- Konu Sahibi minik_kelebek
- #16.321
Arkadaslar lutfen hic uzulmeyin ve umudunuzu yitirmeyin zor gunler biliyorum.ben de kasimin sonunda regl gunumde gelmeyince test yaptim pozitif kan verdim ve doktora gittim hamileydim.6 gun sonra da esimin dogum gunuydu surpriz yapacaktim.esim bir sekilde anladi ve soylemek zorunda kaldim.ayni hafta pazar gunu damla damla lekelenmem oldu yerlesmedir diye umursamadim esime soyledim doktora gidelim dedi gittik kese gorundu ama cok duzensizdi doktor dusuk riskin var dedi ilac verdi 1 hafta dogruduzgun yerimden kalkmadim ise gitmedim.pazar gunu normal regl gibi kanamam basladi anladim dusugun basladigini ertesi gun doktora gittim gebelik bozulmus yarina kadar kendi dusmezse kurtajla alicam dedi bu arada 2 gece sanci cektim doktordan eve geldim 5 dk sonra hissettim dustugunu hemen lavaboya gittim tuvalet kagidina dusmesini sagladim bebegimin kesesiydi ve olusmaya baslayan eşi bile gordum beyaz et parcalariydi doktora goturdum patolojiye gonderdi.ve bekleme suresi vermedi.Rabbine sukurler olsun ki regl olmadan tekrar hamile kaldim doktor igne verdi hergun gobegimden vuruyorum progestan kullaniyorum.yarin keseyi gormeye gidecegim ama tabi kafamda surekli bi endise dis gebelik bos gebelik cok takibti yaptim.Allahim hayirlisini nasip etsin tekrarini yasatmasin beterinden korusun dedim heo isyan etmedim hic.cok sukur bebegim yine benimle hatya bebeklerim bile olabilir 1 haftadir surekli hcg takibi yapiyoruz doktorumla yuksek artislar var ikiz olma ihtimali var dedi doktorum.
Umarim isteyen herkese Rabbim tez zamanda saglikli kolay hamilelikler ve ayipsiz kusursuz evlatlar nasip eder.
Umarim isteyen herkese Rabbim tez zamanda saglikli kolay hamilelikler ve ayipsiz kusursuz evlatlar nasip eder.