• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

herkese iyi pazarlar kıslar.
hülyadan haberi olan var mı kıslar.uzun zmandır yok da merak ediyorum
lolo (nihaldende) ses çıkmadı ne zamandır .
umarım iyisinizdir kıslar.
nerimaaan canım arada uğra tatlışkom özletme kendini.
naren yoksun sende tatlım ya ne zamadır unutma biziii.bebişin nasıl.
nilayıım canım benim şu baş ağrıların mahvetti seni ya.görüşemiyoruz ne zamandır.benim şu internette çok ağır çalışıyo kaç haftadır.komşudan çekiyorum ya :)))ama bu hafta artık eve alıcaz adsl .tak etti canıma.beleşe iş anca bu kadar olur.görüldüğü gibi de olmuyo zaten.
hepinizi çook öpüyorum fıstıklarr.a.s.

kizlaaaarr ben geldiiiim, nasilsiniz bakalim? bütün sayfalari okudum anca gelebildim, tugbacim yarin güzel haberlerle dönersin insallah..
hasta olan arkadaslarima gecmis olsun diyorum, benim gibi gününü bekleyen arkadaslarada hayirlisi olsun diyorum..
canlarim geriye sayim basladi, 2-3 gündür kasiklarimda agri var, hayirdir insallah..bakalim eger karti yersem dr umu aricam bu sefer. bi baksin ne var ne yok ..
bugün bizim evlilik yildönümümüz kizlar, 6. senemizi bitirdik allahima sükürler olsun, bütün gün kocisle keyif yaptik, hava cok soguk, disari cikasimiz gelmedi. yemegimizi yedik, birazdan pastamizi kesicez :-)) buyrun birlikte yiyelim..
fundisim sende durumlar nasil? calismalara devammi? agrin sizin yoktur insallah..
öpüyorum selamlar

kıslar bende bi hafta önce düşük yapmıştımya karar verdim evde durup kafayı ve koçişin kafasını yimicem kpss kursuna gidiyodum tekrar başladım hayrlısıyla hamiş oldum diye herşeyi boşlamıştım ya bide düşüğün tek ayağı içerde derlerya düşükten sonra kolay hemn hamiş olunuyomu yani ben 5 yıldr istiyodum doğal oldu bu hamişliğim devamı gelir demi bilgisi olan varmı ?:Saruboceq:hihoyyyt

canım gördüm bebişimi ama çok zorladı bizi açmadı bacaklarını sonra dr vajinal baktı ve gördü pipiyi OĞLUŞUM oluyor:nazar:

kıslar bende bi hafta önce düşük yapmıştımya karar verdim evde durup kafayı ve koçişin kafasını yimicem kpss kursuna gidiyodum tekrar başladım hayrlısıyla hamiş oldum diye herşeyi boşlamıştım ya bide düşüğün tek ayağı içerde derlerya düşükten sonra kolay hemn hamiş olunuyomu yani ben 5 yıldr istiyodum doğal oldu bu hamişliğim devamı gelir demi bilgisi olan varmı ?:Saruboceq:hihoyyyt

merhaba canim, tabiiki gerisi gelir, allahin izniyle tabi. benim dogumdan sonrada bana da öyle demislerdi, ama biz istememistik, sonrada belimden ameliyat oldum iyice kalmisti..
kurs olayini da cok iyi düsünmüssün, hem cok takmassin hem kafan dagilir. bende calismasam evde sürekli kendimi dinler kafayi yerdim yada sürekli gezerdim herhalde..
allahim hayirli zamanda versin saglikli bebegini canim..

