- Konu Sahibi minik_kelebek
- #6.641
canım gitiiğin doktordan memnun gibisin nereye gidiyorsun bende artık test yaptırmak istiyorum neden olmuyor diye düşüğün nedeninide araştırmaya karar verdim gereken neyse yaptırmak istiyorum artık tam anlamıyla bir sorun olmadığını bilip beklemek istiyorum
evet canım ben çok memnunum doktorumdan,beylikdüzünde benim doktorum,buraya yakınsan ismini verebilirim canım.
yalnız ben doktoruma 5 aydır olmuyo normal değil bu sanıırım dedim bana 1 senenin normal bekleme süresi olduğunu söyledi.malesef bazı doktorlar hemen 5 yada 6 ay sonunda yumurtlamayı sağlayan ilaçlar vs öneriyolar hastalarına ama bu yanlış bence dedi.ki bende zaten hemen ilaçlara başlamak istemiyorum esracım,çünkü bu ilaçlar hormonları alt üst ediyo.dediki senin zaten düzenin bozulmuş bu yüzden ilaçlar işe yarasa bile seni çok etkiler dedi.
ben doktoruma çok güveniyorum,bir sene sonunda alternatif tedavileri düşünürüz dedi.ben öyle yapmaya karar verdim şuan bana yaptırdığı testler kadınlık hormonlarıyla ilgili testler canım,ben çok tedirgindim sanırım yumurtlamada bi problem var deyince o zaman bu testleri yapalım dedi.
sen bi doktorunla görüş bakalım canım rutin kontrollerinde bi problem çıkmazsa biraz sabredelim derim ben arkadaşım.benim 5 ay oldu 1 sene sonuna kadar beklicem inşallah bebeğim bu süre içinde gelecek bana ben inanıyorum...