• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Bu bebiş bu sefer annesini hiç üzmeyecek, sağlıklı, topaç gibi doğacak inşallah:emir_bebek::1hug:hihoyyyt
saol tatlım inşallah öyle olacak darısı başına canım..
:dance::dance::dance: ayy canım benım cok ama cook sevındım inan herseyın yolunda olmasına.demek cok hareketlı,yaramaz yerım ben onu.ayy nılaycım bence senınkı kızz,ama hıc farketmez saglıklıya en önemlısı bu.cok ama cok sevındım bakalım bı prensımız gelıyo sırada prensesmı var ne :sm_confused:

öpüyorum canım senı cok sevındım :1hug: a.s.

tubişim bana erkek gibi geliyor ama ne biliyim dr kız gibi dedi ama 4 boyutlu ultrasonda bakan doktorda erkek gibi dedi:1shok:
sağlıkla gelsinde farkermez..
seninde az kaldı canım çarşamba günü görüceksin dimi bebişini güzel haberler alırsın inşallah..

nilaycım dediğin gibi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.hadi bakalım prenses mı gelıyo prens mı annesi onu sevecektır emınım.hersey gönlünüzce olsun umarım herkes iyidir.hamişler iyi bakın kendinize.bebiş bekleyenler Allah bizede en kısa zamanda nasıp etsın hepinizi öpüyorum canlarım

nilaycım dediğin gibi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.hadi bakalım prenses mı gelıyo prens mı annesi onu sevecektır emınım.hersey gönlünüzce olsun umarım herkes iyidir.hamişler iyi bakın kendinize.bebiş bekleyenler Allah bizede en kısa zamanda nasıp etsın hepinizi öpüyorum canlarım

ahh canım benim çok teşekkürler..farketmez tabi ama nasıl merak ediyorum valla anlatamam:)))
amin en kısa zamanda bütün arkadaşlar hamiş olur inşallah Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın..hadi gelin arkamızdankaydirigubbakcemile:Saruboceq:

inş canım ya Allahım bizede nasıp eder bı zamanı vardır diye düşünürüm hayırlısaı olsun sizinkilerr arkadaş gelır.
doğru ya bende çatlardım olsun canım biraz daha bekle öğrenınce mutlaka haber ver.Allahım hayırlısını,en güselini versin canım.

ben hamıle olduğumu öğrendiğimde ilk küçüklük kıyafetlerimi çıkardım rahmetlı annem ayırmıştı.eğer kız olursa bunlardan giydiririm diyordum yepyenı duruyorlar.ama nasıp olmadı ne diyelım ondan hep sağlıklısı olsun.o minicik kıyafetleri görünce içim acayıp olmuştu.ayy dedim bebişim bukadar küçük mü olacak demiştim....ben giydim şimdide bebişim mi demiştimm.

hepınıze ıyı pazarlar kızlar nasılsınız
bugun burada hava kapalı ve soguk cok sıkıcı anlıcanız
ben pek ıyı degılım ya kızlar dogum kontrol hapına basladım ya her sabah mıgren agrısıyla uyanıyorum
cok kotu nasıl devam edıcem bılmıyorum ama yıne tedavımı yarım bırakmak ıstemıyorum karısıgım yanı
gecmısı okuyup geleyım

selam kızlar nasılsınız ben bugün ikili test yaptırdım bebeğim çok sağlıklı Allaha şükür kıpır kıpır oynuyor öyle güzelki..cinsiyetini öğrenemedik daha bir dr kız diğeri erkeğe benziyor dedi yani yine ortada kaldım hayırlısı bakalım haftaya gösterir belki..

test sonucunun ıyı cıktıgına cok sevındım canım saglıgınız daım olsun allahım hepımıze saglıklı evlatlar versın ınsallah cınsıyetı ıcın bıraz erken sanırım bır kac hafta sonra ogrenırsın tatlım sabret kendıne ve yavruna ıyı bak opuyorum senı

merhaba arkadaşlar aranıza yeni aktıldı benim 7yaşında bir kızım var 2sene önce 5 aylık düşük yaptım sonra olmdı cuma günü aşılama yaptılar ocak 1de tahlil yapcam yazılanları okuyunca umudumu kaybettim hayırlısı