kizlaaaarr ben geldiiiim, nasilsiniz bakalim? bütün sayfalari okudum anca gelebildim, tugbacim yarin güzel haberlerle dönersin insallah..
hasta olan arkadaslarima gecmis olsun diyorum, benim gibi gününü bekleyen arkadaslarada hayirlisi olsun diyorum..
canlarim geriye sayim basladi, 2-3 gündür kasiklarimda agri var, hayirdir insallah..bakalim eger karti yersem dr umu aricam bu sefer. bi baksin ne var ne yok ..
bugün bizim evlilik yildönümümüz kizlar, 6. senemizi bitirdik allahima sükürler olsun, bütün gün kocisle keyif yaptik, hava cok soguk, disari cikasimiz gelmedi. yemegimizi yedik, birazdan pastamizi kesicez :-)) buyrun birlikte yiyelim..
fundisim sende durumlar nasil? calismalara devammi? agrin sizin yoktur insallah..
öpüyorum selamlar

hoşgeldin canım ya.nerlerdesin sen yahu.
nice yıllara canım bir daha ki yıldönümünüzü bebişinizle birlikte kutlarsınız inşallah.
evet canım ben calışmalarıma devam ediyorum.ağrım falan yok valla.hayırlısı bakalım.bu haftada devam edellim çalışmalarada nolur nolmaz.geç yumurtlama olur belki
seninde az kaldı gününe 8 ocaktı senin.inşallah bebiş haberini alırız o gün

bencede canım kendine uğraş bulman en iyisi kafanı dağıtmış olursun.bende düşük yaptıktan sonra hep duydum bu sözü. düşüğün bir ayağı içerde oluru.inşallah anım.bak diğer arkadaşlarımızda düşükten kısa süre sonra hamile kaldılar tekrar.hayırlısı olsun canım hakkımızda

öncelikle çook geçmiş olsun canım...kendini çok güzel motive etmişsin ne güzel...en güzeli bu zaten kafaya çok takınca olmuyo diyorlar...düşün bacağı içerde kalır dediğin lafa çok güldüm:dance: nedenide benim annemde bana öyle demişti üzülme kızım düşüğün bacağı içerde kalır derler demişti demek bi tek benim annem bilmiyomuş bunu taa balıkesir bile biliyomuşCADIARZU
inşallah üzmedim seni...büyükler bişi diyorsada doğruluk payı var bence...rabbim inşallah bal dudaklı cennet kokulu bebişine acele kavuşmanı nasip etsin...

amiiiiiin fundacim amiiiiin, cümlemize.. insallah hepimiz bu sene bebislerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz..biz hep gün asiri calismaya özen gösterdik, ama su son hafta 3 günde bir falan anca. hayirlisi olsun artik.....
bu aralar topikimiz cok sakin niyeeeeee...?? nazarmi degdi? evet hülya ve naren bayadir ugramiyolar, bende merak ettim, bebisleri nasil acaba? onlarda cinsiyetlerini ögrenmislerdir..
ayliniiiim canim tosun tosbaamiz kocaman olmus annesi, allahim saglikla kucagina versin.. 16 hafta olcak nerdeyse, masallah..
nilaycim senin oglus da büyümüs yahu, zamann ne cabuk geciyo, saglikla gelsinler.. ama senin basin niye bukadar agriyo ya?? insallah en kisa zamanda gecer..
hepinizii öpüyorum arkadaslar.. ben yavas yavas kacar.. sabah is var, hazirliklarimi yapmam lazim..

amiiiiiin fundacim amiiiiin, cümlemize.. insallah hepimiz bu sene bebislerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz..biz hep gün asiri calismaya özen gösterdik, ama su son hafta 3 günde bir falan anca. hayirlisi olsun artik.....
bu aralar topikimiz cok sakin niyeeeeee...?? nazarmi degdi? evet hülya ve naren bayadir ugramiyolar, bende merak ettim, bebisleri nasil acaba? onlarda cinsiyetlerini ögrenmislerdir..
ayliniiiim canim tosun tosbaamiz kocaman olmus annesi, allahim saglikla kucagina versin.. 16 hafta olcak nerdeyse, masallah..
nilaycim senin oglus da büyümüs yahu, zamann ne cabuk geciyo, saglikla gelsinler.. ama senin basin niye bukadar agriyo ya?? insallah en kisa zamanda gecer..
hepinizii öpüyorum arkadaslar.. ben yavas yavas kacar.. sabah is var, hazirliklarimi yapmam lazim..

