• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

pazar günü bizim kızlar gelmiyorlar nerdesiniz fundacım gelmedin bugün gezmişsindir yorulup uyumuşsundur bu saatte..
tubiş merak ettim seni sen nerelerdesin gülüm?
aylinim ben iyiyim tatlım sen nasılsın çok sevindim nbebişin iyiymiş inşallah bende kalp atışını duysam rahatlıycam..
inşallah duyacaksın ufaklığın pıt pıtlarını canım nilaycım.
Allah hayırlı haberler vermeni nasip etsinnnn.....
ayyy kızlar günaydın herkez uyuyomu yahu,nerdesınız hatunlarrr,neyse kuzular ben temızlık yapcam bugun hava cok guzelken şu camlarımı sileyım perdelerı falan yıkayayım aksama üstü görüşürüz işlerim biterse tabıı :))) hadı kızalr ben yıne arada kacamak yaparım siz burdaysanız.öpüyom sizi
oooh ne güzel mis gibi olucak heryer, şimdiden ellerine sağlık canım..

bende bebeğimi kaybedeli 15 gün oldu henüz 4 haftalıktı 7 mm
çok zor geçen bir süreçti allah kimseye yaşatmasın
şu an çok korkuyorum yeniden hamile olmaktan
sanki suçluymuşum gibi onu içimde tutamamışım gibi hissediyorum
kafam allak bullak
yeniden hazır hissetmem olanaksızmış gibi
oysa öylesine hazrdım ki anne olmaya
öyl eçok istemiştim ki :emir_bebek:
geçmş olsun aramıza hoşgeldin canım.
böyle karamsar düşünme ama, gebeliğin erken dönemlerindeki kayıplar doğann koruma mekanizması bunu unutma. muhakkak oluşan yeni canlıda bir terslik oluyor ve vucüt onu dışarı atıyor. bu sefer böyle olması yine olucak anlamına gelmiyor, ben 24. haftamda kaybettim bebeğimi, beterin beteri var..
iyi şeyler düşün olur mu???

geçmiş olsun canım .korkma hayatım hep iyi düşün hem ne demek o öyle burada suçlu olan hiç kimse yok ki.herşey allahtan olcakla öleceğin önüne geçilmiyo hayatta.hayırlıs böyleymiş dmek ki.mesela ben daha önce adet olamzdım ama kürtajdan sonra herşey düzeldi yaşadığın şer hayır oldu bana.bunu yaşamam gerekiyomuş demk ki.
umarım bundan sonra herşey daha iyi olur bizler için ve hep güzel şeyler için akar gözyaşlarımız .sevgileeer
canım fundacım, Allah gönlüne göre versin..

anam bu hatunlar nere gıtmıs böleee.kimsecıkler yok bugunde.hatta kımse ugramamıs nerdeyse.anammmm su temıslıgım falan bıtsın el atacam topiğimize,cok garıp kalmıs yazık ama :) :))
neyse kuzular bu ay cok calısıyoruz bebıslerımıze orta katı kiralıyoruz inşallah.......
bız basladık calısmalara,bakalım bu ay ne olcak,fundacım sen basladınmı kız calısmalara?
bu ay hepberaber hayırlısıyla hamıle kalcaz inşallah......

selam kızlar ben kafamı kaldıramıyorum pregestanmı yapıyor bilmiyorum hep başım dönüyor uykum geliyor yarın dr gidicem sorucam bakalım...

kızlar hepinize günaydın ben hele şükür kartı görebildim tarihimi 10 aralık diye yazarsanız sevinirim kızlar kaç gündür hastanelerdeyim bi türlü yanınıza uğrayamadım ayaklarımda ve dizlerimde sorun var oğlum hala öksürüyo bronşiti devam ediyo 10 gün sonra tekrar gidicez tahliller yapılcak eşimide kontrole götürüyorum yani hastane beni kendine çekiyo sanki bi gün gitmesem öbür gün mutlaka gidiyorum ne güzel siz bebişlerden bahsediyosunuz benim düşünücek vaktim bile olmuyo bu ara bu ay kemik hastanesine gidicem burda kemik üzerine araştırma hastanesi var bi gidim diyorum çünkü doktor kas gevşetici krem ve ağrı kesici verdi hiç biride işe yaramıyo bu ay erkenden gidersem hastaneye ameliyatlık acil bi durum yoksa bebiş bende düşüne bilirim belki gerçi parmağım ameliyatlık da acelesi yok dedi doktor bilmiyorum kemik hastanesine bi gidimde olmazsa ameliyatımı olurum tedavimi görürüm sonrada bebiş yapma çalışmalarına geçerim

ee kızlar ben herşeyimi anlatıyorum siz nasılsınız yiğenler ne durumda
canlarım beni
10 aralığa yazmayı unutmayın olurmu
ayyyyy
10 aralık dedimde 14 aralık evlenme yıl dönümüm 13. yıla adım atıcaz

kıslaar Merhaba benim adet günüm 7 kasımdı adet görmedim,dün iç çamaşırımda gündüz lekelenme,ben de tabbii moral sıfırr oldu..Sonra akşama kadar o bir kaç damladan başka görmedim gece test yaptım veee pozitif çıktı.Bakalım dr a yarın gitcem bu lekelenme ben çok korkutuyor ama yani bilemiyorumAllah hepimize hayırlısını versin...

