• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam kızlar ben dr gidemedim bugün hastaneden telefon ettiler dr bütün gün ameliyatta olacakmış yarın saat 16:20 de randevum..
bütün gece uyuyamadım dr gidicem diye heyecanlandım bu gecede aynı heyecanla geçicek herhalde..

ayy canım ya cok mu heycanlandın.ee tabı dogal olarak ben bıle heycanla beklıyorum doktora gıdecegın gununu :)) neyse yarın alırız inşallah hayırlı haberlerını canım

günaydınnnn kızlarrrrrr

selamlar nasılsınn??

hu huuu günaydın.nsılsınız hanımlar.ben geldiim. kaydirigubbakcemile2
fundacım merhaba.
ne güzel kartlar yolluyosun yaa, bayılıyoruumm.
günaydın arkadaşlar.ben de 30 ağustosta düşük yaptım ve kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef
tam 2 ay oldu
sonrasında regl olunca kanamam bitmek bılmedi ve doktorum bana primolut verdi.10 gün kullan.bitince regl olucan.sonra düzene girer dedi
primolut bitti ve bugün reglimin 2.günü.umarım sadece 5 gün dürer ve sonrasında biz de denemeye başlıycaz artık
yumurtlama düzenim çok güzeldi benim,hiç şaşmazdı filan.şimdi denge şaşmışmıdır bılmıyorum.umarım hemen hamile kalabılırım
bi de size sormak istediğim birşey var
ben haftanın 4-5 günü aktif olarak spor salonunda spor yapan biriyim.sizce hamilelik denemelerine başladığımda spora gitmeyi bırakmalımıyım??

çok zor bir dönemmiiş bu:çok üzgünüm:
Allah en kısa zamanda hepinizi bebişlerinize kavuştursun inşallaha.s.

sevgilera.s.
geçmiş olsun canım umarım birdaha aynı sıkıntıları yaşamazsın..
spora devam etmende bir sıkıntı bence yok, sadece hamile kaldığımda dr'um biraz ara ver ben sana başlayacağın zamanı söyleyeceğim dedi.
ben hamile olduğumu öğrendiğim gün ağırlık bile çalışmıştım :bbo:
Allah hayırlısını versin canım..

selam kızlar ben dr gidemedim bugün hastaneden telefon ettiler dr bütün gün ameliyatta olacakmış yarın saat 16:20 de randevum..
bütün gece uyuyamadım dr gidicem diye heyecanlandım bu gecede aynı heyecanla geçicek herhalde..

aah canım benim bende senden haber bekliyordum neyse yarına kaldı, fındığın biraz daha büyümüş olur :emir_bebek:

günaydin kizlar nasilsiniz bakiiim? dün öglenden beri kimsecikler yazmamis buraya sasirdim birden.. birsey mi oldu acaba? ben iyiyim birazdan terapiye gidecem ama sonra evdeyim, biraz temizlik falan yaparim yaparim herhalde.. kocaman öptüm

herkese günaydın dün akşam sitede sorun vardı galiba giremedim bu arada kızlar hala adetim gelmedi ağrım var ama bişey yok nedersiniz kızlar mucizem geliyormu sizce test yapmaktan korkuyorum açıkçası geçen yapınca moralim bozulmuştu cumaya kadar sabredicem tabi o güne kadar gelmezse dua edin arkadaşlar çok heyecanlıyım

herkese günaydın dün akşam sitede sorun vardı galiba giremedim bu arada kızlar hala adetim gelmedi ağrım var ama bişey yok nedersiniz kızlar mucizem geliyormu sizce test yapmaktan korkuyorum açıkçası geçen yapınca moralim bozulmuştu cumaya kadar sabredicem tabi o güne kadar gelmezse dua edin arkadaşlar çok heyecanlıyım

hadı hayırlısı olsun denızcım.yarına kadar olmassan yarın aksama dogru yaparsın test.normalde hep gunundemı oursun yoksa hep tarıhın ileri atarmı

normalde gününde oluyorum anlamadım ağrılarımda var birşey gelmiyor belirtilerde var gibi ama ümitlenmek istemiyorum yinede heyecanlıyım adetten 3 gün önce yapmıştım negatifti bu yüzden cumaya bırakıyım diyorum

ayy hadı hayırlısı bakalım.neyse ozaman bı kacgun gecsınde öyle yaparsın testı.hem garantı olur.ayy kız belkıde 5.hamıs sen olursun bellımı olur

canım inşallah hayırlısıyla ağzından bal damlıyor valla Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin:dance:

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi nazar:

denizinsesi..................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm...................06 kasım
serdi...........................07 kasım
alacalale.....................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................
minik kelebek..............
yaprak57.....................
mehtap gülü.................30 kasım

