbi durdu ve kürtaj olmadan düşük yaptım fakat 4 ay ara verdim bu ay tekrar denedik ama sonuc negatif kan pıhtılasma sorunumda var.rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.kendimi yeni yeni topladım yasayan bilir derler yaa.sizde yasadıgınız için burda paylasmak ve yeni bebek haberlerini paylaşmak için yazıyorum aranıza alırsanız

Canım çok geçmiş olsun. bizi bizden başka kimse anlamaz. benim daha iki hafta oldu :( iki adet dönemi bekle dedi doktor. İnşallah bizim de kucağımız dolacak, güzel günler göreceğiz, buradan hayırlı haberlerimizi vereceğiz. moralini yüksek tut lütfen.

benim düşük yapmam 6 ay önceydi ama gene hamile kalmak istiyorum bakalım hayırlısı ama tekrar düşük yaparım korkusu o beni yiyip bitiriyor :18:

Ben de 2 aralıkta kürtaj oldum.. İki adet dönemi bekle dedi doktor ilki geçti ikincisine de 10 gün var sonra deneyeceğiz inşallah bu sefer sağlıklı olur :(

MERHABA kızlar bende 12 aralıkta düşük yaptım bebeğim 9 haftalıktı..ilk regly oldum ikincisinden sonra denemeye başlamayı düşünüyorum inş bu kez sağ salim kucağıma alırım

Back
X