herkese güzel günler kızlar,nasılsınız bakalım canlarım?yine uzun ara verdim ya kusura bakmayın,topikimiz baya yalnız kalmış bu aralar.
grip oldum yaa,iştahım kesildi,geceleri burun tıkanıklığından uyuyamıyorum.sonrada öğlene kadar uyuyorum.doktora gitsem ilaç vericek ama ben ilaç kullanamam,inşallah meleğime buay kavuşurum.çalışmalar devam ediyo,hamileliğimde geç yumurtlama olmuştu o yüzzden hala çalışma oluyo kızlar.bu griple biraz zor oluyo ama bebiş için aşkımda grip olmayı göze aldı yani,canım o benim:asigim:
geçmişi okudumda,ah yelizcim çok üzüldüm bebeğinize,başınız sağolsun bitanem.ama diğer 2 miniş annesini bırakmamış bak,çok şükür arkadaşım.allahım onlara sağlık sıhhat vermiş.ablana çok üzüldüm,yalnızlık çok zor,hele böyle bi durumda,ama eşi artık onun ailesi en büyük desteği onlar verecek birbirine.dua ediyorum cnm,inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.
heeyyy hamişlerr,siz nasılsınız bakalım?kız göbüşler büyüdümü,ayyy canlarım yaa,aman dikkat edin kendinize.
nilaycım baş dönmen çokmuş cnm,normal bunlar bol bol dinlen diyo sana bebiş annesi.
aylincim sen nasılsın arkadaşım,tansiyonun normal dimi aman dikkatli ol cnm,kendine bebişine ii bak.
tubişim sen nasılsın cnm,çalışmalar sürüyo dimi,adet tarihlerimiz aynı cnm,seninde 28günde birmi oluyo,bide kaçıncı güne kadar gün aşırı iilişki normal?.benim bugün adetin 18günü,gün aşırı 21.güne kadar çalışma olsun diyorum.belki geç yummurtlama olur.elimizden geleni yapıyoruz allahım hayırlısını versin.
fundişiiiimmm uzun zamandır senle yazışamadık yaw,senden ne haberler cnm,yumurtalıklarınla ilgili bi problem var sanırım,cnm stres herşeyi tetikliyo.sen aklına bişeyi takma rahat ol bitanem,allahım hepimize o mutlu günleri yaşatacak inşallah.
nihalcim sende iyisindir umarım,eşin toparlandımı?çok daha iyidir inşallah.
ayyy unuttuğum çok oldu dimi,kusura bakmayın kızlar ya,bi taraftan burun tıkanıklığımla savaşıp bi taraftan yazıyorum,hepinizi öpüyorum şekerler.buralardayım bugünhihoyyyt.