E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #4.161
iyi akşamlarr ...........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn kızlarrrrrr
fundacım merhaba.hu huuu günaydın.nsılsınız hanımlar.ben geldiim. kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun canım umarım birdaha aynı sıkıntıları yaşamazsın..günaydın arkadaşlar.ben de 30 ağustosta düşük yaptım ve kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef
tam 2 ay oldu
sonrasında regl olunca kanamam bitmek bılmedi ve doktorum bana primolut verdi.10 gün kullan.bitince regl olucan.sonra düzene girer dedi
primolut bitti ve bugün reglimin 2.günü.umarım sadece 5 gün dürer ve sonrasında biz de denemeye başlıycaz artık
yumurtlama düzenim çok güzeldi benim,hiç şaşmazdı filan.şimdi denge şaşmışmıdır bılmıyorum.umarım hemen hamile kalabılırım
bi de size sormak istediğim birşey var
ben haftanın 4-5 günü aktif olarak spor salonunda spor yapan biriyim.sizce hamilelik denemelerine başladığımda spora gitmeyi bırakmalımıyım??
çok zor bir dönemmiiş bu:çok üzgünüm:
Allah en kısa zamanda hepinizi bebişlerinize kavuştursun inşallaha.s.
sevgilera.s.
selam kızlar ben dr gidemedim bugün hastaneden telefon ettiler dr bütün gün ameliyatta olacakmış yarın saat 16:20 de randevum..
bütün gece uyuyamadım dr gidicem diye heyecanlandım bu gecede aynı heyecanla geçicek herhalde..
herkese günaydın dün akşam sitede sorun vardı galiba giremedim bu arada kızlar hala adetim gelmedi ağrım var ama bişey yok nedersiniz kızlar mucizem geliyormu sizce test yapmaktan korkuyorum açıkçası geçen yapınca moralim bozulmuştu cumaya kadar sabredicem tabi o güne kadar gelmezse dua edin arkadaşlar çok heyecanlıyım
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
denizinsesi..................03 kasım
mehtap gülü................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm...................06 kasım
serdi...........................07 kasım
alacalale.....................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................
minik kelebek..............
yaprak57.....................
:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin
naren05...............üçünçü hamiş naren
nilayyy.................dördüncü Hamilemiz nilay![]()
hu huuu kımseler ugramamıs bugun funda aylın nılay ve dıgerlerı nerdesınız kuzularrrrrr????????
aaaaaa nerimancım sende baslama lütfen funda gıbı yok hasta olcam kesın yok svilce cıktı falan,kızıyorum ama bakklava:
klava:
klava: kartı görene kadar hamiş adayısın. belkıde görmessın ve hamıs olursun bellımı olur şekerim
mehtapcım olsun canım bende yedım kartı bu ay napalım umutlar öbür aya kaldı,ama bı umudumuz var enazından o yüzden beklıycez sabretcez ve nazlı bebıslerımız bıze gelcek inşallah......:1hug:
slm bende aranıza yeni katıldım.8 ay önce düşük yaptım. 6 aydırda hamilelik için uğraşıyoruz.inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.Benim ümitlerim tükendi ya ilkinde hemen hamile kalmıştım.Tam 6 ay oldu ya![]()