:CüvCüv HAMİŞ LİSTEMİZ CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya :nazar:
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin:nazar:
naren05...............üçünçü hamiş naren :nazar:
nilayyy.................dördüncü Hamilemiz nilay:nazar:

KISLAAAR BEN BURAYA NELER NELER YAZMIŞTIM AMA HEPSİ SİLİNMİŞ.KIRMIZI KARTI GÖRDÜM UMUDUM BİRDAHAKİ AYA KALDI.RABBİM TÜM BEBİŞ İSTEYENLERE DOLU DOLU VERSİN.AMİİİİİİİİİİİİN.

selam kizlar, minik kelebegim bilgi icin tesekkür ederim.. dün siteye hic girmedigim icin bilemedim..
ee kizlar 6 kasimi bekleyenler nerde? fundacim nerelerdesin? durumlar nasil?
ben karti yicem galiba, sivilcem cikti cok halsizim ve cok keyifsizim.. hayirlisi olsun ne diyelim.. olsun napalim... önümüzdeki maclara bakicaz bizde..

hu huuu kımseler ugramamıs bugun funda aylın nılay ve dıgerlerı nerdesınız kuzularrrrrr????????
aaaaaa nerimancım sende baslama lütfen funda gıbı yok hasta olcam kesın yok svilce cıktı falan,kızıyorum ama bak :oklava: :oklava: :oklava: kartı görene kadar hamiş adayısın. belkıde görmessın ve hamıs olursun bellımı olur şekerim
mehtapcım olsun canım bende yedım kartı bu ay napalım umutlar öbür aya kaldı,ama bı umudumuz var enazından o yüzden beklıycez sabretcez ve nazlı bebıslerımız bıze gelcek inşallah......:1hug:

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

denizinsesi..................03 kasım
mehtap gülü................03 kasım
neriman83...................06 kasım
Pretty woman............. 06 kasım
sweet baby................ 06 kasım
Zeytohnm...................06 kasım
serdi...........................07 kasım
alacalale.....................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
Lolo............................
minik kelebek..............
yaprak57.....................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya :nazar:
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin:nazar:
naren05...............üçünçü hamiş naren :nazar:
nilayyy.................dördüncü Hamilemiz nilay:nazar:

çok teşekkür edrim cnm benide eklemişssin listeye hadı bakalım hayırlısı yakında hamişler lıstesınde de olurum inş

sana katılıyorum yaprakcım millet dereyı görmeden paçaları sıvar bizimkiler dereden gecmeden paçaları asagı sıyırıyolar.tam sopalık bunlar tammmmm

hu huuu kımseler ugramamıs bugun funda aylın nılay ve dıgerlerı nerdesınız kuzularrrrrr????????
aaaaaa nerimancım sende baslama lütfen funda gıbı yok hasta olcam kesın yok svilce cıktı falan,kızıyorum ama bak :oklava: :oklava: :oklava: kartı görene kadar hamiş adayısın. belkıde görmessın ve hamıs olursun bellımı olur şekerim
mehtapcım olsun canım bende yedım kartı bu ay napalım umutlar öbür aya kaldı,ama bı umudumuz var enazından o yüzden beklıycez sabretcez ve nazlı bebıslerımız bıze gelcek inşallah......:1hug:

canimsin tesekkür ederim bitanem.bak bu senin icin a.s.. cok cok haklisin aslinda cok ümitliyim bu ay ama süpriz olsun diye öyle düsünim dedim ama senden fircayi yiyince vazgectim evet ben hamis adayiyim dedim cok sagol.. c.tesinden beri migdem bulaniyo eksime yapiyo acliga dayanamiyorum yada üsüttüm yada insallah allahim izin verdiyse hamileyim... ayyyy son 2 günüm kizlar... kaydirigubbakcemile4 hayirlisi olsun..

slm bende aranıza yeni katıldım.8 ay önce düşük yaptım. 6 aydırda hamilelik için uğraşıyoruz.inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.Benim ümitlerim tükendi ya ilkinde hemen hamile kalmıştım.Tam 6 ay oldu ya :(

slm bende aranıza yeni katıldım.8 ay önce düşük yaptım. 6 aydırda hamilelik için uğraşıyoruz.inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.Benim ümitlerim tükendi ya ilkinde hemen hamile kalmıştım.Tam 6 ay oldu ya :(

canım öncelıkle gecmıs olsun.maalesef hepımız bu kötü tecrübeyi yaşadık ama Allah daha beterınden korusun inşallah hepimizi.inşallah bu ay hamıle kalırsın ve saglıkla bebegını kucagına alırsın.6 aydır denıyosunuz yumurta takıbı falan yaptırdınmı canım? benım de 3. ay olcak denemeler için,bakalım bu ay hepimizin yüzü gülsün inşallah:1hug:

Back
X