gecmıs olsun allah bır daha yasatmasın hangı yazılanları okuyunca umudunu kaybettın kı bızım topıkte umutsuz seyler yazmaz herhalde baska yerlerde okudugun yazılardan etkılendın hersey olacagına varır bızım her zaman umudumuz vardır senınde olsun ınsallah test sonucun pozıtıf cıkar

ben hamıle olduğumu öğrendiğimde ilk küçüklük kıyafetlerimi çıkardım rahmetlı annem ayırmıştı.eğer kız olursa bunlardan giydiririm diyordum yepyenı duruyorlar.ama nasıp olmadı ne diyelım ondan hep sağlıklısı olsun.o minicik kıyafetleri görünce içim acayıp olmuştu.ayy dedim bebişim bukadar küçük mü olacak demiştim....ben giydim şimdide bebişim mi demiştimm.

canım benım o bebegıne nasıp olmamıs ama ınsallah olacak bebegıne nasıp olur
ınanıyorum kı bızımde bır gun yuzumuz gulecek muradımıza erecegız bende ılk bebegım ıcın bır canta onlugune varana kadar bırseyler hazırlamıstım ama ona nasıp olmadı
dıgerlerıne kaldı ınsallah onlara gıydırecez merak etme

hamıslerımız her zaman guzel haberlerınızı duymak dılegıyle
aylıncım evın erkegı gelıyormus hayırlı evlat olur ınsallah
bakalım kac kız kac erkek gelecek topıgımıze
hepınızı cok opuyorum kendınıze ıyı bakın kızlar hoscakalın a.s.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni aktıldı benim 7yaşında bir kızım var 2sene önce 5 aylık düşük yaptım sonra olmdı cuma günü aşılama yaptılar ocak 1de tahlil yapcam yazılanları okuyunca umudumu kaybettim hayırlısı
geçmiş olsun arkadaşım gerçekten üzüldüm bebeğine.takdir-i ilahi .nedeni bellimiydi peki canım.
herşeyde vardır bir hayır canım umudunu da kaybetme lütfen.doğru zamanı bekliyo bebeklerimiz bizlere gelmek için.sadece sabretmek kalıyo bizlere.

selam kızlar nasılsınız ben bugün ikili test yaptırdım bebeğim çok sağlıklı Allaha şükür kıpır kıpır oynuyor öyle güzelki..cinsiyetini öğrenemedik daha bir dr kız diğeri erkeğe benziyor dedi yani yine ortada kaldım hayırlısı bakalım haftaya gösterir belki..

canım arkadaşım benim çook sevindim.sağlıklı,eksiksiz ,noksansız ömürlü ,hayırlı evlat olsun inşallah .kız - oğlan hiç farketmez.
bir daha ki haftaya cinsiyetini de öğrenirsiniz inşallah .bakalım çicek mi gelicek böcük müühihoyyyt

öpüyorum canım dikkat et kendine sağlıcaklaa:1hug
:

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

gül84........................... 12 aralık
ebrar06.........................14 aralık
burko............................21 aralık
beyazbeyaz.................. 21aralık
Fikirevi..........................25 aralık
Mehtap gülü..................25 aralık
sumy............................29 aralık
Bumuyani......................03 ocak
minik kelebek(özlem)......04 ocak
neriman83......................08 ocak
pretty women.................15 ocak
BTRLKC......................... ?????
sweet baby......................
lolo...................................
funda72.........................
Karamelek07...................
yaprak57.....................
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş

gül ve ebrar arladaşlar günleriniz geçmiş varmı bi müjdeli haberiniz . yoksa kırmızı kartları yediniz mi merak ettim uğramıyosunuz da hiç .merakta bırakmayın bizleri olur mu

hihoyyyt:nazar:KIZLAR ÇOK ŞÜKÜR BEN HAMİŞ LİSTESİNE TERFİ EDİYORUM BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİNDENdelikafadulden:nazar:

burkocum çok sevindim canım hayırlı olsun...
herkes yavaş yavaş bu güzel haberi verecek inşallah...

Canım çok sağol. Bu mutluluğumda senin de payın olduğunu inkar edemem. İlk hamile kaldığında bana çok cesaret vermiştin korunmayı bırakabileceğime dair. Bıraktım ve 2. ayımda hamileyimkaydirigubbakcemile2

Back
X