- Konu Sahibi minik_kelebek
- #3.301
oooooo benimki bunca ünlüyü tanıcaktı var ya ben kesin meşhur olurdum:roflol:
kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooooo benimki bunca ünlüyü tanıcaktı var ya ben kesin meşhur olurdum:roflol:
hoş bulduk canım.çok teşekkür ederim.a.s.
tekrar hoşbulduk canım.evet bir değil iki yavrum var.kaydirigubbakcemile3çalışmalara şubattan beri devam ediyorum.
![]()
ya kızlar nihal diye biarkadaş vardı ne oldu onun durumu hamilemi
kızlar neyse kı mac programı var benım kı ona daldı yoksa coktan hadı yatalım derdı
hıc aklıma gelmezdı bırgun mac programı var dıye sevınecegım
kızlar neyse kı mac programı var benım kı ona daldı yoksa coktan hadı yatalım derdı
hıc aklıma gelmezdı bırgun mac programı var dıye sevınecegım
benimkide beni kalksın diye bekliyo beşdakka oturayımdedim yarımsaat oldu neyse ben çıkayım hepinize iyi geceler tatlı rüyalar bayyyy
yok anam bu ay iş çıkmadı bizlerden.
aman şom agzımı actım valla
adam yatmıyoz mu kusum dedı
hıııııı fener macının goruntulerı bıtmıs bıde reklem cıkmıs tuh 90 dakıka verınsene kardesım su mac ozetlerını
kızlar ben kacıyorum malum bırazda ısımız var
hepınızı cooooooooook opuyorum ıyı geceler
sağol canım ismim elvan seninki neydi?slm canım gecmıs olsun tabı kı kabul ederız hosgeldın aramıza
kendını tanıtırmısın bız burada ısımlerımızle hıtap edıyoruz
senın adın ne a.s.
Mevlam sizlerede verir canım vakti saati var demek.daha ne istiyosun mehtap 2 taneymiş allah onlara ömür versin iz bitane olsada razıyız olsada tadına varsak demi kızlarrrrr
Amin canım. kendimi tanıtayım üçüncüyü drum söylediği için istiyorum canım.sol göğsümde beze oluşmuş bebiş emerse düzelir kanser riski olmazmış birde sürekli kasık ağrısı sebebiyle eşim acile kaldırıyodu spralim vardı dr çıkarttırdı.bebiş yapacaksın dedi.spralden sonra iki ay olmayınca dr gittim klomen verdi 3 ay kullandım yine olmadı vazgeçtim.2 ay sonra günümü geçtim bide baktım hamişim on haftalıkken düştü.drum bebiş için mayısta tekrar gel dedi gitmedim belki yinr kendiliğinden olur diye,olmayınca temmuzda gittim yine yok artık gitmiom kendi haline bıraktım emme gün aşırı çalışmaya devam.biraz uzun oldu kusura balmatın kızlar.allah bağışlasın canım yavrularını. sen üçüncüyü istiyorsun demek ohh ne güzel biz bir tanesi için her gece ter döküyoruz vallakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3