- Konu Sahibi minik_kelebek
- #4.321
inşallah duyacaksın ufaklığın pıt pıtlarını canım nilaycım.pazar günü bizim kızlar gelmiyorlar nerdesiniz fundacım gelmedin bugün gezmişsindir yorulup uyumuşsundur bu saatte..
tubiş merak ettim seni sen nerelerdesin gülüm?
aylinim ben iyiyim tatlım sen nasılsın çok sevindim nbebişin iyiymiş inşallah bende kalp atışını duysam rahatlıycam..
Allah hayırlı haberler vermeni nasip etsinnnn.....
oooh ne güzel mis gibi olucak heryer, şimdiden ellerine sağlık canım..ayyy kızlar günaydın herkez uyuyomu yahu,nerdesınız hatunlarrr,neyse kuzular ben temızlık yapcam bugun hava cok guzelken şu camlarımı sileyım perdelerı falan yıkayayım aksama üstü görüşürüz işlerim biterse tabıı :))) hadı kızalr ben yıne arada kacamak yaparım siz burdaysanız.öpüyom sizi
geçmş olsun aramıza hoşgeldin canım.bende bebeğimi kaybedeli 15 gün oldu henüz 4 haftalıktı 7 mm
çok zor geçen bir süreçti allah kimseye yaşatmasın
şu an çok korkuyorum yeniden hamile olmaktan
sanki suçluymuşum gibi onu içimde tutamamışım gibi hissediyorum
kafam allak bullak
yeniden hazır hissetmem olanaksızmış gibi
oysa öylesine hazrdım ki anne olmaya
öyl eçok istemiştim ki![]()
böyle karamsar düşünme ama, gebeliğin erken dönemlerindeki kayıplar doğann koruma mekanizması bunu unutma. muhakkak oluşan yeni canlıda bir terslik oluyor ve vucüt onu dışarı atıyor. bu sefer böyle olması yine olucak anlamına gelmiyor, ben 24. haftamda kaybettim bebeğimi, beterin beteri var..
iyi şeyler düşün olur mu???
canım fundacım, Allah gönlüne göre versin..geçmiş olsun canım .korkma hayatım hep iyi düşün hem ne demek o öyle burada suçlu olan hiç kimse yok ki.herşey allahtan olcakla öleceğin önüne geçilmiyo hayatta.hayırlıs böyleymiş dmek ki.mesela ben daha önce adet olamzdım ama kürtajdan sonra herşey düzeldi yaşadığın şer hayır oldu bana.bunu yaşamam gerekiyomuş demk ki.
umarım bundan sonra herşey daha iyi olur bizler için ve hep güzel şeyler için akar gözyaşlarımız .sevgileeer