kızlar hepinize günaydın ben hele şükür kartı görebildim tarihimi 10 aralık diye yazarsanız sevinirim kızlar kaç gündür hastanelerdeyim bi türlü yanınıza uğrayamadım ayaklarımda ve dizlerimde sorun var oğlum hala öksürüyo bronşiti devam ediyo 10 gün sonra tekrar gidicez tahliller yapılcak eşimide kontrole götürüyorum yani hastane beni kendine çekiyo sanki bi gün gitmesem öbür gün mutlaka gidiyorum ne güzel siz bebişlerden bahsediyosunuz benim düşünücek vaktim bile olmuyo bu ara bu ay kemik hastanesine gidicem burda kemik üzerine araştırma hastanesi var bi gidim diyorum çünkü doktor kas gevşetici krem ve ağrı kesici verdi hiç biride işe yaramıyo bu ay erkenden gidersem hastaneye ameliyatlık acil bi durum yoksa bebiş bende düşüne bilirim belki gerçi parmağım ameliyatlık da acelesi yok dedi doktor bilmiyorum kemik hastanesine bi gidimde olmazsa ameliyatımı olurum tedavimi görürüm sonrada bebiş yapma çalışmalarına geçerim
ayy canım ya Allah sana yardım etsın valla yazdıklarını okurken yoruluyorum inankı.neyse hepiniz saglıgınıza kavusursunuz inşallah bıan önce.kartı yemenede sevındım enazından calkısmalara baslıycagın ıcın yanı.
kıslaar Merhaba benim adet günüm 7 kasımdı adet görmedim,dün iç çamaşırımda gündüz lekelenme,ben de tabbii moral sıfırr oldu..Sonra akşama kadar o bir kaç damladan başka görmedim gece test yaptım veee pozitif çıktı.Bakalım dr a yarın gitcem bu lekelenme ben çok korkutuyor ama yani bilemiyorumAllah hepimize hayırlısını versin...

:teytey::teytey::teytey: amanın bu aylar ne bereketlı bı aylarmıs böle.ayy cok sevındım canım ya,hadı inşallah hayırlı haberlerını alırız ve gelen lekende inşallah sadece içimde gecen aylardan kalan pis kanındır.ve bıdahada gelmez inşallah.anam hamısler cogaldııı sıra bıze gelıyoduır inşallahhhhhhhh:CüvCüv:

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

sweet baby................ 06 kasım
serdi...........................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
gül84...........................19 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
minikkelebek(özlem)......01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık
Lolo..............................10 aralık
Karamelek07...............
Bayanmerak................
frabjous......................
Bumuyani....................
yaprak57.....................

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:
xxh.ydxx.............ilk hamiş hülya :nazar:
Tosbaa8..............ikinci hamiş aylin:nazar:
naren05...............üçünçü hamiş naren :nazar:
nilayyy.................dördüncü hamiş nilay:nazar:
denizinsesi...........beşinci hamiş :nazar:
alacalale...............altıncı hamiş :nazar:

ne güzel 6 tane hamişimiz oldu inanın hepiniz için çok seviniyorum inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınızada alırsınız yavrularınızı darısıda bizim başımıza artık bizde peşinizden geliriz nasipse

ee kızlar ben herşeyimi anlatıyorum siz nasılsınız yiğenler ne durumda
canlarım beni
10 aralığa yazmayı unutmayın olurmu
ayyyyy
10 aralık dedimde 14 aralık evlenme yıl dönümüm 13. yıla adım atıcaz
nihalcım Allah kolaylık versin zor günlerin geçip feraha kavuşucaksın inşallah..
maşallah Allah ayırmasın 13 sene dile kolay bizde görebilcez mi acaba:))

hayırlısı olsun canım, lekelenme koyu kahverengi ise sorun olmadığını söylüyorlar ama bilemiyorum tabii.
bakalım dr'un ne diyecek. umarım gerçekten bebişin vardır ve yerleşme lekelenmesidir..
hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz..

ne güzel 6 tane hamişimiz oldu inanın hepiniz için çok seviniyorum inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınızada alırsınız yavrularınızı darısıda bizim başımıza artık bizde peşinizden geliriz nasipse

amin canım, herkesten bekliyorum hamile haberi..
Allah hepimizin gönlüne göre versin.. a.s.

