Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hoşbulduk nilaycım geldimm topiktede bişe yok zatenn aynı konuları okuyup duruyorum stres atmask istiyorum düşük başlıklarını okuyunca içim sıkılıyo offfffff

bide mesaj yazdığım zaman önce bir yazı çıkıyor moderatörler tarafından incelenecektir diyor bir kaç dakika sonra çıkıyor mesajım..

hrkese slmlsr kızlar,ben pek ii değilim,uğrayamadım 2 gündür.cuma günü dktora gitmiştim,bu ay korunma sürem bitti dktor korunmayı bırakabilirsin der diye hevesle gitmiştim ama yumurtalığımdaki kist büyümüş,3cm olmuş dktr,doğum kontrol hapı kullanmalısın dedi hemde 3 ay,1 ay sonra başayacağım için tam 4 ay daha korunmalıymışım.çok moralim bozuk,psikolojim bozuk zaten ancak tekrar hamile kaırsam düzelebileceğim ama 4 ay uzun bi süre hele bu ay bitti die o kadar heveslenmişken.hiç iyi değilim...

hrkese slmlsr kızlar,ben pek ii değilim,uğrayamadım 2 gündür.cuma günü dktora gitmiştim,bu ay korunma sürem bitti dktor korunmayı bırakabilirsin der diye hevesle gitmiştim ama yumurtalığımdaki kist büyümüş,3cm olmuş dktr,doğum kontrol hapı kullanmalısın dedi hemde 3 ay,1 ay sonra başayacağım için tam 4 ay daha korunmalıymışım.çok moralim bozuk,psikolojim bozuk zaten ancak tekrar hamile kaırsam düzelebileceğim ama 4 ay uzun bi süre hele bu ay bitti die o kadar heveslenmişken.hiç iyi değilim...

ahh bitanem üzülme önemli olan sağlığın canım benim.hemen geçer zaman hem ne zaman olsa olmayacakmı çocuklarımız.bozma sakın moralini herşeyde vardır bir hayır.önemli olan bir daha bebişlerimiz bizi bırakmasın...:teselli:

slm canım sıkma güzel canını hayırlısı böyleymiş demekki benim arkadaşımda kist tedavisi görürken hamile kalmıştı hamile kallamamki kist var diyodu rabbim nezaman nasip ettiyse o zaman olurr peygamber efendimizin veda hutbesini okudum dün akşam bak sana yazanı eksiksiz yazıyorum kitaptan (muhakkaki bütün işler yüce ALLA'ın izniyle cereyan eder.geç olacak şeyleri acale istemeniz birşey saglamaz!
Çünkü YÜCE ALLAH hiç kimsenin acele etmesiyle ecele etmez) yani sabır ve dua ett canımm ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN GEÇ OLSUN AMA AYNI ŞEYLERİ YİNE YAŞAMAYALIM SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR OLSUNN

Back
X