günaydın arkadaşlar bende 17 temmuzda iki aylık düşük yaptım tedaviyle olmuşdu beş aydır uğraşıyorum olmuyo sorun çıkıyo şimdide süt hormonlarım yüksek çıkıyo çok yoruldum artık bunaldım doktorum dan aşılama yapmasını istedim ocak da yapalım dedi ilk bebeğim kendiliğinde olmuşdu şimdi niye olmuyo anlamdım allahım hepimize ogüzel duyguyu yaşatsın amin artık gel bebeğim

kızlar günaydıınnn nasılsınız canlarım hepinizi öpüyorum burdan sizi çoookk özledim
kızlar nolcak benim bu halim normalde 12 sinde olmam lazım bu sabah lekelenmem oldu galiba erken olucam gerçi hiç sancım yok ama zaten benim her zaman ağrım olmuyo erken gelirse düzenim bozuldu demektir üff olmucak galiba bebiş e şimdi ben günümüde karıştırırım yani leke adetten sayılıyomu acaba yoksa tam geldiği günümü sayıcam anlamadım dur bakalım belki sadece lekelenmem olur gerisi gelmez ee öyle olursa sayılmıcakmı uff çok karışık yaaa en iyisi beklemek yapıcak başka bişey yok
kızlar soğan kürü yapıcam demiştimya yapamadım tadı çok iğrenç hiç bişey yapmadan öylece bekliyorum bakalım ne zamana kadar beklicem
kızlar kendinize iyi bakın sizi seviyorum yiğenlerimide okşayın benim için(yani karnınızı)

günaydın arkadaşlar bende 17 temmuzda iki aylık düşük yaptım tedaviyle olmuşdu beş aydır uğraşıyorum olmuyo sorun çıkıyo şimdide süt hormonlarım yüksek çıkıyo çok yoruldum artık bunaldım doktorum dan aşılama yapmasını istedim ocak da yapalım dedi ilk bebeğim kendiliğinde olmuşdu şimdi niye olmuyo anlamdım allahım hepimize ogüzel duyguyu yaşatsın amin artık gel bebeğim

günaydın canım geçmiş olsun öncelikle.olmuyo değil hayatım, bence doğru zamanı bekliyo bebeğin gelmek için.sen umudunu kaybetme çok kafana da takma olmuyo diye.sen rahatladığın anda gelicek bebeğin zaten

bende iki düşük yaptım.boş kese .7 haftalıkken düştüler tekrar hamile kalmak istiyorum inşallah rbbim isteyen herkese verir.

amiiiiiim canım.geçmiş olsun sana da hayatım.bu sene hepimize uğurlu gelicek,kucaklarımız bebişlerle dolucak

kızlar günaydıınnn nasılsınız canlarım hepinizi öpüyorum burdan sizi çoookk özledim
kızlar nolcak benim bu halim normalde 12 sinde olmam lazım bu sabah lekelenmem oldu galiba erken olucam gerçi hiç sancım yok ama zaten benim her zaman ağrım olmuyo erken gelirse düzenim bozuldu demektir üff olmucak galiba bebiş e şimdi ben günümüde karıştırırım yani leke adetten sayılıyomu acaba yoksa tam geldiği günümü sayıcam anlamadım dur bakalım belki sadece lekelenmem olur gerisi gelmez ee öyle olursa sayılmıcakmı uff çok karışık yaaa en iyisi beklemek yapıcak başka bişey yok
kızlar soğan kürü yapıcam demiştimya yapamadım tadı çok iğrenç hiç bişey yapmadan öylece bekliyorum bakalım ne zamana kadar beklicem
kızlar kendinize iyi bakın sizi seviyorum yiğenlerimide okşayın benim için(yani karnınızı)

nihalcim günaydın canım.bende seni öpüyorum hayatım
lekelenme kırmızı renkte ise zaten adettir.ama kahverengi falansa adetten sayılımıyo.
soğan suyunu ben geçen ay yaptım nihalcim.ilk gün çok zor içtim ama sonra alıştım.valla ben de bi işe yaramadı her ay düzenli gelen adetim o ay geçikti.bende bu ay hiç bişi denemedim.oluruna bıraktım.
sen neler yaptın canım görüşmeyeli.oğluşun nasıl ,eşinin sağlığı nasıl toparlanmıştır artık sanırım.

