Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

m.o nihalsen hasta olmadın degilmi halen test yapmadınmı halen inşallah ama bilmem bi bel agrımvar başka bişeyyyok geçen ay gösümlerim çok hasasadı şimdi içten sızlıyo arada bakalım kısmettttt

benim günüm cumadan beri yoğun geçiyo hiç dinlenemiyorum zaten daha öncede demiştim okullar açılınca çok yoğun oluyorum ev okul faturalar temizlik yemek ödev çookk işim var çoookkk

kızlaarr hepinize günydın iki gündür işler bitmek bilmedi sizin yanınıza bi türlü gelemedim işlar bitmedi daha dün parkeciler gelmedi sade salon yapılı yatak odasını yaptırcaz dün gittik koltuk takımı beyendim bayramdan sonra gelcek edirne kapıda o kadar güzel mobilyalar varki hemde fiyatları çok uygun tavsiye ederim
kızlar sizi çok özledim yaa:1no2
bi konuda bana fikir verirmisiniz ben salona yeni takım sipariş ettim kumaşi krem çok açık yani acaba diyorum salonu misafir odası yapsam yanda balkonlu odam var oğlumun odası o odayı oturma odası yapsam oğlumun odasınıda arka taraftaki balkonlu odaya taşısam sizce iyi olurmu yani koltukların çabuk kirlenir diyolar gündeliğe alırsam misafir odası olsun temiz kalsın diyolar bi yandanda boş boş dursun diyemi masraf ettim diyorum kızlar bana fikirlrinizi belirtirseniz karar vermem kolaylaşır
hala ben adet olmadım doktordanda randevu alamıyorum bi yandanda olmasam nolurki olmim daha rahatım oruçta tutabiliyorum ne güzel
bu gün fazla giremem belki gündüz akşam parkeciler gelcek evi görseniz heryer batık iki gündür salonda yerde yatıyoruz perişan olduk resmen
neyse ben gidip bi saat daha uyimde kendime gelim sonra görüşürüz fikirlerinizi yazın ben okuyorum yazdıklarınızı banada yapın puan yükseliyomuşya bende istiyorum:jeyyar: :jeyyar:
canım nasılsın kolay gelsin .güle güle kullan tatlım koltuklarını.benimde misafir odamdaki koltuklar krem beyaza yakın.ama ben orda da oturuyorum .kullanmadıktan sonra ne yapayımki süs diye mi aldık onları biz.şunu da söyleyeyim çok çabuk kirleniyo..ama ben üzerine leopar desenli şal attım süper havalı oldu.

ayy canımcım hıc sorma zaten,cumartesı günü iftardaydım erken cıkmıstım evden gecede cok gec gelmıstık ugramadım,dün alısverıs için adapazarına gittik cok gec geldık cok yorulmusum film izlerken kocişşin kucagında uyuyakalmısım mirmirmirmir bugunde annemdeydım üzümsuyu yapıyodukta anca geldım eve.bugunde sen yoksun şekercim....ayy kızlar ya hepinizi ösledım hee,kacgundur laflayamadık büyük bi boşluk oldu yaneeeee
baya yoğun geçmiş günlerin tuğbağcım.bende buğün giremedim canım.bbayram temizliğine kalkıştım.mutfak ve salonla uğraştım buğün sabah 9 da başladım 6.30 da kıçımı henüz yere koymuştum.çok yoruldum.bir kaç gün kazınırım ben böyle.

iyiyim fundacım sizleri arıyorum sabahtır nilaycımhele şükür yani
geldim hülyacım.çok işim vardı.iftardan sonrada kocişin elinden alamadım ki oyun oynuyo.yalvar yakar aldım elinden

heyoooooohihoyyyt
gelmişsiniz..ama ben geldim baktım bi ara kimse bana cevap vermedi ...
yoktunuz ki :CüvCüv:

canım nasılsın ben geldım sen gıtmısısn ama neyse bulusabıldık
kız bu esref saatı benı mahfettısenağlama

eebakalımkızlar neyaptınız bügün

ben bugun cok yoruldum sabah erken kalktı 8 gıbı bıraz ısım vardı
pazara cıktım alısverısımı yaptım eve geldım temızlık derken zaman
baya gecmıs bıraz uyuyayım dedım uyuyamadım kalktım yemek yap falan derken ezan okundu bugun oruc zorladı bıraz benı-tatlicadiarzu-

kızlar oğlum şimdi söyledi şiir okumuş öğretmeni tebrik etmiş oğlumu çok güzel okuduğu için teyzeleri

canım nasılsın ben geldım sen gıtmısısn ama neyse bulusabıldık
kız bu esref saatı benı mahfettısenağlama

ben bugun cok yoruldum sabah erken kalktı 8 gıbı bıraz ısım vardı
pazara cıktım alısverısımı yaptım eve geldım temızlık derken zaman
baya gecmıs bıraz uyuyayım dedım uyuyamadım kalktım yemek yap falan derken ezan okundu bugun oruc zorladı bıraz benı-tatlicadiarzu-

ayy benide yaa valla gözlerim şiştisenağlama

fundacım h.g. yavrım yorulmussun ugun yıne
ay bende bırturlu baslayamadım su temızlıgehep genel yapıyorum supur sıl toz al falan
ınce temızlık yapılacak mutfaktan baslayacam ama nefret edıyorum mutfak temızlıgınden elım gıtmıyor bırturlu

kızlar oğlum şimdi söyledi şiir okumuş öğretmeni tebrik etmiş oğlumu çok güzel okuduğu için teyzeleri

teyzeleri hadi amaa oğluma bişey söylemicekmisiniz burda sizi bekliyo yatmaya gidicek anne bi bakim ne yazcaklar diye sizi bekliyo:çok üzgünüm:

Back
X