herkese slm kızlar,ay ay hamileler çoğalmış maşallah ya çok güzel haberler bunlar.inşallah hamiş listemize her ay yeni isimler eklenir.
herkes iyidir umarım,arada uğruyorum ve her bakışımda güzel haberler alıyorum.dikkat edin kendinize kızlar.hepinizi mucxxxxxx...

a a aaaa kimsecikler yok kızlar nerelerdesiniz yahu?
bişe sormak istiyorum,bi sitede yumurtlamadan öncede hamile kalınabiliyomuş diye okudum.sizin bu konuda bi bilginiz varmı kızlar?ben sadece o yumurtlama zamanına denk gelirse ilişki o zaman hamile kalınır diye biliyorum.yani bir ayda 1 yada 2 gün şansımız var.okuduğum yazı beni çok şaşırttı.hatta yumurtlamadan önce hamile kalınırsa kız,yumurtlama zamanında hamile kalınırsa erkek oluyomuş bebekfisfisfis(bence bu saçma)
bu konuda fikri olan varmı,benim aklım iice karıştı.:uhm:
bişe daha sormak istiyorum,ben adet olmadan 1 yada 2 gün önce tuvalete girdiğimde biraz zorlandığımda lekelenme geliyo.adet oluyorum diyorum.bu günü adetin ilk günü olarakmı hesaplamalıyım,yoksa normal kanamamın başladığı günmü ilk tarih olmalı.çünkü ilk günü belirleme yumurtlama tarihini anlamak açısından önemli.
yumurtlama gününde belirti yaşayan varmı arkadaşlar.akıntı filan?anlatırmısınız bana,bi kaç gündür bunları düşünüyorum işin içinden çıkamadım yaaa-tatlicadiarzu-

a a aaaa kimsecikler yok kızlar nerelerdesiniz yahu?
bişe sormak istiyorum,bi sitede yumurtlamadan öncede hamile kalınabiliyomuş diye okudum.sizin bu konuda bi bilginiz varmı kızlar?ben sadece o yumurtlama zamanına denk gelirse ilişki o zaman hamile kalınır diye biliyorum.yani bir ayda 1 yada 2 gün şansımız var.okuduğum yazı beni çok şaşırttı.hatta yumurtlamadan önce hamile kalınırsa kız,yumurtlama zamanında hamile kalınırsa erkek oluyomuş bebekfisfisfis(bence bu saçma)
bu konuda fikri olan varmı,benim aklım iice karıştı.:uhm:
bişe daha sormak istiyorum,ben adet olmadan 1 yada 2 gün önce tuvalete girdiğimde biraz zorlandığımda lekelenme geliyo.adet oluyorum diyorum.bu günü adetin ilk günü olarakmı hesaplamalıyım,yoksa normal kanamamın başladığı günmü ilk tarih olmalı.çünkü ilk günü belirleme yumurtlama tarihini anlamak açısından önemli.
yumurtlama gününde belirti yaşayan varmı arkadaşlar.akıntı filan?anlatırmısınız bana,bi kaç gündür bunları düşünüyorum işin içinden çıkamadım yaaa-tatlicadiarzu-

özlemcim nasılsın canımm...
kuzucum hamile kalmak için yumurtanın olması şart di mi, yoksa spermler nereyi dölleyip bebiş çıkıcak.
ama şöyle bişey olabilir benim kk'da bir arkadaşım var. eşiyle adeti bittiğinin 2. günü (yani 6yada 7. günü) birlikte oldu, sonra tartıştılar kız annesinin evine gitti.. ay sonunda bir bakti ki hamile kalmışş.. :bbo: böyle şeylerde olmuyo değil yani. ya erken yumurtlama yada spermlerin içeride uzun süre yaşaması diyelim..

yumurtlama sancısına gelince ben adet olduğumdan beri yumurtladığımı anlıyorum. aslında o ağrıların yumurtlama sancısı olduğunu 2 sene önce öğrendim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hep sol kasığım ağrırdı, ayağımın altına kadar sancısını çekerdim, karnım kocaman şişerdi. annem hep üşütüyorsun ondan oluyo derdi kaydirigubbakcemile3
sonra dr'a gittim bir vesile ile sağ tarafın çalışmadığını kist olduğunu hep solun çalıştığını ve her zaman soldan yumurtladığımı söyledi dr. bu sancıları takip ettik ve adetimin 12-14. günlerinde oluyordu. dr yumurtlama ağrısı dedi..
benim derdimde bu sancılar ile ilişkiye girmek insanın canını çok yakıyor -tatlicadiarzu-