sağol fundacım oğlumun matematikle ilgili sorunları var matamatiğe baya bi ağırlık verdik iki gündür liseye giden yiğenim var ondan yardım istedim haftada iki gün matematik çalıştırıcak oğluma bende pek anlamıyorum matamatikleri baya zor

eşim daha iyileşmedi hala yarası açık kapanmadı daha bu ara biraz hasta gibi görüyorum eşimi ama bana bişey söylemiyo karnıda baya bi şiş doktora gitmemiz lazım ciğerleri içinde kontrole gitmesi gerekiyo dün sancısı vardı artık kızdım yani git doktorada neden böyle olduğunu anlayalım dedim eşim çok inatçı doktorada pek gitmeyi sevmiyo anca çok mecbur kalıcak öyle anlıcan daha sıkıntılar geçmedi
bende iyiyim işte bu boğuşmanın içinde ne kadar iyi olunursa oğlum dün sabah uyandı ilk işi anne kardeşim için doktora ne zaman gidicen dedi çocuk işte olmadığını anlamıyo ben istiyorum ama yok işte napim
neyse kafanı şişirdim canım kendine iyi bak ben şimdi okula gidiyorum oğlumu bırakıp gelicem

sağol fundacım oğlumun matematikle ilgili sorunları var matamatiğe baya bi ağırlık verdik iki gündür liseye giden yiğenim var ondan yardım istedim haftada iki gün matematik çalıştırıcak oğluma bende pek anlamıyorum matamatikleri baya zor

eşim daha iyileşmedi hala yarası açık kapanmadı daha bu ara biraz hasta gibi görüyorum eşimi ama bana bişey söylemiyo karnıda baya bi şiş doktora gitmemiz lazım ciğerleri içinde kontrole gitmesi gerekiyo dün sancısı vardı artık kızdım yani git doktorada neden böyle olduğunu anlayalım dedim eşim çok inatçı doktorada pek gitmeyi sevmiyo anca çok mecbur kalıcak öyle anlıcan daha sıkıntılar geçmedi
bende iyiyim işte bu boğuşmanın içinde ne kadar iyi olunursa oğlum dün sabah uyandı ilk işi anne kardeşim için doktora ne zaman gidicen dedi çocuk işte olmadığını anlamıyo ben istiyorum ama yok işte napim
neyse kafanı şişirdim canım kendine iyi bak ben şimdi okula gidiyorum oğlumu bırakıp gelicem

en kısa sürede eski sağlığına kavuşur inşallah eşin.hay allah ben artık toparlanmıştır diyodum.ama ihmal etmeyin dr kontrollerinizi.
oğluşun ada gelcek inşallah bi kardeş sen sıkma canını.görüşürüz canım kendine iyi bak

bu arada kıslar ben kilo verdiiimdelikafadulden
58.5 kilodan şu an 56.700 e indim .ama cetvelimde küsüratları yazamıyorum düz hesap yazdım gitti.
neyse arkadaşlar ben çıkıyorum.öpüldünüz

kızlar merhaba iyisiniz inşallah hepiniz ben iyiyim çok şükür bebek 7+1 oldu acaba gitsem kalbini duyabilir miyim ki çok merak ediyorum 8 hafta dolsun diyorum sabredemiyorum...

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

sumy............................29 aralık
minik kelebek(özlem).....30 aralık
Bumuyani......................03 ocak
neriman83......................08 ocak
Lolo...............................12 ocak
Gül84.............................13 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
cancer............................28 ocak
melikee...........................30 ocak
Fikirevi.............................1 şubat
sweet baby......................????
funda72............................???
Karamelek07....................????
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
Anjelic...........................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................

.

:nazar: :CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv: :nazar:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş

kızlar merhaba iyisiniz inşallah hepiniz ben iyiyim çok şükür bebek 7+1 oldu acaba gitsem kalbini duyabilir miyim ki çok merak ediyorum 8 hafta dolsun diyorum sabredemiyorum...

şunun şurasında 1 hafta kalmış canımcım 8 haftaya .çoğu arkadaşımız 7 haftalıkken duyabiliyoda .ben duymuştum mesela.sen bilirsin bekleyemem dersen git.
hayırlısıyla duyarsın inşallah meleğinin kalp sesini

Back
X