Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hoş bulduk canım.çok teşekkür ederim.a.s.

tekrar hoşbulduk canım.evet bir değil iki yavrum var.kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:çalışmalara şubattan beri devam ediyorum.:utangac:

allah bağışlasın çocuklarını mehtapcım.bak ne güzel annelik duygusunu yaşamışsın 2 kere hemde .biz 1 ini bile yaşayamadık.hevesimiz kursağımızda kaldı.o birini yaşıycaz diyede ne aşamalar ne tedavilerden geçtik..allah aratmasın sende üzülme bak yavruların kucağında.

kızlar neyse kı mac programı var benım kı ona daldı yoksa coktan hadı yatalım derdı
hıc aklıma gelmezdı bırgun mac programı var dıye sevınecegım

benimkide beni kalksın diye bekliyo beşdakka oturayımdedim yarımsaat oldu neyse ben çıkayım hepinize iyi geceler tatlı rüyalar bayyyy

bende buğün çok yorulmuşum gözlerim kaymaya başladı şaka maka.kociş bir yandan soruyo ne buluyosunuz o kadar yazcaz şey diye.kadın milleti bu diyorum.her zaman konuşmak için bişiler bulur

slm canım gecmıs olsun tabı kı kabul ederız hosgeldın aramıza
kendını tanıtırmısın bız burada ısımlerımızle hıtap edıyoruz
senın adın ne a.s.
sağol canım ismim elvan seninki neydi?

daha ne istiyosun mehtap 2 taneymiş allah onlara ömür versin iz bitane olsada razıyız olsada tadına varsak demi kızlarrrrr
Mevlam sizlerede verir canım vakti saati var demek.

allah bağışlasın canım yavrularını. sen üçüncüyü istiyorsun demek ohh ne güzel biz bir tanesi için her gece ter döküyoruz vallakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
Amin canım. kendimi tanıtayım üçüncüyü drum söylediği için istiyorum canım.sol göğsümde beze oluşmuş bebiş emerse düzelir kanser riski olmazmış birde sürekli kasık ağrısı sebebiyle eşim acile kaldırıyodu spralim vardı dr çıkarttırdı.bebiş yapacaksın dedi.spralden sonra iki ay olmayınca dr gittim klomen verdi 3 ay kullandım yine olmadı vazgeçtim.2 ay sonra günümü geçtim bide baktım hamişim on haftalıkken düştü.drum bebiş için mayısta tekrar gel dedi gitmedim belki yinr kendiliğinden olur diye,olmayınca temmuzda gittim yine yok artık gitmiom kendi haline bıraktım emme gün aşırı çalışmaya devam.biraz uzun oldu kusura balmatın kızlar.:delphin:

Back
X