kanamanın başladığı ilk gün adetinin ilk günü olarak biliyorum canım ben, o günden itibaren sayman gerekiyor. sen ne kadart zorlarsan zorla geleceği yoksa gelmez.. onun için kanamanın olduğu ilk gün sanırım..
ayy ne çok yazdım di mi yyaaa..
Allah gönlüne göre versin canım arkadaşım.. kaydirigubbakcemile5

canım aylincim sağol arkadaşım,inan aklımdaki soru işaretleri gitti.ben iyiyim bitanem çalışmalara başladım:asigim:bu yüzden içim rahat artık.allahım hayırlı zamanda verir inşallah meleğimi bana.
sen nasılsın bitanem,hamilelik nasıl gidiyo,belirtiler çok mu bulantın filan?ikinizinde sağlığı yerinde olsun yeterki arkadaşım tüm belirtilere bulantılara vs razıyız dimi:CüvCüv:
benimde sol kasığım ağrıyo 2 gündür ama adetim biteli henüz 2 gün oldu yani yumurtlama ağrısı olamaz.sanırım üşüttüm.inşallah aralık ayındada hamilelerimiz olur,benim ilk aydan hiiç umudum yok ama bellimi olur allahım belki o mucizeyi banada yaşatır.inşallah:Saruboceq: canım dikkat et kendinede minik tosbaamızada:1hug:

canım aylincim sağol arkadaşım,inan aklımdaki soru işaretleri gitti.ben iyiyim bitanem çalışmalara başladım:asigim:bu yüzden içim rahat artık.allahım hayırlı zamanda verir inşallah meleğimi bana.
sen nasılsın bitanem,hamilelik nasıl gidiyo,belirtiler çok mu bulantın filan?ikinizinde sağlığı yerinde olsun yeterki arkadaşım tüm belirtilere bulantılara vs razıyız dimi:CüvCüv:
benimde sol kasığım ağrıyo 2 gündür ama adetim biteli henüz 2 gün oldu yani yumurtlama ağrısı olamaz.sanırım üşüttüm.inşallah aralık ayındada hamilelerimiz olur,benim ilk aydan hiiç umudum yok ama bellimi olur allahım belki o mucizeyi banada yaşatır.inşallah:Saruboceq: canım dikkat et kendinede minik tosbaamızada:1hug:

rica ederim özlemcim ne demek..
hayırlı olsun çalışmalar, güzel haberler bekliyoruz bakalımmm..
belirtiler başlıyor tabii yavaş yavaş, her sabah bir posta çıkartıyoruz, acıkınca bulantılar başlıyor falan.. ama evet bebeğimiz sağlıklı olsun bunları yaşamak için çalış çalış öldük di mi:)))
inşallah en kısa zamandaa alırız güzel haberleri canım beniimm.. :CüvCüv:

anam bu hatunlar nere gıtmıs böleee.kimsecıkler yok bugunde.hatta kımse ugramamıs nerdeyse.anammmm su temıslıgım falan bıtsın el atacam topiğimize,cok garıp kalmıs yazık ama :) :))
neyse kuzular bu ay cok calısıyoruz bebıslerımıze orta katı kiralıyoruz inşallah.......
bız basladık calısmalara,bakalım bu ay ne olcak,fundacım sen basladınmı kız calısmalara?
bu ay hepberaber hayırlısıyla hamıle kalcaz inşallah......
hayırlı bereketli olsun canım çalışmaların. biz daha başlamadık çalışmalara buğün bitti adetim.6.günü buğün zaten.inlah canım hakkımızda hayırlısı olcaksa bu ay tutar inşallah hepimizin..
evet ya arkadaşlar pek giremiyolar .öğle saatlerindede ben giremedim sorun vardı galiba sitede.yazamadım bi türlü
.

selam kızlar ben kafamı kaldıramıyorum pregestanmı yapıyor bilmiyorum hep başım dönüyor uykum geliyor yarın dr gidicem sorucam bakalım...
uyuyan güzelim beniiim.ah yapar canım o ilaç leyla gibi yapar adamı o .

ah canım ya .bitmedi sizin bu koşuşturmalarınız.allah beterinden korusun tabi.dikkat edin kendinize.çok geçmiş olsun canıııım[/COLOR]
hayırlı olsun canımm.amanın ne güzel habeerler alıyoruz peşpeşe yahuu.hayırlı olsun canım.lekelenmelerin yerleşme lekesi olabiliar canım ama sen yine de dr konuş.hayırlısı olsun canım.allah nazarlardan korusun.:lepi::teytey:

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

sweet baby................ 06 kasım
serdi...........................07 kasım
k.ayşeşahin.................08 kasım
funda72.......................16 kasım
gül84...........................19 kasım
mehtapgülü..................30 kasım
minik_kelebek...............01 aralık
minikkelebek(özlem)......01 aralık
neriman83.....................06 aralık
zeytohnm......................06 aralık
Pretty women................08 aralık